SzukajSzukaj  RegulaminRegulamin  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Forum Icy.pl Strona Główna  

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Vinyanov
20 Lipiec 2010, 07:16
Odblokowywanie schodków poprzez tower.cfg
Autor Wiadomość
Artur 
Eextreeme!


Wiek: 24
Dołączył: 08 Sie 2006
Posty: 161
Skąd: Warszawa
Wysłany: 18 Luty 2007, 19:42   Odp: Podpowiedzcie

Przy ściąganiu zapisz plik jako tower (.cfg). :D
_________________
Wszystko jest możliwe, bo jeszcze nikt nie udowodnił, co jest niemożliwe.
IT 1.5: [Floor]> 1233 [Score]> 581279 [Combo]> 754 [CC1]> 161 [CC2]> 261 [CC3]> 358 [CC4]> 460 [CC5]> 563
IT 1.3: Floor: 1444 Combo: 587
 
 
 
Piotr12345
Yo!

Dołączył: 16 Lut 2007
Posty: 1
Wysłany: 11 Marzec 2007, 17:07   Zkad zciagnac odblokowane schodki

Tak jak w temacie... mam problem nie wiem zkad zciagnac odblokowane schodki http://www.icy.pl/forum/i...5baf&board=10.0
tam pisze ze nie ma takiego pliku a przeciez pisalo to na http://www.icy.pl
Gdyby ktos zamiescil te schodki na rapidshare , turboupload itp.
bede BARDZO wdzieczny

z gory dzieki
 
 
Jacob
Fantastic!



Dołączył: 13 Lut 2005
Posty: 328
Wysłany: 11 Marzec 2007, 17:37   Odp: Zkad zciagnac odblokowane schodki

Na samym dole:
http://www.icy.pl/pl/icy_tower_opis_schodki.html

MfG Jacob
_________________
Deutsche IT Nationalmannschaft
Jacob's Website
 
 
szczur
Yo!

Dołączył: 06 Kwi 2007
Posty: 1
Wysłany: 6 Kwiecień 2007, 21:48   odblokowanie schodków

Czesc jestem Krzysiek ( mam 12 lat ) i mam problem z icy tower 1.3.1 , poniewasz mam dostepny schodek 400 - 499 i chcialbym prosic o pomoc jak i gdzie mam otwierac dane pliki zeby uzyskac wszystkie dostepne schodki.
ps.
ciagle spadam na 300.
_________________
Floor [4][4][8] , Combo [1][2][2] , Score [2][3][2][9][4]
04.06.2007 23.03.2007 23.03.2007
 
 
Artur 
Eextreeme!


Wiek: 24
Dołączył: 08 Sie 2006
Posty: 161
Skąd: Warszawa
Wysłany: 9 Kwiecień 2007, 01:46   Odp: poczatkujacy

Musisz ściągnąć ten plik http://www.icy.pl/download/cfg/900.cfg . Zapisz w katalogu gry pod nazwą tower. Niestety twoje rekordy na liście w głównym menu gry będą utracone. Podobno John Beak może zrobić tak, żeby twoje rekordy nie były utracone, on tak potrafi chyba.
_________________
Wszystko jest możliwe, bo jeszcze nikt nie udowodnił, co jest niemożliwe.
IT 1.5: [Floor]> 1233 [Score]> 581279 [Combo]> 754 [CC1]> 161 [CC2]> 261 [CC3]> 358 [CC4]> 460 [CC5]> 563
IT 1.3: Floor: 1444 Combo: 587
 
 
 
karollie 
Hey, good!


Wiek: 19
Dołączył: 17 Paź 2007
Posty: 7
Skąd: z nowej soli
Wysłany: 19 Październik 2007, 13:08   

ściągnołem drewniane i jakieś bo drewnianych shodkach i mi nie działają co zrobić?
 
     
FOX 
Wow!



