SzukajSzukaj  RegulaminRegulamin  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Forum Icy.pl Strona Główna  

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Vinyanov
20 Lipiec 2010, 07:16
Odblokowywanie schodków poprzez tower.cfg
Autor Wiadomość
ignac8
Gość
Wysłany: 20 Luty 2006, 15:40   Schodki

[fade]Czy jest mozliwe oblokowanie schodkow tak jak w icy tower 1.2.1 - przez podmiane cfg jezeli tak czy ktos by mogl podac gdzie jest jakies cfg ze wszyskimi schoskami albo wyslac e-mailem bo ja sam nie umiem dojsc do ostatnich teczowych schodkow ... pozostaje mi narazie grac w 1.2.1 .[/fade]
 
 
N3T
Eextreeme!



Wiek: 24
Dołączył: 12 Gru 2005
Posty: 151
Skąd: Warszawa
Wysłany: 20 Luty 2006, 15:44   Schodki

http://www.icy.pl/download/cfg/900.cfg
Wszystkie schodki.
_________________
Score: 13885 | Floor: 359 | Combo: 83 | NML: 181 | FML: 67
 
 
ignac8
Yo!

Dołączył: 20 Lut 2006
Posty: 1
Wysłany: 20 Luty 2006, 15:48   Schodki

To sa schodki do 1.2.x a nie do 1.3 ...

Mi chodzi o 1.3.1 ...
 
 
SaleiB 
Administrator


Wiek: 32
Dołączył: 31 Sty 2004
Posty: 905
Skąd: Warszawa
Wysłany: 20 Luty 2006, 15:49   Schodki

powinny dzialac tez w 1.3
_________________
IT 1.4/1.5 scores: Floor 1050 | Combo 525 | NC 783 | LC 521 | JS2 143 | JS3 62 | CC1 162 | CC2 261 | CC3 353 | CC4 448 | CC5 541 (Rank ****) źródło
 
  Profil FLD: 34 IT Code:
 
N3T
Eextreeme!



Wiek: 24
Dołączył: 12 Gru 2005
Posty: 151
Skąd: Warszawa
Wysłany: 20 Luty 2006, 15:49   Schodki

Mi pasuja.
_________________
Score: 13885 | Floor: 359 | Combo: 83 | NML: 181 | FML: 67
 
 
adamou
That's great!


Dołączył: 17 Lut 2006
Posty: 40
Wysłany: 23 Luty 2006, 17:24   Schodki

wchodzisz na strone www.icy.pl i tam bendziesz mial download i nacisnij <<Inne>> zjedz troszke w dol i tam bendziesz mial ... 8)
 
 
SaleiB 
Administrator


Wiek: 32
Dołączył: 31 Sty 2004
Posty: 905
Skąd: Warszawa
Wysłany: 23 Luty 2006, 19:42   Schodki

ale ty jestes blyskotliwy
_________________
IT 1.4/1.5 scores: Floor 1050 | Combo 525 | NC 783 | LC 521 | JS2 143 | JS3 62 | CC1 162 | CC2 261 | CC3 353 | CC4 448 | CC5 541 (Rank ****) źródło
 
  Profil FLD: 34 IT Code:
 
Dominik (Bobi)
Eextreeme!


Dołączył: 19 Lut 2006
Posty: 154
Skąd: Lublin
Wysłany: 23 Luty 2006, 19:56   Schodki

po co dawac to drugi raz to samo ?? :roll: ;)
 
 
adamou
That's great!


Dołączył: 17 Lut 2006
Posty: 40
Wysłany: 26 Luty 2006, 16:09   Schodki ...

sciangam za strony http://www.icy.pl/download_inne.php schodki i gdzie je mam dac ?
 
 
Domia 
No way!



Wiek: 27
Dołączyła: 06 Lut 2004
Posty: 1465
Skąd: Kraqw
Wysłany: 26 Luty 2006, 18:18   Schodki ...

Plik z nimi musisz podmienic z plikiem tower.cfg
 
 
petr 
Administrator



Wiek: 28
Dołączył: 17 Kwi 2004
Posty: 1665
Skąd: Dąbrowa Górnicza / Kraków
Wysłany: 27 Luty 2006, 16:05   Schodki ...

odpowiedz jest w FAQ, wiec zamykam.
_________________
score 217671 | floor 727 | combo 461 || NML/FML 493 | CCC1 150
 
  Profil FLD: 761 IT Code:
 
adamou
That's great!


