| |
Forum Icy.pl Forum polskiego serwisu Icy Tower |
 |
Międzynarodowe turnieje - Icy Tower Ex-Yu League (milchionor)
Karciooz - 6 Grudzień 2004, 15:39 Temat postu: Icy Tower Ex-Yu League (milchionor) Wejdzcie na FLD forum i tylko popatrzcie . Juz ktos wymyslil swoja lige . Tym razem to Serbowie ,liga miala byc przeznaczona dla Ex-Yugoslavian ale JB sie juz zapisal . Jak myslicie warto brac udzial ??
Domia - 6 Grudzień 2004, 16:15 Temat postu: Liga Ex-Yu
| Cytat: | | liga miala byc przeznaczona dla Ex-Yugoslavian ale JB sie juz zapisal |
ja tam nie wiem ale czy czesi licza sie jako ex-yoguslovianie ?
| Cytat: | | Jak myslicie warto brac udzial ?? |
Karciooz nie poddawaj sie jasne, ze warto... a czy POLSKA tez sie zalicza do ex-y. ?
Fayl - 6 Grudzień 2004, 16:28 Temat postu: Liga Ex-Yu
| Cytat: | | a czy POLSKA tez sie zalicza do ex-y. ? |
Skoro Czesi tak, to czemu mamy byc gorsi...
A apropo uczestnictwa, to chwilowo nie ma sensu, bo mamy wystarczajaco duzo wlasnych zawodow.
Karciooz - 6 Grudzień 2004, 17:20 Temat postu: Liga Ex-Yu No Czechy sie nie zaliczaja ale stwierdzili wkoncu ze ludzie z poza Jugoslawi tez moga uczestniczyc
petr - 7 Grudzień 2004, 16:16 Temat postu: Liga Ex-Yu Ciekawy pomysl, ale skoro zapisal sie JB = zapisze sie wiecej ludzi zpoza ex-Yu = zrobi sie z tego kolejny nudny turniej albo podroba ITWC... Ludzie nie potrafia zrozumiec, ze tylko Syo ma licencje na turnieje Bardzo popieram inicjatywe turnieju ex-Yu, ale...
Teraz na serio, mysle ze raczej nie bede sie zapisywal. Wystarcza mi nasze Polskie turnieje typu MP2, PTIT3, oraz - mam nadzieje - PLIT2.
BTW, dlaczego Davo (dobrze pisze?) jest zbanowany na forum FLD? Widzialem ze on pisze takze u nas
Vinyanov - 7 Grudzień 2004, 16:31 Temat postu: Liga Ex-Yu
| Piotrek napisał/a: | BTW, dlaczego Davo (dobrze pisze?) jest zbanowany na forum FLD? Widzialem ze on pisze takze u nas |
Tez nie wiem... Widzialem tylko, ze pisze normalne, nie dajace nic sobie zarzucic posty, potem nagle zasypuje 15 tematow spamem i zostaje zbanowany na wszystkie konta, jakie tylko zaklada. Nie wiem, co o tym myslec.
devastator - 9 Grudzień 2004, 20:24 Temat postu: Liga Ex-Yu pewnie go ktos zhakowal (?)
Doktor(wiko) - 25 Grudzień 2004, 23:06 Temat postu: Liga Ex-Yu
| devastator napisał/a: | | pewnie go ktos zhakowal (?) |
Mowisz ze odgadl (albo jakas inna droga typu brutal-force) wykradl mu haslo i pobawil sie? Moim zdaniem jedyna rozsadna teoria(chyba)
lisaa - 24 Listopad 2014, 07:58
hmm ... This explains why the address was 200 3 : D
And I was surprised that somebody wants to organize Jakis August during ITWC tournament. BTW, I wonder why I do not miss? IT.NET was then still in the end in the bin on this topic! (Or - if you will - to the archive)
|
|