Przesunięty przez: petr 26 Marzec 2008, 22:35 |
userzy, admini, moderzy ;) |
| Autor |
Wiadomość |
Laura_x
No way!

Wiek: 38 Dołączyła: 04 Sie 2005 Posty: 1412 Skąd: Sex City ;)
|
Wysłany: 11 Październik 2005, 21:35 userzy, admini, moderzy ;)
|
|
|
tutaj mozecie wypowiedziec sie na temat kazdegoz uzytkownikow ja moze zaczne
Syo -> bl pierwszym, ktory 3 minuty po moim pierwszym zalogowaniu sie na forum napisal do mnie PW. Od razu wydal mi sie szalenie sympatycznym gosciem no a potem...nasze rozmowy na gadu staly sie coraz bardziej interesujace okazalo sie, ze chcemy zdawac na jeden kierunek...moze spotkamy sie na jednej uczelni Kto wie fajnie by bylo no a pozatym Syo ma naprawde ciekawa osobowosc :588: po prostu pierwszy na forum, z kim naprawde sie zakumplowalam
Domia -> no, ta to sie dopiero udala :DDDD lekko postrzelona no ale nei mam na mysli tutaj nic zdroznego, of kors po prostu z nia moznanormalnie pogadac, czasmai wydaje sie byc bardzije dorosla, niz niektorzy z mojej klasy
Robee -> mmm jedne z adminow mojego bylego forum ogolnie,to pomocny, no i w sprawac technicznyc i komputerowyc zna sie dosc dobrze chociaz z mojej kalsy koledzy to by go zagieli juz za pierwszym pytaniem
to by bylo na tyle reszty forumowiczow za dobrze nei znam, wiec narazie sie o nich nei wypowiem no tokotki, tera zna Was kolej |
|
|
|
 |
Kunio
Eextreeme!

|
Wysłany: 11 Październik 2005, 21:49 userzy, admini, moderzy ;)
|
|
|
Ja tam wszystkich uwielbiam |
|
|
|
 |
LEO
Splendid!

|
Wysłany: 11 Październik 2005, 21:59 userzy, admini, moderzy ;)
|
|
|
SYO- u mnie tez pierwszy, ktory zaregowal na nowgo uzykownika i mobilizacje do lepszych rekow po okolo 5minutach po moim poscie. Teraz juz wiem, ze z niego jest zioms ostry. Moge z nim porozmawiac na kazdy temat.
domia- nie za duzo rozmawilasmy na gg, ale zmieni sie to wkoce mam nadzieje, jednak mam na jej temat opinie, iz jest wyjatkowa na swoj sposob, lubie to.
Tajek- mniej rozmawialem z nim, ale to chlop, ktory baluje hehe(zart)
SAleiB- kumpel uniwrslany czesto pisze z nim na gg. POtrafi skutecznie doradzac w roznych zaistnialych sytuacjach.
Robee- fifty fifty w rozmowach, glownie jesli chodzi o pojedynki GG IT BATTLE spoko ziomal roniez.
Jesli chodzi o reszte: Laura, Kunio, mattirab,domaz,petr- nie chce mi sie wszytskich opsiywac - o kazdej z wyminionych tu osob oraz nie wymienionych z ktorymi chociaz troche sie poznalem mam zdanie pozytywne. WSZYSTKICH UWIELBIAM ZA TO KIM SA I JACY SA:) |
_________________ nml : 869 |
|
|
|
 |
syo
No way!

