SzukajSzukaj  RegulaminRegulamin  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Forum Icy.pl Strona Główna  

Poprzedni temat «» Następny temat
Twój pierwszy post
Autor Wiadomość
Devlin 
Splendid!

Wysłany: 16 Listopad 2007, 19:56   Twój pierwszy post

Temat ten stworzyłem z dwóch powodów:
- jubileusz 600 dni na forum ;)
- jakie były wasze pierwsze posty :P

A o to i mój:

Kod:
Forum: MP - Mistrzostwa Polski / Championships of Poland   Wysłany: 26 Marzec 2006, 13:28   Temat: MISTRZOSTWA POLSKI 2006 - zapisy!

nick - Devlin
email - devlinus@wp.pl

Nie wiedziałem, że moim pierwszym postem był zapis na MP2006...

Mam nadzieje, że mnie nie zlinczujecie za ten temat :P

Profil FLD: 1565

Doob 
Fantastic!

Wysłany: 16 Listopad 2007, 21:21   

Nie, ale zlinczujemy za zdublowny temat.

@topic
Cytat:

Po blisko poltorarocznej przerwie ponownie zainstalowalem IT. Wyniki jakie zaczalem osiagac mnie zdiwily (jak na mnie :D ) to i postanowalem sie zarejesrowac.
Mialem juz tu konto (nawet troche popisalem) ale stracilem haslo. Wtedy jak i szybko zostawilem jakikolwiek slad na polskiej scenie IT tak i szybko z niej zniknalem podczas ostatnich MP 2k6 :> Rekordy licze od nowa gdyz poprzednie byly troche, hmm.. sfiksowane :D

Floor - 476
Score - 18688
Combo - 127
NML - 278

Tak wiec chcialem sie rowniez przywitac ;) Moze niektorzy sie domysla kim moge byc w co bardzo watpie ;]

Zwykle przywitanie po przerwie.

Profil FLD: 13218

mattirab 
Moderator

Wysłany: 16 Listopad 2007, 22:51   

Cytat:
Forum: Kawiarnia / The café Wysłany: 26 Maj 2005, 21:31 Temat: Zagadki / quizy matematyczne
No dalej Neo, czekamy na pytanie od ponad tygodnia, bys sie postaral! A tak w ogole, to moj pierwszy post na forum!

Hehe... ale to było dawno ;) .
Nasze Powtórki

Profil FLD: 3803

pikol
Amazing!

Wysłany: 16 Listopad 2007, 23:07   

Cytat:
no ciekawe sa (a przede wszystkim smieszne) te wasze dowcipy a teraz kolej na mnie:

mrowka robi obiad. nagle wchodzi slon a mrowka mowi: nie placz mi sie pod nogami!!!

sorki ze takie stare jak swiat ale nic nie mam chwilowo w glowie

w sumie sie nawet nie spodziewałem że to ten post będzie pierwszy...
o ludzie jak tak pomyślę... kiedy to było... jeszcze SaleiB grał, chyba nawet wap

http://s2.bitefight.pl/c.php?uid=18681- to m?j link w?a?cie w niego pliss!!!

Vinyanov 
No way!

Wysłany: 18 Listopad 2007, 21:10   Uwaga: zestawienie obejmuje wyłącznie fora oficjalne

18 marca 2003. Forum: free4web IcyTower.NET. Temat: RE: Durne statystyki. Użytkownik: vinyanov (globalny). Uwaga: najbardziej prawdopodobny wybór. Uwaga: wiadomość była modyfikowana. Autor napisał/a:
UAKTUALNIENIE nr 2

> najlepszy wynik na punkty-

12150

> najlepszy wynik na piętra-

Chyba 423 (zniknelo mi z high-score), a na pewno 422. :-)

> gdzie jesteś przy 1 uderzeniu zegara?

70-80 pietro, czasem 90

> a przy drugim??

160-170

> przy 100 piętrze masz zawsze około...

Kolo 1300 punktow, czasem wiecej.

> w jednym tricku przeskoczyłeś na raz... pięter.

100

> ile już grasz???

okolo 3 tygodni

> jak się podpisujesz w tabeli wyników???

