Wandalizmy catka |
Autor |
Wiadomość |
petrciotaglupia
Gość
|
Wysłany: 3 Sierpień 2006, 02:39 Wandalizmy catka
|
|
|
Witam! ;P
Temat ten jest wspanialym zbiorem wycietych z trzynastu tematow wandalizmow niejakiego catka. User ten, uzywajac nickow takich jak "czesc", "he?", "kuzyn_Laury", "_syo_", "glupia domia", "petrciotaglupia" czy "hujciwdupe" postanowil umilic nieco czas moderatorstwu tego forum.
Tak sie zlozylo, ze pierwszy na te posty trafilem ja i postanowilem ich nie usuwac, poniewaz stanowia wspanialy dodatek do kolekcji znajdujacej sie gdzies tutaj (goraco polecam).
Za to co widzicie ponizej catek dostal bana na dwadziescia lat.
Pozdrawiam!
P.S. Komentowac ten temat mozecie pod tym postem!
P.S.2 Prosze moderatorow o pozostawienie tych postow w takim stanie, w jakim znajduja sie teraz!
jestescie zjebani wszyscy jak i ta strona, gdy petr podal mi link jakis to zdjec to teraz zdalem se sprawe co czul syo gdy trzymal ta gruba suczke domie, kur*a, syo nie zazdroszcze, coz wiem, widzialem twoje zmeczenie i czerwona twarza, naprawde wspolczuje Ci, mogles ja poprostu wrzucic do tej wisly, wkocnu maiales ja na rekaCH,
icy.plQ! zjebaneeeee widze ze kiler tez ma banaa na pisanie, przeciez to spoko koles, nie pisze bezsensu a jak juz to juz lepiejk pisac bezsensu bo wy kur*a debilami wszyscy jestescie, wasz jezyk jakim poslugujecie sie jest zjebany jak wy, mowiecie slowami ktorych nitk nie rozumie cioty pierdolone , dwie suczki macie na forum , i starsza i mlodsza, wspolczuje |
|
|
|
 |
glupia domia
Gość
|
Wysłany: 3 Sierpień 2006, 02:45 pytanie
|
|
|
czesc, tu ja , Domia, zmienilam nick bo jestem od teraz suczka, no i wiecie? nie mam czasu juz tu wchodzic na forum, prosze o warna dla mnie i usuniecie mi modka,
cya all, syo ty moj misiu pysiu :*
[size=9px][ Komentarz dodany przez: petr: 3 Sierpien 2006, 14:57 ][/size]
Pole "skad" dla tego usera brzmialo "moj je***y krakow". |
|
|
|
 |
_syo_
Gość
|
Wysłany: 3 Sierpień 2006, 02:48 ale debillll
|
|
|
domia debilu, jestes glupia rozumiesz, masz warna i bana odrazu , nie wysylaj ":* " bo sie porzygac mozna na widok twoich screenow , jestes brzydka.
wez to se wbij do tego lba, i nie zawracaj mi dupy, ja jestem spoko men a ty glupia wyuzdana prostytutka
nara qrwa |
|
|
|
 |
kuzyn_Laury
Gość
|
Wysłany: 3 Sierpień 2006, 02:58 Dzis
|
|
|
widzieliscie laury zdjecie?? buhahaa no nie moge, hehheh , wez ty dziewczyno idz zrob cos ze soba, bo wygladasz naprawde bosko.... mam w dupie co mowisz ale takie sa fakty. |
|
|
|
 |
he?
Gość
|
Wysłany: 3 Sierpień 2006, 03:02 Wandalizmy catka
|
|
|
ja mysle ze odpowiedz pierwsza, ale zobacze co sadza inni |
|
|
|
 |
he?
Gość
|
Wysłany: 3 Sierpień 2006, 03:11 ej
|
|
|
Jesli mam byc szczery to zadam pytanie: Dlaczego na icy.pl sa sami idioci ? przykladem jest np. ktoras z "dziewczyn" (uwierzcie, trudno powiedziec i stwierdzic , czy to dziewczyny, ale ok, przyjmijmy ze Laura i ta Domia to baby) . One sa najglupsze (bo wiadomo, kazda dziewczyna jest bez przeproszenia szmata - zdarzaja sie wyjatki, ale rzadko, na drugim miejscu admini i moderatorzy (lol) <lol2> // trzecie to niektorzy userzy, chociaz faceci raczej w porzadku ale baby sa zjebane/// na ostatnim i rzadza to ci co spamuja na forum, jak ja lubie takich, kur*a, jakby tak spam codziennie, ach . .
