Forum Icy.pl
Forum polskiego serwisu Icy Tower

Kawiarnia - Sport

Laura_x - 13 Listopad 2005, 00:26
Temat postu: Sport
Tutaj mozecie pisac o wszystkich sportach, z wyjatkiem pilki noznej, ktora ma juz swoj odzielny topic :P wiec na poczatek, daje linka: http://sport.onet.pl/1020...dyscyplina.html <- powiem tylko jedno - Agassi ma zdrowie do grania :roll:
mattirab - 13 Listopad 2005, 12:50
Agassi do znakomity tenisista, z 800 meczow wygranych. A poza pilka nozna lubie siatkowke i lekka atletyke.
Laura_x - 13 Listopad 2005, 13:08
Agassi to mistrzu :D chce grac jeszcze rok :?: nie no ja na serio go podziwiam ;) Sampras zakonczyl kariere jakies 3 lata temu, a z tyc wszystkich wielkich mistrzow zostal Agassi, no i nowy mistrz, Federer, ktorego jednak nie za bardzo darze symaptia :DDDD a poza tenisem ziemnym i pilka nozna, lubie takze plywanie, kolarstwo, troche siatkowke, snooker, biatlon, narciarstwo alpejskie...duzo by wymieniac :D
Domia - 13 Listopad 2005, 14:28
Laura_x napisał/a:
Agassi to mistrzu :D chce grac jeszcze rok :?: nie no ja na serio go podziwiam ;) Sampras zakonczyl kariere jakies 3 lata temu, a z tyc wszystkich wielkich mistrzow zostal Agassi, no i nowy mistrz, Federer, ktorego jednak nie za bardzo darze symaptia :DDDD a poza tenisem ziemnym i pilka nozna, lubie takze plywanie, kolarstwo, troche siatkowke, snooker, biatlon, narciarstwo alpejskie...duzo by wymieniac :D

Ale moglas to napisac w poprzednim poscie...

Zeby OT nie bylo, to lubie pograc w siatkowke, noge, kosza, bilarda i ping-ponga.

Bob - 14 Listopad 2005, 07:57
Aggasi zawsze dla mnie byl najlepszy z tenisistow. choc ma swoj wiek swoj a on dalej gra i na jakim poziomie. Federera tak za bardzo nie lubie ale go podziwiam. czasami takie zagrania ma ze nie wiem czy kto inny takby zrobil ;) . a tak wogule to witam bo jestem tu nowy :)
Robee - 14 Listopad 2005, 08:27
Witaj na forum! :)

Co do tematu to lubie pilke nozna, ping-ponga. Tenisem sie tak nie interesuje, ale Agassiego znam i ciagle slysze, ze wygrywa :razz:

Bob - 14 Listopad 2005, 13:26
ostatnio coraz mniej niestety :( ale jeszce rok, dwa lata temu. a tak to tez lubie pilke nozna i siatkowke. :P
Laura_x - 14 Listopad 2005, 15:30
Bob -> witaj :DDDD no i co ze ostatnio nie wygrywa za czesto, wazne, ze pokazuje, ze i w takim wieku mozna duzo w sporcie osiagac ;) no, ale moze tez byc tak, z eon robi to tylko dla kasy, a nie dla samej przyjemnosci grania, ale w sumie czego innego mozna by sie spodziewac :?: :?
Bob - 14 Listopad 2005, 15:37
no to to prawda pokazuje to co potrzeba, ale teraz to on juz gra dla przyjemnosci i zarazvia na emeryturke :D . wczesniej to pewnie gral tylko dla pieniedzy :)
Laura_x - 14 Listopad 2005, 15:44
Wiesz, no wszystkiego sie mozna spodziewac, no ale mysle, ze on po prostu chce godnie sie pozegnac z tenisowym swiatkiem i w ostatnim roku karieiry po raz kolejny wygrac jakis turniej wielkoszlemowy ;) zycze mu tego, bo sobie na to zapracowal no a co sie tyczy Federera, to nei wiem,a le jak go widze to mnie az obrzydza - Fedek mi sie jakis taki bufonowaty wydaje :roll: a i nie za bardzo darze sympatia soistry Williams - natomiast Kim Clijsters to moja ulubiona zawodniczka :P
Bob - 14 Listopad 2005, 16:05
ja siostrzyczki lubialem ale po tej reklamie dla Mc Donalada jakis taki niesmnak mi sie nasunal. a tak to z tenisistek lubie Sharavowa (nie wiem czy dobrze napisalem :) )
Laura_x - 14 Listopad 2005, 16:12
Bob -> pisze sie Sharapova :) jesli o nia chodzi, tez jej zbytnio nei lubie :) Denrewuja mnie te jej jeki i tatus, ktory opierdala coreczke za to, ze przegra jakis tam mecz :)
mattirab - 6 Styczeń 2006, 19:57
Ale sie zrobilo! Janda i Ahonen wygrali TCS, jak to sie stalo? Tutaj: http://sport.onet.pl/3771,galeria_media.html
Laura_x - 6 Styczeń 2006, 20:17
heh tez to ogladlama i uwierzyc nei moge - osobiscie kibicowalam Czechowi, no ale skoro stalo sie tak, jak stalo, no coz... po raz pierwszy w historii TCS sie taka sytuacja zdarzyla :DDDDD
Domia - 6 Styczeń 2006, 21:25
A jak dla mnie, to skoki sie staly nudne juz. Bo ile mozna ogladac 50 facetow, ktorzy lecaaaaaaa i lecaaaaaa. Odkad Adam przestal wygrywac, juz nie ma tych emocji przed telewizorem, ktore towarzyszyly polowie Polski.
Laura_x - 6 Styczeń 2006, 22:06
Domia -> moze i nudne, ale od czasu do czasu zdarzy sie im cos cieakwego pokazac ;)

