Forum Icy.pl
Forum polskiego serwisu Icy Tower

Pojedynki - Klub pojedynków / Battles club

Kunio - 25 Sierpień 2005, 20:46
Temat postu: Klub pojedynków / Battles club
petr napisał/a:
Pojedynki jeden na jednego istniały zapewne od zawsze, jednakże dopiero teraz powstała inicjatywa zorganizowania ich w coś, co może przypominać mini–turnieje.

Zasady są proste. Znajdujesz kogoś, kto chciałby się z Tobą pojedynkować (może to być zarówno przyjaciel, jak i największy wróg ;] ), wybieracie kategorie, terminy i gracie. ;] Jeśli sobie ufacie, możecie wysyłać sobie wzajemnie powtórki i tylko ogłosić tutaj wyniki, jeśli nie – znajdźcie sobie osobę (supervisora), która wymyśli hasło, sprawdzi Wasze powtórki i sama ogłosi wyniki. Powodzenia! ;]

Lista osób chętnych do bycia supervisorem (zgłaszać można się w tym temacie):

Autor oryginalnego tematu, Kunio napisał/a:
Mozecie mi wytlumaczyc co to jest Tower Battle?

mattirab - 25 Sierpień 2005, 21:47
Temat postu: Tower Battle
W doslownym tlumaczeniu Bitwa Wiezy. Chyba chodzi o pojedynek dwoch graczy w IT.
Kunio - 25 Sierpień 2005, 22:14
Aha bo na english forum jest Tower Battle jakies team USA. I Kauzya pisal ze bym byl dobrym przeciwnikiem dla niego 8)
syo - 25 Sierpień 2005, 22:26
To jest turniej.
Pomoglem? 8)

Kunio - 25 Sierpień 2005, 22:28
No pewnie ale on sie odbywa teraz??
Czy juz ponim?

petr - 25 Sierpień 2005, 23:02
hm, uczysz sie angielskiego w szkole?
jesli tak - wejdz na forum FLD i poczytaj sobie... ;o

BTW - na przyszlosc - slowniki.onet.pl.
Tower Battle to naprawde arcytrudna nazwa... ;o

jakub_kabu - 8 Luty 2006, 16:21
Temat postu: Klub pojedynków / Battles club
[size=9px](Dawniej - "Szczawnicki Towarzyski Pojedynek // Norek - jakub_kabu")[/size]

Gralismy w czterech trybach (UNML, NML, COMBO, FLOORS), mielismy dwie proby z czego liczyla sie lepsza

Wyniki UNML:
Norek - 43
jakub_kabu - 217

Wyniki NML:
Norek - 73
jakub_kabu - 388

Wyniki COMBO:
Norek - 55
jakub_kabu - 52

Wyniki FLOORS:
Norek - 155
jakub_kabu - 92

Wynik ogolny:

[size=18px]Norek : jakub_kabu[/size]
[size=24px]2 : 2[/size]

Komentarze po pojedynku:

jakub_kabu: "widac, ze jedynie w NML czuje sie pewnie, reszta do bani, ale troche glupio jest grac tak z marszu, siadajac i odchodzac co chwila od kompa, wynik mowi wszystko, gratuluje Norkowi prawdziwej walki"

Norek: "to byl nasz ostatni sprawdzian przed Szczawnicka Liga Icy Tower, z kazdym jestem coraz mocniejszy ale tak naprawde nie wiem co mnie w lidze czeka"

syo - 11 Luty 2006, 03:15
Temat postu: Klub pojedynk?w IT
Nadchodzace pojedynki:

13.02 - Spyder vs. Syo (combo, floor), supervisor: ???
14.02 - Jacob vs. Leo (floor, NML), supervisor: Syo

;>

syo - 11 Luty 2006, 15:38
14.02 - Jacob vs. Leo (floor, NML), supervisor: Syo
15.02 - Spyder vs. Syo (combo, floor), supervisor: Jacob

Pozmienialo sie, ale juz jest ok :wink: thx Jacob

Jacob - 11 Luty 2006, 15:53
hehe, spoko Syo. Ty jestes supervisor w moim pojedynku, a ja w Twoim :D :D
N3T - 14 Luty 2006, 20:34
Szukam osoby chetnej do pojedynku w NML. :twisted:
Rekord (NML): ok. 200

Pojedynek w sobote (25.02.2006) od 0:00 do 18:00.

