Przesunięty przez: Vinyanov 19 Maj 2008, 08:17 |
Klany Icy Tower |
| Co s?dzisz o moim pomy?le? |
| ?wietny |
|
28% |
[ 6 ] |
| Dobry |
|
47% |
[ 10 ] |
| Taki sobie |
|
4% |
[ 1 ] |
| Ciekawy, ale nie ma szans na powodzenie |
|
9% |
[ 2 ] |
| G?upi |
|
4% |
[ 1 ] |
| Beznadziejny |
|
4% |
[ 1 ] |
|
| Głosowań: 6 |
| Wszystkich Głosów: 21 |
|
|
|
| Autor |
Wiadomość |
SaleiB
Administrator

|
Wysłany: 13 Marzec 2004, 21:07 Klany Icy Tower
|
|
|
co wy na to zeby zrobic nowy klan?
ja mam taka propozycje zeby zrobic klan ogolnopolski, i jezeli w jakims turnieju bedzie ograniczenie graczy, to sie wystawi najlepsza w danym momencie reprezentacje
czekam na wase pomysly co do nazwy i w ogole jakies propozycje
pozdr |
_________________ IT 1.4/1.5 scores: Floor 1050 | Combo 525 | NC 783 | LC 521 | JS2 143 | JS3 62 | CC1 162 | CC2 261 | CC3 353 | CC4 448 | CC5 541 (Rank ****) źródło |
| Ostatnio zmieniony przez Vinyanov 20 Lipiec 2010, 07:50, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Domia
No way!

|
Wysłany: 13 Marzec 2004, 21:11 Nowy klan
|
|
|
ja mam kilka propozycji:
POLISH TERMINATORS
POLISH MASTERS IT
albo po prostu
POLAND
|
|
|
|
 |
tajek
Splendid!

|
Wysłany: 13 Marzec 2004, 21:30 Nowy klan
|
|
|
| Ja wchodze w ten klan a co do nazwy to moze "IT-maniacs" |
|
 |
syo
No way!

Pomógł: 1 raz Wiek: 38 Dołączył: 31 Sty 2004 Posty: 1957 Skąd: Wrocław/Olsztyn
|
Wysłany: 13 Marzec 2004, 21:51 Nowy klan
|
|
|
Czy IT jest gra Multi-Player, w ktorej trzeba dzialac DRUZYNOWO? Nie sadze. Wlasciwie chyba do tego zostaly stworzone klany - po to aby grac zespolowo. Nie rozumiem pojecia gry zespolowej w IT - "Ej Ty ugraj gorszy wynik a ja w drugiej rundzie wszystkich powale swoim wynikiem". Czy to jest TeamPlay ? Nie sadze. Wedlug mnie pomysl jest nieprzemyslany. Co bedzie jesli w jednym klanie znajda sie MiziMace, RamboBones, Angelfly, jakies Marki i inne Luci? Zero rywalizacji, bo wiadomo jaki "klan" bedzie najlepszy.
Poki co to nie wiem czy oplaca sie w to grywac.
Nazwa "klanu": [.PL]
Wyrazilem swoja opinie. |
|
|
|
 |
Neo
Fantastic!

Pomógł: 1 raz Dołączył: 05 Mar 2004 Posty: 487 Skąd: Matrix :)
|
Wysłany: 13 Marzec 2004, 22:02 Nowy klan
|
|
|
no nie... ja mysle ze nie bedzie to mozliwe zeby taki klan byl stworzony... moze jason zrobi cos takiego ze w klanie moze byc tylko 1 osoba z 1 dziesiatki w floor itp.
Co do gry zespolowej, to uwazam, ze zadania moglyby polegac na tym ze np. cala druzyna musi zrobic replay na 43000 score - kazdy inny...
Z ostatniej chwili: Geozgomer zalozyl nowy klan: The Italian Stoppers... wiec nie bedziemy pierwsi |
_________________ IT Code: IT+(+++) M$++ CS+ SD= M= ISC= CI- CF+ CL= |
|
|
|
 |
devastator
Fantastic!

