SzukajSzukaj  RegulaminRegulamin  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Forum Icy.pl Strona Główna  

Poprzedni temat «» Następny temat
Szkoła, studia
Autor Wiadomość
Pablo 
Super!

Wysłany: 9 Grudzień 2007, 16:50   

Srednia 4.8 wychodzi u nas ze czerwony pasek , eee jest .... od 4.75 wiec chyba dobra srednia Chodze do podstawowki ... Na basen byla olimpiada mialem 3 miejsce ... Kosza za pierwsza 4 chyba 6 gdzies tak w snookera 1/2/3 tylko z tego mam puchary czyli z wszystkich miejsc :razz: w noge dobry na ataku naj bardziej lubie karne i pingla ostatnio 2 miejsc e na turnieju wiec koniec o mnie ..... Mam nadzieje :grin:
Combo 357
Score 198.926
Moje forum o Telefonach komorkowych !!! ZAREJESTRUJ SIE

Doob 
Fantastic!

Wysłany: 9 Grudzień 2007, 17:33   

3 zagrozenia z czego 1 to juz napewno semestr powtarzam. Sredniej nawet nie licze ;D

Profil FLD: 13218

Pablo 
Super!

Wysłany: 9 Grudzień 2007, 19:52   

a zebys wiedzial jaki ja teraz ma mze wszystkiego 2 i 3 i tylko dwie 6 aa tak to lipa w tamtym roku bylo fajnie i pasek byl ....... :/ ;(
Combo 357
Score 198.926
Ostatnio zmieniony przez Pablo 19 Grudzień 2007, 14:34, w całości zmieniany 1 raz  

Boru
miszcz

Wysłany: 12 Grudzień 2007, 15:13   

Doob napisał/a:
3 zagrozenia z czego 1 to juz napewno semestr powtarzam. Sredniej nawet nie licze ;D

A ja wlasnie powtarzam 2 klase i mam 2 paly na polrocze ;)
Jest tu jakis podobny do mnie? :P

Profil FLD: 8888

Vinyanov 
No way!

Wysłany: 12 Grudzień 2007, 16:07   

Boru napisał/a:
Doob napisał/a:

A ja wlasnie powtarzam 2 klase i mam 2 paly na polrocze ;)
Jest tu jakis podobny do mnie? :P

Ja uczyłem się w pięciu różnych szkołach. Pomiędzy mną a wyższym wykształceniem stoją jeszcze co najmniej dwie. ;)

Doob 
Fantastic!

Wysłany: 12 Grudzień 2007, 16:31   

Hura, dzisiaj z 2 zagrozen zrobilo mi sie 4 ._. Choc mam dobre oceny z tych 2 przedmiotow ktore mi doszly.

Pablo 
Super!

Wysłany: 12 Grudzień 2007, 20:50   

E doob ja dzis dostalem 5 z matmy daje mi to 4 na polrocze
Combo 357
Score 198.926

Domia 
No way!

Wysłany: 21 Kwiecień 2008, 20:33   

Jutro piszę test humanistyczny. Nie stresuję się samym faktem tego egzaminu, a raczej jego skutkami, bo jeśli napiszę na mniej, niż 45 to mogę sobie pomarzyć o wymarzonym LO. Dość pesymistycznie, bo z matmy będę mieć maks. 40, jak nie 30. Ale, ale... ścisły wypada w moje urodziny, więc liczę na jakieś wręcz namacalne szczęście... :mrgreen:

devastator 
Fantastic!

Wysłany: 21 Kwiecień 2008, 21:36   

A gdzie się wybierasz? Zapraszam do Nowodworka :) :)

_King_DareK_ 
Amazing!

Wysłany: 22 Kwiecień 2008, 11:40   

Domia, napisz jak Ci poszło ;-) . Też dzisiaj pisałem i liczę na więcej niż 40 punktów. Chyba nie było takie trudne. Mam nadzieję, że jutro dobrze mi pójdzie (35+).

Powodzenia! :smile:

Profil FLD: 10571

Domia 
No way!

