| |
Forum Icy.pl Forum polskiego serwisu Icy Tower |
 |
Polska Liga Icy Tower - 5. kolejka: Jacob vs Robbe
Jacob - 25 Wrzesień 2005, 14:09 Temat postu: 5. kolejka: Jacob vs Robbe Witam !! Z powodu klopotow z Internetem w dniach 22-23 wrzesnia, nie moglem grac w Icy Towera, a tym bardziej wyslac powtorki. Chcialbym o powtorzenie meczu z Robbem.
Zgadzacie sie ??
syo - 25 Wrzesień 2005, 14:13 Temat postu: 5. kolejka: Jacob vs Robbe Regulamin ligi na to nie zezwala, ale... niech lud zdecyduje.
Jacob - 25 Wrzesień 2005, 14:15 Temat postu: 5. kolejka: Jacob vs Robbe OK, to niech sie kazdy wypowie w tym temacie.
Pozdrawiam
Domia - 25 Wrzesień 2005, 14:51 Temat postu: 5. kolejka: Jacob vs Robbe Ja szczerze mowiac jestem na nie Nie bylo neta, trudno, przepadlo Zawsze jest cos takiego jak kafejki internetowe lub koledzy/kolezanki, ktorzy maja internet
Jacob - 25 Wrzesień 2005, 16:41 Temat postu: 5. kolejka: Jacob vs Robbe Wiec tak: kafejka - odpada - nie mozna instalowac zadnych programow i gier.
Koledzy: czwartek jest dniem nauki i zaden mi nie pozwolil, piatek: byla sloneczna pogoda, wiec ciezko bylo by sie wpychac koledze na kompa, skoro on chcial jechac nad jezioro.
A moze sie wypowie moj przeciwnik ? Robbe, GDZIE JESTES ?? !!
Domia - 25 Wrzesień 2005, 18:50 Temat postu: 5. kolejka: Jacob vs Robbe
| Jacob napisał/a: | | Wiec tak: kafejka - odpada - nie mozna instalowac zadnych programow i gier. |
Dziwne, a u nas w Krakowie mozna (przynajmniej u mnie na osiedlu) . Tak po za tym to nawet nie chodzi o to, aby powtorki podsylac tylko uprzedzic, ze ma sie zepsuty net i nie jest sie w stanie przekazac replaya.
| Jacob napisał/a: | | A moze sie wypowie moj przeciwnik ? Robbe, GDZIE JESTES ?? !! |
I jeden szczegol: Robee
mattirab - 25 Wrzesień 2005, 19:39 Temat postu: 5. kolejka: Jacob vs Robbe To moze ja sie wypowiem:
1. Przepraszam Jacoba i wszystkich innych, ze zrobilem z tego nie podeslania powtorki taka afere.
2. Robee podeslal replay z 10 score, dlaczego, bo wiedzial, ze Jacob nie podesle powtorki, to nie jest zbyt dobrze, skad Robee wiedziales, ze nie ukryl swojej obecnosci na forum?
3. Jestem za powtorzeniem.
Domia - 25 Wrzesień 2005, 19:52 Temat postu: 5. kolejka: Jacob vs Robbe
| mattirab napisał/a: | | skad Robee wiedziales, ze nie ukryl swojej obecnosci na forum? |
Moze ja odpowiem za Robeego Nawet jesli ktos ukrywa swoja obecnosc na forum, to widac go w "Uzytkownikach, ktorzy byli na forum, przez ostatnie 24 godziny"
Jacob - 25 Wrzesień 2005, 20:09 Temat postu: 5. kolejka: Jacob vs Robbe Domia nie jestes adwokatem Robbego. Niech sie sam wypowie.
Robee - 25 Wrzesień 2005, 20:10 Temat postu: 5. kolejka: Jacob vs Robbe no coz... ja osobiscie jestem na nie bo regulamin niby nie pozwala, ale... niech sie inni wypowiedza
Domia: Dzieki za wypowiedz
Domia - 25 Wrzesień 2005, 20:12 Temat postu: 5. kolejka: Jacob vs Robbe
| Jacob napisał/a: | | Domia nie jestes adwokatem Robbego. Niech sie sam wypowie. |
Po:
1) Przeciez sie za niego nie wypowiedzialam
2) Tylko odpowiedzialam na pytanie skad Robee i kazdy inny wiedzial.
3) Musze przyznac, ze prawo mnie nie interesuje. Wole psychologie
4) Jesli Cie urazilam, to przepraszam.
syo - 25 Wrzesień 2005, 20:13 Temat postu: 5. kolejka: Jacob vs Robbe POWTARZANY czy NIE POWTARZANY?
Zadnych innych postow nie chcialbym widziec, tego nie dotyczy temat.
Jacob - 25 Wrzesień 2005, 20:19 Temat postu: 5. kolejka: Jacob vs Robbe Powtarzamy, ok Robee ??
Robee - 25 Wrzesień 2005, 20:22 Temat postu: 5. kolejka: Jacob vs Robbe Regulamin to regulamin
Wiele osob nie wyslalo powtorek i nie chcialo powtarzac.. to by bylo po prostu nie fair dla innych...
