SzukajSzukaj  RegulaminRegulamin  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Forum Icy.pl Strona Główna  

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Vinyanov
19 Maj 2008, 11:30
Allegro Grabber - instalacja
Autor Wiadomość
Kunio
Eextreeme!



Dołączył: 25 Lip 2005
Posty: 249
Skąd: Che?m
Wysłany: 11 Sierpień 2005, 21:45   Allegro Grabber - instalacja

Jest problem kiedys chcialem otworzyc data.dat za pomoca grabbera i bylo zaznaczone zeby zawsze uzywac tego programu do otwierania plikow tego typu a ja nie zauwazylem i teraz wywalilem grabbera i pisze zeby zlokalizowac plik grabber.exe a ja chcem w innym programie to otworzyc i niewiem jak to zrobic!!
Ostatnio zmieniony przez Vinyanov 19 Maj 2008, 11:42, w całości zmieniany 3 razy  
 
 
 
petr 
Administrator



Wiek: 26
Dołączył: 17 Kwi 2004
Posty: 1665
Skąd: Dąbrowa Górnicza / Kraków
Wysłany: 11 Sierpień 2005, 22:22   Jak to zrobi

Widze ze masz Windows 98...
Wejdz w katalog z IT, znajdz jakikolwiek plik DAT, kliknij w niego prawym > wlasciwosci > sprawdz jaki ma opis w "typ"
Kliknij na start > ustawienia > opcje folderow.
Kliknij na ostatnia, trzecia zakladke "typy plikow".
Na liscie odnajdz nazwe ktora sprawdzales w punkcie pierwszym.
Zaznacz ja.
Kliknij na edytuj.
Otworzy sie okienko, znajdz tam pole oznaczone jako "akcje".
Powiedz mi co tam widzisz, a powiem Ci co dalej.
_________________
score 217671 | floor 727 | combo 461 || NML/FML 493 | CCC1 150
 
  Profil FLD: 761 IT Code:
 
Kunio
Eextreeme!



Dołączył: 25 Lip 2005
Posty: 249
Skąd: Che?m
Wysłany: 12 Sierpień 2005, 08:13   Jak to zrobi

W akcje pisze open i tyle nic wiecej!
 
 
 
petr 
Administrator



Wiek: 26
Dołączył: 17 Kwi 2004
Posty: 1665
Skąd: Dąbrowa Górnicza / Kraków
Wysłany: 12 Sierpień 2005, 20:24   Jak to zrobi

No to kliknij w to, usun i zapisz... :razz:
Potem kliknij w jakis plik DAT i wybierz se czym ma sie uruchamiac

(Moznaby recznie tam dodac akcje tego innego programu i dac ja jako domyslna, ale wtedy raczej przy kliknieciu w plik dat uruchamialby sie sam program i nie wczytywal by pliku, trza by do katalogu programu dodac jeszcze jakiestam komendy ktore mozna skopiowac z aktualnej akcji 'open" i dac w cudzyslow... blablabla... ale tego wytlumaczyc nie umiem prosto :razz: )

Ale...
Cholera, po co ja tak kombinuje! :D
Wystarczy przytrzumac shift, kliknac w plik prawym i wybrac "otworz z..."
BUHAHAHH :D
Ale zagmatwalem :razz:
_________________
score 217671 | floor 727 | combo 461 || NML/FML 493 | CCC1 150
 
  Profil FLD: 761 IT Code:
 
Kunio
Eextreeme!



Dołączył: 25 Lip 2005
Posty: 249
Skąd: Che?m
Wysłany: 13 Sierpień 2005, 09:32   Jak to zrobi

Dziekuje za pomoc!
 
 
 
petr 
Administrator



Wiek: 26
Dołączył: 17 Kwi 2004
Posty: 1665
Skąd: Dąbrowa Górnicza / Kraków
Wysłany: 13 Sierpień 2005, 21:40   Jak to zrobi

Poprosze o punkta xD

(Sem zachlanny, wiem xP)
_________________
score 217671 | floor 727 | combo 461 || NML/FML 493 | CCC1 150
 
  Profil FLD: 761 IT Code:
 
Artur 
Eextreeme!


Wiek: 24
Dołączył: 08 Sie 2006
Posty: 161
Skąd: Warszawa
Wysłany: 18 Sierpień 2006, 19:32   [poradnik] Allegro Grabber: instalacja

Sciagnalem grabbera, podobno w katalogu gry jest plik alleg40.dll. Czy on tam jest? Sadze, ze go tam nie ma. :/
_________________
Wszystko jest możliwe, bo jeszcze nikt nie udowodnił, co jest niemożliwe.
IT 1.5: [Floor]> 1233 [Score]> 581279 [Combo]> 754 [CC1]> 161 [CC2]> 261 [CC3]> 358 [CC4]> 460 [CC5]> 563
IT 1.3: Floor: 1444 Combo: 587
Ostatnio zmieniony przez Vinyanov 10 Luty 2008, 20:17, w całości zmieniany 2 razy  
 
 
 
mattirab 
Moderator



Pomógł: 2 razy
Wiek: 23
Dołączył: 24 Maj 2005
Posty: 1200
Skąd: Kalisz
Wysłany: 18 Sierpień 2006, 19:39   Grabber

Powinien byc. Chociaz zdarzalo sie, ze (np. na kompie w szkole, czy tam u kuzynow) go nie bylo. Rozwiazanie problemu - (chyba) reinstall gry (odinstaluj i zainstaluj jeszcze raz).
_________________
Hello me, it's me again.
Rekordy
Historia Icy Tower
Nasze Powtórki
 
  Profil FLD: 3803
 
Artur 
Eextreeme!


