| |
Forum Icy.pl Forum polskiego serwisu Icy Tower |
 |
Turbo Tournament - TURBOTournament!:>
syo - 18 Listopad 2004, 21:50 Temat postu: TURBOTournament!:> Tuz przed ITWC organizuje turniejek . Jesli chcesz sprawdzic swoja forme, ZAPISZ SIE !
ZAPISY TRWAJA OD DZIS DO NIEDZIELI! Ilosc miejsc jest NIEOGRANICZONA!
Kategorie grane to:
Score
Floor
Combo
NML
UNML
Gramy systemem punktowym! Czyli
1 miejsce - 10p.
2 miejsce - 9p.
3 miejsce - 8p.
4 miejsce - 7p.
5 miejsce - 6p.
6 miejsce - 5p.
7 miejsce - 4p.
8 miejsce - 3p.
9 miejsce - 2p.
10 miejsce - 1p. (Nikt nie bedzie bez punktu )
Rozpoczynamy od poniedzialku:
22.11, poniedzialek - SCORE, gramy DO GODZ. 20:00 !
23.11, wtorek - FLOOR, gramy DO GODZ. 20:00 !
24.11, sroda - COMBO, gramy DO GODZ. 20:00 !
25.11, czwartek - NML, gramy DO GODZ. 20:00 !
26.11, piatek - UNML, gramy DO GODZ. 21:00
[size=15px]Piatek, 26.11 godz. 21:00 - OGLOSZENIE WYNIKOW[/size]
Czekam na zapisy!
Oczywiscie replaye posylamy na [size=20px]syo@wp.pl[/size]
Zapisow czas start! Pisze sie jako pierwszy
petr - 18 Listopad 2004, 21:53 Temat postu: TURBOTournament!:> A ja - jako drugi!
Wreszcie wystartuje w jakims turnieju - do tej pory gralem tylko w PTIT'cie1 - przegralem w pierwszej rundzie z WAPem na NML
EDIT: A wiecie jaka jest nieoficjalna nazwa turnieju? Szybki Ultra Turniej
Tylko nie banuj mnie za to, Syo, ladnie proszeee
[size=9px]PIOTREK: nie zbanuje , a skrot to SUT, dlatego jest TT / Syo[/size]
Vinyanov - 18 Listopad 2004, 21:54 Temat postu: TURBOTournament!:> Syo, you're a great, great, great man.
Zapisuje sie (drugi?).
Edit: no, podium.
SaleiB - 18 Listopad 2004, 21:57 Temat postu: TURBOTournament!:> rowniez sie zapisze, czemu by nie
pozdr
Broda - 19 Listopad 2004, 16:38 Temat postu: TURBOTournament!:> Tez sie zapisuje ale za dobrze mi nie szlo jak zaczelem grac 177 combo i 417 flor najlepsze
Fayl - 19 Listopad 2004, 16:45 Temat postu: TURBOTournament!:> Dobra, wchodze w to rowniez
Domia - 19 Listopad 2004, 17:41 Temat postu: TURBOTournament!:> no ja nie wiem czy sie zapisac... nie chce mi sie grac i wysylac tych powtorek przekonajcie mnie dlaczego mam grac w tym turnieju no chyba, ze mnie nie chcecie w nim wiecie o jednego przeciwnika (kiepskiego) mniej
petr - 19 Listopad 2004, 17:51 Temat postu: TURBOTournament!:> kiespkiego przeciwnika? a co ja mam powiedziec? Raz w zyciu zrobilem combo ponad 200, i nigdy nie wlazlem ponad 500
Wez udzial, czemu nie?
Karciooz - 19 Listopad 2004, 18:07 Temat postu: TURBOTournament!:> Ja tez sie oczywiscie zapisuje . Szkoda ze nie ma JC2 .
Czyli Syo dopisz KarciooZ
SzCzeniaaK - 19 Listopad 2004, 18:17 Temat postu: TURBOTournament!:> Ja tez sie zapisze czemu by nie
Karcioz wygra ten turniej .
Domia - 19 Listopad 2004, 18:31 Temat postu: TURBOTournament!:>
| Cytat: | | kiespkiego przeciwnika? a co ja mam powiedziec? Raz w zyciu zrobilem combo ponad 200, i nigdy nie wlazlem ponad 500 |
no to mnie wiecej jestesmy na rownym poziomie ja mam combo 175 i floor 505 chyba mnie przekonales... dobra to sie zapisuje
Karciooz - 19 Listopad 2004, 18:35 Temat postu: TURBOTournament!:> A teraz zapisuje sie zupelnie nieznany wam gracz mianowicie - PawciooZ - moj brat . To dopiero bedzie kiepski przeciwnik . Bede podsylal jego repleye .
petr - 19 Listopad 2004, 18:52 Temat postu: TURBOTournament!:>
| Cytat: | | A teraz zapisuje sie zupelnie nieznany wam gracz mianowicie - PawciooZ - moj brat . To dopiero bedzie kiepski przeciwnik . Bede podsylal jego repleye . |
hmm... a jakie on ma rekordy? ALbo inaczej: od ilu godzin on gra w IT?