PS. gdyby byl jakis normalny admin to by suczki zbanowal , kur*a macie najebane we lbach, zbanujcie jee poprostu, dajcie mi haslo do panelu i zrobi sie porzadek bo kur*a tak nie moze byc, ze jakas domia i lupia laura sa na forum, ja pierd**e jaka ona zjebanaaaaaaa, jezuuuu, ta domia najbardziej chybaaa, jaki krzywy ryj jakis plaski itp. |
|
|
|
 |
czesc
Gość
|
Wysłany: 3 Sierpień 2006, 03:15 pomozcie
|
|
|
cze, mam prosbe, gdzie moge znalesc zdjecie takiej dziwnej "dziewczyny" (nie jestem pewien jaka plec), ale naprawde jej twarz jest zjebana, nie dorobiona itd. Prosze o wyrozumialosc, poprostu chcialbym sie posmiac troszkq |
|
|
|
 |
czesc
Gość
|
Wysłany: 3 Sierpień 2006, 03:17 Wandalizmy catka
|
|
|
co wy gadacie, odp. 2 kur*a mac |
|
|
|
 |
czesc
Gość
|
Wysłany: 3 Sierpień 2006, 03:18 Wandalizmy catka
|
|
|
no co jest? czekam na bana petr! |
|
|
|
 |
czesc
Gość
|
Wysłany: 3 Sierpień 2006, 03:21 Wandalizmy catka
|
|
|
Laura_x napisał/a: | Dobra, wrocilam, przynajmniej na jakis czas. Przyznam, ze ciezko mi bylo bez Was wytrzymac |
na huj wrocilas, wracaj tam gdzie cie chca
[size=9px][ Komentarz dodany przez: petr: 3 Sierpien 2006, 14:20 ][/size]
Z "Zegnam na nowym forum" |
|
|
|
 |
czesc
Gość
|
Wysłany: 3 Sierpień 2006, 03:22 Wandalizmy catka
|
|
|
John Beak that forum this is big shit and admin's too...
John! Domia and Laura that bitches, you maybe know?
[size=9px][ Komentarz dodany przez: petr: 3 Sierpien 2006, 14:21 ][/size]
Z "Bug" |
|
|
|
 |
czesc
Gość
|
Wysłany: 3 Sierpień 2006, 03:25 Wandalizmy catka
|
|
|
Laura_x napisał/a: | hehe a myslisz, ze ja nie marze? ale pewnie i tak bede swietowac w sylwka pierwsza rocznice z Adasiem... no ale mozemy poswietowac ew. z wami |
hahahaahah, tyyyyy?????????????? buhahaha, jak ty spac o 20 bys poszla heheheee
[size=9px][ Komentarz dodany przez: petr: 3 Sierpien 2006, 14:24 ][/size]
Z "Zjazd IcyTowerowcow" |
|
|
|
 |
czesc
Gość
|
Wysłany: 3 Sierpień 2006, 03:28 Wandalizmy catka
|
|
|
petr jestes glupim adminem , szczerze to w dupie mam regulaminy, na huj mam je czytac... ale zastanawiajaca rzecza jak to mozna zrobic ze klikam i moj post ktory naprawde jest np. po srodku danej strony znajduje sie na gorze , nie wierzycie i nie rozumiecie to zrozumcie debile kur*a jakie pojeby wasze forum schodzi na psy kurwy i huje same saaa...........................................;>
[size=9px][ Komentarz dodany przez: petr: 3 Sierpien 2006, 14:21 ][/size]
Z "NOWY Regulamin Forum" |
|
|
|
 |
czesc
Gość
|
Wysłany: 3 Sierpień 2006, 03:32 Wandalizmy catka
|
|
|
killer55 napisał/a: | Combo 260!!
Moze w te wakacje dobije 3-setki . |
czesc killer, bana ci jakis idiota dal, ale sam przyznaj ze lepiej sie chyba pozbyc ktores z suczki jakies, niz ciebie, lepiej spammowac niz pisac powaznie, no qrwa mam racje nie? widziales domie podjarana co nowa gitarke dostala i udawala ze gra>? hehe, ta to ma zainteresowania, boze widzisz i nie grzmisz"> ja proponuje zlozyc sie po 2 zl na operacje twarzy dla niej.
btw. NO QRWA jutro to w dupie mam bana, dzis chce
[size=9px][ Komentarz dodany przez: petr: 3 Sierpien 2006, 14:27 ][/size]
Z "Wasze rekordy" |
|
|
|
 |
czesc
Gość
|
Wysłany: 3 Sierpień 2006, 03:35 Wandalizmy catka
|
|
|
petr napisał/a: | JAK czy SKAD?
Odpowiedz na drugie pytanie jest w FAQ. |
nawet nie podal linka, masz tu userze nowy link: http//icy.pl/download?.php_icytower1.3.1
[size=9px][ Komentarz dodany przez: petr: 3 Sierpien 2006, 14:29 ][/size]
Z "Jak sciagnac IT" |
|
|
|
 |
czesc
Gość
|
Wysłany: 3 Sierpień 2006, 03:44 Wandalizmy catka
|
|
|
Laura? czy to ty jestes ta suczka? bo szukam i szukam ale znalesc cie nie moge
[size=9px][ Komentarz dodany przez: petr: 3 Sierpien 2006, 14:30 ][/size]
Z "prizee.com" |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|