Vin

> Ile razy GOOD-

malo :-)

> Ile razy SWEET-

co dwa skoki. :-)

> Ile razy GREAT-

kilkadziesiat

> Ile razy WOW-

kilkanascie

> Ile razy AMAIZING-

kilkanascie

> Ile razy EXTREME-

sporo

30 lipca 2003. Forum: ezboard Free Lunch Design. Temat: Icy Tower 1.2 beta. Użytkownik: Vinyanov. Autor napisał/a:
Quote:Oooooooooh, wow, that's incredible. Every time I think I'm great, turns out theres someone out there to put me at 2nd place. But seriously, it's ok; in the spirit of icytower goodness, im happy for him...

That tester is me, and I must tell that it was rather a really great luck than my skills. I just had very good floor arrangement. :-) I even don't get to 500 so often, usually I reach 400-something...

9 listopada 2003. Forum: drugie phpBB IcyTower.NET. Temat: OCENA FORUM. Użytkownik: Vinyanov. Autor napisał/a:
Oczywiście 10. :-) Nawet kolorystyka pasuje do gry. :-)

PS. Domia, tak się zastanawiam czy może dałoby się zrobić z tego tematu ankietę (przez edycję)?

6 lutego 2004. Forum: aktualne. Temat: Witam ponownie. Użytkownik: Vinyanov (usunięty, występuje jako Kobold). Uwaga: najbardziej prawdopodobny wybór. Autor napisał/a:
Nie czytales maila od Syo? PTIT. :smile:

3 lipca 2004. Forum: free4web Icy.pl. Temat: To forum... Użytkownik: vinyanov (globalny). Uwaga: najbardziej prawdopodobny wybór. Autor napisał/a:
...nie jest w wersji komercyjnej jak forum Pastora (chociaż udało mi się pozbyć reklam :smiech3: ), więc brakuje na nim kilku przydatnych funkcji. Ale wydaje mi się, że przy braku phpBB (a nie chciałem zakładać konta na Lycosie - reklamy i prędkość działania) to jest najlepszym wyborem. :)

No i nad zmianą CSS'ów na "Icy.pl - style" też przesiedziałem kilka godzin. ;)

5 lipca 2004. Forum: SMF Free Lunch Design. Temat: Forum feedback. Użytkownik: Vinyanov (usunięty, występuje jako Vinyanov). Uwaga: najbardziej prawdopodobny wybór. Autor napisał/a:
Congrats! I love newly created phpBB's. :wink:

One little suggestion about the forum style: you could make its navy-blue parts FLD-blue (I mean color of this line going through the smileys and the background above)... Not that it would make it more handy, but maybe nicer to look. :)

BTW, too strange that pre-previous FLD board had dissapeared exactly these days. :roll:

25 lipca 2006. Forum: SMF Free Lunch Design. Temat: Re: International Icy Tower site project. Użytkownik: Vinyanov. Autor napisał/a:
Cytat:
It would require a proper mysql backbone and a php site to make it working if things scale up though, no more emailing some admin and wait for her to fix it. It will need almost total automation. Trust me.

As some may remember, I have already started a project with having all this in mind some weeks ago.

Cytat:
If you wanna do this (which I think is a great idea) and want my support, I'd like to be some kind of overseer. I want to see workplans, project descriptions, and solutions.

If you are interested, here are some of my priorities for my site. Some of them are already implemented:

Database-object mapping (separate tables in database for each type of resources - news, articles, replays, users - with rows being dynamically projected into objects). Complete internationalization of both content and interface (on the levels of database and XML config files respectively). Complete separation of application logic and presentation (template systems). Fully object-oriented project (use of Ruby, more concise language than PHP). Granting functionality to classes according to their needs (ie, users, news and mods may implement the possibility of being commented, while news, characters and download files can become categorized). Free content (users editing articles in wiki-style). XHTML and CSS-compliant design (XML well-formedness and XHTML validity). Accessibility and availability under all kinds of user agents (including style sheets only in browsers capable of processing them). Friendly links (mod_rewrite).

