SzukajSzukaj  RegulaminRegulamin  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Forum Icy.pl Strona Główna  

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: petr
26 Marzec 2008, 22:35
userzy, admini, moderzy ;)
Autor Wiadomość
Laura_x 
No way!

Wysłany: 11 Październik 2005, 21:35   userzy, admini, moderzy ;)

tutaj mozecie wypowiedziec sie na temat kazdegoz uzytkownikow ;) ja moze zaczne ;)

Syo -> bl pierwszym, ktory 3 minuty po moim pierwszym zalogowaniu sie na forum napisal do mnie PW. Od razu wydal mi sie szalenie sympatycznym gosciem ;) no a potem...nasze rozmowy na gadu staly sie coraz bardziej interesujace ;) okazalo sie, ze chcemy zdawac na jeden kierunek...moze spotkamy sie na jednej uczelni :?: Kto wie :?: fajnie by bylo ;) no a pozatym Syo ma naprawde ciekawa osobowosc ;) :588: po prostu pierwszy na forum, z kim naprawde sie zakumplowalam ;)

Domia -> no, ta to sie dopiero udala :DDDD lekko postrzelona ;) no ale nei mam na mysli tutaj nic zdroznego, of kors ;) po prostu z nia moznanormalnie pogadac, czasmai wydaje sie byc bardzije dorosla, niz niektorzy z mojej klasy ;)

Robee -> mmm jedne z adminow mojego bylego forum ;) ogolnie,to pomocny, no i w sprawac technicznyc i komputerowyc zna sie dosc dobrze :P chociaz z mojej kalsy koledzy to by go zagieli juz za pierwszym pytaniem ;)

to by bylo na tyle ;) reszty forumowiczow za dobrze nei znam, wiec narazie sie o nich nei wypowiem ;) no tokotki, tera zna Was kolej ;)

Kunio
Eextreeme!

Wysłany: 11 Październik 2005, 21:49   userzy, admini, moderzy ;)

Ja tam wszystkich uwielbiam ;)

LEO 
Splendid!

Wysłany: 11 Październik 2005, 21:59   userzy, admini, moderzy ;)

SYO- u mnie tez pierwszy, ktory zaregowal na nowgo uzykownika i mobilizacje do lepszych rekow po okolo 5minutach po moim poscie. Teraz juz wiem, ze z niego jest zioms ostry. :grin: Moge z nim porozmawiac na kazdy temat.

domia- nie za duzo rozmawilasmy na gg, ale zmieni sie to wkoce mam nadzieje, jednak mam na jej temat opinie, iz jest wyjatkowa na swoj sposob, lubie to.

Tajek- mniej rozmawialem z nim, ale to chlop, ktory baluje hehe(zart)

SAleiB- kumpel uniwrslany czesto pisze z nim na gg. POtrafi skutecznie doradzac w roznych zaistnialych sytuacjach.

Robee- fifty fifty w rozmowach, glownie jesli chodzi o pojedynki GG IT BATTLE spoko ziomal roniez.

Jesli chodzi o reszte: :twisted: Laura, Kunio, mattirab,domaz,petr- nie chce mi sie wszytskich opsiywac :shock: - o kazdej z wyminionych tu osob oraz nie wymienionych z ktorymi chociaz troche sie poznalem mam zdanie pozytywne. WSZYSTKICH UWIELBIAM ZA TO KIM SA I JACY SA:)

syo 
No way!

Wysłany: 11 Październik 2005, 22:14   userzy, admini, moderzy ;)

Neo - Neo jako gracza i forumowicza znam dobrze, rozmaiwam z nim prawie codziennie, ostatnio niestety mniej, mam nadzieje ze to sie zmieni. Neo rulez

Petr - Moge o nim powiedziec tak samo jak o Neo, dodac moge jeszcze ze gadalismy w nocy o glupotach (ta rozmowa w RCC kiedys podana to mojego autorstwa xD). Ale kontaktu od kilku dni nie ma, szkoda.

