Forum Icy.pl
Forum polskiego serwisu Icy Tower

Pub - Osiemnastka..

syo - 22 Listopad 2005, 16:34
Temat postu: Osiemnastka..
Kto jest chetny to serdecznie zapraszam do Olsztyna, prawdopodobnie w okolicach 10 grudnia, klub jeszcze nieznany, wszystko sie koluje. Cel imprezy to moja osiemnastka :wink:
Jacob - 22 Listopad 2005, 16:52
Uuuu, ja bym przyjechal, ale gdybys blizej mieszkal .... Olsztyn :shock: - chyba by mnie czekala jazda 12 godzinna do Ciebie :shock:
Laura_x - 22 Listopad 2005, 20:08
uuu ja tyz bym przyjechala, ale mam ten sam problerm co Jacob - za dlugo bym jechala, no i sama... nie moge niestety :P
domaz - 22 Listopad 2005, 20:55
ja mam takie pytanie po co piszecie kto by przyjechal ale nie mzoe? w ten sposob to by 99% forum tak napisalo i nabilo sobie posta:F

[size=24px][/size]

Jacob - 22 Listopad 2005, 21:13
domaz napisa³/a:
ja mam takie pytanie po co piszecie kto by przyjechal ale nie mzoe? w ten sposob to by 99% forum tak napisalo i nabilo sobie posta:F

[size=24px][/size]

Tak sobie napisalem. 1 post na dzien to chyba nie spam ??

PS: Widze, ze Laura juz przystopowala z spamowaniem ;) Teraz juz te forum jest spoko ;)

SaleiB - 22 Listopad 2005, 21:47
hmm syo postaraj sie zrobic cos z piatku na sobote :) wtedy jest duza szansa ze wpadne :P A juz jakbys robil w swieta to w ogole luzik :)

pozdr

petr - 23 Listopad 2005, 02:27
Co to znaczy "impreza"? :-o
Domia - 23 Listopad 2005, 14:16
Petr - robisz sobie jaja a'la RCC, czy ty tak serio?
petr - 23 Listopad 2005, 16:24
Na serio sie pytam, kazdy inaczej interpretuje to slowo...
Domia - 23 Listopad 2005, 16:29
Chyba, ze tak... osobiscie slowo "impreza" interpretuje, jako zebranie znajomych/przyjaciol, gadanie o niczym, granie w scrabble (xD) itp.
petr - 23 Listopad 2005, 16:39
granie w scrabble.
ekhm.
wybacz, ale ten fragment za bardzo mnie rozbawil aby go skomentowac.
...
xD

Domia - 23 Listopad 2005, 17:06
Przeciez scrabble sa faajne :D
petr - 23 Listopad 2005, 17:14
Nom. Super. Jednakze szczeze watpie, zeby planowany przebieg imprezy w Olsztynie byl taki, jak napisalas...
Chociaz, nigdy nic nie wiadomo ;P
Co do gier towarzyskich, wolalbym zeby wypowiadal sie bardziej obeznany (co widac po jego statusach) Jurko Kiler. Dzisiaj zafundowal mi partyjke w monopola na qrniq ;p Ale to tak nawiasem.

Domia - 23 Listopad 2005, 17:21
Phi... no wiesz co? Czuje sie obrazona :evil: Obeznany? Cholera, to ja go tak w kurnik wciagnelam :P ! Nikt inny tylko zona! Bo robic co nie ma, to gra codziennie...

[size=9px]Ale sie bobasek postresuje, jak przegrywam w literaki... uuuuuupss wydalo sie xD[/size]

syo - 28 Listopad 2005, 23:19
Impreza 22 grudnia, ktos chetny?
Domia - 29 Listopad 2005, 15:20
Ja bym bardzo chetnie przyjechala, gdybym byla o kilka lat starsza...
Laura_x - 29 Listopad 2005, 15:36
syo -> ja bym z checia przyjechala, gdybym mieszkala gdzies blizej Ciebie :P
domi.nika - 19 Pa¼dziernik 2021, 13:19
Temat postu: Re: Osiemnastka..
syo napisa³/a:
Kto jest chetny to serdecznie zapraszam do Olsztyna, prawdopodobnie w okolicach 10 grudnia, klub jeszcze nieznany, wszystko sie koluje. Cel imprezy to moja osiemnastka :wink:

O imprezy, imprezy :) ale fajna atrakcja

Icyykk - 21 Marzec 2022, 23:06

A co sądzicie o takiej imprezie w wynajętej restauracji - http://alfanews.pl/wynaje...m-rozwiazaniem/ ? Zastanawiam się czy to dobra opcja czy jednak lepiej postawić na salę. Jak uważacie? Towarzystwo raczej nie szczególnie imprezowe, w większości chłopcy więc może taka restauracja będzie okej?
pluszak - 22 Czerwiec 2025, 11:37

Zajmujesz się organizacją eventu i chcesz, żeby bar działał jak marzenie? Na https://goodchoice.pro/obsluga-barmanska-na-eventy/ znajdziesz profesjonalną obsługę barmańską, która ogarnie każde przyjęcie. Goście będą zachwyceni, a Ty możesz spokojnie pilnować reszty. Zero stresu, same plusy.
papitek - 26 Czerwiec 2025, 18:26

Jameson z miniaturkami i pudełkiem to gotowy prezent dla fana irlandzkiej whiskey. Wszystko w jednym miejscu: https://smaczajama.pl/pl/p/Whisky-Jameson-0%2C7l-z-2.-miniaturkami-Pudelko-Prezentowe/9187. Klasyczny smak, dobre opakowanie i ciekawy dodatek – nie musisz nic więcej kombinować. Fajna opcja, jak nie masz czasu, a chcesz dać coś konkretnego.
pluszak - 9 Lipiec 2025, 13:51

Jeśli planujesz imprezę w Karpaczu lub Lubinie, striptizerka może być świetną atrakcją. Szczegóły znajdziesz na https://www.tancerkaeroty...lubin-karpacz/. Show prowadzone z wyczuciem humoru i dbałością o komfort uczestników.
Ramul00 - 9 Sierpieñ 2025, 23:26

Dzięki! Tego właśnie szukałem.