SzukajSzukaj  RegulaminRegulamin  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Forum Icy.pl Strona Główna  

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Vinyanov
25 Luty 2008, 15:18
Debug Mode / Fun Mode - uruchamianie, możliwości
Autor Wiadomość
petr 
Administrator



Wiek: 30
Dołączył: 17 Kwi 2004
Posty: 1665
Skąd: Dąbrowa Górnicza / Kraków
Wysłany: 12 Marzec 2006, 14:57   fun.mode.on w it 1.3.1

fun mode w 1.3 dziala "nieco" inaczej, opis 'instalacji' masz tutaj (wkrotce bedzie na stronie, po polsku).
_________________
score 217671 | floor 727 | combo 461 || NML/FML 493 | CCC1 150
 
  Profil FLD: 761 IT Code:
 
Jacob
Fantastic!



Dołączył: 13 Lut 2005
Posty: 328
Wysłany: 12 Marzec 2006, 18:51   fun.mode.on w it 1.3.1

petr napisał/a:
wkrotce bedzie na stronie, po polsku


Taa, tak jak podobno mial byc wkrotce (a dokladnie w styczniu) uruchomiony fanklub na stronie i dalej go nie ma :P
_________________
Deutsche IT Nationalmannschaft
Jacob's Website
 
 
Domia 
No way!



Wiek: 29
Dołączyła: 06 Lut 2004
Posty: 1465
Skąd: Kraqw
Wysłany: 12 Marzec 2006, 19:35   fun.mode.on w it 1.3.1

Ta, mial byc w ogole nowy lay, nowe wywiady i wiele innych nowych rzeczy ;P
 
 
malyxxl
Hey, good!


Dołączył: 26 Lut 2006
Posty: 7
Wysłany: 7 Kwiecień 2006, 15:08   Fun Mode

mam pytanie = jak wlaczyc fun mode w 1.3.1 :?: jestem troche zielony w ta gre i nie wiem
po drugi moglby mi ktos wytlumaczyc co on robi i powiedziec co to sa rekordy NML i UNML



pozdro
 
 
Robee
Eextreeme!



Dołączył: 30 Sty 2005
Posty: 278
Skąd: ??d?
Wysłany: 7 Kwiecień 2006, 15:22   Fun Mode

All o fun mode masz tutaj: http://icy.pl/oszustwa.php

NML - nalezy dojsc jak najdalej nie robiac przy tym combo
UNML - dojscie jak najdalej skaczac po jednym schodku

I na przyszlosc szukaj ;]
_________________
img]http://img57.imageshack.us/img57/1764/robee20jh.gif[/img]

www.rydzyk.rox.pl - je?li chcecie si? po?mia?, to wejd?cie xD
 
 
 
Grajek
Yo!

Dołączył: 07 Kwi 2006
Posty: 2
Skąd: Anglia
Wysłany: 7 Kwiecień 2006, 16:47   Fun Mode

sorry ale musze cie poprawic.na tym linku co podales nie ma opisane fun mode 1.3 tam jest opisane fun mode w 1.1>>>.>>>tu macie opis do fun mode w 1.1 //1.2//1/3 http://pl.wikipedia.org/wiki/Icy_Tower
_________________
ancast
 
 
 
Dominik (Bobi)
Eextreeme!


Dołączył: 19 Lut 2006
Posty: 154
Skąd: Lublin
Wysłany: 7 Kwiecień 2006, 17:09   Fun Mode

z tego co wiem to od wszystkich wersji opis jest ten sam :)
 
 
Grajek
Yo!

Dołączył: 07 Kwi 2006
Posty: 2
Skąd: Anglia
Wysłany: 7 Kwiecień 2006, 17:26   Fun Mode

nieprawda!!!!!!!!!!!!!Do wersji 1.3 jest to durzo trudniejsze .Przeczytaj se tu http://pl.wikipedia.org/wiki/Icy_Tower
_________________
ancast
 
 
 
Dominik (Bobi)
Eextreeme!


Dołączył: 19 Lut 2006
Posty: 154
Skąd: Lublin
Wysłany: 7 Kwiecień 2006, 20:46   Fun Mode

dobra nie drzyj ryja. nastepny nie wie co to netykieta :|
 
 
malyxxl
Hey, good!


Dołączył: 26 Lut 2006
Posty: 7
Wysłany: 9 Kwiecień 2006, 21:48   Fun Mode

Robee napisał/a:
All o fun mode masz tutaj: http://icy.pl/oszustwa.php

NML - nalezy dojsc jak najdalej nie robiac przy tym combo
UNML - dojscie jak najdalej skaczac po jednym schodku

I na przyszlosc szukaj ;]

dzieki ;) dostajesz punkcik :)
 
 
petr 
Administrator



Wiek: 30
Dołączył: 17 Kwi 2004
Posty: 1665
Skąd: Dąbrowa Górnicza / Kraków
Wysłany: 9 Kwiecień 2006, 22:26   Fun Mode

Dominik (Bobi) napisał/a:
z tego co wiem to od wszystkich wersji opis jest ten sam :)
Nie - funmode w 1.3 robi sie calkiem inaczej, Grajek ma racje podajac link do Wiki...

