| |
Forum Icy.pl Forum polskiego serwisu Icy Tower |
 |
Rekordy - [lista] Błędnie podpisane powtórki a listy rekordów
Kunio - 7 Sierpień 2005, 13:38 Temat postu: [lista] Błędnie podpisane powtórki a listy rekordów Doszlem do 714 NML i jak skonczylem grac to niechcaco nacisnolem spacje a chcialem zapisac powtorke , wyszlem z gry i zmienilem nazwe z last game na Mario_NML_714.
Czy na swiatowej liscie zalicza mi to??
Domia - 7 Sierpień 2005, 13:44 Temat postu: Mam problem! Nie, poniewaz Wiggin uznaje tylko powtorki z twoim nickiem, a nie jak w twoim przypadku z imieniem glownego bohatera gry (przy zmienianiu nazwy powtorki last_game, replay jest podpisany imieniem Harolda).
Neo - 8 Sierpień 2005, 12:29 Temat postu: Mam problem! John Beak zna sposob na zmienianie nicka w replayu, i to bez korzystania z jakis Hex Editorow .... Tylko ze ciagle sa watpliwosci, czy to jest legalne
Musze sie zastanowic.
Kunio - 8 Sierpień 2005, 19:48 Temat postu: Mam problem! Juz mi nie trzeba zmieniac bo doszlem do 772:P.Dziekuje za pomoc.
Domia - 14 Sierpień 2005, 10:32 Temat postu: Mam problem!
| petr napisał/a: | Poprosze o punkta xD
(Sem zachlanny, wiem xP) |
no to mi rowniez mozna punkta dac ;D
N3T - 19 Marzec 2006, 10:13 Temat postu: Powtórki ze zmienionymi podpisami a listy rekordów Nie chodzi oto czy mozna zabezpieczyc powtorki haslem, ale oto czy licza sie powtorki z haslem to znaczy:
Gram w turnieju/lidze i musze przy nicku (przy zapisywaniu powtorki) wpisac haslo np. ABC
Liczy sie taka powtorka w rankingu swiatowym/krajowym ?
Jacob - 19 Marzec 2006, 11:37 Temat postu: Rekordy
| Adrian-fanatyk napisał/a: | | Liczy sie taka powtorka w rankingu swiatowym/krajowym ? |
No commets ... Czlowieku, pewnie ze sie licza. A czemu mialyby sie nie liczyc ??
Domia - 19 Marzec 2006, 12:43 Temat postu: Rekordy
| Jacob napisał/a: | | A czemu mialyby sie nie liczyc ?? |
Bo Wiggin chce Twoj nick bez zadnych innych bzdetow. Zreszta co za problem zapisac powtorke dwa razy?
N3T - 19 Marzec 2006, 14:51 Temat postu: Rekordy No racja Domia !!!
Mozna przeciez dwa razy !!!
Dziex
Jacob - 19 Marzec 2006, 15:13 Temat postu: Rekordy
| Domia napisał/a: | | Bo Wiggin chce Twoj nick bez zadnych innych bzdetow |
Hmm, jeszcze dopowiedzenie. Skoro zapisze swoja powtorke pod nickiem Jacob, a dopiero w nazwie powtorki bedzie jakies dopisane haslo, to tez Wiggin przyjmnie.
Ale tak poza tym, byl kiedys jakis turniej, gdzie trzeba bylo wpisac haslo przy nicku ?? Raczej nie
MfG Jacob
N3T - 19 Marzec 2006, 15:24 Temat postu: Rekordy W turnieju moze nie, ale w nioficjalnej lidze tak (MLIT).
Dominik (Bobi) - 19 Marzec 2006, 22:43 Temat postu: Rekordy u nas nie bylo przy nicku. tylko pozniej
catek - 24 Marzec 2006, 00:14 Temat postu: Rekordy to juz troszke nie jest potrzebne, wlasnie moze zrobic kopie powtorki (lub zapisac dwa razy tez)
Dominik (Bobi) - 24 Marzec 2006, 15:47 Temat postu: Rekordy kopia nic ci nie da. zmienisz nazwe pliku. ale w grze bedzie mial poprzednia nazwe.
catek - 24 Marzec 2006, 16:04 Temat postu: Rekordy
| Dominik (Bobi) napisał/a: | | kopia nic ci nie da. zmienisz nazwe pliku. ale w grze bedzie mial poprzednia nazwe. |
no rzeczywiscie, jesli miales na mysli Bobi moj post to zrobilem maly blad, no tak, nazwa bedzie z poprzedniej powtorki to nic nie da:)
|
|