Karciooz - 20 Listopad 2004, 09:26 Temat postu: TURBOTournament!:> Nie bojcie sie . On gra w IT od tego czasu co ja . Rekordow sprecyzowanych nie ma ale combo 120 i floor 400 zrobi spokojnie.
John Beak - 20 Listopad 2004, 19:01 Temat postu: TURBOTournament!:> I am joining. I know you won't like it, but I wanna some contest before ITWC
[size=9px]I almost can't play this Tuesday, so I will lose some points in the floors. I will get back from school at 18:30 or something like that and the tourney closes at 20:00 and we will have a biiig exam from Czech this Wednesday, so I will have to learn something, too.[/size]
Vinyanov - 20 Listopad 2004, 19:31 Temat postu: TURBOTournament!:>
| Cytat: | | I know you won't like it |
That's no problem... What's worse, we don't know is it international.
SaleiB - 20 Listopad 2004, 19:49 Temat postu: TURBOTournament!:>
| John Beak napisał/a: | | I almost can't play this Tuesday, so I will lose some points in the floors. I will get back from school at 18:30 |
no u mnie jest doslownie identyczna sytuacja ale postaram sie cos zagrac
pozdr
syo - 21 Listopad 2004, 10:55 Temat postu: TURBOTournament!:> Podczas TT zaistnieje mozliwosc sprawdzenia skutecznosci systemu ITWC Cheat-Prevent System opracowanego przez Neo i mnie . Opiera sie on na niektorych skladnikach, ale tym razem zaden cziter nie przejdzie czysto Ktos chce sie wypisac?
tajek - 21 Listopad 2004, 11:03 Temat postu: TURBOTournament!:> A co mi tam , zapisze sie choc i tak jestem teraz baaardzo slaby
Fayl - 21 Listopad 2004, 11:05 Temat postu: TURBOTournament!:>
| Syo napisał/a: | | tym razem zaden cziter nie przejdzie czysto |
I po co to pisales, teraz wszyscy uczestnicy uciekna...
pikol - 21 Listopad 2004, 16:03 Temat postu: TURBOTournament!:> ja tez sie zapisze
syo - 21 Listopad 2004, 16:54 Temat postu: TURBOTournament!:> Przypominam, liste zamykam o 20:00
syo - 21 Listopad 2004, 20:26 Temat postu: TURBOTournament!:> Sorki, ale te dbl posty sa konieczne
Zamykam zapisy! Zapisane osoby to:
Syo
Piotrek
Vinyanov
SaleiB
Broda
Fayl
KarciooZ
SzCzeniaak
domia
PawciooZ
John Beak
tajek
piokl
Neo [size=9px](spoznialski )[/size] [size=9px]Normalnie bym sie wkurzyl... ale niestety masz racje, wiec przelkne obraze [/size]
O godzinie 00:00 PODAM HASLO, KTORE NALEZY BEDZIE WPISAC OBOK SWOJEGO NICKA PRZY ZAPISYWANIU REPLAYA. To pierwszy krok do zwalczania cziterstwa.
Do poniedzialku godz. 20:00 gramy KATEGORIE SCORE ! Moj mail to syo@wp.pl Czekam na JEDNEGO replaya od kazdego z Was! Powodzenia!
Neo - 21 Listopad 2004, 20:30 Temat postu: TURBOTournament!:> Uff. uff, uff!
Moge jeszcze dojsc? Czy zapisy juz zamkniete? BIG Sorki ze tak pozno... nie zauwazylem tego turnieju (ani tego ze przeciez porzadna marka (made by Syo) ) . To jak - wcisniecie mnie jakos czy musze czekac do ITWC?
[size=9px]Wcisniety / Syo [/size]
[size=9px]Kocham cie, Syo / Neo[/size]
[size=9px]Nie kocham cie, Neo, ukradles mi kolor /Vinyanov[/size]
Karciooz - 22 Listopad 2004, 16:05 Temat postu: TURBOTournament!:> Ja i Szczeniaak mamy podobnie jak JB wtorek zawalony . Jekcje do 15 a o 16 dyskoteka szkolna i kiedy tu grac? Moze by tak zamienic UNML z FLOOR i grac FLOORa w piatek . Wiem ze juz za pozno ale to tylko taka mala sugestia...
Karciooz - 23 Listopad 2004, 15:35 Temat postu: TURBOTournament!:> sorry za double posta.
okazalo sie ze mam duzo czasu i zrobilem floor wysoki . jeszce na dodatek pobilem rekord na combo - 322 . czemu nie wczoraj??
syo - 26 Listopad 2004, 20:42 Temat postu: TURBOTournament!:>
Przykro mi, wlasnie turniej sie skonczyl Zapraszam do Mistrzostw Polski w marcu
|
|