Przesunięty przez: Vinyanov 6 Wrzesień 2007, 20:40 |
Boks |
| Kto wygra rewan?? |
| Andrzej Go?ota |
|
66% |
[ 4 ] |
| John Ruiz |
|
33% |
[ 2 ] |
|
| Głosowań: 0 |
| Wszystkich Głosów: 6 |
|
|
|
| Autor |
Wiadomość |
syo
No way!

Pomógł: 1 raz Wiek: 38 Dołączył: 31 Sty 2004 Posty: 1957 Skąd: Wrocław/Olsztyn
|
Wysłany: 13 Listopad 2004, 12:36 Boks
|
|
|
Szybko glosujemy za jakim wynikiem jestesmy, po walce bedziemy komentowac |
| Ostatnio zmieniony przez petr 26 Marzec 2008, 22:40, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Domia
No way!

|
Wysłany: 13 Listopad 2004, 12:38 Go?ota - Ruiz
|
|
|
Golota to ciec i na pewno ucieknie albo cos |
|
|
|
 |
domaz
Fantastic!

|
Wysłany: 13 Listopad 2004, 13:10 Go?ota - Ruiz
|
|
|
| Hej hej domiu tak sie nie wypowiadaj o naszym kochanym Andrzejku bo to jedyny Polak w historii ktory mial takie predyspozycje do boksu. A co do jego ucieczki z ringu to Grozny Mike byl wtedy na dragach i walki nie zaliczono jak odbytej, ze tak sie wyraze. A co do ankietki to zaglosowalem na Golote choc SYO zapomniales o TIE. Przeciez z Ptaszkiem tak wlasnie bylo. |
_________________ glow=red] Moje wyniki to:[/glow]
[glow=green] Combo 372 [/glow]
[glow=blue]Floor 1350[/glow]
[glow=black]Score ?????[/glow]
[glow=violet]NML 679[/glow] |
|
|
|
 |
Domia
No way!

|
Wysłany: 13 Listopad 2004, 13:17 Go?ota - Ruiz
|
|
|
| Cytat: | | Hej hej domiu tak sie nie wypowiadaj o naszym kochanym Andrzejku bo to jedyny Polak w historii ktory mial takie predyspozycje do boksu |
A Michalczewski to co ? Ja to mam znajomosci i znam go osobiscie wiec mu kibicowalam, kibicuje i bede kibicowala po wszech czasy |
|
|
|
 |
Fayl
Fantastic!

|
Wysłany: 13 Listopad 2004, 14:27 Go?ota - Ruiz
|
|
|
| Cytat: | | A Michalczewski to co? |
Ale Michalczewski nie walczy dla Polski, wiec IMHO to sredni przyklad...
Co do walki to uwazam tak: w walkach o mistrzostwo swiata zaliczyl porazke i remis... wiec teraz kolej na wygrana |
|
|
|
 |
syo
No way!

|
Wysłany: 13 Listopad 2004, 14:57 Go?ota - Ruiz
|
|
|
| Cytat: | | A co do ankietki to zaglosowalem na Golote choc SYO zapomniales o TIE. Przeciez z Ptaszkiem tak wlasnie bylo |
Celowo nie zamiescilem remisu, jestem przekonany ze takowego nie bedzie. A jak bedzie to bedzie smiech
| Cytat: | | A Michalczewski to co ? Ja to mam znajomosci i znam go osobiscie wiec mu kibicowalam, kibicuje i bede kibicowala po wszech czasy |
Ymm.. nie wiem, czy tak fajne jest mu kibicowac gdy go widze w TV Markecie.. dopelnia sie medialnie, w nastepnej walce nie bedzie juz taki jaki byl..
| Cytat: | | Ale Michalczewski nie walczy dla Polski, wiec IMHO to sredni przyklad... |
Walczy, deklarowal to |
|
|
|
 |
domaz
Fantastic!

|
Wysłany: 13 Listopad 2004, 20:35 Go?ota - Ruiz
|
|
|
| Chodzilo mi o kategorie wszechwag do ktorej michalczewskiemu zdeczka kilo brakuje. No bo podajcie przyklad Polaka ktory tak duzo zdzialal w tej wadze. Swoja droga jestem ciekaw ile jeszcze pozyje DOn King bo ostanio w wiadomosciach mowili ze ma 80 lat. Ja w Polsce jeszcze takich zwawych dziadkow nie widzialem. A moze nocna konferencja na shout boxie co?? Jak walczyl z byrdem to cala noc przesiedzialem na gierki.wp.pl:) |
|
|
|
 |
syo
No way!

|
Wysłany: 14 Listopad 2004, 18:33 Go?ota - Ruiz
|
|
|
Ech.. od ostatniego snu mija mi trzydziesta pierwsza godzina. Bacznie obserwowalem wszystkie walki (ogladalem gale od 1:50 do 7:05!)... Jak ja bardzo chcialem zobaczyc Golote z pasem Znow sedziowie okazali sie slepcami... |
|
|
|
 |
petr
Administrator