a co do tenisa, cieszy mnie, ze Martina Hingis wrocila do gry ;)

Laura_x - 16 Styczeń 2006, 13:33
Hmm ludzie, Australian Open sie dzisiaj zaczal - wiecie, pierwszy z czterech tenisowych turniejow wielkoszlemowytch :D i juz byly pierwsze niespodzianki, m . in odpadla Venus Williams i Tim Henman, a takze Carlos Moya :D niestety, nasza Marta Domachowska przerypala mecz z moja imienniczka z Belgii, czyli z Justine Henin-Hardenne :? chociaz, mimo wysokiej przegraniej, Marta pokazala kilka niezlych zagran :?
mattirab - 16 Styczeń 2006, 18:41
Dzis patrzylem na telegazecie na Eurosporcie, szukajac, kiedy bedzie snooker i widze na pierwszej stronie: 3:00 Australian Open i jakies dwa nazwiska, na kolejnych pieciu stronach to samo, dopiero potem inne godziny... cos sie pomieszalo na Eurosporcie z tym programem w telegazecie.
Domia - 16 Styczeń 2006, 19:07
Laura - co do twojego imienia, to moj kolega kiedys nazwal taka jedna Justyne "Justa bez biusta", ale to bylo 6 lat temu xD

Wracajac do tematu, to chyba wszyscy widzieli piekny skok Mateji na cale 90 iles metrow :roll: Mial byc facet niby to nastepca Adama, ale cos mu nie wychodzi.

Laura_x - 16 Styczeń 2006, 22:15
Matti -> snooker lecial pozno po poludniu, ale ja teog nie ogladalam, niestety :/

Cytat:
Laura - co do twojego imienia, to moj kolega kiedys nazwal taka jedna Justyne "Justa bez biusta", ale to bylo 6 lat temu xD

Domia -> mam biust w rozmiarze 75D, wiec chyba plask anie jestem :DDD

SaleiB - 16 Styczeń 2006, 23:46
Domia napisał/a:
Wracajac do tematu, to chyba wszyscy widzieli piekny skok Mateji na cale 90 iles metrow :roll: Mial byc facet niby to nastepca Adama, ale cos mu nie wychodzi.

No mateja raczej nie zostanie niczyjim nastepca, ze wzgledu na swoj wiek (32 lata) nawet lukasz kruczek jest od niego mlodszy :D a co do matei to do pewnego momentu mu kibicowalem, zwlaszcza ze kiedy zaczalem ogladac skoki to on byl czolowym zawodnikiem. niestety zawiodlem sie na nim, poniewaz on jedynie jest w stanie skoczyc bardzo dobrze, ale chyba nie wie za bardzo co zrobic zeby tak skoczyc, co potwierdzal wielokrotnie.
Najlepszy przyklad to zakopane 99' kiedy to mateja oddal skok 126 metrowy i byl pierwszy po pierwszej serii. W drugiej poprzeczka sie podniosla, bo japoczyki poskakali po 128 metrow, wiec trzymalem kciuki zeby mateja chociarz na jakies dobre miejsce sie zalapal w pierwszej dziesiatce. Niestety on skoczyl 90 metrow z hakiem co bylo chyba najgorszym skokiem w tej serii.
No i tak to wyglada przez lata.