Laura - Najlepsza dziewczyna na forum :P , "rzucilem sie" na Nia od razu gdy pojawila sie na forum i poinformowal mnie o tym Petr. Tym bardziej, jak zobaczylem wiek Laury :D . Teraz laczy nas duzo, rozmowy na gg sa BARDZO fajne :) . No i wciaz licze na wygranie zakladu o WR :wink:

Tajek - Moj glowny rywal z kraju (w tym momencie, wczesniej byli inni :) ). Na gg tez od czasu do czasu rozmawiamy, sa smiechy, jest powaga :D

Vinyanov - Vinyego cenie za spokoj i wlasciwie brak dni w ktorych dobrego humoru mialby nie miec :)

SaleiB - ostatnio kontakt z SaleiBem znacznie sie poprawil, szczegolnie w jezyku angielskim (ech te rozmowy na IRCu :D ale sa bardzo ksztalcace i tresciwe) :)

John Beak - po wczorajszej powaznej rozmowie z nim, moge stwierdzic ze JB to moj czeski przyjaciel :D

Domia - z Domia kontakt ostatnio sie odnowil, mam nadzieje ze tak pozostanie ;)

Kunio - Rozmawiamy sobie na gg, bardzo sympatyczny gosc, nic nie zgrzyta ;]

Leo - z Leo mam teraz najlepszy kontakt, gadamy codziennie, nie zawsze o IT, ciesze sie ze potrafie go zmobilizowac i ciesze sie ze go poznalem. My buddy :D

No i rzecz jasna domaz moj misiek xD
  Profil FLD: 91 IT Code:

Vinyanov 
No way!

Wysłany: 11 Październik 2005, 23:43   userzy, admini, moderzy ;)

SaleiB - tworca forum, tworca strony, niepowstrzymany w poszukiwaniach odpowiednich serwow. Pierwsza osoba ktora zaprzegla JavaScript i PHP w sluzbe Icy Tower - pamietacie skrypt do obliczania punktow za kombosy? Najrozsadniejszy gosc na forum, chyba nigdy nie wydal opinii na tematy zwiazane z IT lub forum, z ktora bym sie nie zgadzal. :wink:

Syo - ognisty duch forum. Bez konca prognozuje upadek - czasami Icy.pl, czasami calego Icy Tower - oraz nieustannie zagrzewa nas do walki o nowsze rekordy oraz doskonalsze strony. Los obdarzyl go wszystkim, czego tylko moze zapragnac fan IT, ale mimo to ciagle mu malo. :grin:

tajek - szanuje go za podejscie do swoich wlasnych rekordow. Ja nie potrafilbym chyba byc tak skromnym Mistrzem Polski (do aktualnych Mistrzow Polski - zdaje sobie sprawe z waszego istnienia, ale tytulow uzywa sie wzgledem ich nosicieli nawet gdy nie pelnia juz oni swoich funkcji, pamietacie?). :D

Domia - osoba, na ktora, tak samo jak na meza, ciagle patrze oczyma uzytkownika it.net. Niestety ostatnio wypowiada sie coraz bardziej sensownie, wiec coraz gorzej sie rozumiemy. :wink:

Neo - jeden z forumowych fanow jezyka angielskiego. Oprocz tego nalezy do klubu fanow programowania oraz klubu fanow matematyki. Udaje mu sie przy tym interesowac jeszcze Icy Tower. To sie nazywa "wszechstronne zainteresowania". :D

John Beak - gdyby tylko nie uzywal tytulu "The Nearly Ultimate One", moglbym o nim powiedziec, ze jest prawie idealnym graczem. Ot.

petr - swietnie sie z nim rozmawia. Mial czas na szlifowanie sztuki dyskusji, najstarszy stazem uzytkownik forum... 8)

Kobold - moj najlepszy znajomy na forum. Nigdy mnie nie zawiodl, nigdy nie odmawia pomocy (co widac po jego statystykach) - podal mi nawet swoje haslo. Dzieki, stary. :smile:

mattirab - doceniam twoja interpunkcje i ortografie. Naprawde. :D

Vinyanov - osoba do niedawna doswiadczajaca powaznych - w jego mniemaniu - problemow z wlasna psychika. Pozbycie sie nich kosztowalo go utrate tej resztki samokontroli jaka do tej pory posiadal, wiec teraz nie istnieje juz nic, co byloby w stanie powstrzymac go przed naduzywaniem ironii i nasmiewaniem sie z innych - moze tylko zatrzyma sie przed wizja sprawienia im przykrosci. Wowczas byloby mu przykro. :wink:

domaz
Fantastic!