Wiek: 35 Dołączył: 17 Kwi 2004 Posty: 1665 Skąd: Dąbrowa Górnicza / Kraków
|
Wysłany: 16 Listopad 2004, 15:53 Go?ota - Ruiz
|
|
|
Kolejny Polak skrzywdzony przez sedziow - idiotow... ehh
Przyznam, ze nie interesuje sie boksem, bo to za mnie za brutalne Ale szkoda mi ze przegral; i do tego perfidnie bo na punkty.
Polska federacja boksu (jakkolwiek sie nazywa) powinna cos z tym zrobic; zglosic to "gdzies wyzej", ktos chyba uwzial sie na wszystkich Polakow - bokserow... |
_________________ score 217671 | floor 727 | combo 461 || NML/FML 493 | CCC1 150
|
|
|
|
 |
syo
No way!

|
Wysłany: 16 Listopad 2004, 16:33 Go?ota - Ruiz
|
|
|
A obiegla Was informacja o tym, ze bedzie rewanz? |
|
|
|
 |
domaz
Fantastic!

|
Wysłany: 16 Listopad 2004, 16:43 Go?ota - Ruiz
|
|
|
| Piotrek napisał/a: | Kolejny Polak skrzywdzony przez sedziow - idiotow... ehh
Przyznam, ze nie interesuje sie boksem, bo to za mnie za brutalne Ale szkoda mi ze przegral; i do tego perfidnie bo na punkty.
Polska federacja boksu (jakkolwiek sie nazywa) powinna cos z tym zrobic; zglosic to "gdzies wyzej", ktos chyba uwzial sie na wszystkich Polakow - bokserow... |
Polskie dfederacje sa niestety od boksu amatorskiego a to co robi andrew to juz zawodostwo:) |
|
|
|
 |
petr
Administrator

|
Wysłany: 16 Listopad 2004, 17:52 Go?ota - Ruiz
|
|
|
| paluszek napisał/a: | | Piotrek napisał/a: | Kolejny Polak skrzywdzony przez sedziow - idiotow... ehh
Polskie dfederacje sa niestety od boksu amatorskiego a to co robi andrew to juz zawodostwo:) |
hmm... fakt... Ale nie ma jakiegos szefostwa czy cos? Wiem ze on za wszystko sam se placi itd. Ale ktos chyba to odgornie kontroluje, organizuje walki itd...? |
_________________ score 217671 | floor 727 | combo 461 || NML/FML 493 | CCC1 150
|
|
|
|
 |
domaz
Fantastic!

|
Wysłany: 16 Listopad 2004, 18:03 Go?ota - Ruiz
|
|
|
| Piotrek napisał/a: | | paluszek napisał/a: | | Piotrek napisał/a: | Kolejny Polak skrzywdzony przez sedziow - idiotow... ehh
hmm... fakt... Ale nie ma jakiegos szefostwa czy cos? Wiem ze on za wszystko sam se placi itd. Ale ktos chyba to odgornie kontroluje, organizuje walki itd...? |
Tak jego promotor to wszystko robi - Don King. Ktory jeast takze promotorem Ruiza:):):):D:D:D:D |
|
|
|
 |
petr
Administrator

|
Wysłany: 16 Listopad 2004, 18:29 Go?ota - Ruiz
|
|
|
| paluszek napisał/a: | | Piotrek napisał/a: | | paluszek napisał/a: | | Piotrek napisał/a: | Kolejny Polak skrzywdzony przez sedziow - idiotow... ehh
Tak jego promotor to wszystko robi - Don King. Ktory jeast takze promotorem Ruiza:):):):D:D:D:D |
hmmm... Po1: pewnie stanie teraz po stronie tego, kto mu wiecej placi. Po2: musze sie zaczac bardziej interesowac boksem. Slowo "promotor" bardziej kojazy mi sie z obrona pracy magisterskiej niz ze sportem... |
|
|
|
|
 |
syo
No way!

|
Wysłany: 16 Listopad 2004, 19:05 Go?ota - Ruiz
|
|
|
| Walki o takie tytuly jak WBA lub IBF to walki, w ktore PZB wogole nie ingeruje. Golota jest kompletnie wolny od PZB, w przeciwienstwie do np. pilkarzy... |
|
|
|
 |
domaz
Fantastic!

|
Wysłany: 16 Listopad 2004, 21:36 Go?ota - Ruiz
|
|
|
| HAha wiem o co ci chodzilo SYO ale z twojej wypowiedzi wynika ze pilkarze sa uzaleznieni od Polskiego Zwiazku Bokserskiego:D:D:P:P....a co do Dona Kinga to z tego co wiem boskerzy mu nic nie placa on bierze kase za reklamy bilety kontrakty itp. A co do rewanzu to juz oficjalnie na wp jest powiedziane ze sie wszyscy zgodzili i ma byc rozegrany w najblizszm polrzoczu |
|
|
|
 |
syo
No way!