A co do snookera to dzisiaj w tv byly 2 mecze. pierwszy byl nudny, sulivan rozwalil culocha do zera. w drugim gral moj idol ebdon :P zrobil 400 pkt bez odpowiedzi tego drugiego, moglby zrobic nawet 500, ale zrobil glupi blad. Na szczescie udalo mu sie wygrac i teraz zagra z sulivenam

pozdr

Laura_x - 17 Styczeń 2006, 12:29
Cytat:
A co do snookera to dzisiaj w tv byly 2 mecze. pierwszy byl nudny, sulivan rozwalil culocha do zera. w drugim gral moj idol ebdon

lol o'sullivan jest po prostu za dobry dla niektorych ;) ale ten jego maxymalny break, i to w czasie cos ponad czy ponizej 5 minut, kompletnie mnie zaskoczyl, chociaz, zaznaczam, dosc dawno to widzialam, a ten mecz jak przebiegal - Sal, piowiesz, moze?

a co do tenisa, to dzisiaj znowu ogladalam kilka meczy na AO :D Martina Hingis wygrala z V. Zvonarev'a :D mecz byl naprawde piekny, szkoda, ze wiele zawodniczek nie gra madrze taktycznie, a ali rakieta w pilke najmmocniej, jak umie :/ Bo Hingis umie myslec podczas gry, bardzo jej brakowalo z swiecie tenisowym, ale wocila, i jest okej ;)

SaleiB - 17 Styczeń 2006, 14:23
Laura_x napisał/a:

lol o'sullivan jest po prostu za dobry dla niektorych ;) ale ten jego maxymalny break, i to w czasie cos ponad czy ponizej 5 minut, kompletnie mnie zaskoczyl, chociaz, zaznaczam, dosc dawno to widzialam, a ten mecz jak przebiegal - Sal, piowiesz, moze?

no meczyk jak mowie cienki, sporo bledow obaj robili, a zlaszcza mcculloch, dlatego nic nie wygral :) Breaka powyzej 100 pkt chyba nie bylo
A ten break maksymalny ronniego to sobie sciagnalem nawet :P (z niemieckim komentarzem :D ) Ale nie bylo tam jakiegos superszybkiego tempa, po prostu nie robil zadnych bledow, tylko podchadzil, przymierzal i wbijal.

pozdr

Domia - 17 Styczeń 2006, 14:25
Skoro tu taka popularnosc Snookera, to ... wytlumaczy mi ktos o co w nim chodzi? Bo nie sadze, aby to byl taki sobie zwykly bilard.
Laura_x - 17 Styczeń 2006, 15:03
SaleiB napisał/a:
A ten break maksymalny ronniego to sobie sciagnalem nawet

a mozesz mi to przeslac? :DDDDDD lub chociaz linka podac :wink:

SaleiB - 17 Styczeń 2006, 16:02
Domia napisał/a:
Skoro tu taka popularnosc Snookera, to ... wytlumaczy mi ktos o co w nim chodzi? Bo nie sadze, aby to byl taki sobie zwykly bilard.

No masz kij, uderzasz nim w biala kulke i wszystko ma wpasc :P :D nie no zartuje :) '

chodzi o to, ze na poczatku musisz wijac czerwona, kolorowa, czerwona, kolorowa i tak caly czas. czerwone zostaja w kieszeniach, a kolorowe wracaja na stol, dopiero jak juz nie bedzie zadnej czerwonej to wbija sie po koleji zolta, zielona, brazowa, niebieska, rozowa, czarna.
Punkty:
czerwone za 1 pkt, potem zolta za 2 , zielona za 3 itd az do czarnej za 7
frejma, czyli jedna partje wygrywa ten co ma wiecej punktow (to chyba oczywiste :P )
Zreszta co ja ci bede tlumaczyl ,poogladaj sobie eurosport to sie dowiesz wiecej o zasadach ;)

Laura_x napisał/a:
a mozesz mi to przeslac?

