SzukajSzukaj  RegulaminRegulamin  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Forum Icy.pl Strona Główna  

Poprzedni temat «» Następny temat
Wasza kariera / Your career
Autor Wiadomość
SaleiB 
Administrator

Wysłany: 2 Marzec 2004, 18:32   Kariera // Career

jeszcze jest pare takich list, widzialem nawet jedna gdzie nie trzeba bylo wysylac pliku tower.cfg (czy jakos tak) tylko wystarczylo wkleic kod z scores.txt :P tam to chyba oszustwa byly na porzadku dziennym ;)

pozdr

Profil FLD: 34 IT Code:

Falien
Eextreeme!

Wysłany: 24 Marzec 2004, 18:56   Kariera // Career

Icy Tower To jakby nie patrzec sport... rozwijamy sie w nim duzo trenujemy zeby dobrze wypasc na jakis zawodach, chocby mistrzostwach Polski... Czy PTIT Przyznam ze od wejscia wercji numer 2 Icytower'a Ta gra bardzo zyskala na popularnosci, ja tez w nia coraz wiecej gralem ale przyznacie ze kazdy sportowiec pownien kiedys skonczyc swoja kariere?? A moja kariera jakze jest dluga... Zaczalem grac w ICY o ile dobrze pamietam dwa lata temu w wakacje... Na poczatku to bylo dla mnie calkiem glupie ale tak powoli coraz wiecej pieterek skakalem.. tez dzieki bratu sie razem mobilizowalismy kazdy chcial byc lepszy... Doszlismy do dosc dobrego poziomu i nastal okres ciszy... juz skonczylisy grac w Icy dopiero jak weszla druga wersja lista rekordow sie powiekszala dowiedzialem sie od Tajka ktory dopiero co mial 700 cos rekord ze jest lista swiatowa i sie zaczelo granie :D Na moja liste na stronie takze zaczelo przychodzic coraz wiecej rekodow Syo powiadomil mnie o istnieniu strony icy.pl :) Zaliczylem 5 miejsce na mistrzostwach Polski bralem udzial w mistrzostwach swiata i zostalo mi juz Tylko PTIT... Uwarzam ze za bardzo odstaje od najlepszych i mysle ze nie warto tyle czasu poswiecac na gre bo i tak ich nie dogonie. Kazdemu Icy Daje duzo ciekawych emocji ktore wlasnie trzymaja nas w tym graniu... Dal mi duzo radochy mam fajniutki rekordzik 701 i mysle ze tak juz pozostanie...
Jesli tak to mozna nazwac to oswidczam ze koncze po PTIT kariere w Icy tower'a!!
Tutaj tez juz zbytnio nie bede zagladal.. ale tego jeszcze do konca nie jestem pewien :P
Tak wiec Zegnam wszystkich goraco i dzieki ze moglem przezyc taka fajna przygode z ICY TOWER'em Jezeli kiedys do niego powroce to to bedzie czysty przypadek.. albo trzecia wersja :D :D:D Pozdrawiam!!
[shadow=brown] P.S. A jak wam sie ciekawie rozwijala kariera?? Dlugo juz gracie??[/shadow]

Domia 
No way!

Wysłany: 24 Marzec 2004, 20:14   NIE PEKAJCIE

Juz duzo osob chcialo wycofac sie z IT. Powody sa rozne. Ale pomyslcie :!: Tylko dzieki ludziom,ktorzy mimo kryzysu postanowili dalej probowac pobijac nowe rekordy, Polska zaszla tak daleko :!: Falien-kazdy sportowiec ma chwile slabosci, ale czy poddaje sie :?: Odpowiedz brzmi NIE. Ciagle dazy do celu. Nawet w reklamie ADIDASa jest mowa, ze "Niemozliwe nie istnieje". Np. w przypadku Davida Beckhama-w dziecinstwie mowili,ze jest drobniutki i nigdy nie zaistnieje na boisku... a teraz co :?: Jest jednym z najlepszych pilkarzy :!: Tak samo z pewnym plywakiem-w dziecinstwie byl uczulony na chlor... a teraz pobija rekordy za rekordami :!: W podobnej sytuacji byla pewna tenisistka-gdy zaczynala swoja kariere na kortach,smiali sie z malej,chudej belgijki... dzis jest numerem jeden swiatowego tenisa Ludzie nie poddawajcie sie!!! Badzcie silni... nie pekajcie tylko dlatego, ze jestescie kiepscy w IT... Nie rezygnujcie,bo kiedys nadejdzie wasze piec minut,kiedy bedziecie wsrod tych najlepszych... Kiedys to wlasnie [glow=blue]WAS[/glow] beda podziwiac... szanowac...