Pomógł: 1 raz Wiek: 38 Dołączył: 31 Sty 2004 Posty: 1957 Skąd: Wrocław/Olsztyn
|
Wysłany: 11 Październik 2005, 22:14 userzy, admini, moderzy ;)
|
|
|
Neo - Neo jako gracza i forumowicza znam dobrze, rozmaiwam z nim prawie codziennie, ostatnio niestety mniej, mam nadzieje ze to sie zmieni. Neo rulez
Petr - Moge o nim powiedziec tak samo jak o Neo, dodac moge jeszcze ze gadalismy w nocy o glupotach (ta rozmowa w RCC kiedys podana to mojego autorstwa xD). Ale kontaktu od kilku dni nie ma, szkoda.
Laura - Najlepsza dziewczyna na forum , "rzucilem sie" na Nia od razu gdy pojawila sie na forum i poinformowal mnie o tym Petr. Tym bardziej, jak zobaczylem wiek Laury . Teraz laczy nas duzo, rozmowy na gg sa BARDZO fajne . No i wciaz licze na wygranie zakladu o WR
Tajek - Moj glowny rywal z kraju (w tym momencie, wczesniej byli inni ). Na gg tez od czasu do czasu rozmawiamy, sa smiechy, jest powaga
Vinyanov - Vinyego cenie za spokoj i wlasciwie brak dni w ktorych dobrego humoru mialby nie miec
SaleiB - ostatnio kontakt z SaleiBem znacznie sie poprawil, szczegolnie w jezyku angielskim (ech te rozmowy na IRCu ale sa bardzo ksztalcace i tresciwe)
John Beak - po wczorajszej powaznej rozmowie z nim, moge stwierdzic ze JB to moj czeski przyjaciel
Domia - z Domia kontakt ostatnio sie odnowil, mam nadzieje ze tak pozostanie
Kunio - Rozmawiamy sobie na gg, bardzo sympatyczny gosc, nic nie zgrzyta ;]
Leo - z Leo mam teraz najlepszy kontakt, gadamy codziennie, nie zawsze o IT, ciesze sie ze potrafie go zmobilizowac i ciesze sie ze go poznalem. My buddy
No i rzecz jasna domaz moj misiek xD |
|
|
|
 |
Vinyanov
No way!

|
Wysłany: 11 Październik 2005, 23:43 userzy, admini, moderzy ;)
|
|
|
SaleiB - tworca forum, tworca strony, niepowstrzymany w poszukiwaniach odpowiednich serwow. Pierwsza osoba ktora zaprzegla JavaScript i PHP w sluzbe Icy Tower - pamietacie skrypt do obliczania punktow za kombosy? Najrozsadniejszy gosc na forum, chyba nigdy nie wydal opinii na tematy zwiazane z IT lub forum, z ktora bym sie nie zgadzal.
Syo - ognisty duch forum. Bez konca prognozuje upadek - czasami Icy.pl, czasami calego Icy Tower - oraz nieustannie zagrzewa nas do walki o nowsze rekordy oraz doskonalsze strony. Los obdarzyl go wszystkim, czego tylko moze zapragnac fan IT, ale mimo to ciagle mu malo.
tajek - szanuje go za podejscie do swoich wlasnych rekordow. Ja nie potrafilbym chyba byc tak skromnym Mistrzem Polski (do aktualnych Mistrzow Polski - zdaje sobie sprawe z waszego istnienia, ale tytulow uzywa sie wzgledem ich nosicieli nawet gdy nie pelnia juz oni swoich funkcji, pamietacie?).
Domia - osoba, na ktora, tak samo jak na meza, ciagle patrze oczyma uzytkownika it.net. Niestety ostatnio wypowiada sie coraz bardziej sensownie, wiec coraz gorzej sie rozumiemy.
Neo - jeden z forumowych fanow jezyka angielskiego. Oprocz tego nalezy do klubu fanow programowania oraz klubu fanow matematyki. Udaje mu sie przy tym interesowac jeszcze Icy Tower. To sie nazywa "wszechstronne zainteresowania".
John Beak - gdyby tylko nie uzywal tytulu "The Nearly Ultimate One", moglbym o nim powiedziec, ze jest prawie idealnym graczem. Ot.
petr - swietnie sie z nim rozmawia. Mial czas na szlifowanie sztuki dyskusji, najstarszy stazem uzytkownik forum...
Kobold - moj najlepszy znajomy na forum. Nigdy mnie nie zawiodl, nigdy nie odmawia pomocy (co widac po jego statystykach) - podal mi nawet swoje haslo. Dzieki, stary.
mattirab - doceniam twoja interpunkcje i ortografie. Naprawde.
Vinyanov - osoba do niedawna doswiadczajaca powaznych - w jego mniemaniu - problemow z wlasna psychika. Pozbycie sie nich kosztowalo go utrate tej resztki samokontroli jaka do tej pory posiadal, wiec teraz nie istnieje juz nic, co byloby w stanie powstrzymac go przed naduzywaniem ironii i nasmiewaniem sie z innych - moze tylko zatrzyma sie przed wizja sprawienia im przykrosci. Wowczas byloby mu przykro. |
|
|
|
 |
domaz
Fantastic!