Wiek: 24
Dołączył: 08 Sie 2006
Posty: 161
Skąd: Warszawa
Wysłany: 18 Sierpień 2006, 19:43   Grabber

Sciagnalem ten plik z neta. :D
_________________
Wszystko jest możliwe, bo jeszcze nikt nie udowodnił, co jest niemożliwe.
IT 1.5: [Floor]> 1233 [Score]> 581279 [Combo]> 754 [CC1]> 161 [CC2]> 261 [CC3]> 358 [CC4]> 460 [CC5]> 563
IT 1.3: Floor: 1444 Combo: 587
 
 
 
Vinyanov 
No way!


Pomógł: 9 razy
Dołączył: 06 Lut 2004
Posty: 2312
Wysłany: 18 Sierpień 2006, 20:34   Grabber

Bodaj od wersji 1.3.1 alleg40.dll nie zawiera sie juz w instalacji Icy Tower.

Artur napisał/a:
Sciagnalem ten plik z neta.


Dla potomnych, na przyklad stad:

http://www.icytower.cz/download/misc/alleg40.zip
 
 
Artur 
Eextreeme!


Wiek: 24
Dołączył: 08 Sie 2006
Posty: 161
Skąd: Warszawa
Wysłany: 18 Sierpień 2006, 20:38   Grabber

Stamtad sciagnalem chyba. :/
_________________
Wszystko jest możliwe, bo jeszcze nikt nie udowodnił, co jest niemożliwe.
IT 1.5: [Floor]> 1233 [Score]> 581279 [Combo]> 754 [CC1]> 161 [CC2]> 261 [CC3]> 358 [CC4]> 460 [CC5]> 563
IT 1.3: Floor: 1444 Combo: 587
 
 
 
Goku$
Yo!

Dołączył: 19 Kwi 2007
Posty: 3
Wysłany: 19 Kwiecień 2007, 13:59   Link do grabbera

Link na stronie icy.pl do grabbera niestety nie działa... mógłby mi ktoś kopsnąć dobry?
 
 
Artur 
Eextreeme!


Wiek: 24
Dołączył: 08 Sie 2006
Posty: 161
Skąd: Warszawa
Wysłany: 19 Kwiecień 2007, 23:06   Odp: Link do grabbera

Proszę bardzo:

http://www.yousendit.com/...062ECB74833CDEF
_________________
Wszystko jest możliwe, bo jeszcze nikt nie udowodnił, co jest niemożliwe.
IT 1.5: [Floor]> 1233 [Score]> 581279 [Combo]> 754 [CC1]> 161 [CC2]> 261 [CC3]> 358 [CC4]> 460 [CC5]> 563
IT 1.3: Floor: 1444 Combo: 587
 
 
 
Goku$
Yo!

Dołączył: 19 Kwi 2007
Posty: 3
Wysłany: 23 Kwiecień 2007, 14:11   Odp: Link do grabbera

Dziękówka ziom ;)
 
 
margarina
Yo!

Dołączył: 01 Maj 2007
Posty: 4
Wysłany: 1 Maj 2007, 15:07   [program] Grabber - download

Mam do was pytanie bo nie mogę sćiągnąć Grabbera z icy.pl czy może mi ktoś dać link do ziałającego downloadu???
 
 
Artur 
Eextreeme!


Wiek: 24
Dołączył: 08 Sie 2006
Posty: 161
Skąd: Warszawa
Wysłany: 1 Maj 2007, 15:27   Odp: Grabber - download

G-o-o-g-l-e
_________________
Wszystko jest możliwe, bo jeszcze nikt nie udowodnił, co jest niemożliwe.
IT 1.5: [Floor]> 1233 [Score]> 581279 [Combo]> 754 [CC1]> 161 [CC2]> 261 [CC3]> 358 [CC4]> 460 [CC5]> 563
IT 1.3: Floor: 1444 Combo: 587
 
 
 
margarina
Yo!

Dołączył: 01 Maj 2007
Posty: 4
Wysłany: 1 Maj 2007, 15:33   Odp: Grabber - download

taa znajdzie mi tam coś innego nie o to o co mi chodzi :
 
 
Devlin 
Splendid!



Wiek: 27
Dołączył: 26 Mar 2006
Posty: 799
Skąd: Icy Tower Planet
Wysłany: 1 Maj 2007, 15:37   Odp: Grabber - download

jeśli dobrze wpiszesz znajdzie co trzeba. a poza tym na tym forum jest coś takiego jak wyszukiwanie :P
_________________
Cytat:



 
  Profil FLD: 1565
 
margarina
Yo!

Dołączył: 01 Maj 2007
Posty: 4
Wysłany: 1 Maj 2007, 15:39   Odp: Grabber - download

to co wpisać?
 
 
Artur 
Eextreeme!


Wiek: 24
Dołączył: 08 Sie 2006
Posty: 161
Skąd: Warszawa
Wysłany: 1 Maj 2007, 15:40   Odp: Grabber - download

Grabber+Icy Tower
_________________
Wszystko jest możliwe, bo jeszcze nikt nie udowodnił, co jest niemożliwe.
IT 1.5: [Floor]> 1233 [Score]> 581279 [Combo]> 754 [CC1]> 161 [CC2]> 261 [CC3]> 358 [CC4]> 460 [CC5]> 563
IT 1.3: Floor: 1444 Combo: 587
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,07 sekundy. Zapytań do SQL: 16