SzukajSzukaj  RegulaminRegulamin  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Forum Icy.pl Strona Główna  

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Vinyanov
19 Maj 2008, 12:30
Allegro Grabber - instalacja
Autor Wiadomość
Devlin 
Splendid!



Wiek: 27
Dołączył: 26 Mar 2006
Posty: 799
Skąd: Icy Tower Planet
Wysłany: 1 Maj 2007, 16:49   Odp: Grabber - download

bez + ^^
_________________
Cytat:



 
  Profil FLD: 1565
 
margarina
Yo!

Dołączył: 01 Maj 2007
Posty: 4
Wysłany: 1 Maj 2007, 16:51   Odp: Grabber - download

i mi znajdzie jakiś Image graber video grabber APOD grabber a tego co ja szukam nie ma mooże ktoś upnąc ??
 
 
petr 
Administrator



Wiek: 26
Dołączył: 17 Kwi 2004
Posty: 1665
Skąd: Dąbrowa Górnicza / Kraków
Wysłany: 1 Maj 2007, 20:49   Odp: Grabber - download

http://icy.pl/download/applications/grabber.zip - paczka razem z alleg40.dll
Za 24h przeniosę do "pomocy"
Pozdrawiam :)
_________________
score 217671 | floor 727 | combo 461 || NML/FML 493 | CCC1 150
 
  Profil FLD: 761 IT Code:
 
klinacz
Yo!

Dołączył: 04 Maj 2007
Posty: 2
Wysłany: 4 Maj 2007, 16:00   Odp: Link do grabbera

Ten już też nie działa a może by był ktoś taki miły i by wrzucił gdzieś na jakiś serwer swój lub chociaż na rapida, badongo lub inny z którego by było można ściągnąć Grabbera.
 
 
petr 
Administrator



Wiek: 26
Dołączył: 17 Kwi 2004
Posty: 1665
Skąd: Dąbrowa Górnicza / Kraków
Wysłany: 4 Maj 2007, 16:01   Odp: Link do grabbera

Proszę bardzo. ;)
_________________
score 217671 | floor 727 | combo 461 || NML/FML 493 | CCC1 150
 
  Profil FLD: 761 IT Code:
 
Artur 
Eextreeme!


Wiek: 24
Dołączył: 08 Sie 2006
Posty: 161
Skąd: Warszawa
Wysłany: 4 Maj 2007, 16:11   Odp: Link do grabbera

Ten link co podał Petr to już będzie na zawsze. :P
_________________
Wszystko jest możliwe, bo jeszcze nikt nie udowodnił, co jest niemożliwe.
IT 1.5: [Floor]> 1233 [Score]> 581279 [Combo]> 754 [CC1]> 161 [CC2]> 261 [CC3]> 358 [CC4]> 460 [CC5]> 563
IT 1.3: Floor: 1444 Combo: 587
 
 
 
klinacz
Yo!

Dołączył: 04 Maj 2007
Posty: 2
Wysłany: 4 Maj 2007, 16:12   Odp: Link do grabbera

Wielkie dzięki i to bardzo :) to powinni to na ww.icy.pl wystwić a nie że tam jest stary link.
 
 
Artur 
Eextreeme!


Wiek: 24
Dołączył: 08 Sie 2006
Posty: 161
Skąd: Warszawa
Wysłany: 4 Maj 2007, 16:14   Odp: Link do grabbera

No wiesz, strona jest w przebudowie, więc wiesz. ;)
_________________
Wszystko jest możliwe, bo jeszcze nikt nie udowodnił, co jest niemożliwe.
IT 1.5: [Floor]> 1233 [Score]> 581279 [Combo]> 754 [CC1]> 161 [CC2]> 261 [CC3]> 358 [CC4]> 460 [CC5]> 563
IT 1.3: Floor: 1444 Combo: 587
 
 
 
Fayl
Fantastic!



Dołączył: 26 Lut 2004
Posty: 346
Skąd: ŁDZ
Wysłany: 10 Maj 2007, 18:34   Odp: Grabber - download

Ha, wiedziałem, że znajdę tu 'grabberowców'. :)
Może orientuje się ktoś z Was głębiej w grabberze... kiedyś, jak robiłem mody do IT, to wszystko szło gładko. Ale teraz bawiąc się w allegro mój grabberek po włączeniu wygląda mniej więcej tak: http://img261.imageshack....bbertempuz8.jpg
Może wiadomo o co chodzi? :)
 
 
petr 
Administrator



Wiek: 26
Dołączył: 17 Kwi 2004
Posty: 1665
Skąd: Dąbrowa Górnicza / Kraków
Wysłany: 10 Maj 2007, 21:25   Odp: Grabber - download

Windows Vista? Zapomnij, za nowy ;) Ja osobiście nawet XP nigdy nie miałem, ale słyszałem coś o trybach zgodności.. Może pobaw się czymś takim?
Jeśli nie, spytamy się RaMMicHaeL'a, z tego co widziałem na screenach jego programów do IT on też używa Visty...

P.S. Fajnie że jesteś Fayl, wpadaj częściej.. ;)
_________________
score 217671 | floor 727 | combo 461 || NML/FML 493 | CCC1 150
 
  Profil FLD: 761 IT Code:
 
Fayl
Fantastic!



Dołączył: 26 Lut 2004
Posty: 346
Skąd: ŁDZ
Wysłany: 11 Maj 2007, 10:20   Odp: Grabber - download

Cytat:
Windows Vista? Zapomnij, za nowy

Akurat to WinXP jest, tylko ma zmieniony wygląd troszkę. ;)

Tryby zgodności właśnie przetestowałem (wszystkie możliwe) ale nie pomaga.

