SzukajSzukaj  RegulaminRegulamin  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Forum Icy.pl Strona Główna  

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Vinyanov
25 Luty 2008, 15:18
Debug Mode / Fun Mode - uruchamianie, możliwości
Autor Wiadomość
emwu1988
Yo!

Dołączył: 15 Paź 2005
Posty: 3
Skąd: Polska
Wysłany: 15 Październik 2005, 14:23   Debug Mode / Fun Mode - uruchamianie, możliwości

witam!
Mam takie pytanie: Czy ktos umie odblokowac funmode w IT 1.3, bo probowalem wszystkiego i nadal nic nie skutkuje :sad:
Ostatnio zmieniony przez Vinyanov 20 Lipiec 2010, 05:22, w całości zmieniany 4 razy  
 
 
mattirab 
Moderator



Pomógł: 2 razy
Wiek: 27
Dołączył: 24 Maj 2005
Posty: 1200
Skąd: Kalisz
Wysłany: 15 Październik 2005, 14:51   fun mode w IT 1.3??

Byly juz takie pytanoia w Shoutboxie. Podobno Syo wie. Ale latwo nie jest.
_________________
Hello me, it's me again.
Rekordy
Historia Icy Tower
Nasze Powtórki
 
  Profil FLD: 3803
 
syo 
No way!



Pomógł: 1 raz
Wiek: 33
Dołączył: 31 Sty 2004
Posty: 1957
Skąd: Wrocław/Olsztyn
Wysłany: 15 Październik 2005, 17:54   fun mode w IT 1.3??

Wiem. :wink:
  Profil FLD: 91 IT Code:
 
Domia 
No way!



Wiek: 29
Dołączyła: 06 Lut 2004
Posty: 1465
Skąd: Kraqw
Wysłany: 15 Październik 2005, 18:14   fun mode w IT 1.3??

Syo - postow nie nabijaj i napisz o co w tym chodzi :wink:
 
 
emwu1988
Yo!

Dołączył: 15 Paź 2005
Posty: 3
Skąd: Polska
Wysłany: 15 Październik 2005, 21:53   fun mode w IT 1.3??

Syo jak wiesz to moze bys nas oswiecil i napisal jak odblokowac funmode w 1.3 :)
 
 
Kunio
Eextreeme!



Dołączył: 25 Lip 2005
Posty: 249
Skąd: Che?m
Wysłany: 15 Październik 2005, 21:56   fun mode w IT 1.3??

Wlasnie :D
Ale nawet niewiem na co mi to potrzebne :roll:
 
 
 
Laura_x 
No way!



Wiek: 33
Dołączyła: 04 Sie 2005
Posty: 1412
Skąd: Sex City ;)
Wysłany: 15 Październik 2005, 22:00   fun mode w IT 1.3??

ejj ludzie przeciez w SB pisze, co trza zrobic xD ja juz wykonalam to co trzeba i wlaczylam It xD Fun Mode gites xD
 
 
 
emwu1988
Yo!

Dołączył: 15 Paź 2005
Posty: 3
Skąd: Polska
Wysłany: 16 Październik 2005, 01:22   fun mode w IT 1.3??

a gdzie jest SB ?? :oops: (no co nowy jestem)
dobra juz znalazlem, zaraz sprawdze czy dziala ;)
 
 
Jankov
Super!


Dołączył: 14 Lis 2005
Posty: 55
Skąd: Poznan
Wysłany: 27 Listopad 2005, 20:54   fun mode w IT 1.3??

A mozecie tu powiedziec jak uruchomic FUN MODE ?
 
 
 
Kubek
Yo!

Dołączył: 20 Kwi 2005
Posty: 1
Skąd: Syberia
Wysłany: 9 Grudzień 2005, 14:10   fun mode w IT 1.3??

Syo nie chce powiedziec, bo pewnie nie wie. :grin: :grin: :grin:
 
 
Vinyanov 
No way!


Pomógł: 9 razy
Dołączył: 06 Lut 2004
Posty: 2312
Wysłany: 9 Grudzień 2005, 18:31   fun mode w IT 1.3??

http://pl.wikipedia.org/wiki/Icy_Tower#Oszustwa
 
 
syo 
No way!



Pomógł: 1 raz
Wiek: 33
Dołączył: 31 Sty 2004
Posty: 1957
Skąd: Wrocław/Olsztyn
Wysłany: 9 Grudzień 2005, 18:41   fun mode w IT 1.3??

