| |
Forum Icy.pl Forum polskiego serwisu Icy Tower |
 |
Polskie turnieje - Mała Liga Icy Tower (Dominik (Bobi))
Laura_x - 7 Styczeń 2006, 22:52 Temat postu: Mała Liga Icy Tower (Dominik (Bobi)) Sorki, to nei jest ani moj pomysl, ale kolega, ktoy organizuje ta lige, nie jest zbyt odwazny, by tu ta reklame zamiescic, takze robie to za niego tu macie adresik KLIK i sobie poczytajcie, ale uprzedzam, ten turniej to nei jest moj pomysl, tlyko pewnego kolegi chociaz ja tyz sie tam zapisalam
mattirab - 7 Styczeń 2006, 23:13 Temat postu: MLIT Chyba sie zapisze, moze wygram?! Fajne, moze byc ciekawie.
Laura_x - 7 Styczeń 2006, 23:15 Temat postu: MLIT matti, to swietnie ale najpierw musisz sie na tym forum, zreszta jest ono moje, zarejestrowac, i do listy dopisac poziom nie jest najwyzszy, a uzytkownikow potrzebujemy nieco
ReVan7 - 7 Styczeń 2006, 23:37 Temat postu: MLIT Tez sie chyba zapisze
Laura_x - 7 Styczeń 2006, 23:39 Temat postu: MLIT zparaszma, zapraszam :DDD im nas bedzie wiecej, tym lepiej
N3T - 8 Styczeń 2006, 11:33 Temat postu: ? Laura_x a jesli zarejestrowalem sie tylko tu, to moge sie zapisac nie rejestrujac sie tam (na tamtym forum)
Laura_x - 8 Styczeń 2006, 13:01 Temat postu: MLIT nie :p musisz sie tam zarejestrowac i zglosic swoja kandydature
LEO - 8 Styczeń 2006, 18:15 Temat postu: MLIT Zaresjtrowalem sie i zapisalem.
Robee - 8 Styczeń 2006, 20:23 Temat postu: MLIT Ja tez.. w tej samej minucie co LEO ;]
Laura_x - 8 Styczeń 2006, 21:24 Temat postu: MLIT hehe co za zbieg okoliczniosci :DDD wiec mysle, ze skoro juz nas duzo jest, bedziem ymogli w srode zaczac, jeszcze trzeba terminarz tylko ustalic :DDDD
Dominik (Bobi) - 19 Luty 2006, 23:20 Temat postu: MLIT chcialem poinformowac was ze poierwsza edycja sie juz skonczyla Nie byla to dobra edycja poniewaz do konca wziello udzial 2 graczy Mam nadzieje ze w 2 edycji bedize juz duzo lepiej. juz niebawem ruszy druga edycja. ale juz dokladnie wszystko powiem niedlugo.
Zwyciezcy:
[size=24px]1 miejsce Zenith[/size]
[size=18px]2 miejsce Boski[/size]
3 miejsce Kabu
Laura_x - 20 Luty 2006, 11:17 Temat postu: MLIT Bobi, a kiedy planujesz rozpoczecie drugiej edycji? najlepiej by blo, gdybys to powiedzial gdzxies teraz, lub najpozniej za kilka dni, a nie tuz przed rozpoczeciem 2 edycji
jakub_kabu - 20 Luty 2006, 12:50 Temat postu: MLIT Ja proponuje II Edycje MLIT przeprowadzic na takich zasadach jak TT4, czyli ze klasyfikacja generalna oparta jest na K+, a jak by bylo za duzo liczenia no to tak jak moja SLIT, za kazde miejsce iles tam punktow i klasyfikacje itd., chyba lepiej by bylo zrezygnowac z meczy i zasada kto lepszy ten pierwszy
mattirab - 20 Luty 2006, 18:11 Temat postu: MLIT Zajalem czwarte miejsce, fajnie bylo, ale nawet organizatorom nie chcialo sie powtorek podsylac, nie pisze sie raczej na druga edycje.
