|
Samotna wyprawa autem |
| Autor |
Wiadomość |
Pjatla
Yo!
|
Wysłany: 10 Lipiec 2019, 13:38 Samotna wyprawa autem
|
|
|
| Niedawno odebrałam prawo jazdy, a tutaj szef mi mówi że muszę jechać w delegację na drugi koniec Polski. No dobra, może przesadziłam, ale coś koło tego. I bardzo się boję co będzie, jak samochód odmówi mi posłuszeństwa w szczerym polu. Czy pomoc drogowa http://pomocdrogowa-wroclaw.eu/ dojedzie nawet w nocy, czy trzeba na nią czekać do rana? I co w ogóle robicie w takich sytuacjach? |
| Ostatnio zmieniony przez Pjatla 19 Lipiec 2019, 13:58, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Fuzia
Hey, good!

|
|
|
|
 |
Andrzej1456
Yo!
|
Wysłany: 16 Październik 2019, 22:34
|
|
|
| Sądzę, że nie ma czego się bać. Ja po zrobieniu prawa jazdy zaraz jeździłem w zagraniczne trasy. Ważne to aby się przełamać. Jak mam jechać na wycieczkę to też wybieram 4 kółka. Przykładowo Kampery Kraków to miejsce gdzie wypożyczam samochody kempingowe na wycieczki. To genialna forma wypoczynku dla całej mojej rodziny. A ja mogę prowadzić czyli robić to co lubię! |
|
|
|
 |
kudek
That's great!

|
Wysłany: 21 Październik 2019, 10:51
|
|
|
| Ja jak uzbierałam w końcu n wymarzone autko to wiedziałam,że będzie to BMW. Tylko nie potrafiłam się jakoś zdecydować na konkretny model. Dopiero gdy zobaczyłam BMW Motors MINI to od razu wiedziałam,że takie autko jest dla mnie. Nawet nie wiedziałam,że dealer BMW jest całkiem niedaleko mnie. Jest tam bardzo miła obsługa i mają nawet korzystne ceny |
|
|
|
 |
Bombiel
Fantastic!

|
Wysłany: 16 Sierpień 2020, 13:18
|
|
|
| JeĹli chodzi o takie samotne wyprawy samochodem to ja wĹaĹnie lubiÄ tego typu wycieczki. OgĂłlnie staram siÄ duĹźo jeĹşdziÄ i zwiedzaÄ. CaĹkiem niedawno czytaĹem takĹźe na stronie https://kioskpolis.pl/oszczedna-jazda-samochodem/ jak jeĹşdziÄ oszczÄdnie i myĹlÄ, Ĺźe wĹaĹnie taka jazda mi najlepiej wychodzi. |
|
|
|
 |
|
|