[glow=red]IMPOSSIBLE IS NOTHING[/glow]

Falien
Eextreeme!

Wysłany: 24 Marzec 2004, 22:19   NIE P?KAJCIE

Domia... Dziekuje.. Wspaniale slowa tutaj piszesz... Bedzie z Ciebie kiedys naprawde dobra i inteligentna kobieta... Zreszta juz jestes... Duzo mi Twoje slowa daja do myslenia ale narazie musze sie z nimi przespac :) Moze po prostu zrobie sobie przerwe od IT?? nie wiem jeszcze pomysle... Ale dziekuje Domia za zainteresowanie!! :smile:

A tak po za tym... to ta decyzja jest spowodowana malym zamysleniem ze jedenak duzo czasu mi leci na graniu w IT a nie raz ten czas moglby byc spedzony z przyjaciolmi... Sportowcy tez maja wyrzeczenia... ale ja nie chce by od ICy bym nie mal byl uzalezniony chce by ta gra byla dla mnie rozrywka...:)

syo 
No way!

Wysłany: 25 Marzec 2004, 14:43   NIE P?KAJCIE

Dokladnie takich slow mi tu brakowalo. Chcialem zmobilizowac, ale domia zrobila to najlepiej jak sie dalo. Robilem blad piszac, ze odejde. Nie odejde. Nigdy. Kocham Icy Towera i wszystko co jest z nim zwiazane. Uwielbiam to forum, najlepsi i najbardziej zgrani gracze na swiecie w IT pisza TUTAJ. Zostaje do konca i bede sie staral o zalatanie dziur w okrecie!

Forever IT Player - Syo
  Profil FLD: 91 IT Code:

matuss
Eextreeme!

Wysłany: 25 Marzec 2004, 15:35   Kariera // Career

Dobra, wiec pora na mnie.

Chcialbym was wszystkich pozegnac. Odchodze od Icytowera od tego forum.. nie mam juz sily na granie w ta gre. Skromnie sie zegnam.. i mam nadzieje ze teraz gdy pisze mojego ostatniego posta zapamietacie mnie, jako tego co dostawal bany.., jako tego co przeklinal :) .. szkoda mi tego ale musze... :neutral:

wiec:

badzcie nadal tacy jak jestescie, badzcie GItes & gutES

[size=18px]NARAZIE[/size]

SaleiB
Syo
tajek
jurko kiler
WAP
Vinyanov
mysio pys
domia
wiko
Asef
Falien
Fayl
Neo

syo 
No way!

Wysłany: 25 Marzec 2004, 16:09   Kariera // Career

Coz ja moge powiedziec.. dziekuje za "narazie", ale nie chce zeby tak bylo.

matuss, do jasnej ciasnej, masz lepszy wynik we floorach ode mnie. Mam nadzieje, ze to co napisales bylo pod wplywem jednej chwili, chwili zlosci przy IT. I mam nadzieje, ze juz jutro wrocisz na forum i cofniesz to co powiedziales. Sam mam kryzys (znow) w IT (nie moge doskoczyc do... 200 pietra :x ), ale pare osob mnie uswiadomilo - gram bo gralem w IT od listopada 2002 roku! Nie przestane grac, bo jestem potrzebny - organizuje turnieje. Ty tez jestes potrzebny. Przynajmniej mnie. Jestes dobrym graczem i nigdy nie podejmuje sie decyzji nieprzemyslanych. Lanie wody, lanie wody... pamietasz, zapisales sie na II PTIT, a ja Twojego zapisu nie cofne.

Czekam na Twoj powrot i oby on byl jeszcze dzis...

ZiB - nie robcie sensacji wiecej i nie odchodzcie w genialnym stylu z fajerwerkami. Nie tchorzcie! GRAJCIE !

matuss
Eextreeme!

Wysłany: 25 Marzec 2004, 16:22   Kariera // Career

nie Syo, nie moge.

ale na II PTIT zostane :)

Falien
Eextreeme!

