SzukajSzukaj  RegulaminRegulamin  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Forum Icy.pl Strona Główna  

Poprzedni temat «» Następny temat
Spowalnianie gry / Game slowdown
Autor Wiadomość
Asef 
Fantastic!

Wysłany: 13 Kwiecień 2006, 10:11   Spowalnianie gry

wiem,ale niektorzy to maja cierpliwosc

Dominik (Bobi)
Eextreeme!

Wysłany: 13 Kwiecień 2006, 11:42   Spowalnianie gry

nie trzeba miec cierpliwosci ;) niektorym to pomaga niektorzy mowia ze im tak sie gorzej gra. ja osobiescie jak z ciekawosci sprawdzalem jak sie gra to przy w tamtym czasie rekordzie floor kolo 300 doszedlem do blisko 450 za pierwszym razem to co tu duzo mowic ;)

Devlin 
Splendid!

Wysłany: 13 Kwiecień 2006, 13:36   Spowalnianie gry

Ludzie, po co wam spowalnianie? Wieksza radoche daje pobicie rekordu sprawieliwie.

Profil FLD: 1565

catek
Gość
Wysłany: 13 Kwiecień 2006, 15:22   Spowalnianie gry

Devlin napisał/a:
Ludzie, po co wam spowalnianie? Wieksza radoche daje pobicie rekordu sprawieliwie.

no tak, jak ja nie wierzylem a spojrzcie na moje wyniki w podpisie, jednak da rade pobic (score i combo nowe) .

PS. Wow a co to bedzie jak 300 combo bede mial, o kurde, jak cos ma NO WAY i wiecej raczej nie ma :D

Dominik (Bobi)
Eextreeme!

Wysłany: 13 Kwiecień 2006, 18:52   Spowalnianie gry

Devlin napisał/a:

aczy tu ktos uzywa spowalniaczy ? nie
my tutaj rozmawiamy o tym. czy to pomaga a moze wrecz przeciwnie.

Jacob
Fantastic!

Wysłany: 13 Kwiecień 2006, 22:56   Spowalnianie gry

Po rozmowie z petrem, wklejam moj bulwersujacy post do tego tematu. Pare osob chce sie wypowiedziec na ten temat, wiec zapraszam do dyskusji. Oto tresc mojego postu

Cytat:
Nie chce mi sie zakladac nowego tematu, ale widze, ze tak czy siak, spowalniacie na MP 2006. Przykladem (sory, ze Ciebie podam) jest syo, ktory zadeklarowal sie, ze jego floor bez spowalniania wynosi 1189. A co sie okazuje ?? Na MP 2006 uzyskuje wynik 1345. Smiech na sali. Moze mi wcisniesz kit, ze akurat w tym dniu pobiles rekord ?? Bzdura !! To samo sie tyczy do Neo i Neuer (nie potrafie wam tego wykazac, ale mi smierdzicie). Dlaczego wiec pisze, skoro i tak nie biore udzialu w MP 2006 ?? Bo piszecie jakies bzdury, ze "te mistrzostwa beda bez spowalniania, nie wyobrazamy sobie osob spowalniajacych itp". Doskonale wiecie, ze osoby o srednich wynikach nie potrafia zrobic uzytku ze spowolnienia, a ze Wam jako najlepszych w swiecie jest to nie na reke, probujecie zamazac cala ta afere, aby ucichla i mogliscie znowu spowalniac. Teraz do osob o srednich wynikach: mozecie czekac w nieskonczonosc na ta wasza wersje bez spowalniania, ona nigdy sie nie ukaze. Nie widzialem zadnej gry, ktora dawalaby mozliwosc "wykrycia" spowolnienia. A ponadto, w kazdej grze (oprocz IT) spowalnianie jest dozwolone, wiec bedziecie musieli przywyknac.

Do czego wiec moj post zmierza ?? Ano, ze jestescie nie w porzadku do innych osob grajacych w MP, powiedzcie otwarcie, ze spowalniacie. A do osob o srednich wynikach radze nauczyc grac sie na spowolnieniu, bo zanim wyjdzie (lol) wersja wykrywajaca spowalnianie, to odbeda sie z 5 edycji MP i dalej problem nie bedzie zalatwiony.

Ten post pisze rowniez dlatego, bo jestem strasznie wkurzony na Was. Na szczescie, ciesze sie, ze nie gram w ta gre i oby tak to pozostalo.

MfG Jacob

PS: Teraz sobie chetnie poslucham waszej krytyki (lol) na moj post. Znajac zycie, nikt mnie nie poprze, ale przynajmniej niech bedzie ten wpis na forum. Moze osobom poczatkujacym przemowi do rozumu, zeby nie grali w ta gre, bo walka odbywa sie na nierownych zasadach.

MfG Jacob

Kubus 
Amazing!