This is the basics of the technology. Source code of this project I want to remain closed, but content of the site will stay free for everybody. I would be delighted if its resources would find themselves patronaged by Free Lunch Design. :)

31 października 2006. Forum: aktualne. Temat: Odp: "to do" w związku z przenosinami na nowe. Użytkownik: Vinyanov. Uwaga: wiadomość źródłowa może okazać się niedostępna, ponieważ została umieszczona wewnątrz Redaktorium. Autor napisał/a:
petr napisał/a:

Przepraszam, wiem że nie zostawia się rozgrzebanej roboty, ale najzwyczajniej w świecie mi się nie chce. Jestem zmęczony, chcę iść spać.

Ja też chciałem się przespać. Ale co zrobić? Wczoraj położyłem się o drugiej. Wstałem o szóstej rano w celu wykonania pracy na francuski i przy panelu administracyjnym przesiedziałem ponad godzinę. Od wpół do siódmej do za kwadrans ósma. ;)

Cytat:
- usunąć kolory
- nadać uprawnienia
* pogwałcić Vina o emoty

Zgoda.

Co do grup. Jak sprawdzasz, czy zbanowany lub eks-redaktor jest użytkownikiem bez grupy? Dzisiaj majstrowałem trochę przy nich i na moje oko wszystko jest w porządku. Nie licząc zezwoleń, ale nimi chyba zajmiemy się później? Ta cała konfiguracja grup i zezwoleń jest tu o wiele gorsza niż u Przema. :)

Co do rozdzielania opisów działów liniami. Mi to niezbyt pasuje. Tych wszystkich poziomych linii jest za dużo. Jedna oddziela angielską wersję opisu od polskiej, druga opis od moderatorów, kolejna opisy działów od siebie - to przesada. Optycznie trudno się w tym zorientować. Może lepiej będzie wrócić do oddzielania języków kolorami (tylko dobrać je staranniej)?

Same opisy już zacząłem poprawiać.

Cytat:
* pogwałcić Vina o zmniejszenie czcionki tu i tam :)

Możesz sam zgwałcić arkusz stylów. :) Zarządzanie stylami -> Edytuj style -> Milkman -> Edytuj arkusz stylów tego stylu. A co dokładnie chcesz zamienić?

14 sierpnia 2007. Forum: aktualne. Temat: Odp: Głosowanie na najlepszego gracza w Polsce :P P. Użytkownik: Trident. Autor napisał/a:
syo napisał/a:

Oddałem głos na Neo i przetarłem oczy ze zdumienia gdy zobaczyłem, że przy moim nicku widnieje aż 5 głosów.

Nadal wycierasz swoje niby kompleksy tym bałwanem? :lol:

Boru
miszcz

Wysłany: 18 Listopad 2007, 21:15   

Moj pierwszy post

Cytat:
Moje combo to 304.
Raz w życiu udało mi się dojść do 500 schodka, wiec combo niezłe ;P

28 Lipiec 2007, 16:26 :P

Teraz mam wieksze JC2 niz wtedy combo :P

Profil FLD: 8888

petr 
Administrator

Wysłany: 25 Marzec 2008, 19:52   

Ha, świetny temat!

Mój pierwszy post na forum IT.NET i prawdopodobnie pierwszy post na jakimkolwiek forum w ogóle (ja to 12 latek, a 'Icy Tower' to Pastor):
30 grudnia 2002 o 10:40 petr napisał/a:
Ja jestem w tym slabiutki doszlem do 293 pietra a punktow 3792 :P Chcialbym wiedziec co jest na 300 pietrze czy ktos moglby mi zrobic screena z 300 400 pietra i wyslac ja tylko chcialem zobaczyc :D a jesli chodzi o triki great mam caly czas i calutkie 2 razy zrobilem WOW :D moj piotrek9@tvtom.pl mailjest tam gdzies tam piotrek9@tvtom.pl pomozcie !!!
Tak, byłem lamerem :D

Natomiast pierwszy post tutaj:
11 listopada 2004 o 16:55 petr napisał/a:
Tez wszystkich witam...

