Forum Icy.pl
Forum polskiego serwisu Icy Tower

Kawiarnia - spotkanie biznesowe.

Kalina - 3 Listopad 2018, 10:09
Temat postu: spotkanie biznesowe.
Czeka mnie nied³ugo spotkanie biznesowe, bo chcia³bym udobruchaæ mojego kontrahenta. Mam nadziejê, ¿e Restauracja Akademia w Warszawie spe³ni moje oczekiwania i obydwoje bêdziemy zadowoleni. Niektóre firmy korzystaj± z atmosfery tego lokalu i wspania³ej kuchni. Mo¿e po takim smakowitym obiedzie i dobrym trunku dojdziemy do porozumienia. Jak my¶licie?
Floristka - 15 Listopad 2018, 11:03
Temat postu: Restauracja
Je¶li o mnie chodzi, to wydaje mi siê, ¿e Bubbles Bar Warszawa bêdzie odpowiednim miejscem na takie zadanie. Masz tam smaczn± kuchniê z ró¿nych zak±tków ¶wiata, a przy rezerwacji na TripadVisor kieliszek szampana gratis. Co jeszcze ¶wietne, to to ¿e za 29 z³ mo¿ecie piæ tyle alkoholu, ile zapragniecie. Przyda siê na upartego klienta ;) .
Bombiel - 13 Marzec 2022, 18:57

Faktycznie gdy już mamy własną działalność to jak najbardziej taka wiedza jest na pewno czymś bardzo ważnym. Mi również bardzo spodobało się to co napisano w https://content-manager.pl/jaka-spolke-wybrac-w-2022-roku/ i jestem zdania, że jak najbardziej fajną wiedzą jest to aby wiedzieć jaką spółkę wybrać w 2022 roku.
Raku95 - 2 Kwiecieñ 2025, 03:19

Cześć, czy myślicie, że organizacja konferencji kraków airport może pójść gładko? Obawiam się strasznie, mam mnóstwo decyzji do podjęcia i nie wiem, czy naprawdę będzie to dla mnie dobrym kierunkiem. Liczę na Wasze wskazówki, bo jednak możliwości są różne. Dlatego chętnie zrobię tu, tak zwaną burzę mózgów.