Dołączył: 17 Lut 2006
Posty: 40
Wysłany: 4 Marzec 2006, 14:50   Co z tymi schodkami??

Vinyanov napisał/a:
Moze zainstaluje Icy Tower jeszcze raz?...


mam wersje icy towera 1.3.1
 
 
Vinyanov 
No way!


Pomógł: 9 razy
Dołączył: 06 Lut 2004
Posty: 2312
Wysłany: 4 Marzec 2006, 16:15   Co z tymi schodkami??

To nie jest moj cytat. Miedzy innymi. Miedzy wieloma innymi...
 
 
adamou
That's great!


Dołączył: 17 Lut 2006
Posty: 40
Wysłany: 4 Marzec 2006, 19:40   Jak to sie robi...

SaleiB napisał/a:
najpier usun stary plik tower.cfg, potem zmien nazwe pliku tower_9.cfg na tower.cfg
SaleiB, -- ja tez mialem z tym problem :!:
 
 
monisia458
Yo!

Dołączył: 12 Mar 2006
Posty: 1
Wysłany: 12 Marzec 2006, 15:19   Jak to sie robi...

Ja zrobilam to w ten sposob ze :
Zmienilam nazwe z 900.cfg na tower.cfg i wpakowalam go do pliku z Ice Tower'em :)
 
 
killer55
Wow!


Dołączył: 11 Kwi 2006
Posty: 77
Skąd: bior? si? dzieci ;D
Wysłany: 12 Kwiecień 2006, 22:01   Co z tymi schodkami??

Moze tak. Sciagam plik JEDEN 900.cfg i zapisuje go na pulpicie.
Potem klikam na right przycisk mouse`a i wybieram zmien nazwe. Zmieniamy
nazwe na tower.cfg i otworzmy folder z gra icy tower. Szukamy pliku tower.cfg w FOLDERZE. Jak go znajdziemy, do przeciagamy ikone tower.cfg z [pulpitu
na tower.cfg, ktory jest w folderze. Pojawi sie nam komunikat i klikamy tak.
Tyle.
_________________
oje rekordy:


score:70,000
combo: 265
JC2: 212
NBJ:472
NML:488
JC3:9
UNML:262
floor:562!
gram na floory!
PS: www.driver55it.fora.pl - moje forum
 
 
Devlin 
Splendid!



Wiek: 29
Dołączył: 26 Mar 2006
Posty: 801
Skąd: Icy Tower Planet
Wysłany: 13 Kwiecień 2006, 14:03   Co z tymi schodkami??

killer55 napisał/a:
right przycisk mouse


To bylo dobre.
_________________
Cytat:



 
  Profil FLD: 1565
 
killer55
Wow!


Dołączył: 11 Kwi 2006
Posty: 77
Skąd: bior? si? dzieci ;D
Wysłany: 16 Kwiecień 2006, 19:46   Co z tymi schodkami??

Cytat:
right przycisk mouse

chcialem poprawic:right button mouse:lol:
_________________
oje rekordy:


score:70,000
combo: 265
JC2: 212
NBJ:472
NML:488
JC3:9
UNML:262
floor:562!
gram na floory!
PS: www.driver55it.fora.pl - moje forum
 
 
Sho
Gość
Wysłany: 6 Maj 2006, 14:06   Podlogi

[shadow=red][/shadow][glow=yellow][/glow]
[size=18px][/size]
w Icy Tower 1.2 chce miec nowe odblokowane podlogi ! Juz to zrobilem ale czy da sie nowa podloge zrobic a przy tym nie tracic starych wynikow ? i czy da sie z podlogi 300 zrobic naraz 400 i 500 ? Pomozcie prosze ! :(
 
 
Devlin 
Splendid!



Wiek: 29
Dołączył: 26 Mar 2006
Posty: 801
Skąd: Icy Tower Planet
Wysłany: 6 Maj 2006, 14:42   Pod?ogi

Da sie na raz jesli wejdziesz na 500 schodek :D . Mozesz tez sciagnac plik z odblokowanym schodkiem z tej strony z dialu download. Pomoglem? Polecam swoje forum www.icytowerdevlin.fora.pl :-P
_________________
Cytat:



 
  Profil FLD: 1565
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,08 sekundy. Zapytań do SQL: 13