| |
Forum Icy.pl Forum polskiego serwisu Icy Tower |
 |
O turniejach - Najbardziej wyczekiwany turniej
Domia - 19 Styczeń 2005, 17:26 Temat postu: Najbardziej wyczekiwany turniej w tym roku mamy takie oto przewidziane 'imprezy' Icy Towerowskie na ten rok
Luty-Marzec - Drugie Mistrzostwa Polski (mozna sie juz szykowac )
Marzec-Kwiecien - PTIT3
Czerwiec-Sierpien - ITWC2005
Wrzesien - DTIT - Druzynowy Turniej Icy Towera
Pazdziernik-Listopad - PTIT4
Grudzien - TurboTournament2
pytanie jest proste... ktorej z tych imprez najbardziej nie mozecie sie doczekac prosze o uzasadnienie ja zaglosowalam na DTIT, poniewaz jest to cos nowego, niebanalnego i podoba mi sie ten pomysl... bo wiadomo... np. ja bede miala zle wyniki to ktos za mnie nadrobi
GLOSUJCIE
syo - 19 Styczeń 2005, 17:32 Temat postu: Imprezy IT ... Nie bylo opcji "Wszystkich" w ankiecie, zaglosowalem wiec na "Wszystko mi jedno". Mam nadzieje, ze wkrotce bedziemy mogli zachwycic wszystkich nowa strona. Wtedy wlasnie rozpoczne nabor zawodnikow do Drugich Mistrzostw Polski
EDIT: Wciaz mysle nad liga! Mam nadzieje, ze dopne wszystko na ostatni guzik
[size=9px]post #800 [/size]
Domia - 19 Styczeń 2005, 17:39 Temat postu: Imprezy IT ...
| Cytat: | | EDIT: Wciaz mysle nad liga! Mam nadzieje, ze dopne wszystko na ostatni guzik |
no wlasnie... moze zamiast PTIT 4 zrobic lige ? ewentualnie kontynuowac poprzednia, zaczeta juz ;p
gonisz mnie
| Cytat: | | Nie bylo opcji "Wszystkich" |
no ale chodzi o KTORA impreze a nie o KTORE chcecie to moge dodac taka opcje
BTW - wytlumacz mi jedno ... co to jest ta akcja charytatywna, ktora rzekomo teraz trwa ;p ?
syo - 19 Styczeń 2005, 20:42 Temat postu: Imprezy IT ...
| Cytat: | | co to jest ta akcja charytatywna, ktora rzekomo teraz trwa ;p ? |
Nic nie powiem, ci co wiedza tez maja nic nie mowic! Wszyscy dowiedza sie jak to wypali :]
Davo - 19 Styczeń 2005, 21:06 Temat postu: Imprezy IT ... What's the Poll about?
I can kinda understand the answers, equals Icy Tower World Championships 2005, but what is the question?
petr - 19 Styczeń 2005, 21:34 Temat postu: Imprezy IT ... [tlumacze sobie sam dla siebie, wiem ze Davo tego nie skuma/
Davo - you dont understand this, right? ]
which competition you come by a most?
(February-March) Polisch Championships 2
(April-May) Polisch Tuorney of Icy Tower 3
(Juny-July) ITWC '05
(September) Team's Tourney of Icy Tower
(October-November) Polisch Tuorney of Icy Tower 4
(December) Turbo Tounternament (Syo: SUT )
Any
no matter
Davo - 19 Styczeń 2005, 21:59 Temat postu: Imprezy IT ... Thanks Piotrek
I didn't participate in any tournaments so it doesn't really matter.
petr - 19 Styczeń 2005, 22:32 Temat postu: Imprezy IT ... glosowalem na 'wszystko mi jedno', z tego samego powodu co SYo - tez nie moge doczekac sie wszystkich a do tych 'wszystkich' dodalbym jeszcze PLIT i... to cos
Karciooz - 19 Styczeń 2005, 23:55 Temat postu: Imprezy IT ... Ja tez czekam na wszystkie . Czekam na swoj pierwszy zawodowy sukces... Moze mi sie uda zajac w ktoryms z tych turnieji miejsce w pierwszej 10. , bo pierwsza 5. juz chyba dla mnie nie jest realna...
hubbuj - 10 Czerwiec 2019, 17:53
czesc
|
|