|
Wysłany: 5 Maj 2004, 10:24 Drużyny Icy Tower
|
|
|
To moj pierwszy taki pomysl wiec badzcie poblazliwi
I. Ogolnie.
No wiec wpadl mi do glowy pomysl na turniej druzynowy. Wygladaloby to mniej wiecej tak jak normalny turniej tylko ze gracze dobieraliby sie w druzyny kilkuosobowe a ich wyniki bylyby sumowane. Turniej odbylby sie po lidze albo po turnieju ktory bedzie po niej (PTIT III MP2) i bylby dosc krotki, taka rozgrzewka przed druga edycja Ligi. Nazwa turnieju - DTIT - Druzynowy Turniej Icy Tower.
II. Druzyny.
Druzyny bylyby 4-osobowe tak chyba bedzie najlepiej. Kazda druzyna wymyslilaby sobie nazwe. W jednej druzynie gralyby 2 osoby z I ligi i 2 osoby z II, zeby poziom byl wyrownany, bo inaczej dobraloby sie 4 najlepszych graczy i by bylo zero emocji. Jesli ktos chcialby zapisac sie do turnieju a nie gra w zadnej lidze, bedzie uwazany za gracza z I Ligi. Przyklad:
X, Y szukaja graczy do druzyny. X gra w I lidze a Y w II. Zglosilo sie do nich 3 graczy: A, B i C. A gra w I lidze, B w II, a C nie gra w zadnej. B zostaje przyjety poniewaz jest wolne miejsce dla tych z II ligi, a X i Y wybieraja czy zagra u nich (jako pierwszoligowiec) A, czy C.
III. System.
System gry zalezy od ilosci druzyn, ktore by sie zglosily. Najlepszym rozwiazaniem bylyby 4 druzyny. Tak wiec byloby losowanie, potem druzyny graja ze soba, wygrani graja w finale a przegrani o 3 miejsce. Nie wiem jeszcze jak rozgrywano by pojedynki, chyba byloby cos takiego:
Wszyscy czlonkowie druzyny graja 3 kategorie: combo, floor, NWJF (floor bez odbijania sie od scian kategoria autorstwa tajka ) - chcialem wprowadzic ta kategorie bo mi sie podoba, byloby to ciekawe urozmaicenie. @down: inaczej sie nie da, ale w unml tez tak jest. Sumujemy wszystkie najlepsze wyniki kazdego gracza z jednej kategorii i druzyna ktora ma lepszy wynik wygrywa ta kategorie. Przyklad:
Druzyna AAAA gra z BBBB. Gracze z AAAA osiagneli takie wyniki:
A - (combo 170, floor 480, NWJ 250)
B - (234, 610, 350)
C - (120, 410, 200)
D - (130, 460, 180)
Razem maja combo 654, floor 1960, NWJF 980
Druzyna BBBB osiagnela combo 892, floor 2420, NWJ 904, tak wiec BBBB wygrywaja 2:1
IV. Organizacja i czas.
Jak juz mowilem turniej odbylby sie po PTIT III MP2, czyli za jakies 5 miesiecy, chyba zeby w wakacje byla tygodniowa przerwa w lidze, to wtedy. Turniej poprowadzi Syo (za jego zgoda ). Grajac takim systemem raczej nie bedzie dogrywek, wiec gracze beda mieli np 3 dni na wszystkie kategorie czyli razem 2 rundy = 6 dni jesli bylyby 4 druzyny.
Zasady moga ulec zmianom w najblizszym czasie, prosze o komentarze i sugestie na nazwe turnieju i co by mozna zmienic.
EDITED 9.05.04 |
| Ostatnio zmieniony przez Vinyanov 19 Maj 2008, 10:32, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Vinyanov
No way!

|
Wysłany: 5 Maj 2004, 11:57 Turniej Dru?ynowy
|
|
|
| Cytat: | | chcialem wprowadzic ta kategorie bo mi sie podoba, byloby to ciekawe urozmaicenie. |
Tylko ze nie mozna takiej powtorki sprawdzic inaczej jak na oko. ;?
A co do pomyslu - "dobry" (tak glosowalem ), nie wiem czy moznaby lepiej zorganizowac turniej druzynowy. Dodalbym tylko losowanie kategorii przed rundami.
Co do nazwy... DeTIT (druzynowy turniej icy tower)?
---
Co do postu nizej:
Wlasnie, mialem cie zapytac jak to jest na Dome ale jakos mi to wylecialo z glowy. |
|
|
|
 |
Neo
Fantastic!

Pomógł: 1 raz Dołączył: 05 Mar 2004 Posty: 487 Skąd: Matrix :)
|
Wysłany: 5 Maj 2004, 15:22 Turniej Dru?ynowy
|
|
|
Moj glos - DOBRY
Powiem, ze widze znaczne analogie do klanow na IcyDome. - Tylko ze tam nic z tego nie wynika wiec mam nadzieje ze chociaz ten turniejek wypali .
Co do nazwy : Team Icy Tournament = TIT - wiecie co to znaczy po angielsku? |
_________________ IT Code: IT+(+++) M$++ CS+ SD= M= ISC= CI- CF+ CL= |
|
|
|
 |
Fayl
Fantastic!

|
Wysłany: 5 Maj 2004, 15:28 Turniej Dru?ynowy
|
|
|
Wydaje mi sie, ze to moze wypalic, a nawet byc calkiem fajne. Tylko zeby nie w wakacje, bo mnie na 99,547635645% nie bedzie (prawie cale wakacje na dzialce )
| zartownis Neo napisał/a: | | TIT - wiecie co to znaczy po angielsku? |
Hehehehe... wiemy |
|
|
|
 |
syo
No way!

