|
[postać] GeNeX show |
| Autor |
Wiadomość |
GeNeX
Hey, good!

|
Wysłany: 18 Październik 2009, 16:09 [postać] GeNeX show
|
|
|
Na początek moja pierwsza postać -
Przy jej tworzeniu pomogli mi userzy tego forum(John Beak, Klaud i Vinyanov) , za co bardzo Wam dziękuję.
[Aby pobrać, kliknij obrazek] |
| Ostatnio zmieniony przez GeNeX 18 Październik 2009, 20:54, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Vinyanov
No way!

|
Wysłany: 18 Październik 2009, 20:28
|
|
|
Hm, dlaczego ludzie wciąż korzystają do umieszczania swoich plików z serwisów, które mamią co naiwniejszych użytkowników fałszywymi pseudo-komunikatami typu "Processsing download request..." lub "Your download is starting...", które mają za zadanie tylko wydłużyć czas spędzony przez nich na stronie (i czas oglądania przez nich reklam) oraz rozpraszają pop-upami, nim pozwolą im wreszcie pobrać pożądany plik, zamiast korzystać z alternatyw typu Will Host for Food (które, kiedy ostatnio to sprawdzałem, pozwalały pobierać pliki bez żadnych utrudnień, bezpośrednio z serwera)?
Tak czy inaczej, twój serwer informuje mnie podczas próby pobrania postaci, że "Przekroczono limit czasu połączenia". |
|
|
|
 |
GeNeX
Hey, good!

|
Wysłany: 18 Październik 2009, 20:55
|
|
|
Ech, nie sprawdziłem jak się odbywa ściąganie, tylko wrzuciłem. Przepraszam za to.
Dzięki za link. Nie wiesz czy usuwają pliki z serwera po jakimś czasie czy zostają? Bo to dla mnie ważne przy wyborze hostingu, na to zwróciłem uwagę przy MediaFire, ale jak sie okazało nie da się nawet pobrać pliku.
Nowy link - http://willhostforfood.com/users/G/GeNeX/biker.7z
Poza tym, wyedytowałem link z pierwszego posta. |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|