Forum Icy.pl
Forum polskiego serwisu Icy Tower

Kawiarnia - Magiczna Klinika w ¦wiêtkorzystkim - opinie

livka - 26 Sierpieñ 2019, 18:43
Temat postu: Magiczna Klinika w ¦wiêtkorzystkim - opinie
Hej wszystkim :) przyszed³ w moim ¿yciu taki czas, ¿e postanowi³am w koñcu zawalczyæ o siebie i pozmieniaæ co nieco w swoim wygl±dzie. Planujê seriê zabiegów kosmetycznych zwi±zanych z medycyn± estetyczn±. Czy kto¶ z Was ma jakie¶ do¶wiadczenia z Magiczn± Klinik± ? Warto korzystaæ z ich us³ug ?
merciaa - 26 Sierpieñ 2019, 19:08

Gratuluje decyzji, zawsze jest dobry czas by zrobiæ co¶ dla siebie, brawo :) Je¶li chodzi o Magiczn± Klinikê to jak najbardziej polecam, choæ ja korzystam z ich us³ug w woj.mazowieckim :)
bobina - 27 Sierpieñ 2019, 15:20

Tak zdecydowanie warto siê do nich zapisywaæ : Zatrudniaj± zespó³ do¶wiadczonych lekarzy wiêc mo¿esz mieæ pewno¶æ, ze bêdziesz pod dobr± opiek± :) ceny niewygórowane, ja zawsze czekam na promocje ( czêsto siê pojawiaj±).
livka - 28 Sierpieñ 2019, 10:33

super, dziekuje Wam bardzo za informacje :) a jakie zabiegi sobie u nich robi³y¶cie dziewczyny ? Ja zastanawiam siê nad botoksem i lipoliz± :)
monika25 - 29 Listopad 2019, 11:51

Hej :)
Ja te¿ ostatnio podjê³am decyzjê, ¿e chcê zadbaæ o swój wygl±d pod okiem profesjonalistów. W zwi±zku z tym, mam do Was pytanie, czy znacie jakie¶ skuteczne zabiegi odm³adzaj±ce na twarz? Zale¿y mi na wyg³adzeniu skóry, zredukowaniu widoczno¶ci zmarszczek i ogólnej poprawie kondycji cery. Z góry dziêkujê za pomoc! :)

Raku95 - 21 Pa¼dziernik 2020, 17:52

Nie, ja z zabiegów medycyny estetycznej nie korzystałem i nie mam zamiaru tego robić. Problem jedynie jest taki, że może po prostu spróbuję przede wszystkim się inaczej zrelaksować. Jestem ciekaw, co może mi zaoferować masażystka wrocław . Macie pomysły?
Floristka - 7 Grudzieñ 2020, 12:39

Raku, sporo. Bo na masaż wrocław na pewno warto się zapisać ze względu na wyjątkowość i wygodę. W sumie wiele osób wybiera się właśnie na takie masaże i potem żałuje, że wcześniej nie skorzystało. Sporo o tym wiem, bo już kilka razy korzystałam. Masz tu masaż świecą, klasyczny, miodem i nawet rehabilitacyjny.
raszka - 5 Maj 2021, 12:34

Magiczna Klinika to bardzo dobre miejsce na zabiegi szczegolnie jezeli chodzi o wypelnianie zmarszczek, powiekszanie ust itp. uwazam ze takie mobilne kliniki to przyszlosc, wychodza naprzeciw oczekiwaniom klienta i to jest super. dzieki temu praktycznie kazdy moze skorzystac z ich uslug bez wzgledu na to gdzie mieszka.
irenaka - 1 Czerwiec 2021, 17:02

Nie mam żadnych zastrzeżeń, bardzo sprawny kontakt, lekarze kompetentni, na zabiegu miła atmosfera. Można się spokojnie umówić na wizytę przez internet przez fejsbooka, tam można się wszystkiego dowiedzieć. Wszystko o czasie, dla mnie to też duży plus, bo mam bardzo mało czasu wolnego, a w niektórych miejscach trzeba jednak czekać w kolejkach, ja tego nie lubie.
Zrobiłam wypełnianie zmarszczek za pomocą kwasu hialuronowego, bardzo szybki i skuteczny zabieg. Jestem zadowolona i za jakiś czas bez wątpienia wrócę.

malamik - 1 Czerwiec 2021, 20:29

Niskie ceny, szeroki wybór zabiegów, lekarze wysoko wykwalifikowani, polecam.
domi.nika - 18 Pa¼dziernik 2021, 16:22

livka napisa³/a:
super, dziekuje Wam bardzo za informacje :) a jakie zabiegi sobie u nich robi�y�cie dziewczyny ? Ja zastanawiam si� nad botoksem i lipoliz� :)

botoks to fajna sprawa, ja akurat tutaj robiłam https://www.depilacja-laserowa.net.pl/

raszka - 1 Listopad 2021, 10:19

Wypełnianie zmarszczek to się chyba robi głównie za pomocą kwasu hialuronowego, co uważacie? Jeżeli chodzi o depilację laserową to mam ją za sobą ;) i też polecam bo to duża wygoda.
domi.nika - 24 Styczeñ 2022, 15:19

a masaze twarzy? cos o takich slyszeliscie?

iryd - 21 Luty 2022, 09:24

Wybór Kliniki to nie jest łatwa sprawa, bo jest ich sporo. Ja chodzę do https://klinikamiracki.pl/klinika-miracki-katowice/ :) najlepsze miejsce, gdzie ma się pewność że zostanie się przyjętym w miłej atmosferze i przez profesjonalistów
iwona102 - 29 Kwiecieñ 2025, 22:41

Jak macie problem z cellulitem to polecam fala uderzeniowa cellulit warszawa. Zabieg może być wykonywany cały rok :mrgreen:
papitek - 11 Lipiec 2025, 07:27

Podczas zabiegów modelujących sylwetkę oraz terapii antycellulitowych niezwykle ważna jest odpowiednia ochrona skóry. Kostiumy dostępne na https://www.mrotex.com/shop/pl/3-bodysuit zostały stworzone właśnie z myślą o takich potrzebach. Zapewniają higienę, wygodę i niezbędną barierę ochronną, eliminując uczucie dyskomfortu podczas masażu próżniowego czy zabiegów kosmetycznych.