Wysłany: 12 Październik 2005, 00:31   userzy, admini, moderzy ;)

Syo napisał/a:
Neo

No i rzecz jasna domaz moj misiek xD

HAHAHAH rozwaliles mnie tym tekstem :D

Neo - Gadalem moze z 3 razy, wiem ze tak jak ja lubi stare gierki to wszystko ;d

Petr - W zyciu nie gadalem z nim na gg wiem tylko ze nie zna sie na pilce ^^

Laura - SEXY GIRL!:D

Tajek - Slucha porypanej muzy i gra w PESa. Czasami na gg o tym pogagamy. Spoko koles

Vinyanov - nie znam;d

SaleiB - takze nie a szkoda;d

John Beak - wiem ze jest mistrzem thats all;d

Domia - po postach widze ze jest prawie w takim sammy stopniu chora umyslowo co ja ale wiekszego kontaku nie utrzymuje;]

Leo - ziomus mieszka blisko ot co ;d

No i rzecz jasna s y o moj misiek xD

Syo to jest jedyny koles z ktorym mam kontakt na codzien z tego 4um. Jest spoko chociaz ma swoje schizy czasem^^ LUBIE GO!! :D :mrgreen: :mrgreen:

[glow=green] Combo 372 [/glow]
[glow=blue]Floor 1350[/glow]
[glow=black]Score ?????[/glow]
[glow=violet]NML 679[/glow]

Laura_x 
No way!

Wysłany: 12 Październik 2005, 15:24   userzy, admini, moderzy ;)

domaz napisał/a:
Laura - SEXY GIRL!

:DDDD I cannot believe it :DDDDD

tajek
Splendid!

Wysłany: 12 Październik 2005, 15:34   userzy, admini, moderzy ;)

a wiec czas na mnie...
Tak ogolnie to na gg praktycznie z nikim niegadam z swiata IT wiec niestety nie poznalem wszystkich do konca...

Syo - spoko koles , chetnie obalil bym z nim 0,5 , najbardziej go lubie ze wszystkich uzytkowinikow na forum ( moze to dlatego ze na gg nawiecej z nim gadalem;p? ) , poprostu ok czlowiek ;)
petr - jest calkiem wporzadku , idzie z nim pogadac o wszystkim , jest spoko;)
Viny - nieznam go za bardzo , ale wyobrazam go sobie jako bardzo madrego , majacego same 5 ucznia ;) niewiem dlaczego:) , pomocny , idzie go polubic ;p
Leo - Lubie goscia , zawsze pochwali sie nowym rekordem ( co lubie:) ) oby tak dalej ;)
Domaz - hmm.. wiem ze lubi PESa za co go szanuje ;) mysle ze z nim 0,5 tez bym wypil ;) jest OK!
Domia - hmm niewiem co o niej napisac , idzie ja polubic , w kazdym temacie potrafi cos napisac (nie zawsze jest to sensowna rzecz;p) , ogolnie wporzadku , jak na swoj wiek jest dojrzala :)
Neo - nie znam go za bardzo , wyobrazam go sobie jako totalnego kujona ( bez obrazy) , niewiem dlaczego tak jest :)
SaleiB - spoko czlowiek , jest wielki cialem jak i osobowoscia ;p , stworzyl icy.pl za co go szanuje :)

o reszcie nic nie napisze poniewaz kompletnie ich nieznam i wogole ;)

Domia 
No way!

Wysłany: 12 Październik 2005, 16:53   userzy, admini, moderzy ;)

Wow dziekuje wszystkim slicznie za tak mile slowa :D
Ok wiec moja kolej:

Syo - Hmm... wielki czlowiek :D Madry, mily i cholernie sympatyczny :twisted:
LEO - brakuje Ci rozmow ze mna :wink: ? Ojj jak tak bardzo chcesz to uwazaj, jak Cie zaczne na Gadu nawiedzac :twisted: :D
Robee - no laczy nas glownie nienawisc do koda (na tym forum adam261 ... moglam pomylic numer). Kod to maly smrod :D
Tajek - wspanialy gracz w IT. Kontakty mam z nim dosc slabe, ale mam nadzieje, ze to sie poprawi :wink:
Neo - hmmm... Ostatnimi czasy rowniez maly kontakt. Przy istnieniu IcyDome byl on wiekszy. Ale tu rowniez mam zamiar to naprawic :>
SaleiB - szacunek dla ciebie, za stworzenie Icy.pl :) I rowniez za cierpliwosc do wgrywania mi avatarow :wink: Bardzo sympatyczny czlowiek :)
Vin - Nasz wspanialy drugi admin :D Pomocny i przemily user :> Taki forumowy wujek dobra rada :wink:
Laura - nawet nie wiesz jak mi tu jakiejkolwiek kobiety brakowalo :D Inteligentna i swietna baba ;D
domaz - ja to widze, ze mnie podrywa :lol: A tak na serio to podoba mi sie twoj avatar :wink: Hehe, jestes nadzieja Icy Towera ;-D
Petr - kontakt sie urwal... tak po za tym to mamy troche wspolnego ze soba, jesli chodzi o psychologie

BTW ja juz taki temat zakladalam... konkretnie "Co sadzicie... ;) " czy cos takiego:D

domaz
Fantastic!

