| |
Forum Icy.pl Forum polskiego serwisu Icy Tower |
 |
Mecze - Klany Icy Tower
SaleiB - 13 Marzec 2004, 21:07 Temat postu: Klany Icy Tower co wy na to zeby zrobic nowy klan?
ja mam taka propozycje zeby zrobic klan ogolnopolski, i jezeli w jakims turnieju bedzie ograniczenie graczy, to sie wystawi najlepsza w danym momencie reprezentacje
czekam na wase pomysly co do nazwy i w ogole jakies propozycje
pozdr
Domia - 13 Marzec 2004, 21:11 Temat postu: Nowy klan ja mam kilka propozycji:
POLISH TERMINATORS
POLISH MASTERS IT
albo po prostu
POLAND
tajek - 13 Marzec 2004, 21:30 Temat postu: Nowy klan Ja wchodze w ten klan a co do nazwy to moze "IT-maniacs"
syo - 13 Marzec 2004, 21:51 Temat postu: Nowy klan Czy IT jest gra Multi-Player, w ktorej trzeba dzialac DRUZYNOWO? Nie sadze. Wlasciwie chyba do tego zostaly stworzone klany - po to aby grac zespolowo. Nie rozumiem pojecia gry zespolowej w IT - "Ej Ty ugraj gorszy wynik a ja w drugiej rundzie wszystkich powale swoim wynikiem". Czy to jest TeamPlay ? Nie sadze. Wedlug mnie pomysl jest nieprzemyslany. Co bedzie jesli w jednym klanie znajda sie MiziMace, RamboBones, Angelfly, jakies Marki i inne Luci? Zero rywalizacji, bo wiadomo jaki "klan" bedzie najlepszy.
Poki co to nie wiem czy oplaca sie w to grywac.
Nazwa "klanu": [.PL]
Wyrazilem swoja opinie.
Neo - 13 Marzec 2004, 22:02 Temat postu: Nowy klan no nie... ja mysle ze nie bedzie to mozliwe zeby taki klan byl stworzony... moze jason zrobi cos takiego ze w klanie moze byc tylko 1 osoba z 1 dziesiatki w floor itp.
Co do gry zespolowej, to uwazam, ze zadania moglyby polegac na tym ze np. cala druzyna musi zrobic replay na 43000 score - kazdy inny...
Z ostatniej chwili: Geozgomer zalozyl nowy klan: The Italian Stoppers... wiec nie bedziemy pierwsi
devastator - 5 Maj 2004, 10:24 Temat postu: Drużyny Icy Tower To moj pierwszy taki pomysl wiec badzcie poblazliwi
I. Ogolnie.
No wiec wpadl mi do glowy pomysl na turniej druzynowy. Wygladaloby to mniej wiecej tak jak normalny turniej tylko ze gracze dobieraliby sie w druzyny kilkuosobowe a ich wyniki bylyby sumowane. Turniej odbylby sie po lidze albo po turnieju ktory bedzie po niej (PTIT III MP2) i bylby dosc krotki, taka rozgrzewka przed druga edycja Ligi. Nazwa turnieju - DTIT - Druzynowy Turniej Icy Tower.
II. Druzyny.
Druzyny bylyby 4-osobowe tak chyba bedzie najlepiej. Kazda druzyna wymyslilaby sobie nazwe. W jednej druzynie gralyby 2 osoby z I ligi i 2 osoby z II, zeby poziom byl wyrownany, bo inaczej dobraloby sie 4 najlepszych graczy i by bylo zero emocji. Jesli ktos chcialby zapisac sie do turnieju a nie gra w zadnej lidze, bedzie uwazany za gracza z I Ligi. Przyklad:
X, Y szukaja graczy do druzyny. X gra w I lidze a Y w II. Zglosilo sie do nich 3 graczy: A, B i C. A gra w I lidze, B w II, a C nie gra w zadnej. B zostaje przyjety poniewaz jest wolne miejsce dla tych z II ligi, a X i Y wybieraja czy zagra u nich (jako pierwszoligowiec) A, czy C.
III. System.
System gry zalezy od ilosci druzyn, ktore by sie zglosily. Najlepszym rozwiazaniem bylyby 4 druzyny. Tak wiec byloby losowanie, potem druzyny graja ze soba, wygrani graja w finale a przegrani o 3 miejsce. Nie wiem jeszcze jak rozgrywano by pojedynki, chyba byloby cos takiego:
Wszyscy czlonkowie druzyny graja 3 kategorie: combo, floor, NWJF (floor bez odbijania sie od scian kategoria autorstwa tajka ) - chcialem wprowadzic ta kategorie bo mi sie podoba, byloby to ciekawe urozmaicenie. @down: inaczej sie nie da, ale w unml tez tak jest. Sumujemy wszystkie najlepsze wyniki kazdego gracza z jednej kategorii i druzyna ktora ma lepszy wynik wygrywa ta kategorie. Przyklad:
Druzyna AAAA gra z BBBB. Gracze z AAAA osiagneli takie wyniki:
A - (combo 170, floor 480, NWJ 250)
B - (234, 610, 350)
C - (120, 410, 200)
D - (130, 460, 180)
Razem maja combo 654, floor 1960, NWJF 980
Druzyna BBBB osiagnela combo 892, floor 2420, NWJ 904, tak wiec BBBB wygrywaja 2:1
IV. Organizacja i czas.
Jak juz mowilem turniej odbylby sie po PTIT III MP2, czyli za jakies 5 miesiecy, chyba zeby w wakacje byla tygodniowa przerwa w lidze, to wtedy. Turniej poprowadzi Syo (za jego zgoda ). Grajac takim systemem raczej nie bedzie dogrywek, wiec gracze beda mieli np 3 dni na wszystkie kategorie czyli razem 2 rundy = 6 dni jesli bylyby 4 druzyny.
