| |
Forum Icy.pl Forum polskiego serwisu Icy Tower |
 |
Kawiarnia - Odchodza...
Domia - 9 Marzec 2006, 19:29 Temat postu: Odchodza... Dzis 9 marca zmarla Hanna Bielicka, miala 91 lat.
Wydawaloby sie, ze jest jedna z tych niewielu osob, ktore sa niesmiertelne, tak jak Jan Pawel II. Wspaniala i charyzmatyczna artystka. Bedzie mi jej brakowalo. Szczerze. Jej dowcipow i nie tylko. Pustka.
mattirab - 9 Marzec 2006, 20:06 Temat postu: Odchodz?... Wielcy odchodza. Tak juz jest. Jestem ogromnie zaskoczony, ze zmarla. Naprawde. Wielka szkoda.
... [*] ...
Laura_x - 9 Marzec 2006, 20:35 Temat postu: Odchodz?... tez jestem zaskoczona jej smiercia, bla taka przeciez zywa, i energiczna, i ta jej niesamowita charyzma..... bedzie mi tego brakowalo.... [*][*]
syo - 9 Marzec 2006, 20:40 Temat postu: Odchodz?... [*]
Jacob - 9 Marzec 2006, 20:56 Temat postu: Odchodz?... Kolejny bezsensowny temat Mi tylko bylo szkoda, jak nasz papiez umarl, ale reszta mnie nie obchodzi (chyba ze Rydzyk przeszedlby na tamten swiat, to wtedy mnie interesowalo )
Domia - 9 Marzec 2006, 21:37 Temat postu: Odchodz?... Wiesz co? Jesli Cie to nie obchodzi, to trudno. Ze wzgledu TYLKO NA CIEBIE temat zamkniety nie bedzie, bo innych obchodza tak wspaniali ludzie.
Jacob - 9 Marzec 2006, 21:58 Temat postu: Odchodz?...
| Domia napisał/a: | | tak wspaniali ludzie. |
dajcie sobie spokoj, wszystkich jest Wam szkoda Wiem, jaki jestem, taki jestem (bezczelny ), ale co mnie to obchodzi, ze ktos sobie pruknol i przeszdl na tamten swiat ?? Sa ciekawsze rzeczy, niz pisanie o takich bzdetach (zB. zadanka z matematyki )
MfG Jacob
EDIT: o kurde, widze, ze Vin zdjal mi ostrzezenie bardzo dziekuje
LEO - 9 Marzec 2006, 22:29 Temat postu: Odchodz?... Zum Biespiel bys sie zastanowil nad soba JACob, lubie Cie ale wkur**** mnie bo zgrywasz cwaniaka.
Nie przezywam moze ze Hanka Bielicka umarla, ale zadzybiste chwile z jej udzialem mi sie przypominaja nawet jak wystepwowala w "Mamy Cie" wtedy tob ylo.... [[[**]]]
catek - 9 Marzec 2006, 23:07 Temat postu: Odchodz?... [*]
PS. W poscie Jacoba troche racji jest, ale Jacob, to ze ktos napisze 1 post gdy zmarla jakas osoba to nic zlego, gorzej gdy bedzie pisal post pod postem, to juz znaczyloby, ze przezywal to jakby umarl ktos bardzo wazny na Swiecie.
i chyba zdjeliscie mi warna, no to thx. (na jaki czas) ?
syo - 9 Marzec 2006, 23:19 Temat postu: Odchodz?...
| Jacob napisał/a: | | o kurde, widze, ze Vin zdjal mi ostrzezenie |
Korzystajac z dobrodziejstw admina, to ja postanowilem zdjac Ci ostrzezenie.
| Jacob napisał/a: | | ale co mnie to obchodzi, ze ktos sobie pruknol i przeszdl na tamten swiat ?? Sa ciekawsze rzeczy, niz pisanie o takich bzdetach (zB. zadanka z matematyki ) |
| LEO napisał/a: | | Zum Biespiel bys sie zastanowil nad soba JACob, lubie Cie ale wkur**** mnie bo zgrywasz cwaniaka. |
Co racja to racja, dla takich ludzi nalezy sie troche szacunku, szczegolnie dla takiej kobiety jaka byla Hanka Bielicka. Niekazdy bawi ludzi przez ponad pol wieku. Jesli ktos orientuje sie w scenie kabaretowej to taki szacunek zachowa. Pani Bielicka byla taka ikona, szczegolnie jej kapelusze.
| catek napisał/a: | | PS. W poscie Jacoba troche racji jest, |
Mimo wszystko, nie widze zbyt duzo racji w poscie Jacoba. Temat nie jest o samej Hance Bielickiej, mozna powiedziec, ze na forum utworzyl sie temat-grob, temat w ktorym kazdy bedzie mogl postawic swieczke za kogos kto umarl i odznaczyl sie w polskiej lub swiatowej kulturze czyms nieprzecietnym. Temat sluzacy do refleksji, do wspominania... I tak moze pozostac, nigdy nie wiadomo co czeka nas w niedalekiej przyszlosci...
| catek napisał/a: | | i chyba zdjeliscie mi warna, no to thx. (na jaki czas) ? |
Gdybys skupial sie na tym, co do Ciebie ludzie pisza, to wiedzialbys, ze zaserwowalem Ci warna na okres dwoch dni, bys mogl sobie przemyslec niektore sprawy.
|
|