|
Pilka nozna |
| Autor |
Wiadomość |
mattirab
Moderator

Pomógł: 2 razy Wiek: 32 Dołączył: 24 Maj 2005 Posty: 1200 Skąd: Kalisz
|
Wysłany: 23 Luty 2006, 20:38 Pi?ka no?na
|
|
|
| LEO napisał/a: | | Phehyehyh...... ja kiedys kibicowalem Realowi pozniej jak przyszly te "gwiazdy" zrobil sie jeden wielki syf, potrafia cos zagrac, ale to nie to co kiedys. Obecnie od 2-3 lat kibicuje F.C. Barcelonie, nie tylko za to, ze klepia swienie gale,ale na moje nie sa "futbolowymi cwaniakami" typu Chelsea . Ronaldinho to przyklad tego pilkarza, ze chcial cos osiagnac ( zarobic fore) bo mial biede jak... ALE przez milosc do futbolu ktora zywi caly czas pokazujac zakrecone w kosmos zagrania,a nie przez to ze jest materialista typu () Beckham chociaz ja do niego nic nie mam, ale wiekszoscpilkarzy gra zeby zarobic i jest GUT, ale sa tacy np. Ronni, ze oprocz kasy kochaja futbol.... nie umiem wam tego przedstawic dokladnie wedlug moich mysli....OLE (LEO) |
Mysle podobnie, tyle, ze nadal kibicuje Realowi, ale przyznam, wolalem dawny Real. Bardzo go lubilem za czasow Del Bosque, w sezonie 2001/2002, gdy w pieknym meczu finalowym LM pokonali Bayer Leverkusen. Barcelonie kibicuje mniej wiecej od przyjscia Rijkarda (przepraszam, jesli popelnilem blad), ale pamietam czasy "Holenderskiej" Barcy, tez byla fajna - Kluivert, Overmars i wielu innych. |
_________________ Hello me, it's me again.
Rekordy
Historia Icy Tower
Nasze Powtórki |
|
|
|
 |
Laura_x
No way!

Wiek: 38 Dołączyła: 04 Sie 2005 Posty: 1412 Skąd: Sex City ;)
|
Wysłany: 24 Luty 2006, 14:52 Pi?ka no?na
|
|
|
| Cytat: | | Barcelonie kibicuje mniej wiecej od przyjscia Rijkarda |
ja tez mniej wiecje od tego czasu, ale wczesniej tez im kibicowlaam, ale bardziej kibicowlaam Realowi....teraz Real jest za bardzo przegwiazdowany, tzn za duzo tych slaw i wogole, nie daja szans wszystkim pogra,cx no i zawodnicy sie koncza, wypalaja..... |
|
|
|
 |
LEO
Splendid!

|
Wysłany: 27 Luty 2006, 21:00 Pi?ka no?na
|
|
|
Oj na ostatnim meczu BArcelona - Saragossa w Saragossie cos kolo 76 minuty Eto'o chcial zejsc z boiska, bo kibicie zachowali sie skandalicznie. W jego kierunku "lecialy" wyzwiska rasistowskie typu: "UhUhuhuhuh" - majace na celu odglos malpy itp. DO zostania na boisku przekonal go trener, sedzia go zatrzymywal Ronaldinho, pilkarze z Realu Saragossy tez. MAssakra i won z takimi kibicami, jakies pozadne kary, ale na kibicow a nie klub, zreszta to i tak klub za kiboli odpowiada.... co Wy o tym sadzicie??? |
_________________ nml : 869 |
|
|
|
 |
mattirab
Moderator

|
Wysłany: 27 Luty 2006, 21:04 Pi?ka no?na
|
|
|
| A co mozemy sadzic? Wynocha z takimi kibicami. Teraz z pilki noznej robia jakas polityczna walke, albo powod do wyzwisk rasistowskich. Ja do innych ras nic nie mam. Zgadzam sie, powinny byc kary dla kibicow. |
Rekordy
Historia Icy Tower
Nasze Powtórki |
|
|
|
 |
Dominik (Bobi)
Eextreeme!