Zasady moga ulec zmianom w najblizszym czasie, prosze o komentarze i sugestie na nazwe turnieju i co by mozna zmienic.
EDITED 9.05.04
Vinyanov - 5 Maj 2004, 11:57 Temat postu: Turniej Dru?ynowy
| Cytat: | | chcialem wprowadzic ta kategorie bo mi sie podoba, byloby to ciekawe urozmaicenie. |
Tylko ze nie mozna takiej powtorki sprawdzic inaczej jak na oko. ;?
A co do pomyslu - "dobry" (tak glosowalem ), nie wiem czy moznaby lepiej zorganizowac turniej druzynowy. Dodalbym tylko losowanie kategorii przed rundami.
Co do nazwy... DeTIT (druzynowy turniej icy tower)?
---
Co do postu nizej:
Wlasnie, mialem cie zapytac jak to jest na Dome ale jakos mi to wylecialo z glowy.
Neo - 5 Maj 2004, 15:22 Temat postu: Turniej Dru?ynowy Moj glos - DOBRY
Powiem, ze widze znaczne analogie do klanow na IcyDome. - Tylko ze tam nic z tego nie wynika wiec mam nadzieje ze chociaz ten turniejek wypali .
Co do nazwy : Team Icy Tournament = TIT - wiecie co to znaczy po angielsku?
Fayl - 5 Maj 2004, 15:28 Temat postu: Turniej Dru?ynowy Wydaje mi sie, ze to moze wypalic, a nawet byc calkiem fajne. Tylko zeby nie w wakacje, bo mnie na 99,547635645% nie bedzie (prawie cale wakacje na dzialce )
| zartownis Neo napisał/a: | | TIT - wiecie co to znaczy po angielsku? |
Hehehehe... wiemy
syo - 5 Maj 2004, 15:40 Temat postu: Turniej Dru?ynowy No, teraz to mi zaswital Twoj pomysl w glowie i trzeba przyznac, ze miano "Druzynowego Mistrza Polski Icy Towera" brzmi calkiem zachecajaco. Pomysl jest dobry, pokusilbym sie nawet o poprowadzenie takiegoz turnieju
tajek - 5 Maj 2004, 16:07 Temat postu: Turniej Dru?ynowy Ja zaglosowalem na "Dobry" , uwarzam ze to dobry pomysl wkonu bedzie mozna powalczyc w it druzynowo
ps : Fayl moze stworzymy team ?
Fayl - 5 Maj 2004, 16:12 Temat postu: Turniej Dru?ynowy
| Tajek napisał/a: | | Fayl moze stworzymy team ? |
Hehe, ja nie mam nic przeciwko, ale nie wiem jak inni
tajek - 5 Maj 2004, 16:14 Temat postu: Turniej Dru?ynowy Heh a co do tego maja inni ?
Przeciez niema zadnych ograniczen
Fayl - 5 Maj 2004, 16:15 Temat postu: Turniej Dru?ynowy Aaaa... no to chyba, ze tak :D Spoko - bardzo chetnie
tajek - 5 Maj 2004, 16:22 Temat postu: Turniej Dru?ynowy No ja tez bardzo chetnie wezme udzial z toba , jest to dla mnie ogromny zaszczyt
devastator - 5 Maj 2004, 16:48 Temat postu: Turniej Dru?ynowy ufffff.... wypalil
| Cytat: | | widze znaczne analogie do klanow na IcyDome |
nic o tym nie wiem, icydome za bardzo nie przegladalem i nic stamtad nie wzialem zeby bylo jasne
| Cytat: | | pokusilbym sie nawet o poprowadzenie takiegoz turnieju |
hmmmm...ostatnio myslalem nawet o sobie, ale doszedlem do wniosku ze za krotko w tym siedze Tak wiec mysle ze Syo najbardziej by sie do tego nadawal, ja najwyzej wtrace pare groszy, to w koncu moj pomysl
No wiec turniej jest raczej pewny, wiec moze ustalimy termin... jak widze w wakacje duzo osob by nie bylo to moze jeszcze przed, tak kolo 15 czerwca jak w szkole jest juz luzik, co o tym myslicie?
Co do nazwy, to chyba jednak zostaniemy przy DTIT
EDIT: tajek, ten NWJ to na floory czy combo jest
Falien - 5 Maj 2004, 17:35 Temat postu: Turniej Dru?ynowy BArdoz dobry pomysl z tym turniejem ale taka uwaga! Do druzyn losowo sa przydzielanie zawodnicy?? Kazdy turniej jest potrzebny bo odrazu az bardziej chce sie grac w Icy
Fayl - 5 Maj 2004, 18:23 Temat postu: Turniej Dru?ynowy
| Dev napisał/a: | | co o tym myslicie? |
Zgadzamy sie!! TAAAK!!
| Neo napisał/a: | | Team Icy Tournament = TIT |
To moze jeszcze Best Icy Tower CHampionship (BITCH )
Vinyanov - 5 Maj 2004, 19:40 Temat postu: Turniej Dru?ynowy
| Cytat: | | @down: inaczej sie nie da, ale w unml tez tak jest. |
No nie, w UNML po prostu przegladasz powtorke i sprawdzasz czy pojawil sie gdzies pasek kombosa. ;] A tutaj nie zauwazysz kiedy otrzesz sie minimalnie o sciane, a kiedy po prostu przesuniesz sie obok niej...