Dominik (Bobi) - 20 Luty 2006, 18:41 Temat postu: MLIT mialem problemy ze sprzetem i ne moglem przez jakis czas podsylac. a pozniej to juz zrezygnowalem. az mi wstyd
a druga edycja to mysle ze ruszy gdzies kolo weekendu. tylko ze znowu beda nam poterzebne osoby. bo malo zostanie z pierwszej edycji
N3T - 20 Luty 2006, 19:17 Temat postu: MLIT Bobi, :568:
pisze sie na to.
Login: Adrian-fanatyk
e-mail: adrian.adek@wp.pl
Zdrowko :564:
Laura_x - 20 Luty 2006, 21:02 Temat postu: MLIT o how nice a ja penwie udzialu brac nie bede, bo musze zakuwac do matury i ledwo mi czasu starcza, by na necie siedziec wieczorem
jakub_kabu - 20 Luty 2006, 22:22 Temat postu: MLIT
| Cytat: | | nie pisze sie raczej na druga edycje. |
Do Szczawnickiej Ligi Icy Tower sie zapisz, niezly klimat i wogole full wypas
| Cytat: | | a druga edycja to mysle ze ruszy gdzies kolo weekendu. tylko ze znowu beda nam poterzebne osoby. bo malo zostanie z pierwszej edycji |
a nie lepiej do SLIT isc?? Jakbys Bobi malo osob mial to polaczylibysmy jakos te ligi, duzo osob to mniej problemow, wiecej ludzi do scores'ow, wieksza walka
Do SLIT tez sie zapisz
Ja oczywiscie startuje w II Edycji MLIT jesli takowa nastapi, zgorry sie zapisuje
Moj nick: kabu
mail: kuba2552@interia.pl
Zamierzam co najmniej obronic trzecia pozycje
Dominik (Bobi) - 20 Luty 2006, 22:43 Temat postu: MLIT nie namawiaj tak ludzi na chama bo w taki sposob to raczej sie niezapisza. a do polacenia to napewno nie dojdzie.
Laura_x - 21 Luty 2006, 15:00 Temat postu: MLIT polaczenie to wedlug mnie nie jest najlepszy pomysl bo jeszcze sie ciagle klocic bedziec,e kto wyniki ma oglaszazc, i wogole
Dominik (Bobi) - 21 Luty 2006, 16:11 Temat postu: MLIT szczerze to jest idiotyczny pomysl (nie obrazajac przy tym nikogo) niewyobrazam sobie czegos taiego
Dominik (Bobi) - 24 Luty 2006, 16:35 Temat postu: MLIT Wiec Liga juz niedlugo rusza. potrzeba 2 osob chetnych do gry. Kto pierwszy ten lepszy
Zmiejszylismy liczbe uczestnikow do 8 osob. Wiec 2 edycja szybko sie skonczy i wrazie czego zwiekszy sie ilosc osob.
Wszycy chetni do gry niech rejestruja sie na forum i zapisuja.
Lista uczesnikow:
Bobi
Boski
Marko
Kabu
Adrian-Fanatyk
Lutzek
Laura_x - 24 Luty 2006, 20:55 Temat postu: MLIT a ja tym razem nie bede grala, bede tlyko obserwatorka
N3T - 25 Luty 2006, 10:10 Temat postu: MLIT Bobi, moj nick jest zle napisany
Oto moj nick:
Adrian-fanatyk
Dominik (Bobi) - 25 Luty 2006, 12:56 Temat postu: MLIT sorki spieszylem sie. zarejestruj sie na forum.
N3T - 25 Luty 2006, 17:06 Temat postu: MLIT ekhem....
fanatyk z malej litery
Laura_x - 25 Luty 2006, 20:35 Temat postu: MLIT ojejku, czepiasz sie o literke
N3T - 26 Luty 2006, 10:44 Temat postu: MLIT Tak
Dominik (Bobi) - 26 Luty 2006, 16:40 Temat postu: MLIT ale to chyba lepiej jak cie wywyzszam chodzi o F
Dominik (Bobi) - 1 Marzec 2006, 08:27 Temat postu: MLIT I ruszyla ta Wielka Machina Dzisiaj juz beda wyniki pierwszej kolejki
Wiecej informacjui na forum
www.sweetscent.fora.pl
N3T - 1 Marzec 2006, 15:47 Temat postu: MLIT MLIT a tu prawie rakord NML :509:
Jesli uwazacie ze to offtop to sorry
|
|