Wysłany: 12 Październik 2005, 17:43   userzy, admini, moderzy ;)

tajek napisał/a:

chetnie obalil bym z nim 0,5

0.5 to ja bym z kazdym obalil nie musze go lubic ;d

A co do neo i vina to dokladnie to samo odczucie. Pozdro dla was :D

[glow=green] Combo 372 [/glow]
[glow=blue]Floor 1350[/glow]
[glow=black]Score ?????[/glow]
[glow=violet]NML 679[/glow]

mattirab 
Moderator

Wysłany: 12 Październik 2005, 19:47   userzy, admini, moderzy ;)

Syo, Viny, Robee, Domia Wg mnie jedni z najfajniejszych ludzi na forum
Neo, LEO Mam o nich same mile opinie, ogolnie mile i otwarte osoby
Falien Jego posty mnie najbardziej zaciekawily, w szczegolnosci zas temat "Kariera"
wiko, matuss Bardzo otwarci na swiat userzy ;) Aczkolwiek ich niektore posty nie byly zbyt ciekawe
Jacob, Kubus Bielanek Mili i uprzejmi (Raczej ;) ).
I cala reszta, ktora odeszla, i ktora jest. :grin:
Nasze Powtórki

Profil FLD: 3803

Jacob
Fantastic!

Wysłany: 12 Październik 2005, 20:32   userzy, admini, moderzy ;)

A ja tu nikogo nie znam :P I dobrze mi z tym 8) :P lool

EDIT:
Nie no, chetnie bym kogos z Was poznal :D Kto zagada na GG :P ??

petr 
Administrator

Wysłany: 13 Październik 2005, 16:03   userzy, admini, moderzy ;)

(piszac komentuje jednoczesnie Wasze wypowiedzi...)
Kolejnosc raczej przypadkowa.

Ech. Bardzo wiele dla mnie znaczycie - nigdy Wam tego zapewne nie mowilem?

Syo. Brakuje mi tych nocnych, wakacyjnych rozmow, wspolnych mazen, faz, lolow i innych. To naprawde byly klimaty... To moja wina ze kontakt sie urwal; od poczatku wrzesnia praktycznie nie wchodze na kompa. Noce odpadaja. To boli, serio, teraz zyje tylko wspomnieniami :/
Co do Ciebie - zacytuje Vina (pewnie przekrece) - polswiatek IT jest troche za maly jak na Twoje mozliwosci... Masz potencjal ;]

Neo. Poczatek jak u Syo. Dolaczylbym do tego jeszcze fUbary i FuOcImIeShIwCzE? LOL ale mi sie napisalo.
Oprocz tego - cenie Cie za... brak lenistwa? - na forum przejawialo sie to Twoim pedem do quizow... Pamietam jak kiedys w wannie jedna zagadke rozwiazywales... ;] Innym sie po prostu nie chcialo.

Vin. Z Toba mozna pofilozofowac na dziwne tematy na ktore inni nie zwracaja uwagi (pisac "lol. :wink: " , "lol :wink: ." , "lol :wink: "? :O ). Cenie Cie za spokoj (ktos juz o tym pisal) i genialne argumenty. Czasem byly one wkurzajace (trudno Cie przekonac do swojego zdania, bo predzej to Ty przekonasz mnie do swojego) :P

Pierwsza trojke cenie jeszcze oczywiscie za inteligencje...

Pozostali - nigdy nie mialem z nimi kontaktu na tyle duzego, zeby napisac wiecej... Zeby zzyc (ile bledow?) sie emocjonalnie...

Wiadomo - Domia - kontakt zapewne bylby bardzo dobry, gdybysmy gadali czasem na gg.
Tajek, SaleiB - malo gadam, ale oceniam pozytywnie ;]

domaz napisał/a:
Petr - W zyciu nie gadalem z nim na gg wiem tylko ze nie zna sie na pilce ^^

Wypraszam sobie.
Gadalismy conajmniej dwa razy.
Co do tego ostatniego - przypomniala mi sie nasza klotnia - stare, dobre czasy :D
Ogolnie zawsze bede Cie wspominal dobrze, m.in. za pl@zme.

