| |
Forum Icy.pl Forum polskiego serwisu Icy Tower |
 |
Serwis icy.pl - Zmiany w redakcji
LEO - 5 Czerwiec 2005, 20:52 Temat postu: Zmiany w redakcji Wiec temat zalozony po to by:
- wylonic kogos na kandydata do redakcji
Mozna zglaszac swoje propozycje, redkacja bedzie to rozwazala, jesli nikogo sie nie uda wylonic zadania zostana rozdzielone na "czworke" redaktorow.
Domia - 5 Czerwiec 2005, 21:36 Temat postu: Zmiany w redakcji mam kilka pytan...
po
1) ty zrobiles to ot tak, czy nasi 'wodzowie' (:wink:) ci to zlecili ?
2) a o jakie konkretnie zadania chodzi ?
LEO - 5 Czerwiec 2005, 21:51 Temat postu: Zmiany w redakcji Ojjjj..........sorry Domia male sprostowanie, to redaktorzy sami wybiora kandydata. tuaj bedzie mozna sie na ten temat wypowiadac.
syo - 5 Czerwiec 2005, 21:58 Temat postu: Zmiany w redakcji
| Cytat: | | 1) ty zrobiles to ot tak, czy nasi 'wodzowie' () ci to zlecili ? |
www.icy.pl.prv.pl
petr - 5 Czerwiec 2005, 22:08 Temat postu: Zmiany w redakcji Taaak, zmiany.
Do milego Tajek...
Domia - 6 Czerwiec 2005, 14:05 Temat postu: Zmiany w redakcji ej Tajek ale bedziesz na forum wpadal nie ?
czyli, ze teraz co? mam napisac jakies podanie w i dwoch kopiach przeslac czy tylko sie zglosic ?
jesli to drugie to sie zapisuje na liste ;]
petr - 6 Czerwiec 2005, 17:04 Temat postu: Zmiany w redakcji mhm, mhm, tak samo sie zglaszam
domaz - 6 Czerwiec 2005, 17:20 Temat postu: Zmiany w redakcji
| Piotrek napisał/a: | mhm, mhm, tak samo sie zglaszam |
no to ja tez:>
LEO - 6 Czerwiec 2005, 17:42 Temat postu: Zmiany w redakcji Kurde juz wczesniej psialem, ze to jednak redakcja wybierze sama. Rzekomo.
SaleiB - 7 Czerwiec 2005, 22:11 Temat postu: Zmiany w redakcji Ale do czego sie zglaszacie?
Poki co prawdopodobna jest wersja ze bedzie 4 redaktorow. Jezeli jednak uznamy ze bedzie potrzebna jeszcze jedna osoba to napisze o tym sam osobiscie. Poki co nie ma zadnego naboru a o kastingu mozecie zapomniec, sami wybierzemy odpowiedniego osobnika
pozdr
syo - 7 Czerwiec 2005, 22:14 Temat postu: Zmiany w redakcji
| Cytat: | | a o kastingu mozecie zapomniec, sami wybierzemy odpowiedniego osobnika |
Casting bedzie, ale wewnatrz redakcji
Proponuje abyscie dyskutowali na temat redakcji: co zrobia, dlaczego tak, itp.
petr - 8 Czerwiec 2005, 01:26 Temat postu: Zmiany w redakcji Wiec jednak jestescie za powazni na casting... Aha ;p
Czyli jak, mamy ocenic co aktualnie robi kazdy z czlonkow redakcji?
Hm...
Ja oceniac nie bede... Moje zdanie wszyscy dobrze znacie - zwlaszcza Vin, Syo - bo z wlasnej woli wypowiadalem je juz wiele razy ^^
Domia - 13 Sierpień 2005, 14:31 Temat postu: Zmiany w redakcji no to spoznione gratulacje dla ciebie petr ! dolaczyles do elity ;-p
|
|