SzukajSzukaj  RegulaminRegulamin  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Forum Icy.pl Strona Główna  

Poprzedni temat «» Następny temat
Szkoła, studia
Autor Wiadomość
catek
Gość
Wysłany: 10 Kwiecień 2006, 23:59   Szko?a

Dominik (Bobi) napisał/a:
12 maj - probny test gimnazjalny. od tego zalezy czy zdam z polaka :/

Stary trzymaj sie, zdasz, a jesli o mnie to nie wiem czy zdam (na powaznie) z matmy, jest glupia lekko mowiac facetka, krzyczy za byle co ;( a w ogole pytam sie czy moge sie przesiadac jak najblizej zebym z nikim nie rozmawial i nic nie daje wkuwanie, wyrazenia algebraiczne, taki bezsens totalny ze leb boli ;(

EDIT: Najgorsze ze dzial nadal sie nie zmienia od poczatku II sem. dali by jakies mnozenie czy cos ale takie x+ (-5)-xy itp itd nic a nic nie rozumiem :(

Laura_x 
No way!

Wysłany: 11 Kwiecień 2006, 09:53   Szko?a

catek napisał/a:
jest glupia lekko mowiac facetka

jesli nauczyciel jest glupi, to jakii poziom reprezentuje jego uczen? :)

catek napisał/a:
wyrazenia algebraiczne, taki bezsens totalny ze leb boli

to przeciez trudne nei jest :)

catek napisał/a:
dali by jakies mnozenie czy cos

chlopie, czy to pierwsza klasa podstawowki? :) bo mi sie zdaje, z enieco starszy jestes :)

domaz
Fantastic!

Wysłany: 11 Kwiecień 2006, 13:49   Szko?a

Laura_x napisał/a:

catek napisał/a:
wyrazenia algebraiczne, taki bezsens totalny ze leb boli

to przeciez trudne nei jest :)

zalezy na jakim poziomie^^

[glow=green] Combo 372 [/glow]
[glow=blue]Floor 1350[/glow]
[glow=black]Score ?????[/glow]
[glow=violet]NML 679[/glow]

Domia 
No way!

Wysłany: 11 Kwiecień 2006, 16:15   Szko?a

Ja ostatnio z algebry, ze sprawdzianu mialam 2 xD I watpie, abym utrzymala na koniec roku 5 z matmy. Nienawidze tego dzialu, po jaka cholere to nam sie przyda?

catek
Gość
Wysłany: 11 Kwiecień 2006, 16:36   Szko?a

Domia napisał/a:
Ja ostatnio z algebry, ze sprawdzianu mialam 2 xD I watpie, abym utrzymala na koniec roku 5 z matmy. Nienawidze tego dzialu, po jaka cholere to nam sie przyda?

wlasciwie jak ktos wie to rzeczywiscie po co to nam? nie powiemy ze poprosze np. X kg czegos tam bo bezsens jak nic. Ja raczej 5 hehe bym nigdy nie mial, pewnie na 2 ledwo ledwo moze kiedys.

PS. Przy tablicy dzis dobrze napisalem dzialanie i chyba 3 dostalem z aktywnosci, to juz cos, nie wiem szczerze co dostalem bo zapomnialem sie zapytac a wczesniej nie powiedziala.

Mnozenie mamy ale w 1 gm w innych dzialaniach, dla Was to latwe a dla mnie poziom trudny jest niestety, co najgorsze mam cos ok. 12 pal z matmy w II sem. moze jakies dwoje, wow jedna 5 i to tyle... ;(

N3T
Eextreeme!

Wysłany: 11 Kwiecień 2006, 16:59   Szko?a

A ja z matmy dostalem "M" na semestr. "M" czyli

Dominik (Bobi)
Eextreeme!

Wysłany: 11 Kwiecień 2006, 17:20   Szko?a

czyli... ??? ;)

Laura_x 
No way!

Wysłany: 11 Kwiecień 2006, 20:20   Szko?a

catek napisał/a:
Przy tablicy dzis dobrze napisalem dzialanie i chyba 3 dostalem z aktywnosci, to juz cos, nie wiem szczerze co dostalem bo zapomnialem sie zapytac a wczesniej nie powiedziala.

bez komentarza :)

catek napisał/a:
Mnozenie mamy ale w 1 gm w innych dzialaniach, dla Was to latwe a dla mnie poziom trudny jest niestety, co najgorsze mam cos ok. 12 pal z matmy w II sem. moze jakies dwoje, wow jedna 5 i to tyle...

masz tyle pal.... nie lubisz przedmiotow scislych?

i na koniec... ;)
Adrian-fanatyk napisał/a:
"M" czyli

Dominik (Bobi) napisał/a:
czyli... ???

pozwol, Bobi, niech zgadne za Ciebie... M czyli Marny? :D

Dominik (Bobi)
Eextreeme!

Wysłany: 11 Kwiecień 2006, 20:25   Szko?a

chyba raczej jak juz to Mierny :) jak pamietam to moaj siorka miala same mierne ;)

catek
Gość
Wysłany: 11 Kwiecień 2006, 20:26   Szko?a

znaczy Laura podalem oceny z jedneg przedmiotu: MATEMATYKA niestety ;(

PS. Ale sie juz poprawilem raczej :P

A 3 dostalem dzis z aktywnosci oraz przy tablicy rozwiazalem zadanie prawie bez podpowiedzi no ale zapomnialem zapytac o ocene lub nie slyszalem :|

Laura_x 
No way!