|
Wysłany: 12 Październik 2005, 00:31 userzy, admini, moderzy ;)
|
|
|
| Syo napisał/a: | Neo
No i rzecz jasna domaz moj misiek xD |
HAHAHAH rozwaliles mnie tym tekstem
Neo - Gadalem moze z 3 razy, wiem ze tak jak ja lubi stare gierki to wszystko ;d
Petr - W zyciu nie gadalem z nim na gg wiem tylko ze nie zna sie na pilce ^^
Laura - SEXY GIRL!:D
Tajek - Slucha porypanej muzy i gra w PESa. Czasami na gg o tym pogagamy. Spoko koles
Vinyanov - nie znam;d
SaleiB - takze nie a szkoda;d
John Beak - wiem ze jest mistrzem thats all;d
Domia - po postach widze ze jest prawie w takim sammy stopniu chora umyslowo co ja ale wiekszego kontaku nie utrzymuje;]
Leo - ziomus mieszka blisko ot co ;d
No i rzecz jasna s y o moj misiek xD
Syo to jest jedyny koles z ktorym mam kontakt na codzien z tego 4um. Jest spoko chociaz ma swoje schizy czasem^^ LUBIE GO!! |
_________________ glow=red] Moje wyniki to:[/glow]
[glow=green] Combo 372 [/glow]
[glow=blue]Floor 1350[/glow]
[glow=black]Score ?????[/glow]
[glow=violet]NML 679[/glow] |
|
|
|
 |
Laura_x
No way!

|
Wysłany: 12 Październik 2005, 15:24 userzy, admini, moderzy ;)
|
|
|
| domaz napisał/a: | | Laura - SEXY GIRL! |
:DDDD I cannot believe it :DDDDD |
|
|
|
 |
tajek
Splendid!

|
Wysłany: 12 Październik 2005, 15:34 userzy, admini, moderzy ;)
|
|
|
a wiec czas na mnie...
Tak ogolnie to na gg praktycznie z nikim niegadam z swiata IT wiec niestety nie poznalem wszystkich do konca...
Syo - spoko koles , chetnie obalil bym z nim 0,5 , najbardziej go lubie ze wszystkich uzytkowinikow na forum ( moze to dlatego ze na gg nawiecej z nim gadalem;p? ) , poprostu ok czlowiek
petr - jest calkiem wporzadku , idzie z nim pogadac o wszystkim , jest spoko;)
Viny - nieznam go za bardzo , ale wyobrazam go sobie jako bardzo madrego , majacego same 5 ucznia niewiem dlaczego:) , pomocny , idzie go polubic ;p
Leo - Lubie goscia , zawsze pochwali sie nowym rekordem ( co lubie:) ) oby tak dalej
Domaz - hmm.. wiem ze lubi PESa za co go szanuje mysle ze z nim 0,5 tez bym wypil jest OK!
Domia - hmm niewiem co o niej napisac , idzie ja polubic , w kazdym temacie potrafi cos napisac (nie zawsze jest to sensowna rzecz;p) , ogolnie wporzadku , jak na swoj wiek jest dojrzala
Neo - nie znam go za bardzo , wyobrazam go sobie jako totalnego kujona ( bez obrazy) , niewiem dlaczego tak jest
SaleiB - spoko czlowiek , jest wielki cialem jak i osobowoscia ;p , stworzyl icy.pl za co go szanuje
o reszcie nic nie napisze poniewaz kompletnie ich nieznam i wogole |
|
 |
Domia
No way!

