| |
Forum Icy.pl Forum polskiego serwisu Icy Tower |
 |
Pomoc - Obwódki dookoła grafik
Domia - 1 Styczeń 2005, 15:11 Temat postu: Obwódki dookoła grafik Mam progra Webshots costamtam... ktory np. co pol godziny zmienia samodzielnie tapete, na twoim pulpicie... i wlasnie tak grajac w Icy Towera zmienila mi sie tapeta... gra rowniez mi sie zmienila...
wczesniej robila sie najwyzej czerwona obwodka wokol schodkow... ale to co dzis zobaczylam to bylo szokujace dla mych oczu ;p czasami jest to nawet pomocne w grze bo schodki sa lepiej widoczne, tylko z Haroldem jest problem w kazdym razie jest to dosc dziwne iiii... psujace oczy mozna by bylo zrobic taki dzial na stronce "wplyw innych programow na IT' xD
EDIT - widze, ze cos obrazek nie dziala moze sprobujcie wejsc przez linka ...
syo - 1 Styczeń 2005, 17:05 Temat postu: Dziwna sprawa x/ Rada - gdy chcesz grac poprostu wylacz program, albo pozbadz sie go kompletnie - mam pare fajnych tapet , u mnie np. podczas wlaczonego filmu na winampie wiesza sie i on i IT gdy probuje wlaczyc to drugie.
Jesli ktos ma podobny problem, zapraszam do dzialu "Pomoc", gdzie temat przenosze.
SaleiB - 1 Styczeń 2005, 17:26 Temat postu: Dziwna sprawa x/ domia przypuszczam ze masz podobny problem jaki byl opisany w ciekawostach na stronie
pozdr
Shadow_girl - 30 Kwiecień 2005, 19:51 Temat postu: Dziwna sprawa x/ Przez linka tez nie widze, ale wydaje mi sie, ze wiem, o co chodzi. Mi sie wszedzie takie czerwone obwodki zrobily w screenie. Wkleilam go do Painta i z deczka mnie zamurowalo ;P
raytrio - 22 Listopad 2005, 21:54 Temat postu: czerwone obwodki... kurna! mam problem... a mianowicie: kiedy wlaczam IT (obojetnie w jakiej wersji) przez chwile jest wszystko normalnie, po paru sekundach wszystko robi sie zielono-jakiestam (Harold ma zielone zeby ), a potem to wszystko znika i robia sie czerwone obwodki. i tak za kazdym razem...pomozcie!
Laura_x - 22 Listopad 2005, 22:01 Temat postu: czerwone obw?dki... kurna! huh? mi sie zmienaja kolory ciagle, ale gram na RT... czy to ma zwiazek z wlaczonym GG Bo jak mi ktos cos pisze na GG, a gram w It, to wlasnei sie kolorki zmieniaja
Domia - 22 Listopad 2005, 22:05 Temat postu: czerwone obw?dki... kurna! Takie tematy byly ze dwa (w tym mojego autorstwa). Icy Tower w ten sposob "reaguje" na dzialanie jakiegos programu. Ja tak mam, gdy mi sie zmienia tapeta poprzez program Webshots. Najprosciej nalezy wylaczyc wszystkie, niepotrzebne Ci programy.
raytrio - 22 Listopad 2005, 22:13 Temat postu: czerwone obw?dki... kurna! no i nic! wylaczylem wszystkie zbedne programy, ale nadal jest mi bardzo czerwono podczas grania...
Domia - 22 Listopad 2005, 22:19 Temat postu: czerwone obw?dki... kurna! A to tak od niczego. Nic, kompletnie nic sie nie dzieje w/na komputerze? Zadne zmiany statusu, tapety itd. ?
raytrio - 22 Listopad 2005, 22:30 Temat postu: czerwone obw?dki... kurna! nie, nic! mam gg wylaczone, a zadnych webshotsow nie mam.
syo - 22 Listopad 2005, 23:20 Temat postu: czerwone obw?dki... kurna! - wylacz programy
- jesli przy uruchamianiu gry cos jest nie tak, sprobuj wyjsc i wejsc jeszcze raz
raytrio - 22 Listopad 2005, 23:45 Temat postu: czerwone obw?dki... kurna! no i nadal nic... z programow mam jedynie wlaczony dc++, ale to nie powinno nic szkodzic.
petr - 23 Listopad 2005, 02:22 Temat postu: czerwone obw?dki... kurna! Miales wylaczyc wszystko...