Wysłany: 11 Kwiecień 2006, 20:31   Szko?a

catek napisał/a:
znaczy Laura podalem oceny z jedneg przedmiotu

kurde, no przeciez wiem, ze jednego, a spytalam sie, czy nie lubisz przedmiotow scislych, bo chyba raczje wolisz humanistyczne - ale moge sie mylic ;)

catek
Gość
Wysłany: 11 Kwiecień 2006, 20:35   Szko?a

Laura_x napisał/a:
catek napisał/a:
znaczy Laura podalem oceny z jedneg przedmiotu

kurde, no przeciez wiem, ze jednego, a spytalam sie, czy nie lubisz przedmiotow scislych, bo chyba raczje wolisz humanistyczne - ale moge sie mylic ;)

tak, tak jest, a jesli juz ulubione przedmioty to tak:

w-f - naturalnie :P
angielski - lubie bardzo
informatyka - tez (prawie najszybciej wykonuje z klasy zadania z infy)

Jeszcze kiedys lubilem polski, teraz rowniez, duzo sie poprawilem a wy co jeszcze lubicie?

EDIT: scisle nie do konca lubie :/

mattirab 
Moderator

Wysłany: 11 Kwiecień 2006, 20:35   Szko?a

Dla mnie fajne sa i te, i te. Naprawde jak na sprawdzianie napiszecie wszystko to, co powinno byc, to dostajecie 3 (2)? Juz sie zaczynam bac. Ja w zyciu mialem tylko jedna, moze dwie troje. Gorszych ocen rowniez nie (nie liczac zmazanej jedynki z matmy za nieoddany sprawdzian).
Nasze Powtórki

Profil FLD: 3803

Vinyanov 
No way!

Wysłany: 11 Kwiecień 2006, 20:39   Szko?a

catek napisał/a:
informatyka - tez (prawie najszybciej wykonuje z klasy zadania z infy)
Cytat:
EDIT: scisle nie do konca lubie :/

Informatyka jest nauka scisla!

Laura_x 
No way!

Wysłany: 11 Kwiecień 2006, 20:40   Szko?a

catek napisał/a:
wy co jeszcze lubicie?

hehe ja moja edukacje w liceum skoncze 28 kwietnia, na zakonczeniu roku szkolenego, ale jesli mam wymienic ulubuione przedmioty, to hmmm..... napewno angielski i niemiecki, jeszcze biologia (ktora, niestety, odeszla nam po 2 klasie), niektore dzialy w historii (np. starozytnosc lub II wojna swiatowa), religia (bo nic nei robimy, a i tak oceny dostajemy dobre xD), WoS (bo ostatnio zaczelam interesowac sie troche polityka, a i WoS zdaje na maturze ;p), moze jeszcze.... hm.... Chemia, ale to tylko dzial poswiecony alkoholom ( ;) ), matematyka (ale tez tylko niektore dzialy, nienawidze geometrii), no i to by chyba blo na tyle.... ;) a jak cos sobie jeszcze przypomne, to dopisze ;)

catek
Gość
Wysłany: 11 Kwiecień 2006, 20:46   Szko?a

ja chcialbym dodac ze rowniez lubie religie poniewaz Pani nie wiem czy jest na serio nauczycielka? narysowalem dlugopisem koszyczek wielkanocny i dostalem 4, a myslalem ze pale, spoko bede mial 6 lub 5 z reli :lol:

dwa razy 5+ za to ze napisalem zdanie co rozumiem przez slowo czuwanie, a odpowiedz byla: moim zdaniem czuwanie oznacza to ze np. nocne czuwanie, taki przyklad byl po smierci Jana Pawla II ( troszeczke, doslownie, inaczej ale co tam 5+) - czyz nie cudownie?

To byla druga ocena 5+ a pierwsza dostalem hmm aha za narysowanie szopki wigilijnej, nie zrobilem w domu a czasu na lekci nie bylo bo jestem 4 zawsze!! w dzienniku wiec dlugopisem :D ech to byly czasy- ponownie 5+, ludzie ja zdam :lol:

EDIT: Vinyanov szczerze to nie spodziewalem sie ze informatyka to nauka scisla, e tam i tak jest napewno odwrotnie, serio scisla, znow nie wierze :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Laura_x 
No way!

Wysłany: 11 Kwiecień 2006, 20:50   Szko?a

catek napisał/a:
nie spodziewalem sie ze informatyka to nauka scisla

przeciez infa ma duzo wspolnego z matematyka, nieprawdaz? a infe lubialam, do czxasu, jak przyszedl czas na programowanie w Turbo Pascalu :) nienawidzilam tego, ledwo 2 dostalam ze sprawdzianu :) ale ot blo w drugiej klasie jeszcze :)

petr 
Administrator

Wysłany: 11 Kwiecień 2006, 21:28   Szko?a

catek napisał/a:
nie spodziewalem sie ze informatyka to nauka scisla
catek, czego uczysz sie na informatyce?
painta, worda, excela i Internetu, czy moze czegos bardziej skomplikowanego? ^^

Profil FLD: 761 IT Code:

Dominik (Bobi)
Eextreeme!

Wysłany: 11 Kwiecień 2006, 21:51   Szko?a

ludzie nie mowcie mi nic o informatyce. bo juz mi sie zygac chce jak slysze o exelu, wordzie, paincie :| w kazdym roku to samo :| ci ludzie chca nas zakatowac :/

catek
Gość
Wysłany: 11 Kwiecień 2006, 21:55   Szko?a

Petr i Bobi zgadzam sie z wami, ciagle mamy to samo a teraz mamy WordArt-y przeciez to bezsensu jest, chyba kazdy to umie, ale szczerze powiedzmy sobie, co tam jest do myslenia? Komputer ma internet ale na czas lekcji odlaczony od sieci, a w 2 klasie dopiero HTML bedziemy mieli, ech, dopiero ;(

PS. Przewaznie komputery u mnie nie sa zbytnio dobre no chyba ze ta drugA sala informatyczna to tak :P

Odpowiedz do tematu