Forum Icy.pl
Forum polskiego serwisu Icy Tower

Mecze - Polska reprezentacja Icy Tower - kwestie organizacyjne

syo - 10 Grudzień 2004, 15:28
Temat postu: Polska reprezentacja Icy Tower - kwestie organizacyjne
Proponuje stworzyc w koncu ta reprezentacje, pojawia sie coraz wiecej propozycji na rozgrywanie meczy towarzyskich (Strack napisal na forum FLD wiec tutaj moznaby bylo sprobowac):

Team-Poland

Zawodnicy:
1. Syo (C)
2. tajek
3. Fayl
4. kishony

Rezerwowi:
5. Vinyanov
6. Neo

Najpierw daje pytanie o kapitana druzyny. Mam nadzieje, ze Wasz udzial w tym bedzie czynny.

Kapitan druzyny powinien byc osoba zdecydowana, on bedzie decydowal o skladzie, ktory rozegra mecz. Powinien rowniez byc dobrym graczem, w koncu kapitan w wiekszosci meczow bedzie bral udzial. Powinna to byc rowniez osoba aktywna.

Neo - 10 Grudzień 2004, 15:36
Temat postu: Team-Poland
LOL... wiadomo ze kapitanem bedziesz ty :grin: . Ktos ma jakies watpliwosci? :twisted: :twisted:

Co do skladu - zglaszam sie ;]

Vinyanov - 10 Grudzień 2004, 15:38
Cytat:
LOL... wiadomo ze kapitanem bedziesz ty .

Ale ja zaglosowalem pierwszy. :grin:

Fayl - 10 Grudzień 2004, 16:31
Tak, Syo, zdecydowanie ty. Jesli by wyliczyc 'srednia' z twoich wynikow oraz twojej aktywnosci na scenie polskiego IT, to zdecydowanie jestes na samej gorze. A co do teamu, to tez sie zglaszam.
Domia - 10 Grudzień 2004, 17:17
zaglosowalam na ciebie Syo, bo mysle, ze skoro potrafisz tak dobrze organizowac turnieje, to nasza druzyne tez bedziesz umial zorganizowac :) i musze ci powiedziec, ze swietnie umiesz mobilizowac ludzi do walki ^^ zawsze jak pamietam, mnie wspierales duchowo :D a co do teamu to bym sie zglosila jakbym miala lepsze wyniki :roll: wole ustapic miejsca silniejszemu niz sie wpychac i byc najslabszym graczem w druzynie :P powodzenia :)
Karciooz - 10 Grudzień 2004, 18:08
Ja w polskim IT jestem narazie w pierwszej 15 wiec , jeszcze troche i wejde na laweczke...
Kubu? Biel@nek - 10 Grudzień 2004, 21:56
Siemanko nie chce sie za duzo odzywac bo juz pewnie nie gram duzej roli w Polskim IT Ale jak da rade to do drozyny jestem chetny :D ( O ile wogole mnie chcecie)

POZDRO Sorry ze sie nie odzywalem ale sprawy byly waniejsze niz internet mam nadzieje ze mi nie macie za zle :P

kishony - 11 Grudzień 2004, 12:23
Ja sie zglaszam, jesli mozna..
W razie potrzeby poskacze troche dla ojczyzny :)

tajek - 11 Grudzień 2004, 12:55
Ja tez zaglosowalem na Sya
A co do teamu to mam nadzieje ze znajdzie sie miejsce dla mnie

petr - 12 Grudzień 2004, 15:39
A ja, zeby sie wyroznic - zaglosowalem na Wina :D Bo widze ze Syo i tak juz wygral ;)

Ciekawe, kto odwazy sie nas wyzwac na pojedynek? :wink:

No i z oczywistych powodow nie zglaszam sie :grin:

SaleiB - 12 Grudzień 2004, 20:24
ja sie moge ewentualnie zglosic, ale tylko jakby brakowalo zawodnikow :P

a co do glosowania to nie glosowalem bo za gdlugo mi sie te strony teraz otwieraja, pozatym i tak z podanej piatki wszyscy sie nadaja na kapitana druzyny ;)

pozdr

syo - 12 Grudzień 2004, 21:40
Pasuje Wam taka s-kadra (podana w 1szym poscie) ? 8)

