|
Fora |
| Autor |
Wiadomość |
Laura_x
No way!

Wiek: 38 Dołączyła: 04 Sie 2005 Posty: 1412 Skąd: Sex City ;)
|
Wysłany: 18 Luty 2006, 14:49 Fora
|
|
|
o lol moim zdaniem to juz bezsens zeby tworzyc forum,, ktore sluzy jedynie bezcelowi, bo bezsensowne nabijanie takim czyms jest |
|
|
|
 |
Kubus
Amazing!

|
Wysłany: 18 Luty 2006, 15:18 Fora
|
|
|
Ale jest w tym troche sensu , np. catek moze z niego skorzystac , tam napewno nie dostanie ostrzezenia , a raczej pochwaly bedzie zbieral . |
|
|
|
 |
N3T
Eextreeme!

|
Wysłany: 18 Luty 2006, 15:23 Fora
|
|
|
Jeszcze catek sie przyzwyczaji i na tym forum bedzie tak pisal |
_________________ Score: 13885 | Floor: 359 | Combo: 83 | NML: 181 | FML: 67 |
|
|
|
 |
catek
Gość
|
Wysłany: 18 Luty 2006, 16:44 Fora
|
|
|
| Adrian-fanatyk napisał/a: | Jeszcze catek sie przyzwyczaji i na tym forum bedzie tak pisal |
Adrian, jak mi pozwola to tak
www.catek.fora.pl
www.mojeforum.net/catek
Plis zarejestrujecie sie wszyscy z icy.pl , juz nigdy nie wspomne raczej o nabijaniu postow?
PS. Rejestrujcie sie na tym drugim raczej, plis! |
|
|
|
 |
Kubus
Amazing!

|
Wysłany: 18 Luty 2006, 17:29 Fora
|
|
|
O Boze , catek jest tam adminem , i ty chcesz prowadzic forum , a dodatku 2 fora !! Jezu wspolczuje tym uzytkownikom z calego serca , biedacy .
A teraz tak na powaznie to fora nawet ci fajnie wyszly , brakuje kilku szczegolow ale moga nawet byc , moze sie zarejestruje |
|
|
|
 |
mattirab
Moderator

Pomógł: 2 razy Wiek: 31 Dołączył: 24 Maj 2005 Posty: 1200 Skąd: Kalisz
|
|
|
|
 |
catek
Gość
|
Wysłany: 18 Luty 2006, 20:00 Fora
|
|
|
| Kubus napisał/a: | O Boze , catek jest tam adminem , i ty chcesz prowadzic forum , a dodatku 2 fora !! Jezu wspolczuje tym uzytkownikom z calego serca , biedacy .
A teraz tak na powaznie to fora nawet ci fajnie wyszly , brakuje kilku szczegolow ale moga nawet byc , moze sie zarejestruje |
Jak to wspolczujesz ? Przeciez nie bede nabijal u siebie postow no chyba ze bedzie duzo osob.
A mattirab mam drugie bo tam jest inna domena i wiecej dodatkow, min. shoutbox, troche osob na gg mi o tym pisalo wiec zrobilem. Racja sa podobne! www.mojeforum.net/catek i www.catek.fora.pl |
|
|
|
 |
Laura_x
No way!

|
|
|
|
 |
Kubus
Amazing!

|
Wysłany: 18 Luty 2006, 21:45 Fora
|
|
|
Wiem widzialem a rekord to ponad 50 000 tys postow - ma jeden gosciu tyle .
Moj rekord na dzien to 1600 postow - tylko nie mowcie ze sie chwale hehe . |
|
|
|
 |
Laura_x
No way!

|
Wysłany: 18 Luty 2006, 22:37 Fora
|
|
|
a moj rekord na jakimkolwiek forum to jakies 100 dziennie, ale ot juz dawno blo i na jakims innym nabijackim forum |
|
|
|
 |
catek
Gość
|
Wysłany: 19 Luty 2006, 03:14 Fora
|
|
|
hehe ja nie bije tak rekordow i tak bym nie byl najlepszy skonczylem z nabijaniem ale jak mialbym to robic to tylko i wylacznie na icy.pl |
|
|
|
 |
kamil_r
Sweet!

|
Wysłany: 19 Luty 2006, 06:56 Fora
|
|
|
| Kubus napisał/a: | Ale jest w tym troche sensu , np. catek moze z niego skorzystac , tam napewno nie dostanie ostrzezenia , a raczej pochwaly bedzie zbieral . |
ty tez |
_________________ Po wielkim powrocie byłem na odlocie . |
|
|
|
 |
Kubus
Amazing!

