Forum Icy.pl
Forum polskiego serwisu Icy Tower

Kawiarnia - Opinie o drzwiach drewnianych od KRIS DRZWI

bobina - 2 Wrzesień 2019, 12:48
Temat postu: Opinie o drzwiach drewnianych od KRIS DRZWI
Hejka :) Czy s± na forum osoby, które kupowały już drzwi u polskiego producenta Kris Drzwi ? Zamierzam kupić u nich postarzałe i bielone drzwi wewnętrzne do nowego domu. Warto ?
merciaa - 3 Wrzesień 2019, 11:47

no pewnie, że warto :) Ja robiłam w tym sklepie zakupy już 2 razy - raz do domu i raz do firmy. W obu przypadkach wszystko wyszło jak trzeba - szybka dostawa, dobra jako¶ć :)
Tola33 - 5 Wrzesień 2019, 08:59

i ja polecam :) W ubiegłym tygodniu dostarczono i zamontowano nam 3 sztuki drzwi wewnętrznych od kris drzwi i złego słowa powiedzieć nie mogę :) Od siebie dodam jeszcze tylko, żeby przy składaniu zamówienia podać odpowiednie wymiary, jesli sama nie dasz rady ich podać to popro¶ kogo¶ o pomoc :)
bobina - 6 Wrzesień 2019, 10:14

super, dziękuje Wam bardzo za informacje, na takie opinie wła¶nie liczyłam :) w takim razie biore się już na poważnie za kompletowanie zamówienia :)
Tola33 - 19 Wrzesień 2019, 17:15

no i super, daj znac jak już uda się złożyć zamówienie :) na pewno będziesz zadowolona :)
bobina - 8 PaĽdziernik 2019, 09:45

zamówienie już złożone na pocz±tku wrze¶nia :) teraz cierpliwie czekam na dostawę ale i tu jest luz bo najważniejsze, żeby dotarły i zostały zamontowane jeszcze przed ¶więtami :)
Tola33 - 4 Listopad 2019, 13:44

a no to ani się obejrzysz a drzwi będ± już u Ciebie :) koniecznie daj znać jak już będ± zamontowane, jestem ciekawa jak Twoje wrażenia :)
Floristka - 16 Listopad 2021, 16:06

Coś o tej firmie słyszałam, ale nie jestem w stanie wam niczego o nich powiedzieć. Jednocześnie podpowiem, że nowoczesne drzwi wejściowe do mieszkania nie mogą być z byle czego. W zasadzie to ja jedynie w firmie Mikea chcę to sprawdzać. Ich jestem pewna.
stanbara - 31 Marzec 2022, 17:27

Poszukujecie strony na której znajdziecie wysokiej jakości drzwi? Polecam Wam https://www.novoferm.pl , jest to firma zajmująca się od lat produkcją bram i drzwi. Zapoznajcie się z ofertą dostępną na stronie. Z pewnością znajdziecie produkty spełniające Wasze wymagania.
starygrzyb - 2 Czerwiec 2025, 12:44

Całkiem fajna sprawa. Ze swojej strony polecam ten serwis: fachowiec budowlany

Przydaje się gdy chcecie zrobić remont :evil:

papitek - 3 Lipiec 2025, 12:35

Dobór drzwi na wymiar to świetna opcja dla osób szukających indywidualnych rozwiązań do swojego mieszkania lub domu. Na stronie https://agstyle.pl/drzwi-wewnetrzne-warszawa/na-wymiar-zamowienie/ można zapoznać się z ofertą realizacji drzwi dopasowanych do konkretnych potrzeb i wymagań architektonicznych. To idealna propozycja, gdy standardowe modele nie odpowiadają wymaganiom wnętrza.