| |
Forum Icy.pl Forum polskiego serwisu Icy Tower |
 |
Wywiady - Wszystkie wywiady / All interviews
Vinyanov - 26 Styczeń 2007, 22:55 Temat postu: Wszystkie wywiady / All interviews Ostatnio cudem nabrałem ochoty na zrobienie czego¶ pożytecznego. Oto wszystkie międzynarodowe wywiady z ludĽmi zwi±zanymi z Icy Tower, jakie udało mi się na szybko znaleĽć. Dlaczego je tu umie¶ciłem? Promocja zawsze daje więcej korzy¶ci, niż stagnacja (przynajmniej w Internecie)...
Recently, miraculously, I've decided to do something useful. Here are all the international interviews with people connected to Icy Tower I managed to figure out quickly. Why did I put them here? Well, publicity always moves the matters ahead (at least in the Internet)...
Miłej lektury/słuchania and nice reading/listening.
Przejrzyj także listę filmów na YouTube, które przedstawiaj± graczy graj±cych na żywo. Also see the list of movies at YouTube with show known Icy Tower players playing the game live.
Jacob - 27 Styczeń 2007, 09:01 Temat postu: Odp: Zagraniczne wywiady Dobra robota ;]
devastator - 27 Styczeń 2007, 18:02 Temat postu: Odp: Zagraniczne wywiady hehe, jeden z tych wywiadów Peitza mam w Ulubionych bo się szwedzkiego uczę
Gdzieś na forum jest jeszcze wywiad Syo z Wigginem15 - po polsku i po angielsku.
BTW rzadko wpadam na forum ale nie moge przeczytać moich PMów, pisze, że mam 31 a jak wchodzę to 0, co jest?
mattirab - 27 Styczeń 2007, 20:04 Temat postu: Odp: Zagraniczne wywiady "BTW rzadko wpadam na forum ale nie moge przeczytać moich PMów, pisze, że mam 31 a jak wchodzę to 0, co jest?"
Każdy tak ma . Ale jak to rozwiązać - nie wiem...
Co do topicu... ładnie to wyszukałeś, Viny, tylko skoro te wywiady są "międzynarodowe", to nazwę topicu można dać też po angielsku .
Devlin - 28 Styczeń 2007, 14:37 Temat postu: Odp: Zagraniczne wywiady / International interviews
| devastator napisał/a: |
BTW rzadko wpadam na forum ale nie moge przeczytać moich PMów, pisze, że mam 31 a jak wchodzę to 0, co jest?
|
Też to miałem. Wystarczy kliknąć na usuń wiadomości po lewej - u mnie to zadziałało.
syo - 29 Styczeń 2007, 18:38 Temat postu: Odp: Zagraniczne wywiady / International interviews Good job
Vinyanov - 29 Styczeń 2007, 22:45 Temat postu: Odp: Zagraniczne wywiady / International interviews Niech to, dzięki.
Przeczytałem post na FLD - rzeczywiście skrót do cache'u Google'a się zdezaktualizował. To dziwne, tworzyłem już TinyURLe do takich kopii już tygodnie temu i z żadnym z nich nie było problemu. Mam nadzieję, że ten utrzyma się dłużej...
Vinyanov - 2 Luty 2009, 10:31
Nadużyję trochę w±tku. Oto wszystkie 2 filmy które znalazłem, które przedstawiaj± znanych graczy podczas gry (oraz ich mody). Do wysłania tej wiadomo¶ci skłonił mnie 2., który odkryłem przed 5 minutami. (Ku mojemu rozczarowaniu, ponieważ zobaczyłem, że Roman jest kolejn± osob±, która ma rekordy niższe od moich, a technikę lepsz±… to bardzo nieprzyjemne). Mam nadzieję, że lista zostanie wkrótce poszerzona.
Doob - 2 Luty 2009, 12:32
Piero tez pokazywal jak gra.
http://pl.youtube.com/watch?v=OlrcDTuZU2Y
Vinyanov - 2 Luty 2009, 13:02
Ech, kolejny Niemiec. Dzięki.
(Hm, jest niewidoczny… trudno, jego strata).
Dopisano: doł±czyłem film z Borem.
Vinyanov - 11 Czerwiec 2010, 10:39
Kolejny wywiad z naszym JP.
O ITFB.
tadaro - 15 Lipiec 2016, 09:48
Witam, czy gdzieś jeszcze są dostępne te wywiad? Jestem bardzo ciekawa, a te linki tutaj nie działają. Uwielbiam IcyTower. Będąc księgową kaliszewską z kilkunastoletnim doświadczeniem doceniam takie starsze gry, które towarzyszyły mi na początku mojej kariery jako coś co pomagało mi się odstresować.
klaudia24 - 29 Lipiec 2016, 09:26
| tadaro napisał/a: | | Witam, czy gdzieĹ› jeszcze sÄ… dostÄ™pne te wywiad? Jestem bardzo ciekawa, a te linki tutaj nie dziaĹ‚ajÄ…. Uwielbiam IcyTower. ProwadzÄ…c zespół folklorystyczny z kilkunastoletnim doĹ›wiadczeniem doceniam takie starsze gry, ktĂłre towarzyszyĹ‚y mi na poczÄ…tku mojej kariery jako coĹ› co pomagaĹ‚o mi siÄ™ odstresować. |
Wygląda na to, ze nie ma A ja tez bym chętnie poczytała. Znalazłam ale w wersji angielskiej, podesłałam ci na priv
Seniorcareonline - 31 Maj 2021, 08:46
Senior Care Online is a platform that connects caregivers and senior care seekers. Many senior citizens needing companionship, greater supervision, Senior home care assistance and even help to maintain independence and autonomy, needed a tool to connect them with caregivers. So, Senior Care Online is providing this facility to connect care seekers with suitable caregivers without any involvement of a third party. Our simple approach is to facilitate the connection of these two groups & focus on key needs and wishes and match them online as closely as possible. For More Info Please visit – https://seniorcareonline.com/
|
|