Forum Icy.pl
Forum polskiego serwisu Icy Tower

Kawiarnia - Prawnik

marlenka8 - 8 Lipiec 2021, 18:31
Temat postu: Prawnik
Zdecydowanie pomoc prawnika, w niektórych sytuacjach jest po prostu koniecznością. Warto jednak podejść do tematu w sposób jak najbardziej otwarty i szukać różnych dróg rozwiązania danych problemów. Polecam przede wszystkim porady prawne online gdzie znajdziesz merytoryczne odpowiedzi na Twoje problemy.
domi.nika - 15 Pa¼dziernik 2021, 15:08
Temat postu: Re: Prawnik
marlenka8 napisa³/a:
Zdecydowanie pomoc prawnika, w niektórych sytuacjach jest po prostu koniecznością. Warto jednak podejść do tematu w sposób jak najbardziej otwarty i szukać różnych dróg rozwiązania danych problemów. Polecam przede wszystkim porady prawne online gdzie znajdziesz merytoryczne odpowiedzi na Twoje problemy.

Mogę dać Ci namiary na dobrego prawnika https://adwokat-prawnik.eu

jjusti18 - 9 Grudzieñ 2021, 19:08

A mnie jest potrzebna aktualnie obsługa prawna podmiotów leczniczych. Czy jesteście wstanie mi polecić jakąś dobrą kancelarię prawną, która oferuje w tym zakresie solidne i niezawodne usługi? Mam wiele też pytań odnośnie prowadzenia swojej placówki, przechowywania danych etc.
iryd - 20 Grudzieñ 2021, 18:23

Ja mialem okazje przy sprawie rozwodowej korzystac z pomocy prawnika. Reprezentowal mnie pan mecenas Weglowski - zostawie namiary gdyby ktos potrzebowal lukasz@weglowski.com.pl - naprawde porzadny prawnik, zaangazowany, konkretny, mozna na nim polegac.
jjusti18 - 30 Czerwiec 2025, 22:04

Słyszałam, że kancelaria Kopko oferuje nawet usługi, takie jak pomoc prawna dla dłużników . Sama nie miałam okazji korzystać, ale podobno potrafią skutecznie pomóc w trudnych sytuacjach finansowych. Myślę, że warto takie rzeczy wiedzieć...