|
Wysłany: 28 Luty 2006, 09:05 Pi?ka no?na
|
|
|
to tak samo jak polacy rzucali bananami w Olisadebe |
|
|
|
 |
Domia
No way!

|
Wysłany: 8 Marzec 2006, 21:51 Pi?ka no?na
|
|
|
| Wczorajszy mecz - piekny! Ronaldinho zagral genialnie! Szkoda tylko Messiego, ktory musial tak wczesnie zejsc z boiska. |
|
|
|
 |
Laura_x
No way!

|
Wysłany: 9 Marzec 2006, 14:06 Pi?ka no?na
|
|
|
szkoda, ze Liverpool nie przeszedl dalej |
|
|
|
 |
mattirab
Moderator

|
Wysłany: 9 Marzec 2006, 15:39 Pi?ka no?na
|
|
|
| No tak... a wczoraj Milan przeszedl. Dwa gole Inzaghiego. Wynik - 4:1 dla Milanu. |
Rekordy
Historia Icy Tower
Nasze Powtórki |
|
|
|
 |
Robee
Eextreeme!

|
Wysłany: 9 Marzec 2006, 20:14 Pi?ka no?na
|
|
|
Ja ogladalem Real - Arsenal
Bylo 0-0 jednak mecz byl bardzo fajny... Real walczyl do ostatniej chwili. Arsenal przeszedl do nastepnej rundy. |
_________________ img]http://img57.imageshack.us/img57/1764/robee20jh.gif[/img]
www.rydzyk.rox.pl - je?li chcecie si? po?mia?, to wejd?cie xD |
|
|
|
 |
Laura_x
No way!

|
Wysłany: 9 Marzec 2006, 20:40 Pi?ka no?na
|
|
|
koniec eryu Galacticos, jak to dzisiaj w TV uslyszalam no i bardzo dobrze, niech teraz utworza druzyne od nowa |
|
|
|
 |
Robee
Eextreeme!

|
Wysłany: 9 Marzec 2006, 21:08 Pi?ka no?na
|
|
|
| Ronaldo, mniej hamburgerow ;p |
_________________ img]http://img57.imageshack.us/img57/1764/robee20jh.gif[/img]
www.rydzyk.rox.pl - je?li chcecie si? po?mia?, to wejd?cie xD |
|
|
|
 |
Laura_x
No way!

|
Wysłany: 9 Marzec 2006, 21:50 Pi?ka no?na
|
|
|
Ronaldo, mniej romansow |
|
|
|
 |
syo
No way!

Pomógł: 1 raz Wiek: 38 Dołączył: 31 Sty 2004 Posty: 1957 Skąd: Wrocław/Olsztyn
|
Wysłany: 9 Marzec 2006, 23:23 Pi?ka no?na
|
|
|
| Laura_x napisał/a: | | Ronaldo, mniej romansow |
Podobno on powiadal, ze uprawial seks przed meczem i to mu pomagalo..
Wracajac do Ligi Mistrzow - niestety, najciekawsze mecze juz na samym poczatku. Odpadly takie perelki jak Bayern, Chelesea, Liverpool, Real... Jesli los nie bedzie zlosliwy to obstawiam final Barcelona - Milan. Wygra oczywiscie wiadomo kto |
|
|
|
 |
catek
Gość
|
Wysłany: 9 Marzec 2006, 23:27 Pi?ka no?na
|
|
|
no wow, wiadomo ze BARCA, a kto inny? hmm moze i taki final bedzie.
PS. nareszcie zdjal mi ktos warny, uff |
|
|
|
 |
Laura_x
No way!

|
Wysłany: 10 Marzec 2006, 13:51 Pi?ka no?na
|
|
|
| syo napisał/a: | | Podobno on powiadal, ze uprawial seks przed meczem i to mu pomagalo |
tez o tym slyszalam, ale wiesz, moze mu to troche zaszkodzilo
| syo napisał/a: | | to obstawiam final Barcelona - Milan |
nie byloby zle, a wrecz bardzo dobrze
| syo napisał/a: | | Wygra oczywiscie wiadomo kto |
no oczywiscie, ze Barca |
|
|
|
 |
syo
No way!