|
Wysłany: 12 Październik 2005, 16:53 userzy, admini, moderzy ;)
|
|
|
Wow dziekuje wszystkim slicznie za tak mile slowa
Ok wiec moja kolej:
Syo - Hmm... wielki czlowiek Madry, mily i cholernie sympatyczny
LEO - brakuje Ci rozmow ze mna ? Ojj jak tak bardzo chcesz to uwazaj, jak Cie zaczne na Gadu nawiedzac
Robee - no laczy nas glownie nienawisc do koda (na tym forum adam261 ... moglam pomylic numer). Kod to maly smrod
Tajek - wspanialy gracz w IT. Kontakty mam z nim dosc slabe, ale mam nadzieje, ze to sie poprawi
Neo - hmmm... Ostatnimi czasy rowniez maly kontakt. Przy istnieniu IcyDome byl on wiekszy. Ale tu rowniez mam zamiar to naprawic
SaleiB - szacunek dla ciebie, za stworzenie Icy.pl I rowniez za cierpliwosc do wgrywania mi avatarow Bardzo sympatyczny czlowiek
Vin - Nasz wspanialy drugi admin Pomocny i przemily user Taki forumowy wujek dobra rada
Laura - nawet nie wiesz jak mi tu jakiejkolwiek kobiety brakowalo Inteligentna i swietna baba ;D
domaz - ja to widze, ze mnie podrywa A tak na serio to podoba mi sie twoj avatar Hehe, jestes nadzieja Icy Towera ;-D
Petr - kontakt sie urwal... tak po za tym to mamy troche wspolnego ze soba, jesli chodzi o psychologie
BTW ja juz taki temat zakladalam... konkretnie "Co sadzicie... " czy cos takiego:D |
|
|
|
 |
domaz
Fantastic!

|
Wysłany: 12 Październik 2005, 17:43 userzy, admini, moderzy ;)
|
|
|
| tajek napisał/a: |
chetnie obalil bym z nim 0,5 |
0.5 to ja bym z kazdym obalil nie musze go lubic ;d
A co do neo i vina to dokladnie to samo odczucie. Pozdro dla was |
_________________ glow=red] Moje wyniki to:[/glow]
[glow=green] Combo 372 [/glow]
[glow=blue]Floor 1350[/glow]
[glow=black]Score ?????[/glow]
[glow=violet]NML 679[/glow] |
|
|
|
 |
mattirab
Moderator

Pomógł: 2 razy Wiek: 31 Dołączył: 24 Maj 2005 Posty: 1200 Skąd: Kalisz
|
Wysłany: 12 Październik 2005, 19:47 userzy, admini, moderzy ;)
|
|
|
Syo, Viny, Robee, Domia Wg mnie jedni z najfajniejszych ludzi na forum
Neo, LEO Mam o nich same mile opinie, ogolnie mile i otwarte osoby
Falien Jego posty mnie najbardziej zaciekawily, w szczegolnosci zas temat "Kariera"
wiko, matuss Bardzo otwarci na swiat userzy Aczkolwiek ich niektore posty nie byly zbyt ciekawe
Jacob, Kubus Bielanek Mili i uprzejmi (Raczej ).
I cala reszta, ktora odeszla, i ktora jest. |
_________________ Hello me, it's me again.
Rekordy
Historia Icy Tower
Nasze Powtórki |
|
|
|
 |
Jacob
Fantastic!

