| |
Forum Icy.pl Forum polskiego serwisu Icy Tower |
 |
Pub - Temat urodzinowo-zyczeniowo-gratulacyjny
petr - 21 Grudzień 2005, 00:00 Temat postu: Temat urodzinowo-zyczeniowo-gratulacyjny Zblizaja sie swieta, czesc z nas bedzie chciala zlozyc innym zyczenia... I wlasnie do takich celow ma slozyc ten temat ;]
Rozpoczynajac - chcialem zyczyc wszystkiego najlepszego Syo, ktory od dzisiaj jest juz dorosly i moze legalnie kupowac.. oranzade ;]
Domia - 21 Grudzień 2005, 11:25 Temat postu: Temat urodzinowo-?yczeniowo-gratulacyjny Najlepsza oranzada, to bezpretensjonalnie - KAC xD
Powodzenia w doroslym zyciu, blablabla ;D
mattirab - 21 Grudzień 2005, 18:24 Temat postu: Temat urodzinowo-?yczeniowo-gratulacyjny Najlepszego! I z tygodniowym wyprzedzeniem petrowi tez!
ReVan7 - 21 Grudzień 2005, 23:13 Temat postu: Temat urodzinowo-?yczeniowo-gratulacyjny Happy Birthday
Domia - 23 Grudzień 2005, 10:23 Temat postu: Temat urodzinowo-?yczeniowo-gratulacyjny Piter Ty skurczypasikoniku jeden, najlepszego i wesolych swiat zycze xD
petr - 24 Grudzień 2005, 14:36 Temat postu: Temat urodzinowo-?yczeniowo-gratulacyjny Dzieki wszystkim za zyczenia.. ;]
Wam tez zycze wesolych swiat, nowego roku i calej reszty ;p
"smacznej choinki i wesolego karpia"..
mattirab - 24 Grudzień 2005, 22:23 Temat postu: Temat urodzinowo-?yczeniowo-gratulacyjny
| Skladajacy zyczenia petr napisał/a: | | smacznej choinki i wesolego karpia |
Nonono! Petr! Na Swieta masz ode mnie prace:
Umyj smieci, wyrzuc kable, przynies rece, podlacz obiad (zart oczywiscie).
Konkurs! Dopasujcie to powyzej jak nalezy.
Nagroda :brak: .
LEO - 1 Styczeń 2006, 01:12 Temat postu: NOWY ROK !!! )Powrot po abstynencji!!!!
Wszytskiego najleszpego w Nowy ZAjeb***** kolorym roku 2006:) spelnienia najskrytszych marzen (Sheeba LEee )duzo zdrowia i usmiechu na codzien zyczy dziwnie dzis na optymistycznei zakrecony LEO ( tak ja). KOCHAM WAS
P.S
SYo jak wrocisz, chyba pamietasz o nszej umowie ( )
Domia - 1 Styczeń 2006, 14:15 Temat postu: Temat urodzinowo-?yczeniowo-gratulacyjny Najlepszego kochani :* ! Spoznione, ale wazne, ze w ogole Jak spedziliscie sylwestra w tym roku?
Laura_x - 1 Styczeń 2006, 15:02 Temat postu: Temat urodzinowo-?yczeniowo-gratulacyjny heja HEPI NIU JER witam Was w Nowym Roku ja sylwka spedzilam na czacie WoTr - od ok. 20 do ok. 3 nad ranem - a po polnocy rodzice wyszli z domu, ja poszlam do ich pokoju, troche sobie podpilam, bo chcialam sewietowac wypilam za duzo i bzdury na czacie WoTr pisalam, ale to jest uwiecznione na zapiskach - m.in. wszystkim mowilam, ze ich kocham
petr - 2 Styczeń 2006, 23:55 Temat postu: Temat urodzinowo-?yczeniowo-gratulacyjny Wszystkiego najlepszego!
A takie cos powinno byc a) w temacie zyczeniowym b) na HP (Hyde Park) ;]
mattirab - 8 Marzec 2006, 18:06 Temat postu: Temat urodzinowo-?yczeniowo-gratulacyjny Wszystkim kobietom i dziewczynom z forum zycze wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Kobiet.
Domia - 8 Marzec 2006, 18:20 Temat postu: Temat urodzinowo-?yczeniowo-gratulacyjny Dziekuje :*
Laura_x - 8 Marzec 2006, 20:32 Temat postu: Temat urodzinowo-?yczeniowo-gratulacyjny ach Matti, kochany jestes, dzieki ;*
syo - 9 Marzec 2006, 15:45 Temat postu: Temat urodzinowo-?yczeniowo-gratulacyjny Matti, dzieki ;*
[size=8px]xD[/size]
Domia - 9 Marzec 2006, 16:42 Temat postu: Temat urodzinowo-?yczeniowo-gratulacyjny Najlepszego dla Catka.