Pomógł: 1 raz Wiek: 38 Dołączył: 31 Sty 2004 Posty: 1957 Skąd: Wrocław/Olsztyn
|
Wysłany: 10 Marzec 2006, 15:37 Pi?ka no?na
|
|
|
| Kod: | | Benfica Lizbona - Barcelona, Arsenal Londyn - Juventus Turyn, Olympique Lyon - AC Milan i Inter Mediolan lub Ajax Amsterdam - Villarreal - to pary cwiercfinalowe pilkarskiej Ligi Mistrzow |
Baaaaaaardzo dobrze! Opatrznosc mnie posluchala! Milan nie gra z Barca w cwiercfinalach!
Benfica - Barca
Arsenal - Juventus
Lyon - Milan
Inter/Ajax - Villareal
* Barca przechodzi dalej, to nie ulega watpliwosci
* Arsenal pojedzie Juve, Stara Dama przez jeden karygodny blad Tima Wiese znalazla sie w cwiercfinalach, tutaj powinien byc Werder!
* Wprawdzie powiedzialem, ze Barca zagra z Milanem w finale, ale Lyon spisuje sie w tej edycji rewelacyjnie. Kto wie, moze Lyon tu jeszcze troche pomiesza..
* W ostatniej parze nie mam zbyt wielkiego arsenalu wiedzy, ale wiem ze Tajek kibicuje Interowi i to on przejdzie dalej |
|
|
|
 |
tajek
Splendid!

|
Wysłany: 10 Marzec 2006, 20:45 Pi?ka no?na
|
|
|
Hm z tego co mi wiadomo to Milan z Barca moga sie spotkac co najwyzej w polfinale , osobiscie kibicuje druzyna wloskim bo pieknie by bylo zobaczyc znow(ostatnio bodajze w 2003 roku ) 3 druzyny z wloch w polfinalach ( wogole ma ktos watpliwosci do tego ze Serie A jest najmocniejsza liga w tej chwili ? )
A co do Samych meczy to :
Benfica : Barca - hm wszyscy wskazuja na Barce , mnie sie wydaje ze bedzie to wyrownany mecz , lecz geniusz Ronaldinho przesadzi o awancie Barcy
Arsenal : Juventus - zdecydowanie Juventus , nie cierpie tej druzyny lecz wiem ze sa aktualnie w duzym dolku , a jednak udalo im sie przejsc werder ( fakt fartem no ale jednak.. ) A Arsenal? w lidze slabo , zwyciestwo nad realem o niczym nie mowi , Real jest w totalnym chaosie , wiec kazdy by z nimi wygral .
Lyon : Milan - bardzo fajny mecz sie zapowiada , wedlug mnie Lyon to przyslowiowy "czarny kon" tej edycji LM , lecz czuje ze Milan przejdzie
Inter/Ajax : Villareal - hm Inter? czy Ajax? to nas czeka na poczatku , jestem sercem , dusza i wszystkim co posiadam za Interem , obstawiam 3-1 dla Interu
A co do samego meczu z Villareal to nic nie powiem , bo wkoncu niewiem czy to bedzie Inter czy ajax
Forza Inter !
Forza Regazzi !
Pazza Inter Amala |
|
 |
mattirab
Moderator

|
Wysłany: 11 Marzec 2006, 11:17 Pi?ka no?na
|
|
|
To moze ja tez zabawie sie w typowanie:
Benfica - Barca: Zdecydowanie Barcelona.
Arsenal - Juventus: Arsenal w tym sezonie gra slabo (jak na siebie) w lidze, wiec pewnie bedzie walczyl w LM. Mimo to, typuje, ze przejdzie Juve.
Lyon - Milan: Wydaje mi sie, ze Lyon, aczkolwiek pojedynek bedzie bardzo ciekawy.
Ajax/Inter - Villarreal: Wg mnie przejdzie ten, kto wygra pojedynek Ajax/Inter. Kibicuje Interowi, mysle tez, ze to jednak on przejdzie. |
Rekordy
Historia Icy Tower
Nasze Powtórki |
|
|
|
 |
petr
Administrator

