| |
Forum Icy.pl Forum polskiego serwisu Icy Tower |
 |
Pub - dawanie prezentów - nie znoszę!
szarzowanie - 27 Sierpień 2019, 11:00 Temat postu: dawanie prezentów - nie znoszę! Nie cierpię dawania prezentów - zawsze się boję, że z czym¶ ewidentnie nie trafię, nie¶wiadomie sprawię komu¶ przykro¶ć albo kupię co¶, co dana osoba już posiada. A zawsze staram się, żeby mój podarunek był szczery i prawdziwy, taki od serca.
Dlatego chyba jedyne, co mogę sensownego zrobić, to wszystkie moje prezenty personalizować. Tak jak ostatnio, kiedy koleżance z okazji ¶lubu dałem kieliszki do wina. Może i oklepane, ale dzięki temu że jest grawer na szkle z dedykacj± widać, że to komplet jedyny w swoim rodzaju...
Mam nadzieję, że faktycznie się spodoba i kiedy¶ go u niej zobaczę... a nie usłyszę historyjkę, że się kieliszki nieszczę¶liwie zbiły i już ich nie ma
pluszak - 22 Maj 2025, 12:25
Na coś słodkiego, ale niebanalnego – Tia Maria Cold Brew to czarny koń likierów. Kupisz go tutaj: https://smaczajama.pl/pl/p/Likier-Tia-Maria-Cold-Brew-20-0%2C7l/10403 – kawa, wanilia, elegancja. Prezent idealny na Dzień Matki, jeśli lubi kawowe nuty. Działa świetnie solo, z lodem, albo jako dodatek do deseru.
|
|