Domia - 5 Maj 2004, 19:45 Temat postu: Turniej Dru?ynowy
| Cytat: | | Do druzyn losowo sa przydzielanie zawodnicy?? |
Ja mam nadzieje :] No bo wezcie tajka i Fayla dwoch najlepszych gosci w grupie-to nie fair Lepszym wyjsciem byloby wlasnie losowanie zawodnikow
tajek - 5 Maj 2004, 19:53 Temat postu: Turniej Dru?ynowy Wiesz domia , bedzie nas dwoch i jeszcze dwoch z 2 ligi wiec wszystko mozliwe
Domia - 5 Maj 2004, 19:56 Temat postu: Turniej Dru?ynowy to moze chcecie wziasc najbardziej cieniaska w drugiej lidze wiesz taka maskotka druzyny bym byla
devastator - 5 Maj 2004, 20:04 Temat postu: Turniej Dru?ynowy
| Cytat: | | Do druzyn losowo sa przydzielanie zawodnicy?? |
nieee, kazdy gra z kim chce, byle bylo tylko 2 z I ligi, moze tajek i Fayl dobiora sobie kogos slabego z II o to wlasnie chodzi zeby kazdy bral odpowiedzialnosc za swoja druzyne
BTW moze zagramy w razem , w naszym przypadku wezmiemy 1 osobe z I i 1 z II ligi, nie ma wtedy znaczenia w ktorej lidze my bedziemy grac
Domia - 5 Maj 2004, 20:18 Temat postu: Turniej Dru?ynowy Hej dobra ktos chce maskotke Bo widze, ze jakos ucichlisciena moj temat Czyzbym byla niezauwazalna chyba se musze kupic ta nowa odzywke SUNSILK
Broda - 8 Maj 2004, 21:31 Temat postu: Turniej Dru?ynowy Ja bym chcial zagrac w druzynie z Falienem jesli sie zgodzi. Falien zgodzisz sie??? Bo akurat jest ja w 1 lidzze a Falien w 2 co nie?? Jakos gramy podobnie, mamy taka sama technike no nie!!! Wiec jak Falien???
Domia - 8 Maj 2004, 21:47 Temat postu: Turniej Dru?ynowy Broda przykro mi ale Falien jest w druzynie ze mna i z devem spozniles sie troszke moze zegareczek swatcha
Falien - 8 Maj 2004, 22:03 Temat postu: Turniej Dru?ynowy No tak juz jestem w druzynie Chetnie bym sobie Broda Z Toba pogral, chocby przez wspolne style Ale juz wszystko uzgodnione!
Ja
Devastator
i Domia
i moze... Syo Tworzymy jedna druzyne
Pozbieraj Broda trzecia druzyne Jeszcze zostalo pare wartosciowych graczy !
Tera czekac az ustala dokladnie date i jadymy z Koksem!
syo - 9 Maj 2004, 09:05 Temat postu: DTIT - Druzyny i werbowanie Dobra, temat ten przeznaczony jest do tego aby wszyscy jak najszybciej znalezli swoje druzyny. O dwoch juz mi wiadomo:
nazwa - ???
devastator (I)
domia (II)
Falien (II)
Syo (I) :532:
nazwa - ???
tajek
Fayl
? (II)
? (II)
Topic jest mniej wiecej po to, aby druzyny polowaly na wybranych zawodnikow piszac o tym, druga osoba podejmowac tu bedzie decyzje (Szukam druzyny - najlepiej XXX, Szukam kogos do druzyny [najlepiej XXX]). Let's go - im szybciej tym lepiej.
tajek - 9 Maj 2004, 10:24 Temat postu: DTIT - Dru?yny i werbowanie Jeszcze sie nie zgadalem z Faylem kogo wziasc do naszego Teamu ale mysle ze Szczeniaak i CelseR byli by najodpowiednimi osobami ...
Teraz pytanie czy sie zgadzaja ?
CelseR - 9 Maj 2004, 10:32 Temat postu: DTIT - Dru?yny i werbowanie o qrcze nie spodziewalem sie tego w sumie to moge byc z wami ale ostrzegam, ze mozecie przezemnie przegrac
Fayl - 9 Maj 2004, 10:42 Temat postu: DTIT - Dru?yny i werbowanie
| tajek napisał/a: | | Jeszcze sie nie zgadalem z Faylem |
To juz sie zgadalismy i jesli sie Szczeniak i CelseR zgodza to sa u nas...
tajek - 9 Maj 2004, 10:52 Temat postu: DTIT - Dru?yny i werbowanie CelseR przeciez niejestes slabym zawodnikiem , jak bysmy przegrali to napewno nie przez ciebie tylko przez nas wszystkich ...
Teraz czekamy na decyzje Szczeniaka , a potem pozostanie nam tylko wybrac nazwe
syo - 10 Maj 2004, 23:32 Temat postu: DTIT - Dru?yny i werbowanie Moje propozycje nazwy dla mojego teamu:
>} cKy {<JmPrS>
>Hellskitchen<
>Disarmonia Mundi<
Falien - 11 Maj 2004, 13:22 Temat postu: DTIT - Dru?yny i werbowanie Syo.. dziwne jakie te nazwy ) Dzi?
domaz - 12 Maj 2004, 14:28 Temat postu: DTIT - Dru?yny i werbowanie A mnie by ktos przygarnal?? Jestem w drugiej lidze wiec moge sie przydac jako podpora zespolu :D a jakby co to jeszcze 2 moich kumpli moglo by dolaczyc jakby nie bylo ludzi. Sa calkiem dobrzy maja obaj po combo powyzej 300. Jakby co to walic na PW
tajek - 12 Maj 2004, 14:34 Temat postu: DTIT - Dru?yny i werbowanie Paluszek moze zagrasz ze mna , Faylem i Celserem ?
