SzukajSzukaj  RegulaminRegulamin  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Forum Icy.pl Strona Główna  

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Vinyanov
20 Lipiec 2010, 07:16
Odblokowywanie schodków poprzez tower.cfg
Autor Wiadomość
N3T
Eextreeme!



Wiek: 22
Dołączył: 12 Gru 2005
Posty: 151
Skąd: Warszawa
Wysłany: 6 Maj 2006, 15:17   Pod?ogi

Pewnie ze pomogles, ale ten gostek nie jest zarejestrowany :/ Jest gosciem :|
_________________
Score: 13885 | Floor: 359 | Combo: 83 | NML: 181 | FML: 67
 
 
narc_red
Yo!

Dołączył: 06 Maj 2006
Posty: 4
Wysłany: 6 Maj 2006, 19:03   Pod?ogi

ja to posciagalem i co? wszystko zniklo i musze zaczynac od poczatku
_________________
loor: 428
Combo: 62
Score: 7622
NML: 206
 
 
Sho
Yo!


Dołączył: 06 Maj 2006
Posty: 1
Skąd: Gdynia
Wysłany: 6 Maj 2006, 21:05   Pod?ogi

Ale nie o to chodzi Devlin ! Chodzi czy moge zmieniajac juz podloge zachowac stare Wyniki ? :P
_________________
ho
 
 
 
Devlin 
Splendid!



Wiek: 27
Dołączył: 26 Mar 2006
Posty: 799
Skąd: Icy Tower Planet
Wysłany: 6 Maj 2006, 22:47   Pod?ogi

No pewnie! Zmiana poczatkowej podlogi nie ma nic do rekordow.
_________________
Cytat:



 
  Profil FLD: 1565
 
petr 
Administrator



Wiek: 26
Dołączył: 17 Kwi 2004
Posty: 1665
Skąd: Dąbrowa Górnicza / Kraków
Wysłany: 7 Maj 2006, 03:32   Pod?ogi

W pliku tower.cfg sa zapisane rekordy (nie tyczy sie to powtorek, oczywiscie), podmieniajac plik nalezy go kopiowac.
Odpowiedz jest w faq, zamykam wiec
_________________
score 217671 | floor 727 | combo 461 || NML/FML 493 | CCC1 150
 
  Profil FLD: 761 IT Code:
 
narc_red
Yo!

Dołączył: 06 Maj 2006
Posty: 4
Wysłany: 7 Maj 2006, 08:53   Co z tymi schodkami??

moglibyscie zrobic poradnik krok po kroku ze zdjeciami? probowalem wszystkich waszych sposobow i wszystko znika.
_________________
loor: 428
Combo: 62
Score: 7622
NML: 206
 
 
petr 
Administrator



Wiek: 26
Dołączył: 17 Kwi 2004
Posty: 1665
Skąd: Dąbrowa Górnicza / Kraków
Wysłany: 8 Maj 2006, 21:13   Co z tymi schodkami??

A co my jestesmy, przepraszam bardzo - Komputer Swiat?
Napisz ktorej czesci naszej instrukcji (tej z faq, punkt drugi) nie rozumiesz.
_________________
score 217671 | floor 727 | combo 461 || NML/FML 493 | CCC1 150
 
  Profil FLD: 761 IT Code:
 
Daisy
Gość
Wysłany: 4 Październik 2006, 17:51   Problem ze schodkami ! PLISSS HELP !

Elo !
Chodzi o to, ze chce sobie np. sciagnac gwiezdne schodki, bo jeszcze ich nie odblokowalam.... no to sobie sciagnelam, ale nie mam pojecia gdzie je zapisac ! ! !
PLIS, HELP !!!!!!!
 
 
Artur 
Eextreeme!


Wiek: 24
Dołączył: 08 Sie 2006
Posty: 161
Skąd: Warszawa
Wysłany: 7 Październik 2006, 10:05   Problem ze schodkami ! PLISSS HELP !

Zapisujesz w katalogu gry pod nazwa nie 900, 800 itp. tylko tower.cfg. 8) :lol: 8)
_________________
Wszystko jest możliwe, bo jeszcze nikt nie udowodnił, co jest niemożliwe.
IT 1.5: [Floor]> 1233 [Score]> 581279 [Combo]> 754 [CC1]> 161 [CC2]> 261 [CC3]> 358 [CC4]> 460 [CC5]> 563
IT 1.3: Floor: 1444 Combo: 587
 
 
 
miedziak
Yo!

Dołączył: 21 Lis 2006
Posty: 2
Wysłany: 21 Listopad 2006, 20:03   Odp: Problem ze schodkami ! PLISSS HELP !

