SzukajSzukaj  RegulaminRegulamin  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Forum Icy.pl Strona Główna  

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Vinyanov
20 Lipiec 2010, 07:16
Odblokowywanie schodków poprzez tower.cfg
Autor Wiadomość
Domia 
No way!



Wiek: 25
Dołączyła: 06 Lut 2004
Posty: 1465
Skąd: Kraqw
Wysłany: 10 Kwiecień 2004, 10:14   Odblokowywanie schodków poprzez tower.cfg

Sciagnelam sobie plik z odblokowanymi (wszystkimi) schodkami i zaczelam gre od teczowych i... co 100 schodkow powinien zmieniac sie rodzaj, a na 100,200,300 itd. caly czas sa teczowe :arrow: jakis blad czy co :?:
Ostatnio zmieniony przez Vinyanov 15 Styczeń 2009, 19:44, w całości zmieniany 8 razy  
 
 
Fayl
Fantastic!



Dołączył: 26 Lut 2004
Posty: 346
Skąd: ŁDZ
Wysłany: 10 Kwiecień 2004, 11:28   DZIWACTWO :/

Eeee... w patchu 1.2.1 tak sie robi: tecza sie zapetla i koniec. :sad:
 
 
Asef 
Fantastic!


Wiek: 29
Dołączył: 07 Lut 2004
Posty: 361
Skąd: Wałcz
Wysłany: 10 Kwiecień 2004, 19:57   DZIWACTWO :/

Gdzie mozna sciagnac taki plik ze wszystkimi odblokowanymi schodkami :?:
_________________
glow=blue]Floor:1203 NML:973 Score: 120975 Combo:339[/glow]
 
 
 
Vinyanov 
No way!


Pomógł: 9 razy
Dołączył: 06 Lut 2004
Posty: 2312
Wysłany: 10 Kwiecień 2004, 20:15   DZIWACTWO :/

www.icy.pl.prv.pl -> schodki -> na dole strony jest lista tower.cfg do sciagniecia
 
 
dawid
Yo!

Dołączył: 04 Sty 2005
Posty: 1
Wysłany: 4 Styczeń 2005, 11:38   Jak to sie robi...

Jak zamienic plik tower.cfg na tower_9.cfg
 
 
syo 
No way!



Pomógł: 1 raz
Wiek: 29
Dołączył: 31 Sty 2004
Posty: 1957
Skąd: Wrocław/Olsztyn
Wysłany: 4 Styczeń 2005, 14:43   Jak to sie robi...

Nie widze sensu zmieniania :roll:
  Profil FLD: 91 IT Code:
 
SaleiB 
Administrator


Wiek: 30
Dołączył: 31 Sty 2004
Posty: 905
Skąd: Warszawa
Wysłany: 4 Styczeń 2005, 22:12   Jak to sie robi...

najpier usun stary plik tower.cfg, potem zmien nazwe pliku tower_9.cfg na tower.cfg (chyba nic trudnego)

Cytat:
Nie widze sensu zmieniania :roll:

dlaczego? :D to jest metoda na odblokowanie floorow, bez osiagania odpowiedniej ilosci pieter. wiecej znajdziesz w artykule o schodkach ;> (adres bardzo futurystyczny http://www.icy.pl/schodki.php :P )

EDIT: sorka nie oczytalem uwaznie, Dawid napisal jak zmienic tower.cfg na tower_9.cfg :) , no to faktycznie nie ma sensu, ale robi sie to w podobny sposob :)


pozdr
_________________
IT 1.4/1.5 scores: Floor 1050 | Combo 525 | NC 783 | LC 521 | JS2 143 | JS3 62 | CC1 162 | CC2 261 | CC3 353 | CC4 448 | CC5 541 (Rank ****) źródło
 
  Profil FLD: 34 IT Code:
 
Gosc
Gość
Wysłany: 28 Kwiecień 2005, 20:29   Co z tymi schodkami??

No wiec, jak chcialam sciagnac plik z wszystkimi dostepnymi schodkami na Icy Tower, by umilic sobie gre, to strona nie chciala sie otworzyc. A ze sie na te schodki napalilam, bo mi sie strasznie spodobaly, prosze, jesli ktos ma ten plik to niech mi przesle na maila: ela2005@megapolis.pl Bede wdzieczna!!!!! :D :mrgreen: Z gory dzieki :]
 
 
mateczko
Eextreeme!


Dołączył: 11 Gru 2004
Posty: 157
Wysłany: 29 Kwiecień 2005, 11:28   Co z tymi schodkami??

hmm skoro nie mozesz to dam ci linka : http://icytower.site.cz/download/9.cfg
 
 
Vinyanov 
No way!