domaz - 12 Maj 2004, 14:41 Temat postu: DTIT - Dru?yny i werbowanie Nie ma sprawy
Moge powiedziec ze czuje sie zaszczycony:)
devastator - 12 Maj 2004, 15:00 Temat postu: DTIT - Dru?yny i werbowanie tak wiec Druzyno robie spis nazw Waszych i moich propozycji (niewtajemniczonych prosze o niekomentowanie ):
Hearts On Fire
RaidersOnTheStairs (ROTS )
} cKy {
JmPrS
Hellskitchen
ICYBREAKERS
Disarmonia Mundi
jak czegos zapomnialem albo wymysliliscie cos lepszego albo chcecie niektore nazwy zmodyfikowac to droga wolna ja glosuje na:
RaidersOnTheStairs
ICYBREAKERS
} cKy {
dobra teraz przyznac sie ktory to szpiegowal na czacie jako 'Goblin'?
aha mam jeszcze propozycje zeby kazda druzyna wybrala sobie kapitana
Falien - 12 Maj 2004, 15:25 Temat postu: DTIT - Dru?yny i werbowanie Ja glosuje na:
Icybreakers
Hellskitchen
RaidersOnTheStairs
To tyle A co do druzyny Tajka... Bedzie ciezko bo Paluszek bedzie z nimi... On jest zbyt dobry.. my moze jeszcze powalczymy ale jak ktos inny zbierze jeszcze druzyne to juz bedzei ciezko... Ja bym raczej byl za tym zeby Paluszek sam skolowal sobie druzyne.. ale wiadomo nie odemnie to zalezy i jezeli juz jest w tej druzynie to spox Pozdr!
domaz - 12 Maj 2004, 15:34 Temat postu: DTIT - Dru?yny i werbowanie Jak ja sam skoluje sobie druzyne to wtedy bedzie ona za slaba wiec....jak uwazacie tak bedzie:) A tak apropos jak mialby sie nazywac nasza druzyna??
CelseR - 12 Maj 2004, 17:41 Temat postu: DTIT - Dru?yny i werbowanie qrcze ale mam dobra druzyne a nazwe to gdzies juz pisalem moje propozycje
domaz - 12 Maj 2004, 17:43 Temat postu: DTIT - Dru?yny i werbowanie Gdzie? Ja nigdzie w tym temacie nei widze twoich propozycji:D:D:D
CelseR - 12 Maj 2004, 17:45 Temat postu: DTIT - Dru?yny i werbowanie bo nie w tym pisalem
tajek - 12 Maj 2004, 17:48 Temat postu: DTIT - Dru?yny i werbowanie dzieki Paluszek za przyjecie propozycji , trzeba poczekac jeszcze na zgode Fayla ale mysle ze sie zgodzi
Co do nazwy to wedlug mnie jest to malo wazna sprawa wiec nie warto sie nad tym dlugo zastanawiac , mozemy miec nazwe " Edki "
Fayl - 12 Maj 2004, 17:52 Temat postu: DTIT - Dru?yny i werbowanie
| Cytat: | | trzeba poczekac jeszcze na zgode Fayla ale mysle ze sie zgodzi |
Alez oczywiscie, ze tak... :p Co do nazwy - nie mam zadnych szczegolnych wymagan - lepiej jakby nie byla za dluga, to moze zrobie avatarki druzynowe
CelseR - 12 Maj 2004, 17:56 Temat postu: DTIT - Dru?yny i werbowanie
| tajek napisał/a: | mozemy miec nazwe " Edki " |
straszna lipa jak dla mnie
domaz - 12 Maj 2004, 18:13 Temat postu: DTIT - Dru?yny i werbowanie Nie no EDKI to jest wyczesana nazwa.....Jest w niej taka nutka DEKADENCJI....
CelseR - 12 Maj 2004, 18:28 Temat postu: DTIT - Dru?yny i werbowanie moze F.R.O.S.T.Y
domaz - 12 Maj 2004, 19:11 Temat postu: DTIT - Dru?yny i werbowanie mam lepsza propozycje : "Ekipa Wuja Boba" , a nasze motto to "Jak Ci sie cos nie podoba to idz do Wuja Boba" , co wy na to ?
CelseR - 12 Maj 2004, 19:18 Temat postu: DTIT - Dru?yny i werbowanie ale w skrocie E.W.B
Broda - 12 Maj 2004, 19:34 Temat postu: DTIT - Dru?yny i werbowanie Neo moze zrobimy jakas druzyne co????