Najlepiej ctrl+alt+del i zostaw tylko Explorer (na chwile bedziesz bez antywira, ale trza sie przekonac)
raytrio - 28 Listopad 2005, 20:34 Temat postu: czerwone obw?dki... kurna! wylaczylem wszystko... okazuje sie ze co? jedynym procesem sprawiaja cym problem jest... explorer.exe
Laura_x - 28 Listopad 2005, 20:38 Temat postu: czerwone obw?dki... kurna! heh no to faktycznie, miales neizly problem mi tam te zmienne kolory nie przeszkadzqaja zbytnio no chyba ze gram, jestem na 400 pietrze, i nagle zmieniaja sie kolorki - wtedy w 90% przypadkow natycmiast spadam na dol
raytrio - 28 Listopad 2005, 21:08 Temat postu: czerwone obw?dki... kurna! heh... tylko ze jak teraz chce grac bez tych pieprzonych czerwonych obwodek... to co robie?
1. ctrl+alt+delete (czyli magiczne klawisze )
2. klik na explorer.exe -> Zakoncz proces
3. everything ZNIK!
4. magiczne klawisze po raz drugi
5. Nowe zadanie...
6. Otworz: D:krayangamezminiicytower1.3icytower13.exe
ufffffffff.......
catek - 22 Styczeń 2006, 02:28 Temat postu: czerwone obw?dki... kurna! Tez mialem problem z kolorami w grze. Poprostu, jak wspomniali wczesniej koledzy wylacz programy, np. gg i jeszcze nie musisz ale polecam wlacz winamp, pomaga jak nic, ale bez muzyki tylko wlacz, obiecuje ze bedzie dzialalo!!!
Laura_x - 22 Styczeń 2006, 13:45 Temat postu: czerwone obw?dki... kurna! ale w sumie te czerwone obwodki i inne pierdoly strasznie dekoncentruja, co nie?
catek - 22 Styczeń 2006, 18:18 Temat postu: czerwone obw?dki... kurna! Laura zgadzam sie, ale u mnie jest juz wszystko w porzadku, tylko gg musze wylaczac!
Laura_x - 22 Styczeń 2006, 21:24 Temat postu: czerwone obw?dki... kurna! hehe a ja gram czesto, kiedy mam GG wlaczone i mnie to irytuje ciagle no ale coz, czasmai jest tak, ze zamykam GG na piec minut i sobie raz czy dwa zagram, i jest okej ale pamietam,z e moj pierwszy rekord w pieterkach powyzej 500 pobilam wlasnie skaczac wtedy, gdy mi ise tak kolory w grze zmienialy
catek - 23 Styczeń 2006, 00:52 Temat postu: czerwone obw?dki... kurna! Laura spox, ja wole gdy sie nie zmieniaja, widzialas powtorke floor 2007 Syo? Wtedy jesli chodzi o te gwiazdki, to przy 2000 jak ida w gore? Fajne to jest, Pozdr
Laura_x - 23 Styczeń 2006, 13:06 Temat postu: czerwone obw?dki... kurna! lol okej, spoko, ale to nie jest topic o wspanialych powtorkach, wiec proponuje powrot do tematu przewodniego
catek - 23 Styczeń 2006, 17:06 Temat postu: czerwone obw?dki... kurna!
