Forum Icy.pl
Forum polskiego serwisu Icy Tower

Galeria postaci i modów - [postać] Kakashi

Neocide - 2 Wrzesień 2007, 13:18
Temat postu: [postać] Kakashi

mattirab - 2 Wrzesień 2007, 19:48

Hmmm... no cóż, dziękujemy za tą propozycję. Mnie się postać całkiem podoba, dobra robota :D , zobaczymy co na to nasz redaktor naczelny...
Neocide napisał/a:
Pozdrawiam, Neo

A propos - Neo jest jednym z redaktorów strony, ale rozumiem, że jesteś kimś innym. :)
Pozdrawiam, mattirab.

Neocide - 5 Wrzesień 2007, 14:06

mattirab, cieszę się że Ci się podoba. A co do nicka to wiele osób Neo nazywają :P Mam zamiar zrobić jeszcze więcej postaci :) W spritach (no rysowaniu) jestem doświadczony.
karmos - 13 Wrzesień 2007, 13:13

porostu zarąbiste gdyby ktoś zrobił postać shikamaru byłbym bardzo wdzięczny
syo - 13 Wrzesień 2007, 13:28

Neocide, liczymy na aktywny udział na forum i kolejne postaci z Twojej ręki! :)
Pirochemik - 13 Wrzesień 2007, 16:28

Wkoncu całkiem ciekawa postać>
Neocide - 14 Wrzesień 2007, 20:37

Dziękuje za komentarze i oceny. Niedługo coś wymyśle, posprituje, podorabiam i umieszczę.

Pozdrawiam

edit://
a i jeszcze prosiłbym jeśli można tą betkę umieścić w dowloadzie

Adder1984 - 15 Wrzesień 2007, 10:43

:twisted:
Neocide - 15 Wrzesień 2007, 12:22

Rehost linku. Dzisiaj zauważyłem że padł.
zukziom - 15 Wrzesień 2007, 17:54
Temat postu: Re: [Postać] Kakashi
ej jak zrobiles te postac bo ja sciognolem pszechwilom gogu i nieweim jak zrobic zeby byl w grze :(
howorang - 3 Październik 2007, 17:07

Boże jak dokładnie zrobiony jak z anime!!!!!Mam prośbe wrzuć to jeszcze raz.
Robin2500 - 11 Październik 2007, 21:50

Ciekawe czy to będzie działac...
narc-red-blue - 14 Październik 2007, 10:07

twoja postać wygląda tak jakby zaraz miała paść z tego stopnia ... (wyglada jakby stala na krańcu stopnia)
Zabuza - 20 Październik 2007, 17:48

chcialbym zobaczyc ukryte wiadomośći ;-)
Tayuya25 - 20 Październik 2007, 22:08

fajne ;-)
Play - 21 Październik 2007, 09:43

zrob narutoo.. ;d
Play - 21 Październik 2007, 09:44

ej wez jeszcze raz uploaduj albo mi na maila wyslij KUndzIO@gmail.com ... ;p bo juz usuneli z serva
mattirab - 21 Październik 2007, 10:13

Play;9:43 napisał/a:
zrob narutoo.. ;d

Play;9:44 napisał/a:
ej wez jeszcze raz uploaduj albo mi na maila wyslij KUndzIO@gmail.com ... ;p bo juz usuneli z serva

A Ty weź jeszcze raz przeczytaj regulamin. ;)

Doob - 21 Październik 2007, 10:26

BTW. Jakis Moderator przymknal by te 2 tematy dopoki ich autor sie nie obudzi i nie rehostnie plikow.
mattirab - 21 Październik 2007, 11:16

No, racja. Jak Neocide, będziesz chciał to zrobić, to na PW.
Do odwołania - zamykam.

Draqon - 1 Marzec 2008, 12:04

Nom postarałeś się gratuluje ;]
Pho3niX - 19 Marzec 2008, 14:49

Witam.

Neo, spisałeś się!