domaz - 12 Maj 2004, 22:38 Temat postu: DTIT - Dru?yny i werbowanie No moze dlatego sie inne druzyny nie zglaszaja ze rzeczywiscie druzyna :
Paluszek
Fayl
Tajek
Celser
bylaby za mocna :d
Wiec mam mala sugestie, moze bysmy rozlosowali te druzyny, tzn, ci co sa w I lidze byli by rozstawieni, albo w osobnym koszyku niz ci z II lub cos w tym rodzaju wtedy moze by to ruszylo:)
CelseR - 13 Maj 2004, 15:15 Temat postu: DTIT - Dru?yny i werbowanie ja zostaje w tej
Kubu? Biel@nek - 13 Maj 2004, 15:53 Temat postu: jA JYSLE ZE LEPSZE BY BYLO LOSOWANIE lOSOWANIE NAWET JESLI NIE MOGE W TYCH ZAWODACH UCZESTNICZYC BO NIE GRAM W LIDZE ALE CHCE
devastator - 13 Maj 2004, 16:02 Temat postu: DTIT - Dru?yny i werbowanie Kubus mozesz uczesniczyc bylbys uwazany jako I ligowiec wiec mozesz sobie dobrac 1 z I i 2 II ligi
a losowanie wedlug mnie bez sensu kazdy gra (prawie;) z kim chce
domaz - 13 Maj 2004, 16:14 Temat postu: DTIT - Dru?yny i werbowanie No to byla tylko mala sugestia bo jak narazie to mi sie wydaje ze sa zlozone tylko 2 druzyny:) a to malo troch zeby turniej grac chyba:D
devastator - 14 Maj 2004, 15:25 Temat postu: DTIT - Dru?yny i werbowanie spoko jest, Broda juz kombinuje trzecia, jeszcze sie jedna znajdzie i gramy
domia, Syo, glosujcie na nazwe to sie zrobi(e) jakis avatar druzynowy
@down: juz to przerabialismy... ja w kazdym razie glosow nie zmienie
Domia - 14 Maj 2004, 15:36 Temat postu: DTIT - Dru?yny i werbowanie moze Oczy Harolda albo Haroldowe Oczka a avatarki to takie z oczetami
SzCzeniaaK - 14 Maj 2004, 21:07 Temat postu: DTIT - Dru?yny i werbowanie To ja juz mam druzyne
-Karciooz
-SzczeniaaK
-
-
Szukamy chetnych do teamu
Broda - 14 Maj 2004, 22:18 Temat postu: DTIT - Dru?yny i werbowanie Szczeniak i Karciooz gracie z nami (czyli ja i Neo)???
devastator - 15 Maj 2004, 11:22 Temat postu: DTIT - Dru?yny i werbowanie po malym glosowaniu mamy wyniki:
Riders On The Stairs - 4 glosy
Icybreakers - 3 glosy
} cKy { - 2 glosy
Tak wiec wygraloby ROTS, gdyby nie to, ze Syo zostal jeszcze jeden glos do oddania i gdyby zaglosowal na Icybreakers bylby remis.. tak wiec wszystko zalezy od Ciebie
syo - 15 Maj 2004, 12:42 Temat postu: DTIT - Dru?yny i werbowanie Wrrr, moje cKy odpada , ale na nie zaglosuje
CelseR - 15 Maj 2004, 14:19 Temat postu: DTIT - Dru?yny i werbowanie a co z nasza nazwa
devastator - 15 Maj 2004, 20:48 Temat postu: DTIT - Dru?yny i werbowanie Tak wiec zalatwione - [size=20px]Riders On The Stairs[/size]
teraz jeszcze jedna kwestia - znak firmowy najlepiej chyba bedzie:
1. Specjalny avatar na czas trwania turnieju albo
2. Normalny avatar kazdego z dodatkiem 'ROTS TEAM' na czas trwania turnieju
(cos takiego:
)
albo
3. [glow=brown][shadow=yellow]Czlonek druzyny Riders On The Stairs[/shadow][/glow] lub cos podobnego w podpisie
wybierajcie jak dla mnie moga byc wszystkie
Domia - 15 Maj 2004, 20:54 Temat postu: DTIT - Dru?yny i werbowanie ja wybieram opcje number 1.
SzCzeniaaK - 16 Maj 2004, 00:31 Temat postu: DTIT - Dru?yny i werbowanie Broda Ok , czyli nasz team
1.Broda
2.Neo
3.Karciooz
4.SzCzeniaaK
OK ?
No i co z nazwa ?
Kubu? Biel@nek - 16 Maj 2004, 10:13 Temat postu: DTIT - Dru?yny i werbowanie Ja tez chetnie sobie bym pogral w jakiejs drozynie tylko kto by mnie chcial??...
BBBBBBEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Jak cos to zapraszam do stworzenia nowego TEAM'U
Falien - 16 Maj 2004, 11:43 Temat postu: DTIT - Dru?yny i werbowanie Ja wybieram opcje 3 Wystarczy podpis po co wiecej? HMm a avantar jaki by byl taki jak teraz masz dev??
devastator - 16 Maj 2004, 16:08 Temat postu: DTIT - Dru?yny i werbowanie
| Falien napisał/a: | | a avantar jaki by byl taki jak teraz masz dev?? |
w opcji 2 normalny avatar kazdego tylko z tym napisem na dole, ja to moge zalatwic
w opcji 3 zrobiloby sie jakis specjalny druzynowy avatar, juz nawet mam pomysl
oczywiscie mozna zrobic i avatar i podbis
Falien - 16 Maj 2004, 22:07 Temat postu: DTIT - Dru?yny i werbowanie Hmmm to ja sie dostaosowuje do reszty Dev sam zadecyduj MI to jedno :] pozdr!
Mzoch - 19 Maj 2004, 20:17 Temat postu: Turniej Dru?ynowy Ja mam pytanie jak wogule wyglada taki turniej (obojetnie jaki ale jak to wyglada czy to po przez przesylanie repleyow? czy jak?). Tez chce wziasc udzial.
domaz - 19 Maj 2004, 20:20 Temat postu: Turniej Dru?ynowy Tak wyniki sie robi i przysyla do organizatora ripleje
devastator - 19 Maj 2004, 20:35 Temat postu: Turniej Dru?ynowy masz np 2 dni na gre, to wtedy grasz i jak masz dobry wynik to go wysylasz na maila, bo replay ma zapisana date kiedy byl zrobiony i sie tego nie da zmienic, no i kto mial w replayu wiekszy wynik, ten wygrywa (w przypaku tego turnieju jest troche inaczej; patrz zasady)
jakie masz rekordy?
Mzoch - 19 Maj 2004, 21:00 Temat postu: Turniej Dru?ynowy Raczej nienajleprze score 7000, floor 501. combo 72
Vinyanov - 19 Maj 2004, 22:34 Temat postu: Turniej Dru?ynowy BTW, Mzoch - zapraszamy do rejestracji.
