SzukajSzukaj  RegulaminRegulamin  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Forum Icy.pl Strona Główna  

Poprzedni temat «» Następny temat
Pomoc dla kancelarii
Autor Wiadomość
Etherradith
Hey, good!

Wysłany: 18 Luty 2019, 12:18   Pomoc dla kancelarii

Cześć, parę dni temu pisałem o mojej kancelarii. Sprawdziłem, co to jest właściwie ten program do windykacji, o którym mówił kolega, i wygląda to bardzo dobrze. Zastanawiam się, jak jest w praktyce. Ktoś już kiedyś korzystał z takiej oferty? Jak to wyglądało?
Ostatnio zmieniony przez Etherradith 25 Luty 2019, 14:52, w całości zmieniany 1 raz  

Bombiel
Fantastic!

Wysłany: 17 Marzec 2020, 11:08   

Ja akurat tego oprogramowania nie znam, ale również u siebie w firmie wykorzystuję całkiem sporo różnych rozwiązań. Najbardziej pasują mi te z firmy https://www.connecto.pl/ gdyż wiem, że się na nich po prostu nie zawiodę. W końcu chodzi o to, aby pracowało nam się lepiej i wydajniej.

sirSer2u
Yo!

Wysłany: 17 Marzec 2020, 12:10   

Co do usług - polecam instalacja kuchenki - szybko, sprawnie i na temat !

Julia
Yo!

Wysłany: 5 Czerwiec 2020, 14:08   

Z tego rodzaju programu nie korzystałam. Ale mogę polecić sprawdzony system, który może posłużyć jako pomoc w kancelarii https://ready-os.com/pl/ i nie tylko. To oprogramowanie posiada wiele aplikacji, które pozwolą na efektywne zarządzanie procesami w firmie.

Julia E.
Hey, good!

Wysłany: 28 Październik 2020, 13:51   Pomoc dla kancelarii - oprogramowanie

Niestety nie znam tego programu, ale mogę polecić wielofunkcyjny System eDokumenty z którego korzystam od dłuższego czasu i patrząc na ich rekomendacje, na pewno sprawdzi się również w kancelarii.

Julia E.
Hey, good!

Wysłany: 28 Październik 2020, 13:51   Pomoc dla kancelarii - oprogramowanie

Niestety nie znam tego programu, ale mogę polecić wielofunkcyjny System eDokumenty z którego korzystam od dłuższego czasu i patrząc na ich rekomendacje, na pewno sprawdzi się również w kancelarii.

Julia E.
Hey, good!

Wysłany: 17 Grudzień 2021, 10:11   Pomoc dla kancelarii

Nie wiem, co to za program, ponieważ korzystać z tego systemu obiegu dokumentów Moim zdaniem, to świetne rozwiązanie, które sprawdzi się nie tylko w kancelarii.

Odpowiedz do tematu