|
już wkrótce..... |
| Autor |
Wiadomo¶æ |
Laura_x
No way!

Wiek: 38 Do³±czy³a: 04 Sie 2005 Posty: 1412 Sk±d: Sex City ;)
|
Wys³any: 31 Pa¼dziernik 2006, 21:02 już wkrótce.....
|
|
|
ale najpierw, zanim powiem, co wkrótce, chciałabym się z Wami przywitać po baaardzo długiej przerwie mam nadzieję, że się chociaż ktoś za mną stęsknił? ;D
Ostatnio wiele się u mnie działo, co niektórzy wiedzą, co niektórzy nie, no ale to nic.... Ważne, że zdecydowąłam się wrócić, chociaż, nie wiem, na ile, bo mam też kilka obowiązków, jak studia (zaoczna anglistyka na WSJO w Poznaniu), no i życie prywatne, no i wkrótce....
11.06.07 - na świecie pojawi się moje pierwsze dziecko Tatusiem, oczywiście, jest Adaś ;D
Nie martwcie się, jak tylko maluch się na świecie pojawi, to pstryknę kilka zdjątek i Wam je pokażę
Zaskoczeni?
Przecież tu jak pisałam tamtego posta, mogły to byś prorocze słowa no i ? dziecko urodzę na miesiąc, niecały miesiąc przed moimi 20 urodzinami
|
|
|
|
 |
petr
Administrator

Wiek: 35 Do³±czy³: 17 Kwi 2004 Posty: 1665 Sk±d: D±browa Górnicza / Kraków
|
Wys³any: 31 Pa¼dziernik 2006, 21:06 Odp: już wkrótce.....
|
|
|
Przyznam że sam wyniuchałem całą sprawę, już Sal w swoim poście w "co się dzieje" zasugerował że Laura ma jakiegoś "newsa"...
Po pierwsze - wielkie gratulacje Nie tylko dlatego, że to prawdopodobnie pierwsze dziecko w półświatku IT (:>), ale za sam fakt - to wielkie wydarzenie;)
Życzę Ci wszystkiego dobrego, czyli przede wszystkim zdrowia i tyle pieniędzy żeby niczego Ci nie zabrakło
Jak będzie chłopczyk oczywiście nazwiesz go Harold.
...
Wymyślajcie imiona dla dziewczynki, szybko! |
_________________ score 217671 | floor 727 | combo 461 || NML/FML 493 | CCC1 150
|
|
|
|
 |
Laura_x
No way!

|
Wys³any: 31 Pa¼dziernik 2006, 21:08 Odp: już wkrótce.....
|
|
|
dzięki piter, ja mam nadzieję, że ojciec dziecka przejrzy na oczy i też będzie dokładał wszelkich starań, by maluch miał jak najlepiej |
|
|
|
 |
Jacob
Fantastic!

Do³±czy³: 13 Lut 2005 Posty: 328
|
Wys³any: 31 Pa¼dziernik 2006, 21:14 Odp: już wkrótce.....
|
|
|
| Laura_x napisa³/a: |
mam nadzieję, że się chociaż ktoś za mną stęsknił? ;D |
Oczywiscie, ze ja sie steksnilem :pp
| Laura_x napisa³/a: |
11.06.07 - na świecie pojawi się moje pierwsze dziecko Tatusiem, oczywiście, jest Adaś ;D
Nie martwcie się, jak tylko maluch się na świecie pojawi, to pstryknę kilka zdjątek i Wam je pokażę
Zaskoczeni? |
Ja nie jestem zaskoczony (zeby nie bylo, tu nie ma zadnej ironi!). Pozostaje mi tylko pogratulowac przyszlej mamie ;] Zycze wszystkiego dobrego, szczescia, zdrowia, pomylsnosci ;]
MfG Jacob |
_________________ Deutsche IT Nationalmannschaft
Jacob's Website |
|
|
|
 |
mattirab
Moderator

Pomóg³: 2 razy Wiek: 31 Do³±czy³: 24 Maj 2005 Posty: 1200 Sk±d: Kalisz
|
Wys³any: 31 Pa¼dziernik 2006, 21:45 Odp: już wkrótce.....
|
|
|
Gratulacje . Powodzenia na studiach. Zaglądaj tu, zaglądaj - wiele się zmienia. |
_________________ Hello me, it's me again.
Rekordy
Historia Icy Tower
Nasze Powtórki |
|
|
|
 |
Laura_x
No way!

|
Wys³any: 31 Pa¼dziernik 2006, 21:50 Odp: już wkrótce.....
|
|
|
dzięki matti, dzieki Jacob
ostatnio ciągle miewam tragiczne wręcz mdłości i jedynie jabłka i sok z pomarańczy te mdfłości łagodzi, teraz też mnie mdli, ale ani soku, ani jabłek, w domu ni ma, musze poszukać innych owoców chyba |
|
|
|
 |
Domia
No way!

|
Wys³any: 1 Listopad 2006, 18:01 Odp: już wkrótce.....
|
|
|
| Ja już Ci w pewnym sensie pogratulowałam na gg, ale byłam zbyt szokowana, aby to zrobić xD |
|
|
|
 |
Laura_x
No way!

|
Wys³any: 8 Grudzieñ 2006, 14:27 Odp: już wkrótce.....
|
|
|
63 milimetry szcześcia i 13 tydzień |
|
|
|
 |
|
|
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|