Zazwyczaj jest wymagana aby wziac udzial w turniejach...
SzCzeniaaK - 19 Maj 2004, 23:05 Temat postu: DTIT - Dru?yny i werbowanie Ej Broda Neo i co z nazwa teamu ?
SzCzeniaaK - 19 Maj 2004, 23:08 Temat postu: Turniej Dru?ynowy Mzoch trening czyni mistrza ....
Mzoch - 20 Maj 2004, 11:18 Temat postu: Turniej Dru?ynowy wlasnie chcialem dodac ze ze 2 dni i beda duzo(mam nadzieje) wieksze. Ale nie chcialem robic post pod postem.
devastator - 20 Maj 2004, 12:54 Temat postu: Turniej Dru?ynowy to sie zarejestruj, bedziesz mogl edytowac posty
a floor masz niewiele gorzej ode mnie
pikol - 26 Listopad 2004, 19:58 Temat postu: Nowy klan pomysl ciekawy ale | Cytat: | | po to aby grac zespolowo. Nie rozumiem pojecia gry zespolowej w IT - "Ej Ty ugraj gorszy wynik a ja w drugiej rundzie wszystkich powale swoim wynikiem". Czy to jest TeamPlay ? Nie sadze. Wedlug mnie pomysl jest nieprzemyslany. Co bedzie jesli w jednym klanie znajda sie MiziMace, RamboBones, Angelfly, jakies Marki i inne Luci? Zero rywalizacji, bo wiadomo jaki "klan" bedzie najlepszy. | sluchaj syo mozemy grzc kazdy w inna kategorie i w ten sposob mozemy byc ogolnie najlepsi w icy tower we wszystkich kategoriach! a nazwy:hmmm... moze icy tower-lodowa wieza ??????????
syo - 26 Listopad 2004, 20:53 Temat postu: Nowy klan Wrocil temat
Proponuje wystawic reprezentacje Polski w skladzie 5 osob na przedzie, 5 na rezerwie. Mysle, ze wyniki w TT przedstawily kto jest aktualnie w dobrej dyspozycji. Wiec jakie sklady byscie proponowali?
pikol - 28 Listopad 2004, 19:20 Temat postu: Nowy klan 1jurko kiler,2tajek,3gandzia,4syo,5viny 1pikol(ja),2domia,3saleiB,4neo(troche nad przyrodzonych sil by sie przydalo)i 5broda co wy na to???
domaz - 30 Listopad 2004, 17:28 Temat postu: Nowy klan
| piokl napisał/a: | | 1jurko kiler,2tajek,3gandzia,4syo,5viny 1pikol(ja),2domia,3saleiB,4neo(troche nad przyrodzonych sil by sie przydalo)i 5broda co wy na to??? |
Tylko zacytowac i plakac!! Boze ty widzisz i nie grzmisz!! Nie wiem moze sie za bardzo czepiam ale piokl ty naprawde nic madrego nie piszesz!! Kurcze JK juz nie gra chyba, gandzia - n/c, potem ty jako pierwszy rezerwowy....Naprawde wielkie NC
Fayl - 30 Listopad 2004, 17:42 Temat postu: Nowy klan Czy Gandzia by zagrala, tez ciezko powiedziec... I Neo chyba powinien byc w pierwszym skladzie. (a ja poczulem sie niedoceniony )
domaz - 30 Listopad 2004, 17:45 Temat postu: Nowy klan CZlowieku przejmujesz sie takim kims?? Blagam cie no naprawde...ja mam gdzies to wszystko co on mowi
Domia - 30 Listopad 2004, 20:15 Temat postu: Nowy klan
| Cytat: | | 1jurko kiler,2tajek,3gandzia,4syo,5viny 1pikol(ja),2domia,3saleiB,4neo(troche nad przyrodzonych sil by sie przydalo)i 5broda co wy na to??? |
... nie no ja juz sily do niego nie mam jurko - chyba odszedl na dobre... gandzia- tez nie wiadomo czy powroci, ale to, ze ty na pierwszego rezerwowego to sie usmialam jesli Neo ma byc rezerwowym to on powinien byc pierwszy ! ty gdzies na koncu bo broda ma lepsze wyniki od twoich z tego co przeczuwam, bo nie znam twoich SaleiB powinien byc przede mna, bo w kazdym turnieju jest przede mna ... nie wiem moze to napisales aby mi sie podlizac
| Cytat: | a ja poczulem sie niedoceniony |
Fayl nie martw sie to tylko bezsensowna wypowiedz jakiegos 9-latka, ktory nie zna wynikow wszystkich graczy i cie mogl przez to pominac zreszta jak mowi paluszek...
| Cytat: | | CZlowieku przejmujesz sie takim kims?? Blagam cie no naprawde...ja mam gdzies to wszystko co on mowi |
...nie przejmuj sie tym gosciem bo czasami nie wie co mowi
| Cytat: | | Nie wiem moze sie za bardzo czepiam ale piokl ty naprawde nic madrego nie piszesz!! |
nie tylko ty sie go czepiasz
Vinyanov - 30 Listopad 2004, 21:40 Temat postu: Nowy klan [size=9px]Jesli naprawde denerwuja was czyjes posty zalecanym podejsciem jest ignorujace. [/size]
Jesli juz bawic sie w typowanie, wprowadzilbym kilka zmian... Biorac pod uwage TT oraz ogolna aktywnosc na polskiej scenie...