Tzn. miejsce pierwsze miedzy mna a Vinym, gdyz mamy bardzo rowne wyniki 8)
Moze lud zdecyduje? ;)

Vinyanov - 12 Grudzień 2004, 22:30
Cytat:
Tzn. miejsce pierwsze miedzy mna a Vinym, gdyz mamy bardzo rowne wyniki

Ehm... Roznica miedzy naszymi wynikami mialaby znaczenie tylko gdybys nie byl kapitanem druzyny, a chyba sie na to nie zapowiada? :smile:

syo - 13 Grudzień 2004, 18:17
Kapitan niekoniecznie musi grac 8) wiec jeden mecz moge ja, jeden mecz mozesz Ty, lub zrobimy jeszcze inaczej :wink: :twisted:
Anonymous - 13 Grudzień 2004, 18:30
hey there... i actually found this topic :D wow it was really hard to get here;) surely i cant speak polish (i dont even speak english very well) but what i am understand is that you vote for the polish team chef and make decisions who will get to the team. but there are also 10 players able to get to the team, you dont have to let only 6 players to participate. i only mean that the joke is that you play against teams like serbia or slovakia maybe with a little bit worser players, but that is you decision...only for give them a chance;) btw: when will poland join?? we actually have germany, czech rep. and serbia as a full playered team. i wait for answers of wiggin(israel), thedude(usa), rambobones(australia) and a few others...
Strack - 13 Grudzień 2004, 18:32
that was me, Strack
Karciooz - 13 Grudzień 2004, 20:12
Widze ze szans narazie nie mam . Moze bedzie jakas kadra B albo U-21 :D . Jakby ktos z graczy niemogl to ja zawsze moge wystapic , mam troche:D zblizone :D wyniki do Neo...
SaleiB - 13 Grudzień 2004, 20:26
hmm Strack i KarciooZ maja racje, mozna by zrobic kadre B do pojedynkow ze slabszymi krajami (mozna by nawet rozgrywac dwa pojedynki na raz ;) )

Od razu zglaszam sie na kapitana kadry B :) ale niech w sprawach turniejowych decyduje Syo

pozdr

SzCzeniaaK - 14 Grudzień 2004, 14:47
Jakby byla ta kadra B to ja tez jestem chetny . SaleiB ; KarciooZ ; Ja i Broda albo Domia i kadra B juz jest . :lol:
Domia - 14 Grudzień 2004, 15:02
Cytat:
SaleiB ; KarciooZ ; Ja i Broda albo Domia i kadra B juz jest

jaa :P ? tylko bym problemy bym robila :( wezcie lepiej brode a ja wam bede tylko kibicowala g:D>

domaz - 14 Grudzień 2004, 19:53
w kadrze B chetnie moge pograc:) forma co prawda prawie zerowa ale czego sie nie robi dla ojczyzny:_). Ale to wszystko zalezy od wielkiego SYO`a
Karciooz - 14 Grudzień 2004, 21:05
Czyli do kadry B proponuje :
1.SaleiB (C)
2.KarciooZ :D
3.SzCzeniaaK
4.paluszek
---------------
5.Broda
6.domia
Pierwsza czworka chce grac w reprezentacji B , domia nie za bardzo Broda sie nie wypowiadal . Tak wiec czekamy tylko na odpowiedz Syo...

Domia - 14 Grudzień 2004, 21:43
Cytat:
Pierwsza czworka chce grac w reprezentacji B , domia nie za bardzo Broda sie nie wypowiadal

nie no wiesz ja chce jesli wy chcecie zeby ktos wam tylko wyniki psul :P no bo w koncu gdy sie gra dla ojczyzny to trzeba pokazac wysoki poziom a nie taki moj... 516 floor i 175 combo :( wiesz floor to jeszcze pol biedy bo ostatnio bylam blisko rekordu (512 :evil: ) ale combo to totalna porazka :roll: wybor pozostawiam wam ^_^