ja to sciagalem z edonkeya, wiec linka nie mam, ale moge ci przeslac przez gg ;]

pozdr

mattirab - 18 Styczeń 2006, 16:20
A wczoraj niespodzianka: Chyba najbardziej utytulowany obecnie grajacy zawodnik Stephen Hendry odpadl z Allanem McManusem! A potem Stevens odpadl z Dottem. Dzien niespodzianek! A co do breakow 147-punktowych, Hendry ma chyba 7, O'sullivan 6, Higgins ma rowniez kilka, potem jest Bingham, Ebdon i paru innych. A moze wiecie przypadkiem, co by sie dzialo, gdyby np. zawodnik A mial 43 pkt., a B 50 i na stole zostalaby tylko czarna bila i wbilby ja A. Bylaby dogrywka?
Laura_x - 24 Styczeń 2006, 10:17
polski debel w polfinale Australian Open <- co jak co, ale mamy sie w koncvu z czego cieszyc ;) jak nie Domachowsdka, to deblisci prszyniesli Polsce maly sukces w AO :D D
mattirab - 24 Styczeń 2006, 15:14
No, eXtra! Nie za bardzo lubie tenis, ale cos nie cos wiem (glownie z telegazety :lol: ).
syo - 24 Styczeń 2006, 16:53
Fyrstenberg i Matkowski rosna w sile! I bardzo dobrze, bo w tenisie bardzo dawno nie mielismy kogos z wielkim osiagnieciem, a polfinal Australian Open niewatpliwie takim jest!
Laura_x - 25 Styczeń 2006, 21:16
no ale wiadomo,ze po jeddnym dobrym turnieju nie mozna sie spodziewac, ze zawsze bedzie im tak dobrze szlo :roll:
catek - 26 Styczeń 2006, 03:06
:) tenis-a nie ogladam ale slyszalem, :P pogadajcie o pilce noznej, frankowski podpisal kontrakt z jakims nieznanym klubem, itp.
Laura_x - 26 Styczeń 2006, 12:22
nieznanym ? :shock: toz to jeden z angielskich drugoligowcow, Wolverhampton (jak zle napisalam, to poprawcie :wink: ) no i dobrze, ze sie wyrwal z tej Hiszpanii, moze w Anglii bedzie mial lepsze zycie :p a co do tenisa, to polscy deblisci odpadli w polfinale :/
Laura_x - 26 Styczeń 2006, 14:12
sorki za dubla, ale......
http://sport.onet.pl/1237138,wiadomosci.html - Baghdatis w finale AO :shock:

Laura_x - 25 Luty 2006, 14:03
ludzie, co Wy jacys niesportowi :P Kowalczyk zdobyla brazowy medal, a Sikora zdobyl srebro, a Wy nic o tym nie gadacie ? :P wstyd i hnba :P

wypijmy zdrowie nszych medalistow ;) :D

mattirab - 25 Luty 2006, 17:14
Ja chcialem napisac, ale cos mi sie zapomnialo. Brawo, brawo i jeszcze raz brawo.
Laura_x - 25 Luty 2006, 20:36
no a dzisiaj w skokach narciaqrskich ku mojemu zaskoczeniu, Robert Mateja zostal mistrezm Polski, a Malysz DOPIERO drugi :P
Dominik (Bobi) - 26 Luty 2006, 09:32
Mateja wygral bo juz zna ta skocznie na pamiec ;) a Malysz przegral bo juz sie popsrostu wyskakal :)
Laura_x - 26 Luty 2006, 12:29
nieno bo Malysz sie powoli wypala, i nic na to poradzic nei mozemy :P
Karciooz - 26 Luty 2006, 18:35
Ale dobrze ze sie chlopak niezniecheca :) Bo to by byla dopiero tragedia polskich skokow . Ja zawsze uwazalem , ze Malysz powinien odejsc kiedy pojawi sie ktos kto go zastapi i bedzie sie dobrze prezentowal i zajmowal miejsca w pierwszej 20. reguralnie. Bo narazie to nasza mlodziez pojawia sie i znika Rutkowski , Hula , Zyla , Sliz jakos tak raz sa raz ich nie ma . A Mateja i Bachleda tez nie lepiej . No i ta cala irytujaca sytuacja w PZN ... Co chwile afery
Laura_x - 26 Luty 2006, 20:03
no i Malysz jest wlasnie cala ta sytuacja neico zgnebiony, ta cala nagonka medialna, kiedys cos chyba nawet o tym wspominal, prawda?
Dominik (Bobi) - 27 Luty 2006, 10:39
ale teraz uratowali dupsko Tajnerowi olimpijczycy :D (dokladnie te dwa medale ;) )
mattirab - 27 Luty 2006, 13:30
A Malysz na Sredniej Krokwi wygral. Drugi Kamil Stoch, a trzeci Stefan Hula. Mateja byl siodmy.
petr - 27 Luty 2006, 15:52
Rywalizacja zaczyna robic sie ciekawsza - jak widac Malysza da sie pobic ;d

bylem bardzo zaskoczony obydwoma medalami - przyznam, ze nie liczylem na zadne...