1. Syo 2. Fayl 3. tajek 4. kishony 5. moze i ja (akcentuje ":wink:" - nie wiem, czy angazowalbym sie jeszcze w cokolwiek )
[size=9px]1. Neo 2. paluszek 3. KarciooZ 4. Falien 5. SzCzeniaaK[/size]
domaz - 2 Grudzień 2004, 16:33 Temat postu: Nowy klan
| Vinyanov napisał/a: |
Jesli juz bawic sie w typowanie, wprowadzilbym kilka zmian... Biorac pod uwage TT oraz ogolna aktywnosc na polskiej scenie...
1. Syo 2. Fayl 3. tajek 4. kishony 5. moze i ja (akcentuje ":wink:" - nie wiem, czy angazowalbym sie jeszcze w cokolwiek )
[size=9px]1. Neo 2. paluszek 3. KarciooZ 4. Falien 5. SzCzeniaaK[/size] |
Heh dzieki wielkie Viny za uznianie moze jesliby patrzec na rekordy to zemiscilbym sie tam....ale w IT juz nie gram a udzielam sie z sentymentu tylko na forum:)
A jesli chodzi o ogolna liste to mysle ze jak na dzien dzisiejszy jest ona jak najbardziej idealan i trafiona w dziesiatke. Bo napisana okiem kogos kto zna sie na IT...
petr - 2 Grudzień 2004, 16:55 Temat postu: Nowy klan
| paluszek napisał/a: | | Vinyanov napisał/a: |
[size=9px]1. Neo 2. paluszek 3. KarciooZ 4. Falien 5. SzCzeniaaK[/size] |
Heh dzieki wielkie Viny za uznianie moze jesliby patrzec na rekordy to zemiscilbym sie tam....ale w IT juz nie gram a udzielam sie z sentymentu tylko na forum:)
A jesli chodzi o ogolna liste to mysle ze jak na dzien dzisiejszy jest ona jak najbardziej idealan i trafiona w dziesiatke. Bo napisana okiem kogos kto zna sie na IT... |
Tez twierdze ze to jest teraz najlepszy sklad... Ale wciaz potrzeba czegos wiecej, nie wiem, lepszych graczy nie mamy, no ale...
BTW, co myslicie o towarzyskim meczu Polska vs. Reszta Swiata bez JB?
SaleiB - 2 Grudzień 2004, 18:47 Temat postu: Nowy klan
| Piotrek napisał/a: |
BTW, co myslicie o towarzyskim meczu Polska vs. Reszta Swiata bez JB? |
hmm mialem taki pomysl wtedy jak syo wpadl na pomysl PTITu, (wtedy polska miala w rankingu swiatowym 66 punktow !) zapadla decyzja ze polska vs reszta swiata odbedzie sie po pticie(czyli na poczatku stycznia) niestety, jak sie skonczylo, kazdy wie
a pomysl oczywiscie dobry, tylko czemu mialo by byc bez JB? jakby bralo udzial ponad 5 graczy z polski i 5 ze swiata to juz byloby bardziej wyrownane, najlepiej jakby bylo 10v10 (tak jak mialo byc w pierwowzorze ;] )
pozdr
pikol - 2 Grudzień 2004, 21:54 Temat postu: Nowy klan
| Cytat: | | Fayl nie martw sie to tylko bezsensowna wypowiedz jakiegos 9-latka, ktory nie zna wynikow wszystkich graczy i cie mogl przez to pominac zreszta jak mowi paluszek... |
sluchaj z tym ze nie znam wynikow pozostalych graczy to sie jeszcze zgodze ale [shadow=red]"to tylko wypowiedz jakiegos 9-latka??????[/shadow]
oooo domia masz normalnie przerabane jesli sie spotkamy....
devastator - 11 Grudzień 2004, 15:39 Temat postu: Nowy klan nie powiem kto mial niedawno 9 lat nie macie juz o co sie klocic... a co do druzyny to chyba najprosciej wziac pierwsza 10 wg rekordow i wywalic tych co nie chcieliby grac? (nie obchodzi mnie zbytnio czy ja sie tam znajde czy nie)
Vinyanov - 11 Grudzień 2004, 15:43 Temat postu: Nowy klan
| devastator napisał/a: | | chyba najprosciej wziac pierwsza 10 wg rekordow |
Nie ma w internecie aktualnej polskiej listy K+.
devastator - 11 Grudzień 2004, 16:10 Temat postu: Nowy klan a nie mozna wziac k+ Wiggina i odjac nie-polakow??
Vinyanov - 11 Grudzień 2004, 16:55 Temat postu: Nowy klan
| devastator napisał/a: | | a nie mozna wziac k+ Wiggina |
No ale wlasnie Wiggin na razie nie ma K+.
kishony - 11 Grudzień 2004, 17:03 Temat postu: Nowy klan
| Cytat: | | Nie ma w internecie aktualnej polskiej listy K+. |
no to, ee.. no to sobie policzmy
choc wlasciwie, wiadomo mniej wiecej kto sie tam znajdzie.
Domia - 11 Grudzień 2004, 18:49 Temat postu: Nowy klan ej jak chcecie wziazc sobie pierwsza 10 polakow z najwiekszym K+ to przeciez mozecie popatrzyc na icy.pl ^^
no problemos
kishony - 12 Grudzień 2004, 02:55 Temat postu: Nowy klan
| Cytat: | | jak chcecie wziazc sobie pierwsza 10 polakow z najwiekszym K+ to przeciez mozecie popatrzyc na icy.pl |
Tylko, ekhm, wyniki tam, nalezy uznac, za - delikatnie mowiac - nieco nieaktualne..
Gdyby zrobic jak mowisz, wygladaloby to tak (po odjeciu tych co juz nie graja):
1.Tajek
2.Fayl
3.Broda(?)
