| |
Forum Icy.pl Forum polskiego serwisu Icy Tower |
 |
Kawiarnia - Boks
syo - 13 Listopad 2004, 12:36 Temat postu: Boks Szybko glosujemy za jakim wynikiem jestesmy, po walce bedziemy komentowac
Domia - 13 Listopad 2004, 12:38 Temat postu: Go?ota - Ruiz Golota to ciec i na pewno ucieknie albo cos
domaz - 13 Listopad 2004, 13:10 Temat postu: Go?ota - Ruiz Hej hej domiu tak sie nie wypowiadaj o naszym kochanym Andrzejku bo to jedyny Polak w historii ktory mial takie predyspozycje do boksu. A co do jego ucieczki z ringu to Grozny Mike byl wtedy na dragach i walki nie zaliczono jak odbytej, ze tak sie wyraze. A co do ankietki to zaglosowalem na Golote choc SYO zapomniales o TIE. Przeciez z Ptaszkiem tak wlasnie bylo.
Domia - 13 Listopad 2004, 13:17 Temat postu: Go?ota - Ruiz
| Cytat: | | Hej hej domiu tak sie nie wypowiadaj o naszym kochanym Andrzejku bo to jedyny Polak w historii ktory mial takie predyspozycje do boksu |
A Michalczewski to co ? Ja to mam znajomosci i znam go osobiscie wiec mu kibicowalam, kibicuje i bede kibicowala po wszech czasy
Fayl - 13 Listopad 2004, 14:27 Temat postu: Go?ota - Ruiz
| Cytat: | | A Michalczewski to co? |
Ale Michalczewski nie walczy dla Polski, wiec IMHO to sredni przyklad...
Co do walki to uwazam tak: w walkach o mistrzostwo swiata zaliczyl porazke i remis... wiec teraz kolej na wygrana
syo - 13 Listopad 2004, 14:57 Temat postu: Go?ota - Ruiz
| Cytat: | | A co do ankietki to zaglosowalem na Golote choc SYO zapomniales o TIE. Przeciez z Ptaszkiem tak wlasnie bylo |
Celowo nie zamiescilem remisu, jestem przekonany ze takowego nie bedzie. A jak bedzie to bedzie smiech
| Cytat: | | A Michalczewski to co ? Ja to mam znajomosci i znam go osobiscie wiec mu kibicowalam, kibicuje i bede kibicowala po wszech czasy |
Ymm.. nie wiem, czy tak fajne jest mu kibicowac gdy go widze w TV Markecie.. dopelnia sie medialnie, w nastepnej walce nie bedzie juz taki jaki byl..
| Cytat: | | Ale Michalczewski nie walczy dla Polski, wiec IMHO to sredni przyklad... |
Walczy, deklarowal to
domaz - 13 Listopad 2004, 20:35 Temat postu: Go?ota - Ruiz Chodzilo mi o kategorie wszechwag do ktorej michalczewskiemu zdeczka kilo brakuje. No bo podajcie przyklad Polaka ktory tak duzo zdzialal w tej wadze. Swoja droga jestem ciekaw ile jeszcze pozyje DOn King bo ostanio w wiadomosciach mowili ze ma 80 lat. Ja w Polsce jeszcze takich zwawych dziadkow nie widzialem. A moze nocna konferencja na shout boxie co?? Jak walczyl z byrdem to cala noc przesiedzialem na gierki.wp.pl:)
syo - 14 Listopad 2004, 18:33 Temat postu: Go?ota - Ruiz Ech.. od ostatniego snu mija mi trzydziesta pierwsza godzina. Bacznie obserwowalem wszystkie walki (ogladalem gale od 1:50 do 7:05!)... Jak ja bardzo chcialem zobaczyc Golote z pasem Znow sedziowie okazali sie slepcami...
petr - 16 Listopad 2004, 15:53 Temat postu: Go?ota - Ruiz Kolejny Polak skrzywdzony przez sedziow - idiotow... ehh
Przyznam, ze nie interesuje sie boksem, bo to za mnie za brutalne Ale szkoda mi ze przegral; i do tego perfidnie bo na punkty.