|
Wysłany: 19 Luty 2006, 10:40 Fora
|
|
|
Ooo ! Odezwal sie madry , ja jesli nie zauwazyles to postow nie nabijam , a jestem na tym forum o nabijaniu zarejestrowany po to aby sobie tam posmiac bo naprawde to nabijanie to jest czysty bez sens i dlatego to jest smieszne bo takie bez sensowane |
|
|
|
 |
petr
Administrator

Wiek: 35 Dołączył: 17 Kwi 2004 Posty: 1665 Skąd: Dąbrowa Górnicza / Kraków
|
Wysłany: 19 Luty 2006, 13:00 Fora
|
|
|
| catek napisał/a: | | skonczylem z nabijaniem ale jak mialbym to robic to tylko i wylacznie na icy.pl |
LOL |
_________________ score 217671 | floor 727 | combo 461 || NML/FML 493 | CCC1 150
|
|
|
|
 |
Laura_x
No way!

|
Wysłany: 19 Luty 2006, 13:30 Fora
|
|
|
catek, jakie szczere wyznania a wracajac do tych nabijackich for, to ja od wczoraj na jednym napislaam tylko 318 postow tak chcialam sprobowac, jak to jest byc bezsensownym nbabijaczem, ale dzieki - za duzo pisnaia i rece mnie juz bola |
|
|
|
 |
kamil_r
Sweet!

|
Wysłany: 24 Luty 2006, 19:51 Fora
|
|
|
| Sluchajcie na moim forum... cisza . Wiec niech sie ktos zapisze albo nic . |
_________________ Po wielkim powrocie byłem na odlocie . |
|
|
|
 |
Laura_x
No way!

|
Wysłany: 24 Luty 2006, 20:59 Fora
|
|
|
a na moim forum wielkie natezenie w pisaniu postow trwa kamil, proponuje, bys przyeszdl na moje forum, tam bedziesz mogl pisac do woli |
|
|
|
 |
Asef
Fantastic!

|
Wysłany: 25 Luty 2006, 00:53 Fora
|
|
|
www.arcy.forumer.pl - malo widze zarejestrowanych,nieudalo mi sie rozprowadzanie mojego forum po innych forach,nawet na gg itd. |
_________________ glow=blue]Floor:1203 NML:973 Score: 120975 Combo:339[/glow] |
|
|
|
 |
LEO
Splendid!

|
Wysłany: 28 Luty 2006, 23:17 Fora
|
|
|
Malutki off-top z postem 4 LAura....
| Cytat: | Laura_x napisal/a:
kto daje warny za odswiezanie starych sopicow, ktore powinny byc zamkniete, skoro tak dlugo nikt w nic nie pisze? | ( Cytat z obrzucania....
Nie chce byc stronniczy, ale jakby moderatorzy & admini dawali za ciagle literowki i brak poprawy w postach oraz jak na swoj wiek w uczestniczeniu w dyskusji to mialabys bana 4 ever. Nie chodzi mi tutaj rowniez, ze mi zalezy na sciganiu sie w postach ( o_O --> tlumaczenie....), ale wiem, ze zzylas sie z tym forum ja tez jestem tutaj dluzej niz Ty 7 miechow i staram sie, zeby kazdy moj post wnosil cos do rozmowy, zeby wsrod innych sie go dobrze czytalo.
Jezeli chcesz wspoltworzyc to forum, to staraj sie i nie badz zla na mnie, ale z 1230 Twoich postow z 400 ma sens. ALE!!
jesli chcesz pisac nadal tak duzo postow, bo w koncu Ty rozkrecilas to forum, to pisz, ale mozesz bardziej sie rozpisywac w nich, wnosic cos nowego w temat, co nie oznacza, ze tak nie jest, ale wiele twoich postow jest bardziej spontanicznych (le tylko o Laurze)... [ sa tez inni nowy uzytkownicy, ktozry nie sa doswiadzczeni z forum na tyle.... sam swiety nie jestem, ale staram sie pozdrawiam....
I'm always frankly ;]
P.S I nie badz na mnie dosadnie zla, to po prostu moj punkt widzenia... nie mam nic do Ciebie( jedynie do niektorych postow xD) |
_________________ nml : 869 |
|
|
|
 |
Buc
Sweet!

|
Wysłany: 2 Marzec 2006, 21:32 Fora
|
|
|
Moje forum o tematyce horrorowej :http://members.lycos.co.uk/sskandynaw/. Trzej zarejestrowani uzytkownicy to Ja,moj brat i moja siostrzenica. Sczytem mych marzen jest rozkrecenie tego forum wiec jak ktos ma ochote to serdecznie zapraszam do rejestracji. Pierwsza osoba ktora z tutaj was sie zarejestruje zostanie modem(ale jezeli bedzie sie brzydko w tej roli sprawdzac dostanie bana .) |
_________________ uc,But,Button,Baton |
|
|
|
 |
|
|