Siemka jestem nowy i mam problel tez ze sciagnieciem schodkow umieszczam je pod nazwa tower.cfg.Potem wycinam stary plik tower.cfg i mi nie dzialaja schodki plz help me!!
 
 
miedziak
Yo!

Dołączył: 21 Lis 2006
Posty: 2
Wysłany: 21 Listopad 2006, 20:08   Odp: [IT 1.2]Odblokowane schodki help :)

jaka lipa mi nie dziala!!!!!!!!!
nie wiem czemu pomozcie
ma ktos gg to mi wysle swojego icy towera kopie wraz ze schodkami.
moj nr. to:7572813 thx z gory!
 
 
mario12
Yo!

Dołączył: 22 Gru 2006
Posty: 1
Wysłany: 22 Grudzień 2006, 07:07   Odp: [IT 1.2]Odblokowane schodki help :)

ej a co zrobić jak już ściągnęłem schodki wszystko działa, ale w grze odwraca mi się sterowanie!!! I sprawdziłem to przez te schodki. Co zrobić, aby były odblokowane schodki i normalne sterowanie? Prosze o szybką odpowiedź. Mam wersję 1.3
 
 
Vinyanov 
No way!


Pomógł: 9 razy
Dołączył: 06 Lut 2004
Posty: 2312
Wysłany: 22 Grudzień 2006, 07:23   Odp: [IT 1.2]Odblokowane schodki help :)

Heh. W plikach konfiguracyjnych ze schodkami jest widać zapisana konfiguracja klawiszy używana przez ich autora. Ty pewnie zazwyczaj używasz innych ustawień, więc AFAIK praktycznie nic nie możesz zrobić - tylko zrezygnować ze schodków albo ze swojego sterowania. :)
 
 
zizzy
Hey, good!



Dołączył: 19 Gru 2006
Posty: 9
Wysłany: 31 Grudzień 2006, 14:07   Odp: [IT 1.2]Odblokowane schodki help :)

Nie mow odrazu ze zrezygnowac zawsze jest jakas szansa :D
 
 
Matix
Hey, good!



Dołączył: 01 Sty 2007
Posty: 12
Wysłany: 1 Styczeń 2007, 16:58   Odp: Problem ze schodkami ! PLISSS HELP !

miedziak napisał/a:

Siemka jestem nowy i mam problel tez ze sciagnieciem schodkow umieszczam je pod nazwa tower.cfg.Potem wycinam stary plik tower.cfg i mi nie dzialaja schodki plz help me!!


O matko... Nie rozumiesz że czeba zmienić nazwę tego pliku na tower.cfg
 
 
Matix
Hey, good!



Dołączył: 01 Sty 2007
Posty: 12
Wysłany: 2 Styczeń 2007, 20:04   Odp: [IT 1.2]Odblokowane schodki help :)

Ty miedziak

Sciągnij sobie z tej stronki: http://www.icy.pl/download.php

IcyTower 1.3.1
IcyTower 1.2.1
Możesz sciągnąć 2 IcyTowery, ja mam 2. :D
 
 
monia13
Yo!

Dołączył: 27 Sty 2007
Posty: 1
Wysłany: 27 Styczeń 2007, 14:34   Odblokowywanie schodków POMOCY!!!!

Mam problem ściągam te pliki do odblokowywania schodków i zamieniam z orginalnymi i nic!!!! ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( Próbuje i próbuje
Niech ktoś pomoże pllllllllllllllis czekam na odpowiedz!!!!! :D :D :D :D
 
 
somar91
Hey, good!


Dołączył: 07 Lut 2007
Posty: 6
Wysłany: 7 Luty 2007, 13:27   Odp: Odblokowywanie schodków POMOCY!!!!

musisz zmienić nazwę pliku który ściągnełaś na tower.cfg i zamienić na orginalny
 
 
windows xp
Yo!

Dołączył: 18 Lut 2007
Posty: 1
Wysłany: 18 Luty 2007, 15:02   Podpowiedzcie

Jak zrobić bo ja ściągnołem tęczwy schodek (900) i nie umię go zaakceptować. Przeniosłem go to katalogu z grą i nic z tego. POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
 
Dark Sturm II
Hey, good!



Dołączył: 13 Lut 2007
Posty: 8
Wysłany: 18 Luty 2007, 15:34   Odp: Podpowiedzcie

1. Jaka wersja? Jak 1.1 albo 1.2 to nie da rady. To tylko w 1.3(tak?)
2. Po polacku gadash?
3. Caps lock OFF.
4. Noob.
5. Zamień swój plik tower.cfg na ten który masz (900.cfg) i zmień jego nazwę na tower.cfg.

Kapujesz?
_________________
http://allyourbasearebelongtouz.ytmnd.com/
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,07 sekundy. Zapytań do SQL: 15