|
Wysłany: 12 Październik 2005, 20:32 userzy, admini, moderzy ;)
|
|
|
A ja tu nikogo nie znam I dobrze mi z tym lool
EDIT:
Nie no, chetnie bym kogos z Was poznal Kto zagada na GG ?? |
_________________ Deutsche IT Nationalmannschaft
Jacob's Website |
|
|
|
 |
petr
Administrator

Wiek: 35 Dołączył: 17 Kwi 2004 Posty: 1665 Skąd: Dąbrowa Górnicza / Kraków
|
Wysłany: 13 Październik 2005, 16:03 userzy, admini, moderzy ;)
|
|
|
(piszac komentuje jednoczesnie Wasze wypowiedzi...)
Kolejnosc raczej przypadkowa.
Ech. Bardzo wiele dla mnie znaczycie - nigdy Wam tego zapewne nie mowilem?
Syo. Brakuje mi tych nocnych, wakacyjnych rozmow, wspolnych mazen, faz, lolow i innych. To naprawde byly klimaty... To moja wina ze kontakt sie urwal; od poczatku wrzesnia praktycznie nie wchodze na kompa. Noce odpadaja. To boli, serio, teraz zyje tylko wspomnieniami
Co do Ciebie - zacytuje Vina (pewnie przekrece) - polswiatek IT jest troche za maly jak na Twoje mozliwosci... Masz potencjal ;]
Neo. Poczatek jak u Syo. Dolaczylbym do tego jeszcze fUbary i FuOcImIeShIwCzE? LOL ale mi sie napisalo.
Oprocz tego - cenie Cie za... brak lenistwa? - na forum przejawialo sie to Twoim pedem do quizow... Pamietam jak kiedys w wannie jedna zagadke rozwiazywales... ;] Innym sie po prostu nie chcialo.
Vin. Z Toba mozna pofilozofowac na dziwne tematy na ktore inni nie zwracaja uwagi (pisac "lol. " , "lol ." , "lol "? :O ). Cenie Cie za spokoj (ktos juz o tym pisal) i genialne argumenty. Czasem byly one wkurzajace (trudno Cie przekonac do swojego zdania, bo predzej to Ty przekonasz mnie do swojego)
Pierwsza trojke cenie jeszcze oczywiscie za inteligencje...
Pozostali - nigdy nie mialem z nimi kontaktu na tyle duzego, zeby napisac wiecej... Zeby zzyc (ile bledow?) sie emocjonalnie...
Wiadomo - Domia - kontakt zapewne bylby bardzo dobry, gdybysmy gadali czasem na gg.
Tajek, SaleiB - malo gadam, ale oceniam pozytywnie ;]
| domaz napisał/a: | | Petr - W zyciu nie gadalem z nim na gg wiem tylko ze nie zna sie na pilce ^^ |
Wypraszam sobie.
Gadalismy conajmniej dwa razy.
Co do tego ostatniego - przypomniala mi sie nasza klotnia - stare, dobre czasy
Ogolnie zawsze bede Cie wspominal dobrze, m.in. za pl@zme.
Kunio - do Ciebie nic bym nie mial gdybys nie trul mi dupy po kazdym nowym reku [gg]
| tajek napisał/a: | | Neo - nie znam go za bardzo , wyobrazam go sobie jako totalnego kujona ( bez obrazy) , niewiem dlaczego tak jest n |
A kto wymyslil synonim do Neo - "uczen elitarnej szkoly"? - nie czasem Vin?
Hm.
Laura, mattirab, Robee, LEO... - cala mloda gwardia? - wybaczcie. Nie jestem w stanie napisac nic o Was - po prostu nie znamy sie. Jestem tak beznadziejnie skonstruowany, ze zamiast zawiazywac nowe przyjaznie [netowe], zyje przeszloscia. "Najwiekszy staz". I co z tego? Najstarszy klub pilkarski na swiecie grywa sobie w 4-5 lidze angielskiej. Co z tego ze jest najstarszy? Teraz jest ciotny.
Kilka osob pisalo tu jeszcze o JB...
Syo, moglbys go obronic? - wciaz mam w pamieci sprawe z RT, i jego skrot - dla mnie stal sie troche... No, wiecie co mam na mysli.
JB, jesli to czytasz - sory :]
Dzieki za ten temat. Pozwolil mi cos zrozumiec. Nie dosc, ze nie zdobywam nowych znajomych, dodatkowo niszcze stare przyjaznie. K***a.
Postaram sie czesciej zagadywac do Was na gg... |
_________________ score 217671 | floor 727 | combo 461 || NML/FML 493 | CCC1 150
|
|
|
|
 |
Laura_x
No way!