Kubu? Biel@nek - 14 Grudzień 2004, 21:57
Kadra B to Swietny pomysl a co z Kadra A ?? To chyba jest pomysl najlepszy jaki moze byc zrobic kadre krajowe najlepiej na FLD to oglosic. ja sie nie orientuje czy jeszcze nie ma :P Oglosic nabory do kadry przy doborze proponuje nie brac pod uwage rekordow tylko obecna dyspozycje :P Ktos moze miec swietne rekordy a na dany okres miec dola i KUPA... :D Wiec moze przed wyborem obydwuch kadr Mini turniejik Co o tym myslicie?? Chyba glos Sya byl by najwazniejszy bo to on by to wszystko prowadzil jest nasza podpora RESPECT for SYO gratki

Co o tym myslicie?? POZDRO ALL

EDIT: Nie zauwazylem 1 posta , wiec nie lapie sie do A ?? Luz uszanuje wasze zdanie chociaz moim skromnym zdaniem to troszke nie sprawiedliwe ale dobra . Wiec moze do B ??

syo - 14 Grudzień 2004, 23:52
Do meczu towarzyskiego przystapi czterech graczy z kazdej druzyny.

Team-Poland A

Syo (C)
Neo
Vinyanov
tajek
Fayl
kishony
Bielanek (?) (nie wiem co z Twoja forma...)

Team-Poland B

SaleiB (C)
KarciooZ
SzCzeniaaK
paluszek
domia
devastator
Piotrek
PawciooZ (biorac pod uwage wyniki TT, rosniesz w sile!)
[size=9px]SaleiB, jesli chcialbys zmiany w kadrze, rob to, jestes w koncu kapitanem :) [/size]

Mysle, ze takie sklady powinny kazdemu pasowac - kapitanowie wybieraja na mecz czterech zawodnikow.

Niedlugo zglosze obydwie reprezentacje do Stracka.

SzCzeniaaK - 15 Grudzień 2004, 16:53
Jest wypas m tylko boje sie ze Pawciooz mnie z skladu wygryzie :oops:

Ale to pewnie za jakis czas .

Polska Gola :lol:

SaleiB - 15 Grudzień 2004, 17:08
Syo napisał/a:
Team-Poland B

SaleiB (C)
KarciooZ
SzCzeniaaK
paluszek
domia
devastator
Piotrek
[size=9px]SaleiB, jesli chcialbys zmiany w kadrze, rob to, jestes w koncu kapitanem :) [/size]

mysle ze nie sa to najlepsi gracze ktorzy nie znalezli sie w kadrze A, ale na razie nie bede nic zmienial :)

pozdr

Domia - 15 Grudzień 2004, 17:14
SaleiB napisał/a:
Syo napisał/a:
Team-Poland B

SaleiB (C)
KarciooZ
SzCzeniaaK
paluszek
domia
devastator
Piotrek

mysle ze nie sa to najlepsi gracze ktorzy nie znalezli sie w kadrze A, ale na razie nie bede nic zmienial :)

pozdr

chyba raczej B :P pewnie chodzi o mnie ^_^ jak sie zaloze, to szybko 'wypadne' ze skladu :P

SaleiB - 15 Grudzień 2004, 17:23
domia napisał/a:
chyba raczej B :P

nie.. A..

sposrod tych ktorzy nie znalezli sie w kadrze A, wypadalo by wybrac najlepszych graczy, ale poniewaz jest to dosc trudne, zwlaszcza ze coraz wiecej dobrych niegdys graczy obecnie juz nie gra w IT, to zdalem sie na dobor Syoka.
Na pewno taki sklad ulegnie zmianie niedlugo, na razie przydalo by sie jakis meczyk towarzyski skolowac:)

pozdr

Domia - 15 Grudzień 2004, 18:07
Cytat:
na razie przydalo by sie jakis meczyk towarzyski skolowac

hmm... ja bym moze proponowala zrobic najpierw meczyk z kims, z terazniejszymi kadrami i pozniej ten sam tylko ze zmieniona kadra B :P zobaczyloby sie efekty ^_^ chociaz to moze tez zalezyc od wynikow przeciwnika... wiec moze zrobi sie jeden i porowna sie oba wyniki Polski T_T

Kubu? Biel@nek - 15 Grudzień 2004, 18:30
Cytat:
Bielanek (?) (nie wiem co z Twoja forma...)