Supervisior: Ja 8)

Gra bez hasla.

Domia - 14 Luty 2006, 21:36
Ja chce :D !
Laura_x - 15 Luty 2006, 14:15
Domia -> z Twim rekordem NML przy jego rekordzie.... nei dziwie sie, ze chcesz grac :P P
Domia - 15 Luty 2006, 15:47
Wiesz choc raz mam szanse wygrac :wink: Ale tak na serio wrocila mi taka ochota na granie w IT dzieki Syo, ktory wymyslil te pojedynki na zywo. Dzieki brachu :D :twisted: !
N3T - 15 Luty 2006, 16:57
Domia, jestes zadobra.
Ciekawe czy jest ktos tak slaby jak ja :?:

Laura_x - 15 Luty 2006, 20:29
Adrian, chocby _adam, ale on ma chyba NML nieco wyzsze niz Ty ale watpie, bym go zdolala na to namowic, by zagral :P
N3T - 16 Luty 2006, 17:22
Moj NML to 217, wiec z tego co _adam napisal w rekordach IT 1.3 to moj rekordzik jest lepszy o 2 schodki :grin:
LEO - 24 Luty 2006, 21:46
Witam, chcialbym spytac sie Syo czy zgodzil by sie na maly sparnig. Data i konkurencje do ustalenia. Na Suprevisora proponowalbym SaleiB'a. ??? :razz:
LEO - 3 Marzec 2006, 18:46
Nieprzewidziany DBL post....

Kto chce chociaz zagrac jakis maly pojedynek na GG ??? pilne odpisac plz w NML lub Floor

jakub_kabu - 16 Marzec 2006, 21:48
Z racji tego ze zblizaja sie mistrzostwa polski pragnalbym rozegrac kilka sparow, takze kto chetny to pisac, poziom nie gra bo w takim sparingu nie o to chodzi kto wygra
LEO - 5 Kwiecień 2006, 23:13
Ziomsy, dawno nie gralem w IT ( miesiac???) Rabnie ktos ze mna w piatek, sobota lub niedziele jakiegos sparinga...?
Dominik (Bobi) - 6 Kwiecień 2006, 22:39
jako ze sam juz dlugo nie gralem, a do formy trzeba wrocic to z checia rozegram sparinga :) przeciwnikiem nie bede dla ciebie wymagajacym ale w tym nie o to chodzi :)
N3T - 8 Kwiecień 2006, 09:23
jakub_kabu, moge ja zagrac. Kiedy?
Jacob - 8 Kwiecień 2006, 10:18
LEO napisał/a:
Ziomsy, dawno nie gralem w IT ( miesiac???) Rabnie ktos ze mna w piatek, sobota lub niedziele jakiegos sparinga...?

Lool, LEO, ja tez nie gralem juz miesiac i musze ci powiedziec, ze sie juz odzwyczailem. Ja dopiero zaczne grac na Mistrzostwa Niemiec 2006 :D (ale jak tak dalej pojdzie, to bez formy).

MfG Jacob

Devlin - 18 Kwiecień 2006, 12:07
Temat postu: Fight Club
Witam, uroczyscie oglaszam otwarcie Fight Clubu - klubu pojedynkow Icy Tower. Pojedynki owe beda przebiegac nastepujaco:

1. Jeden z graczy wyzywa na pojedynek innego, o czym informuje w postaci postu. Wposcie tym nalezy napisac swoj nick, email oraz nick ewentualnego przeciwnika.
2. Jesli dana osoba sie zgodzi ustalam dzien, z ktorego licza sie powtorki (tylko jeden). Powtorki trzeba wysylac na devlinus@wp.pl. W temacie maila nalezy podac swoj nick i dopisac Fight Club. Przykladowo ma to wygladac mniej wiecej tak: Devlin - Fight Club.
3. Pojedynki beda rozgrywane w 4 konkurencjach: combo, floor, nml i score. W razie remisu bedzie przeprowadzana dodatkowa rozstrzygajaca konkurencja - unml.
4. Wyniki pojedynkow bede oglaszal na forum w tym temacie najszybciej jak t tylko mozliwe.
5. Prowadzic bede ranking graczy, ktorzy wygrali najwiecej pojedynkow. Osoba majaca na swoim koncie najwiecej zwyciestw bedzie mogla szczycic sie tytulem Mistrza Fight Clubu :-)

Juz mozna sie zapisywac. W zapisie wystarczy podac swoj adres e-mail oraz nick ewentualnego przeciwnika. Czekam na pierwszego ochotnika!!!

Jacob - 18 Kwiecień 2006, 13:01
http://www.icy.pl/forum/viewtopic.php?t=782

Zalosne, juz jest jeden taki temat.

A po drugie: Twoja inicjatywa jest bezsensowna. I tak kazdy bedzie to olewac, wiec nie wiem, po co realizowac ten pomysl (wiem to po Freundschaftspiele organizowanych przez Kazu). Tego typu akcje sa daremne.

MfG Jacob

Vinyanov - 18 Kwiecień 2006, 13:32
Przeciez sam hostowales taki pojedynek. Skad ten pesymizm? :)

Mimo wszystko temat do zamkniecia.

Devlin - 22 Kwiecień 2006, 14:54
A kto ze mna walnie sparinga jakiegos?
LEO - 7 Maj 2006, 08:41
DEvlin ja moge ;) :mrgreen:
Devlin - 7 Maj 2006, 09:30
Pasuje, tylko kiedy? I kto bedzie sedziowal? Z drugie strony tak sobie mysle, ze nie mam z toba szans... Ale mimo wszystko (ostatnio mam dolek formy) sprobowac nie zaszkodzi.
LEO - 8 Maj 2006, 06:14
Jeszcze trzeba by 2 kategorie wybrac na ktore bedziemy grac, ja moge w piatek grac albo nie wiem, kiedy chcesz. Sedziego sie wybierze...
Devlin - 8 Maj 2006, 13:56
ja wybiore jedna kategorie a ty druga. moja -> nml A bys mogl w weekend?
LEO - 8 Maj 2006, 22:39
O.K Moja kategoria SCORE i moze byc weekend... ;] a Suprevisorem moglby byc Petr, aj fink, bo Syok nie ma zbytnio czasu..., co ty na to...?

:twisted:

petr - 9 Maj 2006, 18:40
Bez problemu, mail macie w profilu (bo chyba to macie na mysli?)...
Weekend - ok, ale nie gwarantuje ze bede przy komputerze do polnocy.. W razie czego podam wyniki w poniedzialek po szkole.
Och, jeszcze haslo. Devlin, masz gg? Wyslalbym je Wam ta droga w piatek (poznym) wieczorem...

LEO - 9 Maj 2006, 22:57
No to zanosi sie ciekawy pojedynek.. dzieki Petr. Ogloszenie wynikow moze byc z opoznieniem, wkoncu to nie MP ;]

Devlin zapodaj gy gy, bedziemy mieli z soba staly kontakt podczas pojedynku.., ;)

sebaci - 10 Maj 2006, 16:18
Jak sie gra na haslo to to haslo sie wtedy wpisuje tam przy zapisywaniu powtorki jako imie czy jak?

Kto by chcial sie ze mna pojedynkowac na Combo i Floor? Termin - do ustalenia, supervisor - nie wiem

Devlin - 12 Maj 2006, 21:24
Sorka ziomale mialem awarie komputera :-( Moj GG (a wlasciwie to nie moj...) to 7823005. Jeszcze raz sorka... Ale zdazylem do piatku wieczor.
Devlin - 13 Maj 2006, 10:53
Hej wyslij ni haslo na devlinus@wp.pl jak mozesz PS sorka za DBL post
Devlin - 18 Wrzesień 2006, 10:07
Sorki za kolejnego posta (...)