BTW nie lubie zimowych igrzysk - no, czasem ogladam lyzwiarstwo i curling ;> planuje wybrac sie do Katowickiej hali i sprobowac zagrac (w curling, ofrokc XD) ;>

mattirab - 27 Luty 2006, 17:52
Ja tez nie lubie zimowych za bardzo. A z medali jestem bardzo zadowolony! Bieg Sikory ogladalem na zywo. Pomyslec - 3 mm blizej celu strzelic i byloby na 99% zloto.
SaleiB - 27 Luty 2006, 19:24
o wlasnie, tak propo curlingu, syo jak tam I Mistrzostwa Polski w Pchnieciu Czajnika z Gwizdkiem? :D
Dominik (Bobi) - 27 Luty 2006, 20:33
mattirab napisał/a:
Ja tez nie lubie zimowych za bardzo. A z medali jestem bardzo zadowolony! Bieg Sikory ogladalem na zywo. Pomyslec - 3 mm blizej celu strzelic i byloby na 99% zloto.

czesto tak bywa w biathlonie ;)

Laura_x - 11 Kwiecień 2006, 21:55
http://sport.onet.pl/1,16...04,0,forum.html - jedna z wiekszych klotni na forum tenisowym onetu, topic zalozony przeze mnie, czyli fanka_Kim to ja xD wlasnie to znalazlam ;) echo, to blo ponad rok temu, a ja to do dzisiaj pamietam ;) no bo wtedy bylam maniaczka tenisa, ogladalam kazdy mecz w YV ;) teraz treoche mniej, ale.. jak zacznie sie Roland Garros, calymi dniami bede przed telewizorem siedziala i mecze ogladala ;)
kasio121 - 4 Wrzesień 2016, 13:14

A ja mam takie pytanie. Jak uprawiam jakikolwiek sport (często np. gram w tenisa) to bardzo bolą mnie stawy. Nie wiem co na to stosować? Jakieś leki, suplementy czy co? Nie chce iść do lekarza. W necie czytam o http://niezniszczalnestaw...mienniki-sklad/ - może macie jakieś opinie o tym preparacie ? :roll:
mikra - 20 Grudzień 2016, 14:25

kasio121 napisał/a:
A ja mam takie pytanie. Jak uprawiam jakikolwiek sport (często np. gram w tenisa) to bardzo bolą mnie stawy. Nie wiem co na to stosować? Jakieś leki, suplementy czy co? Nie chce iść do lekarza. W necie czytam o http://niezniszczalnestaw...mienniki-sklad/ - może macie jakieś opinie o tym preparacie ? :roll:

Najlepiej poradź się specjalisty. Ja polecam http://mindyourbody.pl - zatroszczą się i o ruch, i dietę i suplementy dla Ciebie :)

icy90 - 18 Styczeń 2017, 14:18

Czemu mając takie problemy nie chcesz iść do lekarza? :P
Nika42 - 22 Czerwiec 2017, 12:08

Popularną formą treningu jest ostatnio trening funkcjonalny. Tutaj http://wswietnejformie.pl/trening-funkcjonalny/ można poczytać więcej na czym to polega. Ja generalnie jestem zwolenniczką aktywności fizycznej i cieszy mnie fakt, że coraz więcej ludzi chce uprawiać sporty.
Ustuch - 29 Sierpień 2017, 12:07

Ja od jakiegoś czasu też postanowiłem się wziąć za siebie i zaczac jakies treningi. Zdecydowałem się na kupno OrbiTreka, a w wyborze najbardziej odpowiedniego dla mnie pomógł mi ten artykuł https://www.trenujesz.pl/...najlepszy/4210/ . Jeśli też zamierzacie kupić taki sprzęt to polecam wam porady z tego tekstu, ponieważ sa na prawde pomocne!
Icyykk - 7 Wrzesień 2017, 18:47