Kubek napisał/a:
Syo nie chce powiedziec, bo pewnie nie wie.


Vinyanov napisał/a:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Icy_Tower#Oszustwa


Wiem, ale pierwotnie caly ten fun mode mial byc zagadka, ktora rozwiazaliby tylko co sprytniejsi gracze. I tego sie trzymalem. Widac tego inni nie.
  Profil FLD: 91 IT Code:
 
SaleiB 
Administrator


Wiek: 34
Dołączył: 31 Sty 2004
Posty: 905
Skąd: Warszawa
Wysłany: 9 Grudzień 2005, 19:32   fun mode w IT 1.3??

dla mnie bez sensu jest cala ta zagadka. prawdopodobnienstwo ze ktos sie tego sam domysli jest naprawde male, a sam fun mode niewiele daje, wiec nie widze sensu robienia z tego tajemnicy.


pozdr
_________________
IT 1.4/1.5 scores: Floor 1050 | Combo 525 | NC 783 | LC 521 | JS2 143 | JS3 62 | CC1 162 | CC2 261 | CC3 353 | CC4 448 | CC5 541 (Rank ****) źródło
 
  Profil FLD: 34 IT Code:
 
Vinyanov 
No way!


Pomógł: 9 razy
Dołączył: 06 Lut 2004
Posty: 2312
Wysłany: 9 Grudzień 2005, 20:18   fun mode w IT 1.3??

Syo, przeciez wiesz ze to osoba z FLD udostepnila sposob na odblokowanie trybu...

Coz - niewazne. :D
 
 
TomekM.
Sweet!


Dołączył: 16 Gru 2005
Posty: 15
Wysłany: 24 Grudzień 2005, 08:40   Debug Mode / Fun Mode

Jak czesto uzywacie oszustw w grze? No,maja wady i zalety!!!
Ostatnio zmieniony przez Vinyanov 20 Lipiec 2010, 05:20, w całości zmieniany 2 razy  
 
 
syo 
No way!



Pomógł: 1 raz
Wiek: 33
Dołączył: 31 Sty 2004
Posty: 1957
Skąd: Wrocław/Olsztyn
Wysłany: 24 Grudzień 2005, 08:43   debug.me czy funmode.on ?

O ile debug.me (IT 1.1) byl oszustwem (strzalka w gore i lecimy), to o tyle funmode.on (IT 1.2) dla mnie oszustwem juz nie byl, to tylko takie male oderwanie sie od zwyklego IT. :grin:

Uzywalem rzadko i od niechcenia :)
  Profil FLD: 91 IT Code:
 
TomekM.
Sweet!


Dołączył: 16 Gru 2005
Posty: 15
Wysłany: 24 Grudzień 2005, 08:58   debug.me czy funmode.on ?

Fun mode ma taka wade ze nie mozna zapisywac powtorek,natomiast w IT1.3 trzeba
zrobic powtorke zeby byl fun mod
 
 
mattirab 
Moderator



Pomógł: 2 razy
Wiek: 27
Dołączył: 24 Maj 2005
Posty: 1200
Skąd: Kalisz
Wysłany: 24 Grudzień 2005, 12:40   debug.me czy funmode.on ?

Ja nie uzywalem, i nie mam zamiaru uzywac :lol: .
_________________
Hello me, it's me again.
Rekordy
Historia Icy Tower
Nasze Powtórki
 
  Profil FLD: 3803
 
Laura_x 
No way!



Wiek: 33
Dołączyła: 04 Sie 2005
Posty: 1412
Skąd: Sex City ;)
Wysłany: 24 Grudzień 2005, 21:47   debug.me czy funmode.on ?

a ja tych oszustw nie uzywam :p no, raz, jak gralam w IT1.2 to sobie sprobowalam, ale generalnie lepiej mi sie gra na zwyklym modzie, niz na fun modzie :p
 
 
 
mike
Hey, good!


Dołączył: 07 Mar 2006
Posty: 9
Skąd: wa-wa
Wysłany: 12 Marzec 2006, 14:22   fun.mode.on w it 1.3.1

czy fun.mode.on dziala w it 1.3.1?
a moze cos innego?
_________________
ike :-)
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,04 sekundy. Zapytań do SQL: 16