Wysłany: 13 Kwiecień 2006, 23:07   Spowalnianie gry

Bardzo to dobitnie powiedziales , i powiem ze mi sie to podoba . Zgadzam sie z toba , to tylko jedno wielkie oszustwo . I jeszcze mnie wkurza to ze gramy bez spowalniania a pozniej co ??? . Ehhh dlatego ja nie gram na mistrzostwach Polski itp innych zawodach bo tam to juz nawet ze zwyklej gry beda robili kanciarstwo .

petr 
Administrator

Wysłany: 13 Kwiecień 2006, 23:14   Spowalnianie gry

Jacob napisał/a:
A ponadto, w kazdej grze (oprocz IT) spowalnianie jest dozwolone, wiec bedziecie musieli przywyknac.
To mnie zabolalo. Naprawde w kazdej?

Profil FLD: 761 IT Code:

Dominik (Bobi)
Eextreeme!

Wysłany: 13 Kwiecień 2006, 23:19   Spowalnianie gry

i jeden (Jacob) jak i drugi (Syo) maja po czesci racje.
takiego zametu zrobiliscie ze juz nie wiem co na ten temat myslec :roll:

Jacob
Fantastic!

Wysłany: 13 Kwiecień 2006, 23:20   Spowalnianie gry

Cytat:
To mnie zabolalo. Naprawde w kazdej?

A wymienisz mi chociaz jedna oprocz IT, gdzie jest to zabronione ??

petr 
Administrator

Wysłany: 14 Kwiecień 2006, 00:19   Spowalnianie gry

Nie grywam w za wiele gier - tylko IT, Hearts of Iron i Football Manager..

Profil FLD: 761 IT Code:

Domia 
No way!

Wysłany: 14 Kwiecień 2006, 19:06   Spowalnianie gry

"Zabronione". W niektorych grach spowalnianie jest po prostu niepotrzebne ;p Przyklad? Szachy :mrgreen: .

Jacob
Fantastic!

Wysłany: 14 Kwiecień 2006, 19:31   Spowalnianie gry

Domia napisał/a:
"Zabronione". W niektorych grach spowalnianie jest po prostu niepotrzebne ;p Przyklad? Szachy

Ale smieszne, powiedz kiedy mam sie smiac. Juz mi sie niedobrze robi, jak slucham takich komentarzy. Coraz bardziej drazni mnie to forum. Aby Wam ulzyc, spelnie Wasze najskrytsze marzenie: odchodze z forum. Jest to decyzja definitywna. Mozecie sobie teraz komentowac moje posty, mi to juz zwisa, tak ich nie przeczytam, bo nie mam zamiaru tu juz wiecej wchodzic. Jedynymi normalnymi ludzmi na tym forum jest petr i SaleiB.

Narazie wszystkim Jacob

Vinyanov 
No way!

Wysłany: 15 Kwiecień 2006, 01:50   Spowalnianie gry

Jacob napisał/a:
Jedynymi normalnymi ludzmi na tym forum jest petr i SaleiB.

Zapomniales o mnie. :shock:

Jacob
Fantastic!

Wysłany: 15 Kwiecień 2006, 10:11   Spowalnianie gry

Vinyanov napisał/a:
Zapomniales o mnie.

Ciebie prawie nie znam :(

sebaci
Sweet!

Wysłany: 28 Kwiecień 2006, 20:33   Spowalnianie gry

Pozwolicie ze nieco odswierze ten watek ;)

Otoz ja zbytnio nie lubie jak ktos spowalnia gre. Moze i nie jest to cheatowanie, no ale sa i tacy ktorzy nie graja z takim spowolnieniem (raczej wiekszosc), a niektozy nawet nie wiedza ze niektorzy spowalniaja gre (tak jak ja do wczoraj). To jest troche niesprawiedliwe. Podobno w 1.3.2 nie bedzie juz mozna sobie spowalniac gry, czyz nie?

zaufmenik
Hey, good!

Wysłany: 30 Kwiecień 2006, 20:25   Spowalnianie gry

LOL co ta za przyjemnosc grac z spowolniona gre ??? ze sie latwiej punkty zdobywa to co z tego, liczy sie zabawa i uczciwa walka :)

COMBOS - 86

SCORES - 13952

FLOOR - 414

Devlin 
Splendid!

Wysłany: 3 Listopad 2006, 11:51   Odp: Spowalnianie gry

Combo 830 na spowalnianiu... Troche więcej czasu i chęci i można by było 1000 gonić ;) Ale i tak więcej radości dało mi uczciwe 470 :)

EDIT:

A jak zapisać powtórke ze spowalnianiem?? :)

Ostatnio zmieniony przez Devlin 9 Listopad 2006, 13:31, w całości zmieniany 1 raz  

Profil FLD: 1565

Tyrtok
Yo!

Wysłany: 13 Listopad 2006, 12:02   Odp: Spowalnianie gry

Programy do spowalniania procesora są powszechnie znane w wielu grach/minigierkach. Ja jak podczas grania w Icy Tower nacisnęłem Tab, to mi grę spowalniało, a nie miałem żadnego takiego programu :/ . Nie używam tego, wolę pomęczyć się na fair play ;]

Vinyanov 
No way!

Wysłany: 13 Listopad 2006, 15:07   Odp: Spowalnianie gry

Cytat:
Ja jak podczas grania w Icy Tower nacisnęłem Tab, to mi grę spowalniało, a nie miałem żadnego takiego programu

To akurat normalne zachowanie (patrz dół strony).

Odpowiedz do tematu