Moim ulubionym sportem jest piłkna nożna, często oglądam tutaj http://meczyki.net.pl/ różne rozgrywki. W sumie to nawet zarabiam troche na swoim hobby, bo czasem coś w STS obstawie i trochę grosza wpadnie.
dorina123 - 2 Luty 2018, 12:55

Szukasz skutecznej i fajnej odżywki na masę dla chłopaka.. Znalazłam https://www.pbc24.pl/zul_...ainery-381.html . Którą polecacie?
jjusti18 - 8 Maj 2018, 15:21

A czy ktoś z was próbował swoich sił w zakresie kickboxingu lub MMA? Bo właśnie trafiłam na świetną ofertę http://www.gymfight.pl/trening-personalny/ i zastanawiam się czy nie warto byłoby z niej skorzystać. Bardzo dużo pozytywnych opinii generalnie słyszałem o Klubie Sportowym Gym-Fight, także wygląda to wszystko naprawdę fajnie. Uczą oni świetnych technik walki, które sprawdzone i skuteczne. Dzięki Fight-System można rozpocząć trening na workach, tarczach, poduchach, łapach bokserskich.
moore23 - 25 Czerwiec 2018, 09:23

Ja niestety nie jestem tak dobry kondycyjnie, dlatego stawiam na bardziej spokojniejsze zajęcia jak wędkarstwo. Zakupiłem ostatnio nowe akcesoria oraz odzież wędkarską w sklepie Łowca https://wedkarstwo.lucio.pl/, dlatego w najbliższym czasie czeka mnie testowanie i mam nadzieje, że uda się złowić duże okazy ;)
Janka23 - 22 Lipiec 2018, 09:10

Hej, a wiecie może gdzie znajdę fajny plecak-worek? Coś lekkiego i prostego, do użytku na treningi, siłownię . Nie chcę kupować torby sportowej. Ostatnio w tym sklepie widziałam fajne wzory, ale jak macie coś lepszego to chętnie sprawdzę :D
Julikapa - 29 Sierpień 2018, 15:05

Mój ulubiony sport - bilard :)
Raku95 - 19 Październik 2018, 21:58
Temat postu: Sport a siłownia
Siemka, czy są tu jeszcze jacyś ludzie zajarani siłownią tak jak ja? Brat odkrył przede mną ten świat całkiem niedawno i powiem Wam szczerze, że znacznie lepiej się czuję, od kiedy ćwiczę. Teraz przyszedł czas się rozwinąć i przyspieszyć trening. Myślę o zwiększeniu aktywności i zmianie diety. Korzystam już z porad na stronie https://www.budujmase.pl/...eningowych.html odnośnie posiłków potreningowych, teraz przyjdzie czas na całą optymalną dietę.
GSAcademy - 4 Luty 2019, 09:29

Ja ostatnio chodzę na fitness i generalnie czuję wielką poprawę w samopoczuciu.
Kazikdobry - 12 Marzec 2019, 14:11

Rugby to kozacki sport polecam sprawdzić każdemu, bardzo rozwojowa dyscyplina .

Glamorous - 13 Marzec 2019, 15:33
Temat postu: Kowalczyk et concortes
A ja tam lubię biegi narciarskie. I sam astmę, więc kompletnie nie rozumiem tej nagonki na Norwegów i innych zawodników :> . Inni nasi zawodnicy, z innych dyscyplin też brali leki, ale skoro byli nasi to nikt nie miał pretensji. Nazwisk nie podam, bo nie pamiętam dokładnie, jeśli dobrze kojarzę to chodziło o złotych medalistów olimpijskich w pływaniu i chodzie sportowym.
Pamiętam, jak byłem na zawodach PŚ w Jakuszycach i jakiś dzban pomyślał, że jak rzuci inhalator dla dzieci w twarz Bjoergen to będzie akt dziejowej sprawiedliwości. Na szczęście był tak pijany, że nie trafił :arrow:

Mistyis - 20 Marzec 2019, 09:12
Temat postu: Sport to zdrowie
Gdzieś spotkałem się z opinią jakiegoś zawodnika, że profesjonalny sport to zdrowie... ale do stracenia. Jak się czyta o tych wszystkich kontuzjach i ogląda zdjęcia (stopa Bolta, złamanie Wasilewskiego, wypadki w motosporcie), to można dostać gęsiej skórki.
Wprawdzie medycyna robi postępy, a zaawansowane środki regeneracji i ochrony są dostępne również dla amatorów, na https://yellowsport.pl/ chociażby, ale uraz zawsze pozostawia jakiś ślad.