P.S. A czy mnie ktos jeszcze pamieta? :D

P.S.2. Przegladam se wlasnie cale forum... Lezka mi sie w oku kreci... Rok mojego zycia... Awaria kompa... I padlo... :sad:
Ha, coś w rodzaju powrotu ;)

Ach.. ;P

Profil FLD: 761 IT Code:

mattirab 
Moderator

Wysłany: 25 Marzec 2008, 22:00   

Cytat:
Ha, coś w rodzaju powrotu

Ach.. ;P

Właśnie - co się działo z tym forum między czerwcem a listopadem 2004? I kiedy działało forum IT.NET na PHPBB?
Cytat:
Mój pierwszy post na forum IT.NET i prawdopodobnie pierwszy post na jakimkolwiek forum w ogóle

Dobrze rozumiem - IT.NET z free4web?

PS. Zobaczcie, jak z kolejnymi latami zmienia się nasz styl pisania. Petr dał pewien przykład. Ja także sam się dziwię niektórym moim dawnym postom ;) .
Edit: Post 900? :roll:
Nasze Powtórki

Profil FLD: 3803

Pirochemik 
Splendid!

Wysłany: 25 Marzec 2008, 22:06   

Pirochemik napisał/a:
NIwe wiem czy ktos wpadl na cos takiego (na stronce nie widzialem) ze jak zrobimy postac z koloru zielonego jasnego takiego z palety kolorow i gdy zrobimy combo to postac sie swieci(wersja 1.2). dopiero dzis jestem na tym forum:D moj combo to 186 a flor 510 i myslalem ze jestem dobry, ale kiedy zobaczylem strone to :D jestem cieki:( jak wy to robicie ze to zdaje sie takie proste?? a i po ile lat gracie??

Chyba nie muszę nic mówić?

Polska Lista Top Ten

Vinyanov 
No way!

Wysłany: 25 Marzec 2008, 22:20   

mattirab napisał/a:
Właśnie - co się działo z tym forum między czerwcem a listopadem 2004?

Forum phpBB nie było nigdzie zainstalowane, a dyskusje toczyły się na free4web.

Cytat:
I kiedy działało forum IT.NET na PHPBB?

Dołączam się do pytania. Swoją drogą, IT.NET posiadał chyba dwa phpBB. Pierwszego nie pamiętam prawie w ogóle.

Cytat:
PS. Zobaczcie, jak z kolejnymi latami zmienia się nasz styl pisania. Petr dał pewien przykład. Ja także sam się dziwię niektórym moim dawnym postom ;) .

Prawda? Ja sam zastanawiam się, ile znałem słów, gdy zaczynałem. Sądząc po wiadomościach, 100, maksymalnie 200. ;)

petr 
Administrator

Wysłany: 25 Marzec 2008, 22:38   

Forum IT.NET.. No cóż.. Daty na naszej kopii tego forum są zniszczone i nie da się tego sprawdzić, a ja.. nie pamiętem :oops:
Z pomocą przychodzi web archive które twierdzi, że forum istniało mniej więcej od listopada 2003 (czyli w sumie zaledwie dwa miesiące). A z wyrokami web archive się nie dyskutuje.

Pierwsze forum phpBB.. Istniało kilka dni.. Próbowałem znaleźć w archiwum gg kiedy - pamiętam że prosiłem o dział "sport" - ale nic nie znalazłem..

Niech te posty poleżą, a potem przeniesie się do któregoś z tematów historycznych.. ;)

Profil FLD: 761 IT Code:

LEO 
Splendid!

Wysłany: 26 Marzec 2008, 13:19   

Hmm....no cóż na forum pojawiłem się raczej późno, jakoś 31 stycznia 2005 roku. Czynnie brałem udział w życiu forum jakoś do Grudnia, później bywało różnie, ale były to duże przerwy a już na pewno ta ostatnia. Dopiero teraz po długim okresie przerwy wypowiadam się trochę, ale od 2 lat zaglądam tu sporadycznie, może się to niedługo zmienic ;)

A oto mój pierwszy post :D :

Cytat:

Siema :D ja gram w IT od 20 stycznia 2005..Gierke poznalem juz w 2002 roku ale nie wciagnela mnie na dlugo. Bodajze po kilku grach ja usunalem

My score:36195 i biore sie ostro do roboty.NARAAAAA

hehe to były czasy... ;P

Odpowiedz do tematu