| |
Forum Icy.pl Forum polskiego serwisu Icy Tower |
 |
Serwis icy.pl - czemu ? jak ?
pawel - 10 Marzec 2007, 17:03 Temat postu: czemu ? jak ? czemy na glownej stronie icy.pl nie ma wiekszosci danych zapisow , np. kalkulatora ??
syo - 10 Marzec 2007, 22:58 Temat postu: Odp: czemu ? O czym Ty mówisz? Wyjaśnij dokładnie o co Ci chodzi.
Kalkulator K+ jest do ściągnięcia. Poszukaj. Nie boli.
Artur - 10 Marzec 2007, 23:16 Temat postu: Odp: czemu ? Chodzi mu o rzeczy na stronie np. kalkulator, rekordy, download itp.
pawel - 11 Marzec 2007, 11:20 Temat postu: Odp: czemu ? wlasnie oto mi chodzi o rekordy itp.
i jescze chodzi mi o ( jak sie spowalnia gre w IT 1.3.1 ?
syo - 11 Marzec 2007, 11:58 Temat postu: Odp: czemu ? jak ? Narazie strona jest jeszcze w fazie produkcji więc brakuje paru rzeczy.
Co do spowalniania - nie propaguję tego typu gry więc ja osobiście Ci nie powiem.
pawel - 11 Marzec 2007, 12:17 Temat postu: Odp: czemu ? jak ? A znasz kogos kto mi wyjasni osobiscie ?????????
Artur - 11 Marzec 2007, 13:17 Temat postu: Odp: czemu ? jak ? Ja ci nie będę mówił.
pawel - 11 Marzec 2007, 15:12 Temat postu: Odp: czemu ? jak ? sorry ze gadam na tym temacie ale ja chce spowalniacz bo chcialbym zobaczyc jak by mi poszlo, bo w koncu wszystcy sie chwala ze sa po 1000 schodkach ...
mattirab - 11 Marzec 2007, 19:53 Temat postu: Odp: czemu ? jak ? Opcja szukaj się kłania, albo temat 'Spowalnianie gry'. Tam wszystko jest w poście bodajże Johna Beaka. Jakie to programy i chyba też skąd je wziąć. Też nie jestem za tego typu grą, no ale zawsze można spróbować . Kłopot chyba rozwiązany.
pawel - 12 Marzec 2007, 13:17 Temat postu: Odp: czemu ? jak ? troche szkoda / ze mi nikt tego nie powie
Artur - 12 Marzec 2007, 15:44 Temat postu: Odp: czemu ? jak ? Nie potrafisz poszukać? Dobra, ściągnij CPU killera, ale on i tak nie wiele da, a łatwiej się wcale nie gra na spowalniaczu.
pawel - 12 Marzec 2007, 19:46 Temat postu: Odp: czemu ? jak ? A Artur czy znasz jakas strone z icy tower 1.2 odpisz....
Jacob - 12 Marzec 2007, 20:43 Temat postu: Odp: czemu ? jak ? pawel nie rob burdelu, po pierwsze: odbiegasz od tematu, po drugie: co to jest jakis chat ? nie mozesz napisac arturowi na priv, tylko kolejnego posta w temacie, po trzecie: uzywaj opcji szukaj, po czwarte: zamykam, bo to kolejny bezsensowny temat
Jacob
mattirab - 12 Marzec 2007, 20:51 Temat postu: Odp: czemu ? jak ? O, ludzie! Ludzie! Paweł:
Po 1. Odpowiedz, czy czytałeś regulamin?
Po 2. Wiesz do czego służą prywatne wiadomości (hmmm... coś mi nie chciały się odczytać kiedyś więc nie wiem nawet, czy działają )?
Po 3. Szukaj na googlach, czy gdzieś.
Po 4. | pawel napisał/a: | | troche szkoda / ze mi nikt tego nie powie |
Jak można pisać takie posty?
Po a) Napisałem Ci, gdzie ma to być.
Po b) Takie posty nadają się raczej tylko do usunięcia.
Po c) Wiesz w ogóle, jakie posty pisać, żeby były traktowane jako normalne wiadomości a nie bezsens?
Po 5. Odpowiedz na postawione pytania (poprzez prywatne wiadomości (moje wiadomości - zakładka koło Twojego profilu na górze strony) . Strona z IT 1.2 (nie wiem, po co Ci ta wersja, ale proszę): http://itower.prv.pl/ (wchodzisz tam w: "gra (do ściągnięcia)" i tam masz IT 1.2 plus patch.
|
|