Ma ktos ochote na pojedynek ze mna?? Combo i Floor :)
Proponuje Vinyanova - Mistrza Polski Live

mattirab - 19 Wrzesień 2006, 19:09
Devlin napisał/a:
Proponuje Vinyanova - Mistrza Polski Live

No to sorki, ale nie za kolejnego posta, ale za to, ze Vin odszedl z forum (i byc moze ze strony). Ja oczywiscie ze swoimi rekordami podejmuje pojedynki tylko z osobami o podobnych umiejetnosciach.

Domia - 19 Wrzesień 2006, 22:51
A ja nie pojedynkuje sie w ogole, bo czasu nie mam i umiejetnosci :P
Devlin - 20 Wrzesień 2006, 11:45
O kurde... Nie wiedzialem. A z tym postem to rozumiecie. Kiedys tamte napisalem, a skoro nikt nie odswierzal tematu :)
LEO - 4 Październik 2006, 09:23
Witam ;)
Po dlugich ostatecznych uzalaniach sie nad soba wracam ;p

Dzis juz na poczatek rozgzrewki zrobilem NML [523] i FML [369] wiec chyba nie jest tragicznie.

Dla podniesienia swoich ambicji i ozywienia troche tuaj atmosfery o ile ktos tu zaglada, chce sie z kims zmierzyc, jesli sa chetni prosze sie zglaszac tutaj,a szczegoly omowimy jakie kategorie [dwie] i termin ;)

pozdrawiam

edit:
Devlin napisał/a:
Sorki za kolejnego posta (...)

Ma ktos ochote na pojedynek ze mna?? Combo i Floor

To moze ja zamiast Vinyanova ?? Ja uwazam, ze czas na rewanz, bo wtedy nic nie wyslalem ;)

Devlin - 4 Październik 2006, 11:17
Ok, ale sa duze szanse na to, ze ja teraz nie wysle ;) Szkola :( Ale przynajmniej sie postaram. Przydalby sie tez ktos do sedziowania...
Jacob - 4 Październik 2006, 13:15
Ja moge Wam sedziowac :) Ustalcie termin pojedynku i wyslijcie mi wiadomosc na GG.

MfG Jacob

LEO - 4 Październik 2006, 16:12
Devlin, ale mi glownie chodzi o weekend sobota i niedziela, bo w tyg, tez mam szkole jakby nie bylo ;) np. zaczynam od godziny 00:01 w sobote i konczymy o 20:00 w niedziele a kategorie moga byc te ktore zaproponowales czyli COMBo i FLOOR ;)

pisz na gg 4320377 :mrgreen:

Devlin - 5 Październik 2006, 13:01
Taka sprawa, ze w weekend nie dam rady wejsc do neta... Proponuje sobote, niedziele i poniedzialek. Jesli bedzie jakises haslo to wyslijcie mi smsem (510552520). Ale mysle, ze lepiej bez hasla - mniej klopotow.
LEO - 5 Październik 2006, 13:05
Witam ;) Hmm...jednak wole zeby bylo jakies haslo np. 3 pierwsze litery mojego nicka i twojego ;) ok wtedy zaczynamy w sobote o 00:00 i konczymy o 20:00 w poniedzialek, jeszcze odezwe sie sms do Ciebie na kome [ 604-300-376]

CyA

LEO - 6 Październik 2006, 19:53
Sorcia za dbl post @:

Jacob tylko nie zapomnij o hasle i pojedynek toczy sie do Poniedzialku do 20:00 ;)

groszek95 - 23 Styczeń 2007, 09:34
Temat postu: Odp: Klub pojedynkow IT
jak odbywają sie te pojedynki?
Devlin - 14 Kwiecień 2007, 14:12
Kto ma chęć na mały pojedynek ze mną??
Artur - 14 Kwiecień 2007, 22:58
Może ja, ale to jakaś konkurencja czy co?
Devlin - 15 Kwiecień 2007, 10:24
Proponuje Combo i Score :D
Artur - 15 Kwiecień 2007, 19:38
Ale o co chodzi w tym? Tak po prostu mamy zagrać sobie i kto będzie miał lepszy wynik? :D
Devlin - 15 Kwiecień 2007, 21:49
Dokładnie o to chodzi :) Jako termin proponuje weekend :)
Artur - 16 Kwiecień 2007, 00:24
Ja może wezmę udział, ale nic nie obiecuję. :)
Boru - 29 Wrzesień 2007, 20:46