Wiek: 29
Dołączył: 06 Gru 2006
Posty: 83
Skąd: OZHAXALD
Wysłany: 3 Listopad 2007, 09:15   

Przepraszam, że odkopuję temat, ale jest jeszcze jedna droga. Można ściągnąć Icy Tower Trainer. Uruchamiasz program, podłączasz do gry (jeśli gry nie włączyłeś, możesz programem, a Trainer podłączy się automatycznie). Potem przy "Unlock Floor" wpisujesz "9" i naciskasz przycisk. Jeśli wyskoczy ci okno, że z Trainerem wystąpił problem i zostanie on zamknięty, nie martw się. Program i tak odblokował ci wszystkie piętra, które były do odblokowania. I do tego jeszcze nie masz ani jednego straconego rekordu.
_________________
Mateusz SSJ8
score=51792
combo=214
floor=680
n00b=416
rush timer=145,?? s
 
 
     
mattirab 
Moderator



Pomógł: 2 razy
Wiek: 23
Dołączył: 24 Maj 2005
Posty: 1200
Skąd: Kalisz
Wysłany: 3 Listopad 2007, 11:24   

FOX napisał/a:
Przepraszam, że odkopuję temat, ale jest jeszcze jedna droga. Można ściągnąć Icy Tower Trainer. Uruchamiasz program, podłączasz do gry (jeśli gry nie włączyłeś, możesz programem, a Trainer podłączy się automatycznie). Potem przy "Unlock Floor" wpisujesz "9" i naciskasz przycisk. Jeśli wyskoczy ci okno, że z Trainerem wystąpił problem i zostanie on zamknięty, nie martw się. Program i tak odblokował ci wszystkie piętra, które były do odblokowania. I do tego jeszcze nie masz ani jednego straconego rekordu.

No owszem - istnieje taka droga, ale to jest raczej powszechnie wiadome...
Nie odkopuj tematów, jeśli wiadomo, że nie pomoże to jemu założycielowi, a chyba widać, że autora nie obchodziło za bardzo to, czy ktoś mu w ogóle odpowie...
Zamykam.
_________________
Hello me, it's me again.
Rekordy
Historia Icy Tower
Nasze Powtórki
 
  Profil FLD: 3803
     
Tomek
Gość
Wysłany: 4 Listopad 2007, 16:31   

Jak mam odblokowac schodek 4 tzn ten niebieski :razz:
 
     
FOX 
Wow!



Wiek: 29
Dołączył: 06 Gru 2006
Posty: 83
Skąd: OZHAXALD
Wysłany: 5 Listopad 2007, 10:38   

Proponuję ci jedno rozwiązanie. Ściągnij sobie program "Icy Tower Trainer" z "BASSMOD.dll" (bez tego go nie uruchomisz), podłącz go do gry "Icy Tower" (jeśli nie włączyłeś gry, możesz tym programem), przy "Unlock Floor" wpisz "3" (by odblokować schodki lodowe, drewniane i metalowe, bo te metalowe są niebieskie) i naciśnij przycisk "Unlock Floor". Uda ci się. Uczciwie możesz to zrobić, dochodząc na piętro 300 lub je mijając, ale i tak odblokujesz te 3, o których wspomniałem, jeśli jeszcze nie odblokowałeś lodowych i drewnianych.
_________________
Mateusz SSJ8
score=51792
combo=214
floor=680
n00b=416
rush timer=145,?? s
 
 
     
Doob 
Fantastic!



Pomógł: 2 razy
Wiek: 26
Dołączył: 18 Sie 2007
Posty: 473
Wysłany: 5 Listopad 2007, 14:37   

Nie lepiej sciagnac plik z downloadu i go podmienic? ._.
 
  Profil FLD: 13218
     
mattirab 
Moderator



Pomógł: 2 razy
Wiek: 23
Dołączył: 24 Maj 2005
Posty: 1200
Skąd: Kalisz
Wysłany: 5 Listopad 2007, 16:39   

Doob napisał/a:
Nie lepiej sciagnac plik z downloadu i go podmienic? ._.

FOX pisał już... jeśli się zrobi jego sposobem, to rekordy się nie skasują.
A jeśli się podmieni plik, to wtedy trzeba fullscreen ustawiać, niektórzy "fani" zgodności muszą rekordy bić, żeby się zgadzały na liście itp...
_________________
Hello me, it's me again.
Rekordy
Historia Icy Tower
Nasze Powtórki
 
  Profil FLD: 3803
     
Worm 96 
Sweet!