Widać,że się na tym znasz.. Ja się dopieo ucze :)

dawido - 21 Marzec 2008, 21:22

Super postac
Tylko nie działa

Gość - 28 Marzec 2008, 19:02

spoko niem no wypas a bg to by bylo pzresado bo pewnie co drugi gf
Adutis - 29 Marzec 2008, 09:30

Fajna postać
FOX - 30 Marzec 2008, 10:58

Ale BGM by się przydało. Autorze postaci. Jeśli zrobisz lepszą wersję tej postaci, daj ją zamiast obecnej, żeby nie zaśmiecać forum. Dobrze?
Ziomol234 - 8 Kwiecień 2008, 09:57

Naprawdę dobrze zrobiona postać!
PS
Fajnie że to akurat Kakashi :grin:

Pirochemik - 8 Kwiecień 2008, 12:33

Lol, czemu pisecie takie głupoty, zeby zobaczyć odkryty napis? Niech ktos si tym zajmie i da jakiś koment, ze postać nie stnieje. A ta ukryta wiadomość tylko mnie rozwala, ludzie piszę , że postać jest fajna, żeby dostać linka d niej, który nie działa;d
Ludzie troche powagi;d

petr - 8 Kwiecień 2008, 16:58

Proszę Neocide o reupload upload postaci bezpośrednio na serwery forum. Z góry dzięki.
Jeśli nie chcesz spełnić tej prośby - masz do tego pełne prawo - umieszczaj je chociaż na normalnych serwerach ftp gdzie pliki nie mają szans wygasnąć.

Vinyanov - 8 Kwiecień 2008, 17:14

Zablokowałem znacznik hide na forum. Służy on jedynie do wspomagania forum, poprzez zwiększanie liczby zarejestrowanych użytkowników. Ale tutaj, przy okazji postaci, ważniejsze jest dobro wszystkich gości forum, także niezarejestrowanych. Oczywiście, może być tak, że Neocide ograniczył liczbę użytkowników, którzy pobierają jego postać, aby chronić własny upload przed wykorzystaniem nadmiernej ilości transferu. Wytłumaczenie zdaje mi się jednak mało prawdopodobne. Gdyby natomiast stanowiło prawdę, istnieją, jak zauważył petr, alternatywy dla serwisów archiwizujących.
petr - 8 Kwiecień 2008, 17:23

Sprawa była na swój sposób wyjątkowa, bo nie pamiętam by ktokolwiek w już ponad 4-letniej historii postaci udostępniał je w taki (nieco restrykcyjny) sposób. Oczywiście, to tylko przez niepisaną (i chyba niewypowiedzianą) umowę pomiędzy twórcami, którzy zdecydowali się udostępniać swoje prace na (na to wygląda) licencji gry, tj. freeware, co oznacza że każdy może je udostępniać. Ostateczna decyzja jednak zawsze należy do autora.. ale jak widać nie zawsze. W przypadku funkcji "ukryj tekst przed tymi, którzy nie napisali posta w temacie" Icy.pl ma chyba prawo powiedzieć "nie".
Niech więc będzie to precedens dla innych tego typu przypadków. Skoro gra jest wolna, niech takie pozostaną postacie i mody..

Vinyanov - 8 Kwiecień 2008, 17:32

petr napisał/a:
Ostateczna decyzja jednak zawsze należy do autora.. ale jak widać nie zawsze. W przypadku funkcji "ukryj tekst przed tymi, którzy nie napisali posta w temacie" Icy.pl ma chyba prawo powiedzieć "nie".

Tak jest, szczególnie że autor postaci zyskuje przecież na liczbie odwiedzin forum Icy.pl. Stanowi ono najatrakcyjnejsze miejsce dla reklamowania postaci, po… uch… ITC, Tunku, Mizi Mace’u, icytower.cz, naszym downloadzie… :D

Grzechu - 11 Kwiecień 2008, 21:08

ech pisze ze jest usuniete jak wchodze w link ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(
Ciuciu - 21 Czerwiec 2008, 16:19

Cytat:
ech pisze ze jest usuniete jak wchodze w link ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(

Grzechu....
żal mi ciebie
Poczytaj forum zanim coś napiszesz, bo tylko offtop ;/
po co tyle emotikonów? :P

PS.
Wypasiona postać ;)

Pozdrawiam