N3T - 9 Marzec 2006, 16:47 Temat postu: Temat urodzinowo-?yczeniowo-gratulacyjny Zdrowia, szczescia, zycia bez warnow i banow :p dla catka
Laura_x - 9 Marzec 2006, 20:59 Temat postu: Temat urodzinowo-?yczeniowo-gratulacyjny no wlasnie, catek, Happy Birthday
Vinyanov - 12 Kwiecień 2006, 11:16 Temat postu: Temat urodzinowo-?yczeniowo-gratulacyjny To ostatni dzien szkoly? Wiec niech uczestnicy Mistrzostw Polski relaksuja sie od teraz przy grze, a obserwatorzy niech wypoczywaja obserwujac wysilki uczestnikow. Wesolych swiat!
Devlin - 12 Kwiecień 2006, 13:53 Temat postu: Temat urodzinowo-?yczeniowo-gratulacyjny Wzajwmnie Winyanov.
N3T - 12 Kwiecień 2006, 15:10 Temat postu: Temat urodzinowo-?yczeniowo-gratulacyjny
| Vinyanov napisał/a: | | Wesolych swiat! | for all!
Domia - 12 Kwiecień 2006, 16:40 Temat postu: Temat urodzinowo-?yczeniowo-gratulacyjny Najlepszego.
Dominik (Bobi) - 12 Kwiecień 2006, 17:41 Temat postu: Temat urodzinowo-?yczeniowo-gratulacyjny Mokrego Jajeczka i Pysznego Poniedzialku
mattirab - 12 Kwiecień 2006, 19:36 Temat postu: Temat urodzinowo-?yczeniowo-gratulacyjny Jajka bez ptasiej grypy!
Devlin - 13 Kwiecień 2006, 13:54 Temat postu: Temat urodzinowo-?yczeniowo-gratulacyjny
| mattirab napisał/a: | | Jajka bez ptasiej grypy! |
A czy ktos probowal jajek z ptasia grypa? Moze sa smaczniejsze.
Laura_x - 13 Kwiecień 2006, 15:36 Temat postu: Temat urodzinowo-?yczeniowo-gratulacyjny smaczniejsze, bo z dodatkiem papryki ;p
Devlin - 18 Kwiecień 2006, 12:21 Temat postu: Temat urodzinowo-?yczeniowo-gratulacyjny
| Devlin napisał/a: | mattirab napisal/a:
Jajka bez ptasiej grypy!
A czy ktos probowal jajek z ptasia grypa? Moze sa smaczniejsze. |
| Laura_x napisał/a: | | smaczniejsze, bo z dodatkiem papryki ;p |
Sorka Laura ale nie zajarzylem...
Laura_x - 18 Kwiecień 2006, 14:27 Temat postu: Temat urodzinowo-?yczeniowo-gratulacyjny nie musiales mnie czasmai trudno zrozumiec ;p
Devlin - 20 Kwiecień 2006, 08:28 Temat postu: Temat urodzinowo-?yczeniowo-gratulacyjny
| Laura_x napisał/a: | | mnie czasmai trudno zrozumiec ;p |
To widac.
Laura_x - 20 Kwiecień 2006, 21:17 Temat postu: Temat urodzinowo-?yczeniowo-gratulacyjny
| Devlin napisał/a: | | To widac. |
dzieki za szczerosc
Devlin - 21 Kwiecień 2006, 13:52 Temat postu: Temat urodzinowo-?yczeniowo-gratulacyjny Zawsze jestem szczery.
mattirab - 23 Kwiecień 2006, 15:13 Temat postu: Temat urodzinowo-?yczeniowo-gratulacyjny Wszystkiego Najlepszego dla Domii.
Domia - 28 Kwiecień 2006, 21:01 Temat postu: Temat urodzinowo-?yczeniowo-gratulacyjny Dzieki. Nikt procz Ciebie Matti, Syo i Pitera nie zlozyl mi zyczen. Coz myslalam, ze skladanie ich uzytkownikom tego forum jest czyms oczywistym, ale to moje odczucie, bo sama tak robie. Mowie troche teraz dziwnie, jakos w stylu "ej Ty nie zlozyles mi zyczen, nie lubie Cie"... hm, w kazdym razie nie mialo to tak zabrzmiec.
Jeszcze raz dzieki :*
mattirab - 29 Kwiecień 2006, 09:28 Temat postu: Temat urodzinowo-?yczeniowo-gratulacyjny Catek tez skladal, ale w SB, wiec gdy Ciebie nie bylo to "zniknelo" z glownej strony SB, byc moze jest w archiwum.
mattirab - 3 Maj 2006, 20:12 Temat postu: Temat urodzinowo-?yczeniowo-gratulacyjny Powodzenia na maturze dla Syo, Laury i reszty.
Vinyanov - 3 Maj 2006, 21:00 Temat postu: Temat urodzinowo-?yczeniowo-gratulacyjny Zdania!!
Domia - 3 Maj 2006, 21:01 Temat postu: Temat urodzinowo-?yczeniowo-gratulacyjny To sie bedzie dzialo ;]
catek - 3 Maj 2006, 22:59 Temat postu: Temat urodzinowo-?yczeniowo-gratulacyjny
| Vinyanov napisał/a: | Zdania!! |
nom
Syo trzymaj sie, zdasz !
|
|