Wysłany: 22 Kwiecień 2008, 19:19   

Zadania zamknięte - 20/20, w otwartych teoretycznie jedno źle. Gorzej z dłuższą formą wypowiedzi... Tak nas nastawiali na rozprawkę, a tu charakterystyka i nie byłoby w tym nic trudnego, gdyby nie temat... Po przeczytaniu polecenia "Napisz charakterystykę wybranego bohatera "Syzyfowych prac" Stefana Żeromskiego albo "Kamieni na szaniec" Aleksandra Kamińskiego. Wyeksponuj w niej te cechy, które świadczą o dorastaniu charakteryzowanej postaci" miałam ochotę walnąć głową o ławkę i tak to zostawić. Nie dlatego, że nie znałam żadnej z tych lektur, "Syzyfowe prace" miałam w małym palcu, ale rok temu... Niby przeczytałam wczoraj jeszcze dwa streszczenia, ale moim zdaniem to zdecydowanie za mało, aby móc napisać dobrą charakterystykę. A gdy dochodzi do tego jeszcze OGROMNE niewyspanie, to już wolę nie myśleć ile stracę punktów ... :P Pocieszam się tym, że inni również narzekali. Ba, niektórzy ani jednej ze wspomnianych książek nawet palcem nie kiwnęli ;)
Najlepszy błąd popełniony na teście? Koleżanka mojego znajomego napisała, że bohaterem "Syzyfowych prac" był nikt inny, jak sam Syzyf :mrgreen:

Pozostaje jutro ścisły do przeżycia... Ładny prezent na urodziny od OKE, nie ma co :mrgreen:

Dev - nie mój poziom, bozia poskąpiła nieco inteligencji i wybieram się do 6, żeby piękne władać hiszpańskim ;)

Doob 
Fantastic!

Wysłany: 22 Kwiecień 2008, 22:42   

Pytania zamkniete (czytanie ze zrozumieniem) raczej to wielkiej trudnosci nikomu nie sprawia. Trzeba sie naprawde napracowac zeby zjesc ponizej tych 13-15 punktow. Osobiscie mialem 19 gdzie sie wylozylem na czesciach zdania (sic) :D Z otwartymi juz mi tak pieknie nie poszlo, ale mniejsza o to :P
Dluzsza forma wypowiedzi? Banalna gdyz to sa 2 lektury ktore napewno sie omawia oraz w porownaniu do tematu z poprzedniego roku :>
Cytat:
Napisz rozprawkę, w której ustosunkujesz się do stwierdzenia: Świat pozbawiony piękna ogrodów byłby uboższy.
W uzasadnieniu posłuż się przykładami (w tym jednym z arkusza) z literatury lub sztuki, ewentualnie z obu tych dziedzin.

mattirab 
Moderator

Wysłany: 22 Kwiecień 2008, 22:53   

Domia napisał/a:
Po przeczytaniu polecenia "Napisz charakterystykę wybranego bohatera "Syzyfowych prac" Stefana Żeromskiego albo "Kamieni na szaniec" Aleksandra Kamińskiego. Wyeksponuj w niej te cechy, które świadczą o dorastaniu charakteryzowanej postaci" miałam ochotę walnąć głową o ławkę i tak to zostawić. Nie dlatego, że nie znałam żadnej z tych lektur, "Syzyfowe prace" miałam w małym palcu, ale rok temu... Niby przeczytałam wczoraj jeszcze dwa streszczenia, ale moim zdaniem to zdecydowanie za mało, aby móc napisać dobrą charakterystykę. A gdy dochodzi do tego jeszcze OGROMNE niewyspanie, to już wolę nie myśleć ile stracę punktów ... Pocieszam się tym, że inni również narzekali. Ba, niektórzy ani jednej ze wspomnianych książek nawet palcem nie kiwnęli
Najlepszy błąd popełniony na teście? Koleżanka mojego znajomego napisała, że bohaterem "Syzyfowych prac" był nikt inny, jak sam Syzyf

Dzięki za informację, to będę wiedzieć, żeby nauczyć się wszystkich lektur gimnazjum przed egzaminem. ;)
Cytat:
żeby piękne władać hiszpańskim

O, coś dla mnie. ;)
Co do mnie, to piszę za dwa lata egzamin i liczę, że jeśli nie będzie jakichś dziwnych niespodzianek, listów/kartek/ogłoszeń, to humanistyczny mi dobrze pójdzie (akurat mój rocznik będzie miał jako pierwszy także angielski na egzaminie, ale nie uważam, żeby mi to przeszkadzało, wręcz przeciwnie), a ze ścisłym nie powinno być problemów, chyba, że coś się we mnie zmieni przez dwa lata...
Co innego, że nie wiem właściwie, gdzie pójdę... A Wy wiedzieliście już w ~I gim. do jakiego LO później pójdziecie?
Nasze Powtórki

Profil FLD: 3803

Doob 
Fantastic!

