Forum Icy.pl
Forum polskiego serwisu Icy Tower

Społeczność - Temat o Tsaboshomim

Domia - 15 Maj 2004, 10:40
Temat postu: Temat o Tsaboshomim
Widzieliscie co sie porabia kurka na IcyDome.tk :?: :!: przyszedl se jeden taki glupol tsaboshomi i w kilka dni zostal moderem i nie ma zadnego tematu, w ktorym by chyba posta nie napisal :P kurcze on nawet mnie przewyzsza ;) a koles pisze takie bezsensownete posty,ze tutaj to mialby z 5 ostrzezen :twisted: zobaczcie se np. na liste tematow w GENERAL DISCUSSION... tam wszystkie tematy zasiekane przez tsaboshomiego :x i kto tu kurka nabija posty :P
Neo - 15 Maj 2004, 11:10
Temat postu: Tsaboshomi
Cytat:
Widzieliscie co sie porabia kurka na IcyDome.tk

Jasne ze widzialem, bywam tam regularnie!
Cytat:
przyszedl se jeden taki glupol tsaboshomi i w kilka dni zostal moderem i nie ma zadnego tematu, w ktorym by chyba posta nie napisal

Moderem zostal, bo (rzekomo) jest szkolnym kumplem jasona (:roll:), a co do postowania - mnie tez to wkurza! :P
Cytat:
on nawet mnie przewyzsza

Faktycznie sensacja :grin:
Cytat:
a koles pisze takie bezsensownete posty,ze tutaj to mialby z 5 ostrzezen

Zgadzam sie w zupelnosci (uzywa takich slow, ze nie da sie wytrzymac [nie chodzi o przeklenstwa ;) ] - U zamiast you itp. jakby mial 5 latek :D )

Jason zrobil temat "The Apprentice", w ktorym bedzie przeprowadzony konkurs na admina IcyDome :) . Moge wam tylko powiedziec, ze pierwsza czynnoscia, ktora zrobi jakikolwiek zwyciezca tego plebiscytu (chyba ze bedzie to ten tsabocostam) bedzie wykopanie goscia na zbity.... 8) :lol:

Domia - 15 Maj 2004, 17:10
Kurde odkad pojawil sie ten tsaboshomi to polowa tematow jest pozamykana :P do tylka z takim moderem,a co dopiero adminem...
SaleiB - 15 Maj 2004, 18:48
Cytat:
U zamiast you itp

ja tez tak pisze :grin:

Cytat:
odkad pojawil sie ten tsaboshomi to polowa tematow jest pozamykana

ten temat tez nie ma za bardzo sensu wiec pewnie tez bedzie zamkniety..

pozdr

John Beak - 16 Maj 2004, 14:41
Tsaboshomi jest
[size=24px][glow=red]***[/glow][/size]
:wink:

PastorFX - 16 Maj 2004, 15:56
Neo napisał/a:
U zamiast you itp. jakby mial 5 latek :D )

Ja tez pisze u. Raz za to dostalem na lekcji j. ang. jedynke :) Nie wiem tylko czemu Cie to tak straszliwie drazni. Tak pisze bardzo duzo osob...

Neo - 16 Maj 2004, 19:31
Cytat:
Ja tez pisze u. Raz za to dostalem na lekcji j. ang. jedynke Nie wiem tylko czemu Cie to tak straszliwie drazni. Tak pisze bardzo duzo osob...

Czesc PastorFX, milo Cie poznac :)

Co do U - mnie samemu sie to zdarza :P ... to byl tylko przyklad. (szczerze, to jego posty sa po prostu trudne w czytaniu, ze wzgledu na multum wielokropkow :wink: :roll: ) Zeby uzmyslowic wam, jak pisze tsaboshomi, wkleje tu kawalek jego txt:

tsabocostam napisał/a:
im gonna call him rite now.........and hell come back......and i dont see why u wouldnt beleeve me....im not making ANY of this up.....and when he comes back hell tell u

Legenda:
im = I'm
rite = right
hell = he'll
dont = don't
u = you
beleeve = believe

Jak widac, nie uzywa wielkich liter, apostrofow i uwielbia kropki... malo? to pomnozcie to razy 186 (szczegoly nizej) :?

