|
Pomoc dla kancelarii |
| Autor |
Wiadomość |
Etherradith
Hey, good!

|
Wysłany: 18 Luty 2019, 12:18 Pomoc dla kancelarii
|
|
|
| Cześć, parę dni temu pisałem o mojej kancelarii. Sprawdziłem, co to jest właściwie ten program do windykacji, o którym mówił kolega, i wygląda to bardzo dobrze. Zastanawiam się, jak jest w praktyce. Ktoś już kiedyś korzystał z takiej oferty? Jak to wyglądało? |
| Ostatnio zmieniony przez Etherradith 25 Luty 2019, 14:52, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Bombiel
Fantastic!

|
Wysłany: 17 Marzec 2020, 11:08
|
|
|
| Ja akurat tego oprogramowania nie znam, ale rĂłwnieĹź u siebie w firmie wykorzystujÄ caĹkiem sporo róşnych rozwiÄ
zaĹ. Najbardziej pasujÄ
mi te z firmy https://www.connecto.pl/ gdyĹź wiem, Ĺźe siÄ na nich po prostu nie zawiodÄ. W koĹcu chodzi o to, aby pracowaĹo nam siÄ lepiej i wydajniej. |
|
|
|
 |
sirSer2u
Yo!
|
|
|
|
 |
Julia
Yo!
|
Wysłany: 5 Czerwiec 2020, 14:08
|
|
|
| Z tego rodzaju programu nie korzystaĹam. Ale mogÄ poleciÄ sprawdzony system, ktĂłry moĹźe posĹuĹźyÄ jako pomoc w kancelarii https://ready-os.com/pl/ i nie tylko. To oprogramowanie posiada wiele aplikacji, ktĂłre pozwolÄ
na efektywne zarzÄ
dzanie procesami w firmie. |
|
|
|
 |
Julia E.
Hey, good!

|
Wysłany: 28 Październik 2020, 13:51 Pomoc dla kancelarii - oprogramowanie
|
|
|
| Niestety nie znam tego programu, ale mogÄ poleciÄ wielofunkcyjny System eDokumenty z ktĂłrego korzystam od dĹuĹźszego czasu i patrzÄ
c na ich rekomendacje, na pewno sprawdzi siÄ rĂłwnieĹź w kancelarii. |
|
|
|
 |
Julia E.
Hey, good!

|
Wysłany: 28 Październik 2020, 13:51 Pomoc dla kancelarii - oprogramowanie
|
|
|
| Niestety nie znam tego programu, ale mogÄ poleciÄ wielofunkcyjny System eDokumenty z ktĂłrego korzystam od dĹuĹźszego czasu i patrzÄ
c na ich rekomendacje, na pewno sprawdzi siÄ rĂłwnieĹź w kancelarii. |
|
|
|
 |
Julia E.
Hey, good!

|
Wysłany: 17 Grudzień 2021, 10:11 Pomoc dla kancelarii
|
|
|
| Nie wiem, co to za program, poniewaĹź korzystaÄ z tego systemu obiegu dokumentĂłw Moim zdaniem, to Ĺwietne rozwiÄ
zanie, ktĂłre sprawdzi siÄ nie tylko w kancelarii. |
|
|
|
 |
|
|