No wiem ze nie ten temat, ale nikt pytan nie zadaje, a widzialas ta powtorke
Domia - 23 Styczeń 2006, 18:18 Temat postu: czerwone obw?dki... kurna! Catek - takie rzeczy to na gg lub PW, bo warna dostaniesz. Ostatnie 8 postow jest Twojego autorstwa i Laury (ale ona ma usprawiedliwione ;D), ktora chociaz skapnela sie, ze robicie tutaj gadke-szmatke o niczym, a Ty dalej chcesz to ciagnac. Nieladnie
catek - 23 Styczeń 2006, 18:42 Temat postu: czerwone obw?dki... kurna!
W ksiedze Gosci mowili mi zebym nie gadal tam tylko pojedyncze wpisy, i powiedzieli ze od tego jest forum, a gdzie Ty teraz jestes, no wlasnie na forum
PS. Tak wogle to jakie 8 postow, przeciez mnie Pozdro Domia i reszta
mattirab - 23 Styczeń 2006, 19:06 Temat postu: czerwone obw?dki... kurna! Catek, od takich rozmow jest GG, PRIV, albo Shout Box. Forum jest od powazniejszych spraw (no chyba, ze RRC - Hyde Park).
catek - 24 Styczeń 2006, 00:07 Temat postu: czerwone obw?dki... kurna! Nie no jasne, spox wiem, ale wlasnie chcem zeby wiecej osob zadawalo pytania, a w tamtym poscie pisales o kims, a ja myslalem ze ty mowisz o sobie w trzeciej osobie.
syo - 24 Styczeń 2006, 16:48 Temat postu: czerwone obw?dki... kurna!
| Gosc napisał/a: | | mam problem... a mianowicie: kiedy wlaczam IT (obojetnie w jakiej wersji) przez chwile jest wszystko normalnie, po paru sekundach wszystko robi sie zielono-jakiestam (Harold ma zielone zeby ), a potem to wszystko znika i robia sie czerwone obwodki. i tak za kazdym razem...pomozcie! |
...
| raytrio napisał/a: | | okazuje sie ze co? jedynym procesem sprawiaja cym problem jest... explorer.exe |
Problem zostal rozwiazany. raytrio prawdopodobnie ma zainfekowanego kompa i po formacie IT dzialalby normalnie. Wazne, ze raytrio nie musi sie juz meczyc z czerwonymi obwodkami.
*klik*
Pisto-Letti - 15 Czerwiec 2008, 18:14 Temat postu: Co to znaczy?? Kiedy komp połączył mi się z netem stało się cos takiego :
Swoją drogą całkiem fajnie. Chyba zrobie takiego moda Jak mi ktoś powie jak to sie robi
_King_DareK_ - 15 Czerwiec 2008, 19:57
Podobnego moda zrobił już Miketinovic: The Vampire Mod.
redaV - 26 Czerwiec 2008, 18:05 Temat postu: Re: Co to znaczy??
| Pisto-Letti napisał/a: | Kiedy komp połączył mi się z netem stało się cos takiego :
Swoją drogą całkiem fajnie. Chyba zrobie takiego moda Jak mi ktoś powie jak to sie robi |
Mialem tak identycznie tylko ze na zielono ;p
Pisto-Letti - 30 Czerwiec 2008, 12:26
W sumie nie chciałem się przyznać ale nie wiem czy mój komp jest *** czy coś. Nie znam się na informatyce ale na prawdę to schodki (obwódki) zrobiły się czerwone a ekran wyglądał jakby ktoś na nim "położył" zielono-niebieską hm... no coś... Było widać normalne kolory ale ekran zrobił się lekko zielono-niebieski. Jak zobaczyłem co wyszło w panicie to byłem bardzo zdziwiony?? Wytłumaczy mi ktoś dlaczego obraz z print screena różnił się od rzeczywistego??
Erienus - 7 Styczeń 2009, 14:53 Temat postu: dziwna zmiana modu Jak grałem w icy tower to nastąpiła mi dziwna zmiana modu. Zobaczcie screen:
http://img214.imageshack....528/omgfpz2.png
to wyglądało odrobinę inaczej ale tak mi zrobiło screena/
Doob - 7 Styczeń 2009, 15:08
FAQ - Pytanie piąte
|
|