Oprocz tego, gosc lamie podstawowe zasady forumowe:

1. FLOODUJE. NIE MA tematu, w ktorym nie wtracilby swoich trzech groszy. ;) Na forum udziela sie moze 2(gora 3 tygodnie) i ma juz 186 postow :roll:
2. SPAMUJE. W kazdym z tych tematow gada kompletnie bez sensu; robi doubleposty ;)
3. KLOCI SIE ZE STOPHONEM. Zeby to w jednym temacie - ale ta klotnia przechodzi tez na inne watkil; robi to uzywajac nieparlamentarnego slownictwa :x

PastorFX - 16 Maj 2004, 20:39
Neo... byles na icytower.net? Chyba tak bo w x. gosci jest twoj wpis, albo jakiegos innego matrkisowca :)

Floodem nie jest odpisywanie na kazdy temat, jezeli ktos ma ochote nie nalezy mu bronic...

Vinyanov - 16 Maj 2004, 21:00
Cytat:
Floodem nie jest odpisywanie na kazdy temat,

No tak, poza tym Tsaboshomi w zasadzie nie spamuje, pewnie takze nie nabija postow ani nawet nie tak czesto off-topicuje, ale i tak kazdy wie co w nim mu przeszkadza. :P

Cytat:
jezeli ktos ma ochote nie nalezy mu bronic...

Bo jesli przeszkadza to nalezy. ;]

Neo - 16 Maj 2004, 21:21
Cytat:
Floodem nie jest odpisywanie na kazdy temat

pod warunkiem, ze ma tam cos ciekawego do powiedzienia! Przykladem moze byc np. na tym forum: to post Johna Beaka z 8 maja o 20:16 :)

i co? to nie jest spam (albo flood)?

Aha - i ja nie mowie, ze JB flooduje albo spamuje - jest spoko gosc, raz mu sie zdarzylo (ja tez kiedys pisalem bzdury [a moze wciaz pisze? :grin: ]) - posluzylem sie tym tylko jako przykladem :)

PastorFX - 16 Maj 2004, 21:27
No rzeczywiscie on jakis poyebunny jest czy co... Co mnie to obchodzi :)
A Polskiemu on po chyba mowic dobrze jest nie :) Moze niech pisze po Angielsku ??

A'propos dostaliscie wirusa w ktorym bylo napisane "przeczytac sie podobac ten udokumentowac"? Moze on go napisal ;p

Vinyanov - 16 Maj 2004, 21:31
Cytat:
No rzeczywiscie on jakis poyebunny jest czy co...

JB?

PastorFX - 16 Maj 2004, 22:22
Tak. Nie znam go ale na inteligenta nie wyglada. A ze skacze po schodkach dobrze to nic nie znaczy :)
syo - 16 Maj 2004, 22:32
Cytat:
Nie znam go ale na inteligenta nie wyglada

No dziwne zeby John Beak, ktory jest Czechem wypadal dobrze w gramatyce. Tak samo jest z niektorymi z nas jak strzela ftope na angielskim forum: "Me was played Icy Tower"...

Temat: Tsaboshomi

Vinyanov - 16 Maj 2004, 22:39
Cytat:
Nie znam go ale na inteligenta nie wyglada.

No to... po takich wypowiedziach nawet ci ktorzy znaja cie z widzenia dluzej niz ty Johna zaczna uzywac w mysli roznych slusznych epitetow na twoj temat. :razz:

PastorFX - 17 Maj 2004, 07:40
Eee jestem pod wrazeniem Viny...

Moj kumpel kiedys napisal "I will was..."

SaleiB - 17 Maj 2004, 15:17
PastorFX napisał/a:
"przeczytac sie podobac ten udokumentowac"? Moze on go napisal ;p

ja dostawalem kiedys takich listow na peczki, i niestety z mojej skrzynki (bez mojej wiedzy) tez byly rozsylane, raz nawet dostalem sam od siebie, a innym razem ktos mi na ten list odpowiedzial :P

a co do tematu to wide ze sie straszny offtopic zrobil, wiec temat zamykam

pozdr

[size=9px]Syo: wlasnie to chcialem zrobic :P [/size]