Kunio - do Ciebie nic bym nie mial gdybys nie trul mi dupy po kazdym nowym reku [gg] :P

tajek napisał/a:
Neo - nie znam go za bardzo , wyobrazam go sobie jako totalnego kujona ( bez obrazy) , niewiem dlaczego tak jest n

A kto wymyslil synonim do Neo - "uczen elitarnej szkoly"? - nie czasem Vin? :P

Hm.
Laura, mattirab, Robee, LEO... - cala mloda gwardia? - wybaczcie. Nie jestem w stanie napisac nic o Was - po prostu nie znamy sie. Jestem tak beznadziejnie skonstruowany, ze zamiast zawiazywac nowe przyjaznie [netowe], zyje przeszloscia. "Najwiekszy staz". I co z tego? Najstarszy klub pilkarski na swiecie grywa sobie w 4-5 lidze angielskiej. Co z tego ze jest najstarszy? Teraz jest ciotny.

Kilka osob pisalo tu jeszcze o JB...
Syo, moglbys go obronic? - wciaz mam w pamieci sprawe z RT, i jego skrot - dla mnie stal sie troche... No, wiecie co mam na mysli.
JB, jesli to czytasz - sory :]

Dzieki za ten temat. Pozwolil mi cos zrozumiec. Nie dosc, ze nie zdobywam nowych znajomych, dodatkowo niszcze stare przyjaznie. K***a.
Postaram sie czesciej zagadywac do Was na gg...

Profil FLD: 761 IT Code:

Laura_x 
No way!

Wysłany: 6 Listopad 2005, 22:13   userzy, admini, moderzy ;)

LEO -> gosc, z ktorym mozna pogadac na wiele tematow :D no i mnie zagrzewa zawsze do walki i bicia rekordow w IT xD
petr -> ooo ten to sie udal :DDDDDD nie no oczywiscie, ze spoko gosc :D D
tajek -> o ten to ma niezle plany co do zlotu xDDD potrafi rozbawic i pocieszyc xDDD

LEO 
Splendid!

Wysłany: 6 Listopad 2005, 22:53   userzy, admini, moderzy ;)

Osoby, ktore zapomnialem wymienic lub teraz lepiej poznalem:

LAura: :shock: Zajeb**** dziewczyna (kobieta :roll: ) lubie z nia porozmawiac na kazdy temat. Swojska kobitka :twisted: Gdybym jeszcze byl z 4 lata starszy i blizej mieszkal. :smile:

Laura_x 
No way!

Wysłany: 6 Listopad 2005, 23:01   userzy, admini, moderzy ;)

LEO -> dzieki :*
a ja dodam jeszcze :
Jacob -> ten to ma u mnie duzy minus :evil: czasami sie ze mnie bezczelnie nasmiewa i obraza :evil: i chce zapewne wszystkich namowic do tego, by sie obrocili przeciwko mnie :evil: mam nadzieje, ze mu sie to nie uda :lol:

Domia 
No way!

Wysłany: 7 Listopad 2005, 10:25   userzy, admini, moderzy ;)

Uwazajcie na mnie, bo wsrod znajomych mam opinie, ze potrafie zgnoic i udupic czlowieka xD

Beware of Domia :twisted: :wink:

Jacob
Fantastic!

Wysłany: 7 Listopad 2005, 15:04   userzy, admini, moderzy ;)

Laura_x napisał/a:
LEO -> dzieki :*
a ja dodam jeszcze :
Jacob -> ten to ma u mnie duzy minus :evil: czasami sie ze mnie bezczelnie nasmiewa i obraza :evil: i chce zapewne wszystkich namowic do tego, by sie obrocili przeciwko mnie :evil: mam nadzieje, ze mu sie to nie uda :lol:

1.) No czasami jak mam zly dzien to sie musze jakos wyrzyc (w tym przypadku wysmiewam sie z ciebie :P )
2.) Nie, nie chce tu nikogo namowic, zeby sie od ciebie odwrocili. Tylko zanim napiszesz jakiegos posta, to sie zastanow, czy jest on zwiazany z jakims tematem.

To tyle. Jesli chcesz mnie skrytykowac, to prosze na priv, a nie w tym temacie.

Pozdrawiam Jacob

Laura_x 
No way!

Wysłany: 7 Listopad 2005, 15:19   userzy, admini, moderzy ;)

Jacob -> Ty mnie krytykujesz nieustannnie na forum, wiec ja mam rowne prawa przeciez - co moze na tym forum panuje jakas dyskryminacja :?:

Odpowiedz do tematu