Polska federacja boksu (jakkolwiek sie nazywa) powinna cos z tym zrobic; zglosic to "gdzies wyzej", ktos chyba uwzial sie na wszystkich Polakow - bokserow...
syo - 16 Listopad 2004, 16:33 Temat postu: Go?ota - Ruiz A obiegla Was informacja o tym, ze bedzie rewanz?
domaz - 16 Listopad 2004, 16:43 Temat postu: Go?ota - Ruiz
| Piotrek napisał/a: | Kolejny Polak skrzywdzony przez sedziow - idiotow... ehh
Przyznam, ze nie interesuje sie boksem, bo to za mnie za brutalne Ale szkoda mi ze przegral; i do tego perfidnie bo na punkty.
Polska federacja boksu (jakkolwiek sie nazywa) powinna cos z tym zrobic; zglosic to "gdzies wyzej", ktos chyba uwzial sie na wszystkich Polakow - bokserow... |
Polskie dfederacje sa niestety od boksu amatorskiego a to co robi andrew to juz zawodostwo:)
petr - 16 Listopad 2004, 17:52 Temat postu: Go?ota - Ruiz
| paluszek napisał/a: | | Piotrek napisał/a: | Kolejny Polak skrzywdzony przez sedziow - idiotow... ehh
Polska federacja boksu (jakkolwiek sie nazywa) powinna cos z tym zrobic; zglosic to "gdzies wyzej", ktos chyba uwzial sie na wszystkich Polakow - bokserow... |
Polskie dfederacje sa niestety od boksu amatorskiego a to co robi andrew to juz zawodostwo:) |
hmm... fakt... Ale nie ma jakiegos szefostwa czy cos? Wiem ze on za wszystko sam se placi itd. Ale ktos chyba to odgornie kontroluje, organizuje walki itd...?
domaz - 16 Listopad 2004, 18:03 Temat postu: Go?ota - Ruiz
| Piotrek napisał/a: | | paluszek napisał/a: | | Piotrek napisał/a: | Kolejny Polak skrzywdzony przez sedziow - idiotow... ehh
Polskie dfederacje sa niestety od boksu amatorskiego a to co robi andrew to juz zawodostwo:) |
hmm... fakt... Ale nie ma jakiegos szefostwa czy cos? Wiem ze on za wszystko sam se placi itd. Ale ktos chyba to odgornie kontroluje, organizuje walki itd...? |
Tak jego promotor to wszystko robi - Don King. Ktory jeast takze promotorem Ruiza:):):):D:D:D:D
petr - 16 Listopad 2004, 18:29 Temat postu: Go?ota - Ruiz
| paluszek napisał/a: | | Piotrek napisał/a: | | paluszek napisał/a: | | Piotrek napisał/a: | Kolejny Polak skrzywdzony przez sedziow - idiotow... ehh
hmm... fakt... Ale nie ma jakiegos szefostwa czy cos? Wiem ze on za wszystko sam se placi itd. Ale ktos chyba to odgornie kontroluje, organizuje walki itd...? |
Tak jego promotor to wszystko robi - Don King. Ktory jeast takze promotorem Ruiza:):):):D:D:D:D |
hmmm... Po1: pewnie stanie teraz po stronie tego, kto mu wiecej placi. Po2: musze sie zaczac bardziej interesowac boksem. Slowo "promotor" bardziej kojazy mi sie z obrona pracy magisterskiej niz ze sportem...
syo - 16 Listopad 2004, 19:05 Temat postu: Go?ota - Ruiz Walki o takie tytuly jak WBA lub IBF to walki, w ktore PZB wogole nie ingeruje. Golota jest kompletnie wolny od PZB, w przeciwienstwie do np. pilkarzy...
domaz - 16 Listopad 2004, 21:36 Temat postu: Go?ota - Ruiz HAha wiem o co ci chodzilo SYO ale z twojej wypowiedzi wynika ze pilkarze sa uzaleznieni od Polskiego Zwiazku Bokserskiego:D:D:P:P....a co do Dona Kinga to z tego co wiem boskerzy mu nic nie placa on bierze kase za reklamy bilety kontrakty itp. A co do rewanzu to juz oficjalnie na wp jest powiedziane ze sie wszyscy zgodzili i ma byc rozegrany w najblizszm polrzoczu
syo - 16 Listopad 2004, 22:03 Temat postu: Go?ota - Ruiz Oczywiscie w kwestii pilkarzy mialem na mysli PZPN
Zmienilem ankiete
|
|