Chcialby ktos powalczyc z Borem? :P
np. combo i score, ewentualnie jc2 :P

syo - 30 Wrzesień 2007, 00:52

Floor i NML. Na to jestem chętny. :]
kwasek - 30 Wrzesień 2007, 09:11

ja przynajmniej hmm... flor:)
Boru - 1 Październik 2007, 19:28

Na razie sie wycofuje. Jakis spadek formy przyszedl, moze pare dni przerwy zrobie.
Wkoncu na turnieju trzeba czuc sie pewnie.

Boru - 12 Październik 2007, 16:03

Jest ktos chetny dzisiaj? :P np. combo i nml.
syo - 12 Październik 2007, 16:37

Ja mógłbym jutro, dziś uderzam na 2 filmy do kina. ;)
Boru - 12 Październik 2007, 16:47

OK, jutro gramy :>
Pirochemik - 12 Październik 2007, 18:47

ja mogę dziś... gg 9008090. ale o której?? hmm 20 : 00?? Pomyśleć że też miałem jutrro jechać do kina do Olsztyna, a tu zanosi się na ostrą prace... do tego jazda//
Boru - 15 Październik 2007, 16:35

Moze dzisiaj ktos? :P Dowolna kategoria.
Pirochemik - 15 Październik 2007, 16:54

hmm ale dziś jest turniej. co powiesz w ramach turnieju na score??
jaraf - 4 Kwiecień 2008, 14:33

Doob, może zagramy znowu jutro ( w sobotę ) o 10?
Marox - 7 Lipiec 2009, 11:30

Mam małe pytanko, co to jest "CCC" albo "CCC1" itp.??
Patrzyłem w słowniczku, ale nic z tego nie rozumiem.. ;( ...

Gondor3124 - 7 Lipiec 2009, 22:01
Temat postu: Turnieje i pojedynki
Powiedzmy że przeprowadzam pojedynek z moim kolegom na UNML, Score i CCC1 . Skąd mam wiedzieć że nie oszukuje wysyłając powtórkę? Że nie jest to starsza powtórka w , której miał lepszy wynik.
Vinyanov - 7 Lipiec 2009, 22:04

Nadzorca pojedynku ustala obu wam hasło i podaje je przed jego rozpoczęciem.
Gondor3124 - 7 Lipiec 2009, 22:05

Czyli? Nie zrozumiłem.
Doob - 7 Lipiec 2009, 22:08

Potrzeba Ci trzeciej osoby ktora poda wam haslo ktore mozna wpisac w pole 'comments' podczas zapisywania powtorki. Hasla wykorzystywane sa we wszystkich turniejach. Mozna tez sprawdzic date utworzenia pliku (badz jego ostatniej modyfikacji), ale to latwo mozna zmienic. Haslo + sprawdzenie daty wyklucza oszukiwanie.
Gondor3124 - 7 Lipiec 2009, 22:18

Po co aż trzy osoby? Jak sprawdzić to w comments??

PS Coś jak to: http://rapidshare.com/fil...134_16.itr.html Powiedz mi to hasło.

Gondor3124 - 8 Lipiec 2009, 18:31

Dobra dzięki już wiem.
LEO - 10 Lipiec 2009, 12:35

Piszę w związku iż chciałbym stoczyc pojedynek, ale na moich zasadach tzn. zasady są tylko takie, że podaję 3! kategorie na, które chciałym zagrac - Combo, Floor, Nml. Ustalic datę pojedynku i czas grania danej kategorii pozostawiam do uzgodnienia, no ewentulanie kategorie też, ale chcę 3 ;) ) Ktoś chętny ?