Cytat:
P.S. Fajnie że jesteś Fayl, wpadaj częściej..

Bo ja wiem, czy mam tu czego szukać? Jakoś już nie chcę wracać do IT. :>

Btw, grabber działa źle niezależnie czy ściągam wersję z downloadu icy.pl, czy 'nową', okienkową. Przeinstalowywanie całego allegro też nic nie pomaga. ;]
 
 
Artur 
Eextreeme!


Wiek: 24
Dołączył: 08 Sie 2006
Posty: 161
Skąd: Warszawa
Wysłany: 11 Maj 2007, 13:43   Odp: Grabber - download

A zmieniałeś wygląd z powrotem na stary? Może pomoże. :P No ja też mam nowy wygląd, a wszystko jest ok. :D
_________________
Wszystko jest możliwe, bo jeszcze nikt nie udowodnił, co jest niemożliwe.
IT 1.5: [Floor]> 1233 [Score]> 581279 [Combo]> 754 [CC1]> 161 [CC2]> 261 [CC3]> 358 [CC4]> 460 [CC5]> 563
IT 1.3: Floor: 1444 Combo: 587
 
 
 
Fayl
Fantastic!



Dołączył: 26 Lut 2004
Posty: 346
Skąd: ŁDZ
Wysłany: 11 Maj 2007, 16:22   Odp: Grabber - download

Bez zmian, niestety.
 
 
petr 
Administrator



Wiek: 26
Dołączył: 17 Kwi 2004
Posty: 1665
Skąd: Dąbrowa Górnicza / Kraków
Wysłany: 11 Maj 2007, 20:19   Odp: Grabber - download

Cytat:
Tryby zgodności właśnie przetestowałem (wszystkie możliwe) ale nie pomaga.

Spytam jeszcze kogoś kto ma XP...
Cytat:
czy 'nową', okienkową

Jest wersja okienkowa grabbera? Możesz zapodać?
Cytat:
Bo ja wiem, czy mam tu czego szukać? Jakoś już nie chcę wracać do IT. :>

Czyli rozumiem że wykorzystujesz grabbera do czegoś innego.. ;)
_________________
score 217671 | floor 727 | combo 461 || NML/FML 493 | CCC1 150
 
  Profil FLD: 761 IT Code:
 
Artur 
Eextreeme!


Wiek: 24
Dołączył: 08 Sie 2006
Posty: 161
Skąd: Warszawa
Wysłany: 11 Maj 2007, 20:24   Odp: Grabber - download

Musi być coś z kompem. :P
_________________
Wszystko jest możliwe, bo jeszcze nikt nie udowodnił, co jest niemożliwe.
IT 1.5: [Floor]> 1233 [Score]> 581279 [Combo]> 754 [CC1]> 161 [CC2]> 261 [CC3]> 358 [CC4]> 460 [CC5]> 563
IT 1.3: Floor: 1444 Combo: 587
 
 
 
Fayl
Fantastic!



Dołączył: 26 Lut 2004
Posty: 346
Skąd: ŁDZ
Wysłany: 11 Maj 2007, 21:52   Odp: Grabber - download

Cytat:
Jest wersja okienkowa grabbera? Możesz zapodać?

http://www.allegro.cc/depot/Grabber/
(zdaje mi się, że każda po allegro 4.2 jest okienkowa)
Cytat:
Czyli rozumiem że wykorzystujesz grabbera do czegoś innego.. ;)

Mhm, gra w allegro. :)
Cytat:
Musi być coś z kompem.

Najwyraźniej... cóż, miesiąc przeżyję. Potem mam obiecaego jak się na studia dostanę. :D
 
 
Artur 
Eextreeme!


Wiek: 24
Dołączył: 08 Sie 2006
Posty: 161
Skąd: Warszawa
Wysłany: 11 Maj 2007, 23:10   Odp: Grabber - download

Pewnie coś w ustawieniach. :P
_________________
Wszystko jest możliwe, bo jeszcze nikt nie udowodnił, co jest niemożliwe.
IT 1.5: [Floor]> 1233 [Score]> 581279 [Combo]> 754 [CC1]> 161 [CC2]> 261 [CC3]> 358 [CC4]> 460 [CC5]> 563
IT 1.3: Floor: 1444 Combo: 587
 
 
 
Fayl
Fantastic!



Dołączył: 26 Lut 2004
Posty: 346
Skąd: ŁDZ
Wysłany: 20 Maj 2007, 21:30   Odp: Grabber - download

Ha, dało radę. :)
Wina leżała po stronie restrykcyjnego firewalla, który przez cały ten czas mnie nic nie informował, że blokuje grabberowi dostęp do bezpośredniej pamięci. ;)

Btw, jak chcecie, to zapraszam na otwartego betatesta allegrowej gierki. ;P
http://www.freewebs.com/thefayl/
 
 
Yomoto
Hey, good!



Dołączył: 25 Kwi 2010
Posty: 11
Wysłany: 27 Kwiecień 2010, 12:19   Skąd wziąć Grabber-a?

Wiecie skąd mogę wziąć Grabber-a?
 
     
luki1025 
Eextreeme!



Wiek: 19
Dołączył: 15 Mar 2009
Posty: 153
Skąd: Sanok
Wysłany: 27 Kwiecień 2010, 13:40   

Grabber jest tutaj. Pamiętaj tylko, że na 1.4 nie zadziała... A może? Jak masz hasło do pliku data.dat...
_________________
|| FLOOR 456 || COMBO 144 || SCORE 24764 ||

 
  IT Code:
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,08 sekundy. Zapytań do SQL: 14