Forum Icy.pl
Forum polskiego serwisu Icy Tower

Pub - już wkrótce.....

Laura_x - 31 Październik 2006, 21:02
Temat postu: już wkrótce.....
ale najpierw, zanim powiem, co wkrótce, chciałabym się z Wami przywitać po baaardzo długiej przerwie ;) mam nadzieję, że się chociaż ktoś za mną stęsknił? ;D

Ostatnio wiele się u mnie działo, co niektórzy wiedzą, co niektórzy nie, no ale to nic.... Ważne, że zdecydowąłam się wrócić, chociaż, nie wiem, na ile, bo mam też kilka obowiązków, jak studia (zaoczna anglistyka na WSJO w Poznaniu), no i życie prywatne, no i wkrótce....

11.06.07 - na świecie pojawi się moje pierwsze dziecko :D Tatusiem, oczywiście, jest Adaś ;D

Nie martwcie się, jak tylko maluch się na świecie pojawi, to pstryknę kilka zdjątek i Wam je pokażę :)

Zaskoczeni? :)

Przecież tu jak pisałam tamtego posta, mogły to byś prorocze słowa no i ? dziecko urodzę na miesiąc, niecały miesiąc przed moimi 20 urodzinami :D

:D

petr - 31 Październik 2006, 21:06
Temat postu: Odp: już wkrótce.....
Przyznam że sam wyniuchałem całą sprawę, już Sal w swoim poście w "co się dzieje" zasugerował że Laura ma jakiegoś "newsa"...

Po pierwsze - wielkie gratulacje :> Nie tylko dlatego, że to prawdopodobnie pierwsze dziecko w półświatku IT (:>), ale za sam fakt - to wielkie wydarzenie;)
Życzę Ci wszystkiego dobrego, czyli przede wszystkim zdrowia i tyle pieniędzy żeby niczego Ci nie zabrakło :P
Jak będzie chłopczyk oczywiście nazwiesz go Harold.
... :D
Wymyślajcie imiona dla dziewczynki, szybko!

Laura_x - 31 Październik 2006, 21:08
dzięki piter, ja mam nadzieję, że ojciec dziecka przejrzy na oczy i też będzie dokładał wszelkich starań, by maluch miał jak najlepiej ;)
Jacob - 31 Październik 2006, 21:14
Laura_x napisał/a:

mam nadzieję, że się chociaż ktoś za mną stęsknił? ;D

Oczywiscie, ze ja sie steksnilem :pp

Laura_x napisał/a:

11.06.07 - na świecie pojawi się moje pierwsze dziecko :D Tatusiem, oczywiście, jest Adaś ;D

Nie martwcie się, jak tylko maluch się na świecie pojawi, to pstryknę kilka zdjątek i Wam je pokażę :)

Zaskoczeni? :)

Ja nie jestem zaskoczony (zeby nie bylo, tu nie ma zadnej ironi!). Pozostaje mi tylko pogratulowac przyszlej mamie ;] Zycze wszystkiego dobrego, szczescia, zdrowia, pomylsnosci ;]

MfG Jacob

mattirab - 31 Październik 2006, 21:45
Gratulacje :D . Powodzenia na studiach. Zaglądaj tu, zaglądaj - wiele się zmienia. :)
Laura_x - 31 Październik 2006, 21:50
dzięki matti, dzieki Jacob ;)

ostatnio ciągle miewam tragiczne wręcz mdłości i jedynie jabłka i sok z pomarańczy te mdfłości łagodzi, teraz też mnie mdli, ale ani soku, ani jabłek, w domu ni ma, musze poszukać innych owoców chyba :P

Domia - 1 Listopad 2006, 18:01
Ja już Ci w pewnym sensie pogratulowałam na gg, ale byłam zbyt szokowana, aby to zrobić xD
Laura_x - 8 Grudzień 2006, 14:27
63 milimetry szcześcia i 13 tydzień :)