Pomógł: 1 raz Wiek: 38 Dołączył: 31 Sty 2004 Posty: 1957 Skąd: Wrocław/Olsztyn
|
Wysłany: 5 Maj 2004, 15:40 Turniej Dru?ynowy
|
|
|
No, teraz to mi zaswital Twoj pomysl w glowie i trzeba przyznac, ze miano "Druzynowego Mistrza Polski Icy Towera" brzmi calkiem zachecajaco. Pomysl jest dobry, pokusilbym sie nawet o poprowadzenie takiegoz turnieju |
|
|
|
 |
tajek
Splendid!

|
Wysłany: 5 Maj 2004, 16:07 Turniej Dru?ynowy
|
|
|
Ja zaglosowalem na "Dobry" , uwarzam ze to dobry pomysl wkonu bedzie mozna powalczyc w it druzynowo
ps : Fayl moze stworzymy team ? |
|
 |
Fayl
Fantastic!

|
Wysłany: 5 Maj 2004, 16:12 Turniej Dru?ynowy
|
|
|
| Tajek napisał/a: | | Fayl moze stworzymy team ? |
Hehe, ja nie mam nic przeciwko, ale nie wiem jak inni |
|
|
|
 |
tajek
Splendid!

|
Wysłany: 5 Maj 2004, 16:14 Turniej Dru?ynowy
|
|
|
Heh a co do tego maja inni ?
Przeciez niema zadnych ograniczen |
|
 |
Fayl
Fantastic!

|
Wysłany: 5 Maj 2004, 16:15 Turniej Dru?ynowy
|
|
|
Aaaa... no to chyba, ze tak :D Spoko - bardzo chetnie |
|
|
|
 |
tajek
Splendid!

|
Wysłany: 5 Maj 2004, 16:22 Turniej Dru?ynowy
|
|
|
No ja tez bardzo chetnie wezme udzial z toba , jest to dla mnie ogromny zaszczyt |
|
 |
devastator
Fantastic!

|
Wysłany: 5 Maj 2004, 16:48 Turniej Dru?ynowy
|
|
|
ufffff.... wypalil
| Cytat: | | widze znaczne analogie do klanow na IcyDome |
nic o tym nie wiem, icydome za bardzo nie przegladalem i nic stamtad nie wzialem zeby bylo jasne
| Cytat: | | pokusilbym sie nawet o poprowadzenie takiegoz turnieju |
hmmmm...ostatnio myslalem nawet o sobie, ale doszedlem do wniosku ze za krotko w tym siedze Tak wiec mysle ze Syo najbardziej by sie do tego nadawal, ja najwyzej wtrace pare groszy, to w koncu moj pomysl
No wiec turniej jest raczej pewny, wiec moze ustalimy termin... jak widze w wakacje duzo osob by nie bylo to moze jeszcze przed, tak kolo 15 czerwca jak w szkole jest juz luzik, co o tym myslicie?
Co do nazwy, to chyba jednak zostaniemy przy DTIT
EDIT: tajek, ten NWJ to na floory czy combo jest |
|
|
|
 |
Falien
Eextreeme!

|
Wysłany: 5 Maj 2004, 17:35 Turniej Dru?ynowy
|
|
|
BArdoz dobry pomysl z tym turniejem ale taka uwaga! Do druzyn losowo sa przydzielanie zawodnicy?? Kazdy turniej jest potrzebny bo odrazu az bardziej chce sie grac w Icy |
_________________ Sp?jrzmy prawdzie w oczy..." Stanis?aw Bra?czak |
|
|
|
 |
Fayl
Fantastic!

|
Wysłany: 5 Maj 2004, 18:23 Turniej Dru?ynowy
|
|
|
| Dev napisał/a: | | co o tym myslicie? |
Zgadzamy sie!! TAAAK!!
| Neo napisał/a: | | Team Icy Tournament = TIT |
To moze jeszcze Best Icy Tower CHampionship (BITCH ) |
|
|
|
 |
Vinyanov
No way!

|
Wysłany: 5 Maj 2004, 19:40 Turniej Dru?ynowy
|
|
|
| Cytat: | | @down: inaczej sie nie da, ale w unml tez tak jest. |
No nie, w UNML po prostu przegladasz powtorke i sprawdzasz czy pojawil sie gdzies pasek kombosa. ;] A tutaj nie zauwazysz kiedy otrzesz sie minimalnie o sciane, a kiedy po prostu przesuniesz sie obok niej... |
|
|
|
 |
Domia
No way!

|
Wysłany: 5 Maj 2004, 19:45 Turniej Dru?ynowy
|
|
|
| Cytat: | | Do druzyn losowo sa przydzielanie zawodnicy?? |
Ja mam nadzieje :] No bo wezcie tajka i Fayla dwoch najlepszych gosci w grupie-to nie fair Lepszym wyjsciem byloby wlasnie losowanie zawodnikow |
|
|
|
 |
|
|