4.Syo
5.Kishony
[size=10px]1.Vinyanov
2.Paluszek
3.SaleiB
4.Neo
5.Devastator[/size]
Gdyby Broda nie gral, upchneloby sie tam jeszcze Karciooza (tzn. na koniec) i podzial by byl. W sumie nienajgorszy - jesli cos sie nie zgadza to tylko miejsca wewnatrz piatek - mimo, ze ostatatnia aktualizacja listy byla w okolicach konca maja.
Fayl - 12 Grudzień 2004, 11:19 Temat postu: Nowy klan Mam tu licznik K+ robiony w C++. Jakby komus to pomoglo to prosze bardzo.
http://members.lycos.co.u..._down/kplus.rar <trzeba wkleic do okna przegladarki (przynajmniej u mnie), bo inaczej nie chce isc...
Vinyanov - 12 Grudzień 2004, 13:23 Temat postu: Nowy klan Zgodzisz sie, aby wrzucic to do downloadu Icy.pl przy powrocie strony?
[size=9px]Moj wynik - 60% dla Polski.[/size]
Fayl - 12 Grudzień 2004, 13:32 Temat postu: Nowy klan Siur
U siebie na stronie chyba tez to podlinkuje, jak bede update'owal... Troszke prymitywne jest, ale dziala
devastator - 12 Grudzień 2004, 13:35 Temat postu: Nowy klan
| Cytat: | | No ale wlasnie Wiggin na razie nie ma K+. |
czy to ma zwiazek z tym, ze strona Wiggina wogule mi nie wchodzi?
co do strony to szczerze mowiac bardziej zainteresowal mnie dzial z Tibia
petr - 12 Grudzień 2004, 14:53 Temat postu: Nowy klan nie moge za bardzo sciagnac tego programu a szkoda, ciekawe ile mam ; ale jesli dobrze pamietam ze strony Wiggina, cos kolo 10%
co do klanu, mysle ze nie ma co kombinowac z rankingiem K+... Mysle, ze najpierw trza by zrobic zapisy, zeby sie dowiedziec kto by wogole CHCIAL, a potem dopiero robic selekcje...
Wiec teraz powiem kawal: Chce
SaleiB - 12 Grudzień 2004, 21:15 Temat postu: Nowy klan
| Vinyanov napisał/a: | Zgodzisz sie, aby wrzucic to do downloadu Icy.pl przy powrocie strony?
|
co rozumiesz przez powrot strony:?:
pozdr
Vinyanov - 12 Grudzień 2004, 21:21 Temat postu: Nowy klan
| SaleiB napisał/a: | | Vinyanov napisał/a: | Zgodzisz sie, aby wrzucic to do downloadu Icy.pl przy powrocie strony? |
co rozumiesz przez powrot strony:?: |
Ah... Zastanawialem sie nad tym slowem.
Na razie strona nie zyje pelnia zycia - prawdopodobnie (o ile wiem) nikt nie odbierze ewentualnych rekordow, zgloszen do fanklubu itp. Chodzi mi o moment, w ktorym powroci do stanu interaktywnosci.
SaleiB - 12 Grudzień 2004, 22:20 Temat postu: Nowy klan
| Vinyanov napisał/a: | | SaleiB napisał/a: | | Vinyanov napisał/a: | Zgodzisz sie, aby wrzucic to do downloadu Icy.pl przy powrocie strony? |
co rozumiesz przez powrot strony:?: |
Ah... Zastanawialem sie nad tym slowem.
Na razie strona nie zyje pelnia zycia - prawdopodobnie (o ile wiem) nikt nie odbierze ewentualnych rekordow, zgloszen do fanklubu itp. Chodzi mi o moment, w ktorym powroci do stanu interaktywnosci. |
no wlasnie zauwazylem ze reszta redakcji tak jakby czeka na cos.. przecierz strona powrocila do normalnego stanu tak jak przestala dzialac ktoregos tam czerwca. Nic sie nie zmienilo a jezeli chodzi o ta nowa werse strony to przy tym stanie rzeczy predko nie ujzy swiatla dziennego
pozdr
PS chyba sie maly offtopic zrobil
Doktor(wiko) - 25 Grudzień 2004, 22:36 Temat postu: Nowy klan
| piokl napisał/a: | oooo domia masz normalnie przerabane jesli sie spotkamy.... |
Hahahahahah lol lol lo Nigdy sie tak nie usmialem, no ew. jak dzis zesikalem sie na drzwi sklepowe i staczalem sie z ulicy w kartonie
A ja jestem dumny ze sie nie dostalem na liste piokla
Sorry moderatorzy ale albo smiac sie albo plakac, ja wole to pierwsze, albo najlepsze jak explozja nazwal mnie pier***nym optymista
petr - 19 Listopad 2005, 09:30 Temat postu: Nowy klan Czesi maja juz dwa klany, dlaczego mamy byc gorsi?
Zastanawia mnie tylko, co oni z nimi robia? Tzn, na jakiej zasadzie dzialaja?
(...)
Sprawa wyjasnila sie po dokladniejszym przestudiowaniu netowych stron tych klanow...
JB'owski IT Ma?
Laura_x - 19 Listopad 2005, 12:40 Temat postu: Nowy klan na mnie nie liczcie, u mnie w miesciejest garstka ludzi ktora gra w IT, i ja tych ludzi i tak blizej nie znam jedynie co to kolega z klasy gra w IT, ale jak to on powiedzial "Takie pierdoly jak lazenie i pisanie na bzdurnych forach swwoic wynikow to nie dla mnie" - no kurde jak on tak mogl i sorx za czesciowego offtopa
JupiterPit - 9 Czerwiec 2019, 19:10
oki rozumiem
marlien - 9 Wrzesień 2019, 21:38
|
|