Wysłany: 22 Kwiecień 2008, 22:58   

mattirab napisał/a:
A Wy wiedzieliście już w ~I gim. do jakiego LO później pójdziecie?

Moj wybor nastapil dopiero podczas logowania sie do systemu rekrutacji :)

devastator 
Fantastic!

Wysłany: 22 Kwiecień 2008, 23:26   

mattirab napisał/a:

Jasne że ostateczny wybór pada bardzo późno, ale jak pod koniec drugiej klasy nie będziesz miał jescze żadnej szkoły na celowniku to zacznij się martwić ;)

Cytat:
Dev - nie mój poziom, bozia poskąpiła nieco inteligencji i wybieram się do 6, żeby piękne władać hiszpańskim

zawsze coś, tak więc buena suerte :)

_King_DareK_ 
Amazing!

Wysłany: 23 Kwiecień 2008, 13:35   

Dzisiaj matematyczno - przyrodniczy. Sprawdziłem sobie przed chwilą odpowiedzi i będę miał max. 34 pkt. Myślałem, że będzie gorzej, ale jednak nie ;-) . Jak wam poszło?

Profil FLD: 10571

Domia 
No way!

Wysłany: 23 Kwiecień 2008, 23:21   

mattirab napisał/a:
liczę, że jeśli nie będzie jakichś dziwnych niespodzianek, listów/kartek/ogłoszeń, to humanistyczny mi dobrze pójdzie

Mieliśmy ogłoszenie, jako krótką formę wypowiedzi, więc nastaw się, że Tobie też może się trafić ale w 1 i 2 klasie tyle razy się przerabia te wszystkie zaproszenia, zawiadomienia etc., że generalnie potem ma się to w małym paluszku ;)

mattirab napisał/a:
mój rocznik będzie miał jako pierwszy także angielski na egzaminie, ale nie uważam, żeby mi to przeszkadzało, wręcz przeciwnie

Ja bym się szalenie cieszyła. Jako fakultet angielski byliśmy takimi królikami doświadczalnymi i pisaliśmy próbny. Pierwsza reakcja większości - 8O , ponieważ był KOSMICZNIE prosty.

mattirab napisał/a:

W 1 klasie chyba mnie to najmniej obchodziło, dopiero na początku 3 klasy zaczęłam myśleć o konkretnej szkole ;)

Dzisiejszy test poszedł mi o wiele, wiele gorzej. O ile z humanistycznego liczę na powyżej 45, to ze ścisłego już wiem, że będę mieć koło 36-39. Pozostaje czekać na wyniki... :)

mattirab 
Moderator

Wysłany: 18 Czerwiec 2008, 22:04   

Jak tam końcówka roku? U mnie druga gim się szykuje, a pierwsza... Nie odczułem większej różnicy pomiędzy podstawówką a gimnazjum, poza brakiem informatyki (będzie dopiero nadchodzącym roku szkolnym) ;) . Tak właściwie to nie wiem, co napisać na ten temat, bo jest bardzo podobnie ogólnie (więcej niby przedmiotów, ale niektóre mamy tylko jeden semestr, jedni narzekają, że nie wyrabiają się z nauką, tyle lekcji doszło, inni że jest jeszcze łatwiej).
Nasze Powtórki

Profil FLD: 3803

Doob 
Fantastic!

Wysłany: 18 Czerwiec 2008, 22:05   

Ostrzegam, gimnazjum strasznie rozpieszcza! :O A ja sie pochwale pozniej ocenami jak zrobie skan swiadectwa :P

Klaud 
Fantastic!

Pomogła: 3 razy
Wysłany: 20 Czerwiec 2008, 17:19   

Dzisiaj ukończyłam gimnazjum ze średnią 4,6 i wzorowym (hahaha! :P ) zachowaniem. Oczywiście dobiły mnie ścisłe - fizyka, matma i chemia, z nich mam trójki.
Wyniki egzaminu? Zadowalające. 49/50 z humanistycznego, 32/50 z matematyczno-przyrodniczego (czyli 150% moich możliwości w przypadku tego drugiego :P ).

Ciężko było pożegnać się z klasą... nie spodziewałam się, że jestem tak z nimi zżyta i nie ukrywam - parę łez się polało.

Aha, no i boję się liceum.

Profil FLD: 11954 IT Code:

Odpowiedz do tematu