Wiek: 35 Dołączył: 17 Kwi 2004 Posty: 1665 Skąd: Dąbrowa Górnicza / Kraków
|
Wysłany: 11 Marzec 2006, 13:02 Pi?ka no?na
|
|
|
| tajek napisał/a: | | ( wogole ma ktos watpliwosci do tego ze Serie A jest najmocniejsza liga w tej chwili ? ) |
uh.
Jesli masz na mysli poziom LIGI, to oczywiscie ze mam watpliwosci, duzo wyzszy jest w angielskiej i hiszpanskiej.
W Serie A sa tylko trzy druzyny - Milan, Inter i Juve - ktore czasem przerastaja angielskie, hiszpanskie, ale LIGA wloska jest z cala pewnoscia gorsza.
Podobnie jest z liga szkocka, tam zawsze byly dwie druzyny, teraz sa trzy (Celtic, Rangers, Hearts), a reszta prezentuje poziom tych lepszych polskich druzyn...
A ja bym chcial final Barca - Lyon Tym dwom team'om zyczylem od poczatku najlepiej
Nie lubie Arsenalu, Juve i Milanu (za wyjatkiem Nedveda w tym przedostatnim ;p). Zdziwilem sie szczerze awansem Benfiki, i mam nadzieje ze za duzo klopotow Barsie nie sprawia. |
_________________ score 217671 | floor 727 | combo 461 || NML/FML 493 | CCC1 150
|
|
|
|
 |
tajek
Splendid!

|
Wysłany: 11 Marzec 2006, 13:42 Pi?ka no?na
|
|
|
| petr napisał/a: |
uh.
Jesli masz na mysli poziom LIGI, to oczywiscie ze mam watpliwosci, duzo wyzszy jest w angielskiej i hiszpanskiej.
W Serie A sa tylko trzy druzyny - Milan, Inter i Juve - ktore czasem przerastaja angielskie, hiszpanskie, ale LIGA wloska jest z cala pewnoscia gorsza.
|
Widze ze kompletnie sie nie orenitujesz we wloskiej Lidze , powiadasz ze w Serie A sa tylko 3 druzyny ? a co z Roma? , Fiorentina ? Livorno ? Chievo? , chyba o tych druzynach zapomniales , sa to bardzo mocne druzyny z ktorymi kazdy klub na swiecie bedzie mial trudnosci z pokonaniem ich...
Dales przyklad ze w Serie A satylko Inter , Milan i Juve , to ile jest takich wielkich druzyn w Hiszpani? Real? , Barca? Valencia? Osasuna? Valencia? , hm wiecej nie widze , Fiorentina z kazda z tych druzyn moze wygrac ( no moze nie Barca)
To samo jest w Anglii , Manutd? Live?Chelsea? Arsenal? Totenham? tez niezbyt wygorowany poziom , co prawda Middlesbrough wygralo z Roma w pierwszym meczu w UEFA lecz jestem pewien ze Roma ich zniszczy u siebie , bo wspomniany Middle jest u siebie nie ludzko mocne ( wygrana z chelsea) ,
Tak wiec Anglia , Hiszpania , Wlochy sa prawie rownymi ligami , lecz aktualny sezon pokazuje ze Wlochy goruja nad reszta a swiadcza o tym cwiecfinaly LM gdzie sa 2 druzyny z wloch ( beda 3 ) i o dziwo sa faworytami swoich meczy , co oczyms chyba swiadczy.. |
|
 |
|
|