Jak chcesz sie upewnic to daj mi jakies 4 dni i powiedz jakie kategorie mam grac i ci ripleje przesle :d oki??

Jestem za jak suie okaze ze jestem za slby to przeciez nie bede na sile ( ale forma raczej jest kombo okolo 450 i floor okolo 900 to raczej na codzien 9oczywiscie ze sie trafiaja takie dni ze nic nie wychodzi) :P wiec jakie kategorie?? Odp jak najszybciej

petr - 15 Grudzień 2004, 20:10
hmm, SYo, jestem wprost zaszczycony, ze wogole bierzesz mnie pod uwage do kadry B :D
ale mysle ze na razie sie tam nie nadaje, chyba ze jako rezerwowy-rezerw :P
ktos planuje robic kadre C? :D

Karciooz - 16 Grudzień 2004, 16:17
Members:

1. Syo (Team Chef, contact me)

2. Vinyanov

3. Fayl

5. Tajek

6. Kishony

7. Bielanek
Syo , a gdzie Nr. 4 ??

syo - 16 Grudzień 2004, 20:49
Yymm... Strack zrobil blad, zaraz go o tym poinformuje - sorki, Neo, dzieki, KarciooZ :)
Kubu? Biel@nek - 17 Grudzień 2004, 22:05
Siemka kiedy bedzie jakis sparing??

Juz sie nie moge doczekac 8) *hihoczac pociera rece* :twisted:

OBY JAK NAJSZYBCIEJ PAPS

syo - 18 Grudzień 2004, 11:50
Poczekamy, az wiecej druzyn sie zapisze, lub poprostu ktos nas wyzwie.
Jesli nie, to zagramy mecz Polska A vs. Polska B lub kogos wyzwiemy 8)

syo - 7 Styczeń 2005, 16:25
Strack aktywowal "oficjalnie" mecze towarzyskie wiec co powiecie na mecz-sparring:

Team-Poland A vs. Team-Poland B ? 4 kategorie - Floor, Score, NML i Combo. Powolujemy po jednym zawodniku do jednej kategorii.

Mialem sie spytac kapitana przeciwnikow wiec... Saleib? :twisted:

SaleiB - 7 Styczeń 2005, 20:52
hehe, no jasne ze tak, ja osobiscie chyba nie wezme udzialu niestety :( ale teraz mam dosc malo czasu na cokolwiek :(

moze ten kto moglby zagrac z kadry B niech napisze tutaj ;]

pozdr

Domia - 7 Styczeń 2005, 21:57
Cytat:
moze ten kto moglby zagrac z kadry B niech napisze tutaj ;]

ja ^^ ale chyba nie chodzi o kapitana nie ? jak tak ja bym dala na to (zastepcze ;P) stanowisko Piotrka albo paluszka :D

Cytat:
ja osobiscie chyba nie wezme udzialu niestety

:( ojj to bedzie kiepsko bez jednego (bo jeszcze paluszek i Piotrek kosza ;p ... inni chyba tez no ale ostatnio jakos nie sledze ich wynikow w IT :wink: ) z najlepszych graczy w naszej Bajereowskiej ( :lol: ) kadry :cry: no ale coz... nasze pewne zwyciestwo nad kadra A ( :lol: :wink: ) proponuje zadedykowac naszemu wodzowi - SaleiBowi :D :wink:

domaz - 7 Styczeń 2005, 23:31
Ja osobiscie moge grac ostatnio dzieki RT robie regularnie floor 900 i combo 290-300 wiec moge powalczyc o tylko 2 razy mniejsze wyniki niz kadra A:P Spoko powiedzcie kiedy a gram
petr - 8 Styczeń 2005, 11:38
hihihi, jesli sie zmieszcze to moge zagrac, czemu nie? :D oczywiscie score albo combo, gwarantuje wyniki okolo combo 250 :D a score? nie wiem, moze nawet kolo 70-80 tys, jak sie uda :smile:

a czy ktos wogole watpi w nasza wygrana? to, ze nazywamy sie "Poland B", nie swiadczy o tym, ze jestesmy gorsi! bo jestesmy lepsi, to oczywiste chyba! Domia walnie floor 5000 i bedziecie mieli KAPE! hehehehh, radze Wam nas nie ignorowac! :twisted:

Domia - 8 Styczeń 2005, 12:15
Cytat:
Domia walnie floor 5000 i bedziecie mieli KAPE

coo 5000 :?: :!: minimum to 10000 :twisted: a combo z 1000 :wink:

Cytat:
to, ze nazywamy sie "Poland B", nie swiadczy o tym, ze jestesmy gorsi! bo jestesmy lepsi, to oczywiste chyba!

strzezcie sie kadry B :D moze mamy gorsze wyniki, ale mamy lepsza motywacje :] widzieliscie jak Davo strzelil floor 9** ? a wczesniej mial (chyba :P ) floor cos kolo mojego :) wiec widzicie ludzie potrafia zaskakiwac :twisted: :wink:

petr - 8 Styczeń 2005, 19:26
a poza tym - litera "B" jest "wyzsza" od a, nie? :D

kiedy meczyk towarzyski? :twisted:

Davo - 9 Styczeń 2005, 02:43
Cytat:
Davo strzelil floor 9** ?

May I ask as to what you guys/girls are talking about?
I'm sorry but I don't speak Polish.

Oh, by the way it's 954. :wink:

petr - 9 Styczeń 2005, 13:06
Domia wrote "davo made 9**, before your record in floor= ~500 (surprise :wink: )"

i jak mi poszlo? moze ktos za mnie to przetlumaczy? wiecie, ja sie staram, ale dopiero sie ucze :D

probably you dont understand this :lol:

Davo - 9 Styczeń 2005, 23:11
No, I don't understand it.

actually before my floor was 620, then 770, then [size=18px]954[/size] :wink:
I was also surpirsied when I made 954

Karciooz - 10 Styczeń 2005, 18:13
Ja tez moge grac , jesli nie pojawi sie nikt z lepsza forma.....
kwasek - 21 Maj 2008, 10:13
Temat postu: Reprezentacja Polski Icy Tower
Witam,

Poruszyłem ten temat z 2004r., i mim zdaniem powinna istniec reprezentacja naszego kraju.
Trzeba bylo by tylko zorganizowac jakies zapisy a nastepnie zobaczymy.
Co wy na to?`

Vinyanov - 21 Maj 2008, 10:33

kwasek napisał/a:
Co wy na to?`

Czemu nie? Od czasu utworzenia tego tematu kadra „nieco” się ukruszyła. Jedna połowa zniknęła z forum, z drugiej połowy tylko 2/3 reprezentantów gra aktywnie. ;)

Nowy skład jest oczywisty, ale jedynie pozornie. Fabian to kapitan, ponieważ jest aktywny na Free Lunch Design, i posiada najwyższe K+ z Polaków. Dalej, Boru i Devlin. Później Piero, jeżeli wypada mieć reprezentanta, który przez 98% czasu gra na kombosy, a przez 2% czasu na JC2. Na końcu Tupac albo Syo. Nie jestem pewien, kto ma obiektywnie wyższe wyniki. Należałoby wypytać JB, skoro faktycznie utrzymuje aktualne rankingi K+ wszystkich znanych graczy, nie tylko pierwszej dziesiątki światowej. Ewentualnie, _King_DareK_ dla secondary categories, Neo, jeżeli nadal zdobywa kombosy 500+ czy piętra 1200+, albo Vinyanov, jeżeli wreszcie zdobędzie kombosa 600+. Więcej aktywnych graczy chyba nie ma?

Albo może zastosujemy to, o czym niedawno wspominałem? :)

kwasek - 21 Maj 2008, 18:16

ja bym radzil zapisy zosrganizowac na icy.pl i na FLD. Byly by one caly czas aktywne.
Devlin - 22 Maj 2008, 22:13

A potem mistrzostwa świata z prawdziwego zdarzenia ;) I polacy górą ;)
Pisto-Letti - 30 Czerwiec 2008, 15:08

A co trzeba zrobić żeby znaleźć się w Reprezentacji?? Jak są podziały na A i b to wątpie czy bym się do Z załapał ale warto spróbować na wypadek gdybyście wszyscy znikneli w niewyjaśnionych okolicznościach :d