Wiek: 27
Dołączył: 09 Lis 2007
Posty: 20
Skąd: Katowice
Wysłany: 9 Listopad 2007, 14:07   Schodki...

Coś mi się stało kiedy chce ściągnąć schodki ale nie moge bo pojawia mi sie takie cos :
slh!I�ëôćő˙ţđęń ëđý�ëđharold˙_the_hom�eboyÜ˙1ä÷Pż��FLDÝţ�ť{QPROZDß�dir=rD�ďC:\W�D�s;c:˘TĆŘęü` ¸ 0*T fx�dţńRëđSŞëđTëđUëđKëđC�<

CO TO JEST???
pomóżcie plz
_________________
Da się żyć! Chyba...

Lepiej wygrać niż przegrać...

Czasami potrzebny jest mały impuls...
ICY TOWER. Go For It

My Records:
COMBO:65
SCORE8229
FLOOR:327
 
     
Doob 
Fantastic!



Pomógł: 2 razy
Wiek: 26
Dołączył: 18 Sie 2007
Posty: 473
Wysłany: 9 Listopad 2007, 15:02   

Powiedzialbys skad sciagasz i ktore chcesz sciagnac.. Jesli chodzi o te wszystko to stad chodzi.
 
  Profil FLD: 13218
     
Worm 96 
Sweet!



Wiek: 27
Dołączył: 09 Lis 2007
Posty: 20
Skąd: Katowice
Wysłany: 9 Listopad 2007, 17:49   

Chcialem sciągnąć te 600 lvl z tej strony i wtedy pojawia się ten kod
_________________
Da się żyć! Chyba...

Lepiej wygrać niż przegrać...

Czasami potrzebny jest mały impuls...
ICY TOWER. Go For It

My Records:
COMBO:65
SCORE8229
FLOOR:327
 
     
Doob 
Fantastic!



Pomógł: 2 razy
Wiek: 26
Dołączył: 18 Sie 2007
Posty: 473
Wysłany: 10 Listopad 2007, 00:07   

Sproboj poprzez 'Zapisz element docelowy jako'
 
  Profil FLD: 13218
     
Worm 96 
Sweet!



Wiek: 27
Dołączył: 09 Lis 2007
Posty: 20
Skąd: Katowice
Wysłany: 10 Listopad 2007, 10:13   

dalej nie działa... Albo dobra sam sobie spróbóje odblokować!
_________________
Da się żyć! Chyba...

Lepiej wygrać niż przegrać...

Czasami potrzebny jest mały impuls...
ICY TOWER. Go For It

My Records:
COMBO:65
SCORE8229
FLOOR:327
 
     
Doob 
Fantastic!



Pomógł: 2 razy
Wiek: 26
Dołączył: 18 Sie 2007
Posty: 473
Wysłany: 10 Listopad 2007, 11:12   

Mi działa. Ale łap z załącznika.

600.rar
Pobierz Plik ściągnięto 688 raz(y) 235 Bajtów

 
  Profil FLD: 13218
     
Worm 96 
Sweet!



Wiek: 27
Dołączył: 09 Lis 2007
Posty: 20
Skąd: Katowice
Wysłany: 10 Listopad 2007, 15:58   

Mnie trainer nie działa zrobilem folder dalem tam wszystko i nic pisze że nie możę znazc bassmoda
_________________
Da się żyć! Chyba...

Lepiej wygrać niż przegrać...

Czasami potrzebny jest mały impuls...
ICY TOWER. Go For It

My Records:
COMBO:65
SCORE8229
FLOOR:327
 
     
Worm 96 
Sweet!



Wiek: 27
Dołączył: 09 Lis 2007
Posty: 20
Skąd: Katowice
Wysłany: 13 Listopad 2007, 16:27   

Ok już działa dzienx
_________________
Da się żyć! Chyba...

Lepiej wygrać niż przegrać...

Czasami potrzebny jest mały impuls...
ICY TOWER. Go For It

My Records:
COMBO:65
SCORE8229
FLOOR:327
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,1 sekundy. Zapytań do SQL: 16