Pomógł: 9 razy
Dołączył: 06 Lut 2004
Posty: 2312
Wysłany: 29 Kwiecień 2005, 22:49   Co z tymi schodkami??

Od dzisiejszego popoludnia mozna je sciagac z artykulu o schodkach oraz stad:

http://www.janeczko.waw.pl/it/download_inne.php

:smile:
 
 
Gosc
Gość
Wysłany: 30 Kwiecień 2005, 19:27   Co z tymi schodkami??

Dzieki za te linki, ale o jeszcze jedno sie zapytam... Albo cos zle zrozumialam, albo cos jest nie tak. Po sciagnieciu tego pliku zamienilam go z tower.cfg, ale po wejsciu do Icy Tower mialam tylko pierwszy typ schodka... Nie rozumiem... Bede wdzieczna, jesli ktos mi to wyjasni...
 
 
Vinyanov 
No way!


Pomógł: 9 razy
Dołączył: 06 Lut 2004
Posty: 2312
Wysłany: 30 Kwiecień 2005, 19:54   Co z tymi schodkami??

Gosc napisał/a:
Nie rozumiem...


Obawiam sie, ze ja tez. :mrgreen: Przetestowalem dwa pliki (700 i 900) i wszystko dzialalo (mozna bylo wybrac odpowiednie schodki w menu glownym)... Ktory ty sciagnelas?
 
 
Gosc
Gość
Wysłany: 30 Kwiecień 2005, 20:14   Co z tymi schodkami??

No pewnie, ze 900 :) Moze zainstaluje Icy Tower jeszcze raz?... Sama nie wiem :P
 
 
Vinyanov 
No way!


Pomógł: 9 razy
Dołączył: 06 Lut 2004
Posty: 2312
Wysłany: 30 Kwiecień 2005, 20:47   Co z tymi schodkami??

Cytat:
Moze zainstaluje Icy Tower jeszcze raz?...


W razie czego ja mialem u siebie wersje 1.2.1. :)

A moze masz zainstalowany mod od kamiennych schodkow? :roll:
 
 
Anna
Yo!

Dołączył: 31 Sie 2005
Posty: 2
Skąd: P?ckowo
Wysłany: 31 Sierpień 2005, 13:10   Co z tymi schodkami??

ja mam podobny problem.sciagam wszystkie typy schodkow,podmieniam z tower.cfg,wlaczam gre i nic,a tower.cfg pojawia sie znowu :evil:
 
 
John Beak 
Fantastic!



Wiek: 28
Dołączył: 13 Kwi 2004
Posty: 407
Skąd: Icy Tower
Wysłany: 4 Wrzesień 2005, 18:06   Co z tymi schodkami??

Go to Options -> Game Options -> Start -> Start floor. Use left/right arrows to change it.
_________________
Trolling is a art.
Design Your Universe
IcyTower.cz
John Beak's Website
 
  Profil FLD: 1686
 
Ania
Sweet!


Dołączył: 06 Wrz 2005
Posty: 25
Skąd: P?ckowo
Wysłany: 6 Wrzesień 2005, 18:05   Co z tymi schodkami??

ale wlasnie tam nic nie ma....tzn.w options,start floor... :(
 
 
Domia 
No way!



Wiek: 25
Dołączyła: 06 Lut 2004
Posty: 1465
Skąd: Kraqw
Wysłany: 6 Wrzesień 2005, 18:54   Co z tymi schodkami??

Ania napisał/a:
ale wlasnie tam nic nie ma....tzn.w options,start floor...


ehym... czy ty na pewno masz wersje IT 1.2 ?
 
 
Ania
Sweet!


Dołączył: 06 Wrz 2005
Posty: 25
Skąd: P?ckowo
Wysłany: 9 Wrzesień 2005, 11:07   Co z tymi schodkami??

jasne.jak sama sobie nie odblokuje schodkow to nie ma! i taka glupia nie jestem zeby nie widziec napisu pod ikonka''Icy Towwer 1.2''sorki ze tak najezdzam ale ostatnio wszyscy mnie wkurzaja i sie straasznie wsciekam...;)
 
 
Domia 
No way!



Wiek: 25
Dołączyła: 06 Lut 2004
Posty: 1465
Skąd: Kraqw
Wysłany: 9 Wrzesień 2005, 15:25   Co z tymi schodkami??

Ania napisał/a:
jasne.jak sama sobie nie odblokuje schodkow to nie ma! i taka glupia nie jestem zeby nie widziec napisu pod ikonka''Icy Towwer 1.2''sorki ze tak najezdzam ale ostatnio wszyscy mnie wkurzaja i sie straasznie wsciekam...


Heh... a moze ktos zmienil nazwe owej "ikonki" ;-p ? A jesli nie to masz spipcone IT i radze zainstalowac ponownie.
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,08 sekundy. Zapytań do SQL: 15