Wysłany: 25 Marzec 2004, 21:00   Kariera // Career

Matuss dzieki ze byles... i wroc!! :) Ja tez po PTIT koncze kariere ale mysle ze to bedzie pewien okres musze odpoczac i moze wroce w chwale Na Ciebie tez wszyscy beda czekac..:)

SaleiB 
Administrator

Wysłany: 25 Marzec 2004, 21:32   Kariera // Career

hehe, co to sie porobilo ze taka prosta gierke niektorzy tak powaznie traktuja (i kto to mowi :D )

pozdr

syo 
No way!

Wysłany: 25 Marzec 2004, 22:09   Kariera // Career

Oj, ja ta gre traktuje calkowicie powaznie, mozna sie uznac za profesjonalistow. Zwaracam uwage na takie rzeczy jak:

- dlonie (nie moga sie kleic)
- sposob siedzenia podczas grania
- zakrecony grzejnik, bo jak jest odkrecony to zaczynam sie pocic (wlasciwie to rece)

I kto tu jest powalony? :D

LUDZICHA, skonczcie z tym odchodzeniem i grajcie jak graliscie. :evil:

gandzia
Wow!

Wysłany: 25 Marzec 2004, 23:44   Kariera // Career

a ze mna to sie nie pozegnales :cry: :cry: :cry:

Domia 
No way!

Wysłany: 26 Marzec 2004, 15:06   Kariera // Career

Syo napisał/a:
LUDZICHA, skonczcie z tym odchodzeniem i grajcie jak graliscie.

no wlasnie :!: ostatnia zaczela sie jakas mania odchodzenia (po odejsciu jurka kilera) kreci was to,ze odchodzicie czy jak :P

Doktor(wiko)
Eextreeme!

Wysłany: 28 Marzec 2004, 15:03   NIE P?KAJCIE

Syo napisał/a:
Uwielbiam to forum, najlepsi i najbardziej zgrani gracze na swiecie w IT pisza TUTAJ.

Hehe, chcialebym, zeby tak bylo. :) No, ale mam zamiar sie zmobilizowac i dostac sie na JAKAKOLWIEK liste rekordow.

SaleiB 
Administrator

Wysłany: 28 Marzec 2004, 15:12   NIE P?KAJCIE

dostanie sie na jakakolwiek liste rekordow to chyba nie problem :)
na naszej wystarczy miec kombo powyzej 10 lub powyzej 100 pieter, a na swiatowej kombo powyzej 75, powyzej 10000 punktow lub powyzej 300 pieter (o ile dobrze pamietam)

gorzej z zajeciem dobrego miejca na tych listach :wink:

pozdr

Domia 
No way!

Wysłany: 28 Marzec 2004, 15:14   NIE P?KAJCIE

Falien napisał/a:
Bedzie z Ciebie kiedys naprawde dobra i inteligentna kobieta...

dzieki :D
Syo napisał/a:
Zostaje do konca i bede sie staral o zalatanie dziur w okrecie!

zeby tak wszyscy mowili :roll:

Falien
Eextreeme!

Wysłany: 12 Kwiecień 2004, 20:59   Kariera // Career

Ja tylko gadam ze mnie przez Tydzien nie bydzie!!! :] Robie se odpoczynek... On sie przyda.. :) zycze milego tygodnia!!

Falien
Eextreeme!

Wysłany: 26 Kwiecień 2004, 21:25   NIE P?KAJCIE

No a tak pod ten temat... To wiecie moze Gdzie sie podziewa nasz mistrz Polski!!?? WAP? Skonczyl z IT robi sobie jak?

Broda 
Amazing!

Wysłany: 26 Kwiecień 2004, 21:38   NIE P?KAJCIE

Ja cos z nim gadalem mowil ze jak narazie konczy z IT ale moze jeszcze powroci do gry(jak mu sie zachce)

WAP
Wow!

Wysłany: 26 Kwiecień 2004, 21:52   NIE P?KAJCIE

Tez mi cos wspominal ze od dawna juz nie gra w IT :P i chyba predko nie zacznie,
poprostu IT juz mi sie znudzilo od kiedy zaczelem grac w q3 :wink:
Starcza mi takie wyniki jakie mam :)
NML:615
UNML:322

Odpowiedz do tematu