A pelny opis instalacji funmoda jest tutaj - zapewniam, ze wkrotce bedzie na stronie...
_________________
score 217671 | floor 727 | combo 461 || NML/FML 493 | CCC1 150
 
  Profil FLD: 761 IT Code:
 
bmatrix
Yo!

Dołączył: 23 Kwi 2006
Posty: 1
Wysłany: 23 Kwiecień 2006, 19:29   Funmode w IT 1.3.1

Jako ze na stronie nie ma jeszcze opisu jak zrobic funmode w Icy Tower 1.3.1 postanowilem napisac ten topic. Pewnie wiekszosc juz wie jak to zrobic, ale moze komus sie przyda.

1. W folderze z gra tworzymy plik 'lets.go'
2. Wlaczamy gre
3. W grze doskakujemy do 22 schodka i spadamy
4. Zapisujemy powtorke jako swoje imie wpisujac 'fld', a jako nazwe powtorki 'funmode'
5. Uruchamiamy gre ponownie, tym razem funmode jest juz wlaczony

[size=9px][ Komentarz dodany przez: petr: 23 Kwiecien 2006, 20:18 ][/size]
W 'pomocy' bedzie przydatniejszy ;]
_________________
matrix
 
 
arek-arek52
Hey, good!



Dołączył: 13 Lis 2006
Posty: 9
Wysłany: 15 Listopad 2006, 11:13   Odp: debug.me czy funmode.on ?

to debug.me czy funmode.on jest w 1.3.1?
_________________
scoore:15036
combo:116
flors:290
 
 
arek-arek52
Hey, good!



Dołączył: 13 Lis 2006
Posty: 9
Wysłany: 16 Listopad 2006, 12:41   Odp: fun mode w IT 1.3??

żeby mieć fun mode trzeba ztworzyć plik 'lets!go'
_________________
scoore:15036
combo:116
flors:290
 
 
Devlin 
Splendid!



Wiek: 30
Dołączył: 26 Mar 2006
Posty: 801
Skąd: Icy Tower Planet
Wysłany: 16 Listopad 2006, 13:10   Odp: fun mode w IT 1.3??

A teraz trudniejsze:

Jak zapisać powtórkę ze spowalnianiem ?!
_________________
Cytat:



 
  Profil FLD: 1565
 
zizzy
Hey, good!



Dołączył: 19 Gru 2006
Posty: 9
Wysłany: 22 Grudzień 2006, 12:09   FunMode W Icytower 1.3.1??

o co chodzi z tym calym funmode w icytower 1.3.1?? zrobilem wszystko tak jak bylo napisane w dziale jak zrobic funmode ale nic mi z tego nie wyszło wszystko jest tak samo jak było przedtem... ten dział znajduje się na tej stronce http://www.icy.pl/forum/index.php?topic=882.0 :idea: :idea: :idea:
 
 
dzamper 
Super!



Dołączył: 24 Lip 2006
Posty: 55
Skąd: Ze Zabrza :D
Wysłany: 22 Grudzień 2006, 13:25   Odp: Funmode w IT 1.3.1

Jeśli kroki 1-3 zrobimy dobrze, to pojawi się ten dźwięk, co jest co 50 pięter :D
A i przy zapisywaniu powtórki jest podpowiedź :D

threeletters? (trzy litery?) fld
whatdoyouwant? (co chcesz?) funmode :D

A i czy mógłby ktoś opisać znaczenie klawiszy? Bo są inne niż w 1.1 i 1.2 :)
 
 
 
zizzy
Hey, good!



Dołączył: 19 Gru 2006
Posty: 9
Wysłany: 29 Grudzień 2006, 18:39   HELP!!!

czy ktoś mi powie o co chodzi w tym całym FunMode!! HELP!!! :oops:
 
 
dzamper 
Super!



Dołączył: 24 Lip 2006
Posty: 55
Skąd: Ze Zabrza :D
Wysłany: 29 Grudzień 2006, 18:49   Odp: HELP!!!

Nie krzycz na mnie i się nie wsydź... Jak sama nazwa wskazuje, to służy do, jak wiadomo, większej zabawy, prawda, czerpanej z IT. ;)
 
 
 
Devlin 
Splendid!



Wiek: 30
Dołączył: 26 Mar 2006
Posty: 801
Skąd: Icy Tower Planet
Wysłany: 30 Grudzień 2006, 23:42   Odp: HELP!!!

Boże... Fun mode to spowolnienie gry. Wystarczy poszukać na stronce :D No dobra, masz to tutaj.
_________________
Cytat:



 
  Profil FLD: 1565
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,05 sekundy. Zapytań do SQL: 15