Kalina - 16 Lipiec 2019, 13:08

Ja też od jakiegoś czasu wziełam się za siebie i codziennie ćwiczę, 3 razy w tygodniu chodzę na fitness. Ale wiecie co nie mam stroju do ćwiczeń, na razie chodzę w zwykłych dresach. Może znacie sklep z odzieżą sportową ? Bo ja póki co znałazłam ten https://stsklep.pl/13-dla-niej . Czy ktoś może tutaj kupował ? Zależy mi na dobrej jakości ubrania.
Floristka - 18 Sierpień 2019, 12:53

Ja nie wiem.. Trenowałam i trenowałam , aż nagle poczułam w jelitach, że coś jest nie tak i problem się do tego stopnia, że zaczęłam przerywać treningi . Pomyśłałam, że na zaparcia coś sama kupię i szukając informacji, co warto, natrafiłam na ten https://opinie-konsumentow.pl/obstilax-kontrowersyjny-sklad-suplementu-na-zaparcia/ artykuł. Czy wiedzieliście, że Obstilax, reklamowany w telewizji może szkodzić?
monika25 - 7 Listopad 2019, 12:59

Hej :)
Ja też od niedawna zaczęłam chodzić na siłownię i różne zajęcia sportowe. Chciałabym dołączyć do tego zdrową dietę, aby ładnie wyrzeźbić sylwetkę i poprawić swoje samopoczucie. Moglibyście polecić mi dobry catering dietetyczny katowice tanio? Z góry dziękuję za pomoc! :)

ścieżynka - 18 Listopad 2019, 18:15

Jeśli chodzi o sport to ja bardziej preferuję bieganie albo fitness. To są sporty bardziej indywidualne i takie też mi odpowiadają. Poza tym są o wiele bezpieczniejsze od rugby czy narciarstwa. Ostatnio zauważyłam podczas biegania że każdy preferuje inny rodzaj obuwia. Więc postanowiłam troszkę zagłębić się w ten temat i poszukać odpowiedzi na temat jakie obuwie ma wpływ na ćwiczenia. I wtedy trafiłam na tego bloga https://www.pricelesso.pl...as-cwiczen.html który bardzo dużo mi wyjaśnił
kudek - 19 Grudzień 2019, 20:06

Sport jest bardzo wazny jesli chodzi o zadbanie o siebie i swoj wyglad. ale sam sport nam nie wystarczy wazna jest takze dobrze dobrana dieta. Podobno bardzo fajna i smaczna jest dieta pudelkowa no i dosc prosta. A spowodowane jest to tym ze wystarczy wybrac dobry catering jak chocby ten https://dietly.pl/catering-dietetyczny/torun zamowic i gotowe. Wiele osob juz tak robi i sa zadowoleni wiec i ja wyprobuje
bulinka - 6 Luty 2020, 16:26

Sport jest bardzo wazny i dobrze by kazdy w jakims stopniu byl aktywny. Zauwazylam kilka dni temu iz nasz syn bardzo interesuje sie pilka nozna i zastanawiam sie jak mu moge pomoc w tym aby byl lepszym pilkarzem, bo widze ze same treningi mu juz nie wystarczaja. Wtedy kolezanka powiedziala mi o takich szkoleniach online w Chce Zostac z ktorych to mozna dowiedziec sie jak mozna stac sie lepszym pilkarzem. Chyba wykuie mu takie szkolenie i zobaczymy co z tego bedzie
bluedog - 28 Luty 2021, 13:20

Zastanawiam sie jakie meskie buty do biegania adidas nadaja sie najbardziej na miekkie nawierzchnie takie jak tartan albo po prostu trawa? Na buty do biegania po asfalcie wiem czym kierowac sie przy wyborze, ale ciekawi mnie wasze zdanie co do powierzchni miękkich.
domi.nika - 18 Październik 2021, 16:48

GSAcademy napisał/a:
Ja ostatnio chodzďż˝ na fitness i generalnie czujďż˝ wielkďż˝ poprawďż˝ w samopoczuciu.

ja myślę że każdy sport wpływa pozytywnie

domi.nika - 18 Październik 2021, 16:49
Temat postu: Re: Sport
Domia napisał/a:

ja teĹź nie kuamm tego sportu

aniamazurek - 4 Listopad 2021, 15:44

A próbowaliście już swoich sił w kitesurfingu?