|
Wysłany: 6 Listopad 2005, 22:13 userzy, admini, moderzy ;)
|
|
|
LEO -> gosc, z ktorym mozna pogadac na wiele tematow no i mnie zagrzewa zawsze do walki i bicia rekordow w IT xD
petr -> ooo ten to sie udal :DDDDDD nie no oczywiscie, ze spoko gosc D
tajek -> o ten to ma niezle plany co do zlotu xDDD potrafi rozbawic i pocieszyc xDDD |
|
|
|
 |
LEO
Splendid!

|
Wysłany: 6 Listopad 2005, 22:53 userzy, admini, moderzy ;)
|
|
|
Osoby, ktore zapomnialem wymienic lub teraz lepiej poznalem:
LAura: Zajeb**** dziewczyna (kobieta ) lubie z nia porozmawiac na kazdy temat. Swojska kobitka Gdybym jeszcze byl z 4 lata starszy i blizej mieszkal. |
_________________ nml : 869 |
|
|
|
 |
Laura_x
No way!

|
Wysłany: 6 Listopad 2005, 23:01 userzy, admini, moderzy ;)
|
|
|
LEO -> dzieki :*
a ja dodam jeszcze :
Jacob -> ten to ma u mnie duzy minus czasami sie ze mnie bezczelnie nasmiewa i obraza i chce zapewne wszystkich namowic do tego, by sie obrocili przeciwko mnie mam nadzieje, ze mu sie to nie uda |
|
|
|
 |
Domia
No way!

|
Wysłany: 7 Listopad 2005, 10:25 userzy, admini, moderzy ;)
|
|
|
Uwazajcie na mnie, bo wsrod znajomych mam opinie, ze potrafie zgnoic i udupic czlowieka xD
Beware of Domia |
|
|
|
 |
Jacob
Fantastic!

|
Wysłany: 7 Listopad 2005, 15:04 userzy, admini, moderzy ;)
|
|
|
| Laura_x napisał/a: | LEO -> dzieki :*
a ja dodam jeszcze :
Jacob -> ten to ma u mnie duzy minus czasami sie ze mnie bezczelnie nasmiewa i obraza i chce zapewne wszystkich namowic do tego, by sie obrocili przeciwko mnie mam nadzieje, ze mu sie to nie uda |
1.) No czasami jak mam zly dzien to sie musze jakos wyrzyc (w tym przypadku wysmiewam sie z ciebie )
2.) Nie, nie chce tu nikogo namowic, zeby sie od ciebie odwrocili. Tylko zanim napiszesz jakiegos posta, to sie zastanow, czy jest on zwiazany z jakims tematem.
To tyle. Jesli chcesz mnie skrytykowac, to prosze na priv, a nie w tym temacie.
Pozdrawiam Jacob |
_________________ Deutsche IT Nationalmannschaft
Jacob's Website |
|
|
|
 |
Laura_x
No way!

|
Wysłany: 7 Listopad 2005, 15:19 userzy, admini, moderzy ;)
|
|
|
Jacob -> Ty mnie krytykujesz nieustannnie na forum, wiec ja mam rowne prawa przeciez - co moze na tym forum panuje jakas dyskryminacja |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|