SzukajSzukaj  RegulaminRegulamin  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Forum Icy.pl Strona Główna  

Poprzedni temat «» Następny temat
prezent
Autor Wiadomość
KajBait
Yo!

Wysłany: 18 Lipiec 2019, 15:08   prezent

Hej, szukam prezentu dla córki na 18-ste urodziny. Zastanawiam się nad biżuterią, tylko nie wiem co wybrać. Lepiej zestaw płańcuszek + kolczyki , czy może jakąś piękną bransoletkę?

pluszak
Amazing!

Wysłany: 11 Maj 2022, 21:35   

A czy zastanawialiście się może nad wyborem jakiś ciekawych zestawów alkoholi, czy smakołyków? W mojej opinii bardzo fajną propozycją są kosze prezentowe na dzień matki, na które zdecydowanie warto zwrócić uwagę jeśli chodzi o prezent. Podczas poszukiwań ciekawych propozycji warto odwiedzić: https://smaczajama.pl/pl/p/Kosz-Delikatesowy-Perlowy-Czar/6000 gdzie mi już niejednokrotnie zdarzało się właśnie u nich je zamawiać i cała transakcja przebiegała po naszej myśli
Ostatnio zmieniony przez pluszak 16 Maj 2022, 11:29, w całości zmieniany 1 raz  

birus
Super!

Wysłany: 26 Marzec 2025, 14:56   

Jeśli chodzi o prezenty, które cieszą się dużym uznaniem, voucher dla pary bydgoszcz zyskuje na popularności. W przypadku gdy szukamy czegoś, co łączy przyjemność z przygodą, taka forma upominku wydaje się być strzałem w dziesiątkę. Można rozważyć różne opcje, takie jak romantyczna noc w hotelu czy wspólne zajęcia sportowe. To doskonały sposób na umacnianie relacji i tworzenie pięknych wspomnień.

Odpowiedz do tematu