Nie
Vinyanov - 25 Wrzesień 2005, 20:24 Temat postu: 5. kolejka: Jacob vs Robbe Inni niech sie wypowiedza? Inni to tez ja!
Nie powtarzamy.
Jacob - 25 Wrzesień 2005, 20:27 Temat postu: 5. kolejka: Jacob vs Robbe
| Robee napisał/a: | Regulamin to regulamin
Wiele osob nie wyslalo powtorek i nie chcialo powtarzac.. to by bylo po prostu nie fair dla innych...
Nie |
Tylko z ta roznica, ze inni nie wysylali powtorek, bo nie graja. A ja zaczalem grac od 4 kolejki i NAPRAWDE chcialem wyslac replaya na 5 kolejke, ale mi net na to nie pozwolil.
Chyba ze sie boisz powtorzyc, to napisz.
Pozdrawiam
Robee - 25 Wrzesień 2005, 20:32 Temat postu: 5. kolejka: Jacob vs Robbe Nie wolno w kafejce instalowac programow, a kolega nie pozwolil... mogles na dyskietke wgrac ripleja i odworzyc w kawiarence
Jacob - 25 Wrzesień 2005, 20:39 Temat postu: 5. kolejka: Jacob vs Robbe
| Robee napisał/a: | | Nie wolno w kafejce instalowac programow, a kolega nie pozwolil... mogles na dyskietke wgrac ripleja i odworzyc w kawiarence |
Zacznijmy od tego, gdybym mogl najpierw zagrac w Icy Towera ...... To bym wtedy wyslal replay ......
Robee - 25 Wrzesień 2005, 20:41 Temat postu: 5. kolejka: Jacob vs Robbe To ja w oncu nie wiem o co Ci chodzi
Najpierw mowisz, ze"z powodu klopotow z Internetem w dniach 22-23 wrzesnia, nie moglem grac w Icy Towera, a tym bardziej wyslac powtorki" a potem, ze 'A ja zaczalem grac od 4 kolejki i NAPRAWDE chcialem wyslac replaya na 5 kolejke, ale mi net na to nie pozwolil. "
End toppic ;p
syo - 25 Wrzesień 2005, 20:42 Temat postu: 5. kolejka: Jacob vs Robbe Tak, end topic. Skupcie sie na 6 kolejce ;]
Jacob - 25 Wrzesień 2005, 20:50 Temat postu: 5. kolejka: Jacob vs Robbe Zwykly cykor z Ciebie Robbeeeee.
Neo - 25 Wrzesień 2005, 21:29 Temat postu: 5. kolejka: Jacob vs Robbe Powiedz mi, Jacob (bo interesuje mnie to)...
W jaki sposob brak neta uniemozliwil Ci zagranie w IcyTower? Grasz w jakas online'owa wersje czy jak?
SaleiB - 25 Wrzesień 2005, 21:30 Temat postu: 5. kolejka: Jacob vs Robbe w ogole nie wiem o co wy sie klucicie? wszystko odbylo sie z zasadami. jacob nie mial warunkow podeslania replaya wiec go nie podeslal. Robee podeslal wynik 10 punktow bo widzial ze jacob nic nie podesle. mial prawo. Co i nnego jakby robee podeslal powtorke z np 9 punktami wtedy mozna by sie zastanawiac jak to zrobil
nie ma mowy o powtarzaniu pojedynku bo wtedy wszyscy zaczna tak robic i zrobi sie po prostu balagan.
pozdr
Domia - 25 Wrzesień 2005, 22:48 Temat postu: 5. kolejka: Jacob vs Robbe Jacob jak dla mnie to ty jestes cykorem . Zaczynasz juz krecic na prawo i lewo szukajac jak najlepszej wymowki. Ok rozumiem, ze nie mogles podeslac powtorki przez klopoty z netem, ale ze nie mogles zagrac w IT Tym mnie doslownie rozwaliles. Jesli masz zamiar dalej tak postepowac w lidze to zycze powodzenia Aby wszyscy byli uszczesliwieni, proponuje zrobic ankiete do jutra wieczora i sami zobaczycie, ze "lud" woli bezproblemowo uznac wygrana Robeego. Naprawde tak jak SaleiB powiedzial, za duzo by bylo zamieszania z odnawianiem pojedynku. Tak samo Ci co nie podeslali powtorek na pierwsza, druga itd. kolejke mogli by sie teraz zorientowac, ze omineli kawalek ligi i zaczac sie wymigiwac, a to ze net nie dzialal, a to ze komus babcia zmarla Powtarzam, ze nie ma sensu powtarzac !
Neo - 25 Wrzesień 2005, 23:15 Temat postu: 5. kolejka: Jacob vs Robbe
| Domia napisał/a: | | Tak samo Ci co nie podeslali powtorek na pierwsza (...) kolejke |
Hehehe. Przyznaj sie, ze masz cykora.
[size=9px]Zartowalem, ja nie chce nic powtarzac. Ostatnio za duzo sie u mnie dzieje...[/size]
petr - 26 Wrzesień 2005, 17:15 Temat postu: 5. kolejka: Jacob vs Robbe [size=9px]No to ja bede oryginalny [/size]
Jestem za powtarzaniem!
|
|